Alle innlegg Sukkerforum

Noen menn fra Trondheim som skal til Stratos festen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym livsglede sø. 8 feb. 2009 15:41

Jeg reiser til Oslo neste helg. Har litt lyst til å delta på Stratos festen men er ikke interessert hvis det er kun østlendinger der. Så spørsmålet er: Skal noen menn fra Trondheim delta? Eller evt menn fra andre fylker villige til å flytte på seg? Glemte å si noe om aldresgruppen: 35-45 år

Skjult ID med pseudonym Goliat ti. 10 feb. 2009 15:04

Jeg skal i hvertfall ikke på sukkerfesten på Stratos. Er dog i samme aldersgruppen som du etterspør. For min del savner jeg en sukkerfest i Trondheim for oss som bor nord for Dovrefjell. Det blir ekstra store kostnader å skulle reise til Oslo og overnatte ei natt for bare en fest.

Skjult ID med pseudonym livsglede ti. 10 feb. 2009 16:37

Jeg er helt enig med deg. Det hadde vært fint med fest i Trondheim. Selv om det er 100 stykker som møter opp her i stedet for 350 eller 600 i Oslo kan det være en bra fest for det! Så noen i sukker burde ta initiativ til det! Litt dumt for meg å ta en tur til sukkerfesten i Oslo hvis alle menn jeg treffer der bor på Østlandet og ønsker ikke å flytte på seg.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 10 feb. 2009 17:09

Så lag en fest i Trondheim da ... :o))
Ta saken i egene hender og få hjelp av sukkergutta ... Det er nå ordnet et salsa kurs i Bergen av en sukkerbruker.

Skjult ID med pseudonym Goliat ti. 10 feb. 2009 18:01

Godt forslag. Jeg er med på et slikt arrangement hvis noen flere stiller opp...

Skjult ID med pseudonym livsglede ti. 10 feb. 2009 22:21

Javel... Hvor skal vi starte? Goliat, vet du om et sted som passer bra for en slik fest her i Trondheim? Skal vi satse på en fest i mars/april?? :-) Jeg er med, også hvis det er flere som stiller opp.