Alle innlegg Sukkerforum

Frekke gutter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi sø. 8 feb. 2009 20:06

Her kommer jeg glad og fornøyd hjem fra helgetur. I innboksen venter to meldinger hvorav den ene er hyggelig, mens den andre kunne ha ødelagt dagen for mange. Heldigvis hever jeg meg over et slikt lavmål, men må jo innrømme at jeg lurer på hva som får en gutt til å skrive dette til en jente:

"Du ser så jævlig ut at meg får du i hvert fall ikke sjekke opp !"

Toppen av frekkhet er jo at vedkommende ikke har bilde i sin egen profil.

Skjult ID med pseudonym ung75 sø. 8 feb. 2009 20:10

dust... Helt, helt unødvendig, men noen duster er det jo over alt..

Skjult ID med pseudonym loppa sø. 8 feb. 2009 20:10

Har bare en kommentar på dette YepsiPepsi : Stakkars mann. han må ha det trasig med seg selv. Godt at du er voksen nok til å heve deg over det. :-)

(mann 43 år fra Oslo) sø. 8 feb. 2009 20:11 Privat melding

Har ingenting med frekkhet å gjøre. Slik oppførsel betegnes som drittsekkaktig...

Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi sø. 8 feb. 2009 20:15

Takk for støtten !

Håper bare ikke vedkommende sender slike meldinger til mange. For noen kan dette være et skikkelig slag i ansiktet.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 8 feb. 2009 20:16

Dette må jo være en stakarslig form for en gutt .. En umoden drittunge..

Skjult ID med pseudonym Pixie sø. 8 feb. 2009 20:16

Kanskje han prøvde å være morsom? Resultatet ble jo bare dust ja...
Jeg sendte høflig "takk, men nei takk" til en som var 13 år eldre enn meg og fikk "du er styggere enn bikkja mi" tilbake, så det er ikke alle som er like flinke på normal høflighet!

Skjult ID med pseudonym Melody sø. 8 feb. 2009 20:17

Det er bare nok et bevis på at det finnes noen syke syke mennesker der ute....så er det rart vi jenter er skeptiske til litt av hvert..
Det er bare å heve seg over det lavmålet av et mannfolk !! :-/

Skjult ID med pseudonym Diamond sø. 8 feb. 2009 20:17

@yepsipepsi
Synes så tydelig at du skriver; " Heldigvis hever jeg meg over et slikt lavmål"
Hvorfor har du behov for å publisere det på forumet da?
Du kunne heller valgt å fokusere på den hyggelige meldingen ;o)
Den negative meldingen kan du rapportere til sukker, og gi ham sort hjerte. Vekk me'n og ferdig med ham....

Men kanskje jeg definerer begrepet "Heve seg over" helt annerledes enn deg.
Hever man seg over noe, gir man det heller ingen respons, hverken på den ene eller den andre måten.

Kos deg, og lykke til med den hyggelige meldingen.

Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi sø. 8 feb. 2009 20:22

@Pixie

Mulig han prøvde å være morsom, men han hadde krysset av sort på profilen min. Så hadde jo uansett ingen mulighet til å vise min begeistring for "spøken" , dersom jeg hadde hatt samme dårlige sans for humor.
Skjønner godt at du er skeptisk til 13 års alderforskjell. Skikkelig ufint svar du fikk der, men det hever du deg bare over håper jeg :-)

Skjult ID med pseudonym loppa sø. 8 feb. 2009 20:23

@Diamond
Synes det er greit å få det frem jeg. Det er sikkert flere som får slike ubegripelig tåpelige mailer, og da kan de se at de ikke er alene om det.
Som TS understreker, så kan det finnes andre som virkelig tar dette til seg, og det er ikke bra.
Forøvrig enig med deg. Rapport til Sukker, sort hjerte og vekk me'n :-)

Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi sø. 8 feb. 2009 20:26

@Diamond

Godt sagt. Med at jeg hevet meg over det, mente jeg at jeg ikke ble lei meg. Ble bare litt engasjert på vegne av de som kanskje ikke takler å få en slik melding. Det kunne ha vært meg for noen år siden, så vet hvordan det er å få slengt dritt når man er usikker på seg selv.

Skjult ID med pseudonym Diamond sø. 8 feb. 2009 20:39

@yepsipepsi

Skjønner jo at det er sårende å få en slik melding. Men mennesker som er ute etter å spre negativitet støter vi på nesten hver dag. Det er opp til hver enkelt hvordan man vil takle det. Du har vært her på sukker lenge nok til å vite at slike ting forekommer, og at det finnes en del tråder her om emnet.

Poenget er vel å ikke gi slike mennesker mer energi og oppmerksomhet. Det er jo nettopp det han søker. Han leser meget sannsynlig dette forumet, og koser seg over all oppmerksomhet og "dritten" han har klart å skape nå. Denne tråden har allerede fått 11 - 12 innlegg.
Negativ energi sprer seg som ild i knusktørt gress.

Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi sø. 8 feb. 2009 20:47

@Diamond

Du er et reflektert menneske som ser fler sider av en sak og kan vise de til andre.

Nå skal jeg svare på den hyggelige meldingen og glede meg over positive ting her på sukker :-)

God søndagskveld !

Skjult ID med pseudonym mart1s sø. 8 feb. 2009 20:48

TS.
That's life....dessverre.

Skjult ID med pseudonym Diamond sø. 8 feb. 2009 20:54

Yeah...Go girl!
God søndagskveld til deg.
:o)

Skjult ID med pseudonym timtim71 sø. 8 feb. 2009 20:57

@Dimond
Jeg syntes det er flott at YepsiPepsi forteller sin opplevelse her på forumet. Det er sikkert flere som får samme beskjed fra denne tullingen og det kan jo være en trøst å se at dette er en person som bare er syk og at det ikke er noe personlig overfor den som mottar slik melding.

Selvom jeg også mener at forumet skal være et sted med positiv energi så må vi få lov til å ta opp ubehagelige ting som engasjerer oss. At du Diamond ønsker å "sensurere" trådstarter her syntes jeg ikke er passende.

Skjult ID med pseudonym nemo sø. 8 feb. 2009 21:00

Stygg tanke fra mitt paranoide indre: Kanskje det er samme person som har send begge meldingene??

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym sø. 8 feb. 2009 21:08

Han hater seg selv yepsipepsi, føler seg miserabel og vil dra med seg så mange som mulig ned i gjørma, kanskje han har blitt dumpa... litt uheldig at han valgte akkurat deg... skjønner deg godt at du reagerer sterkt på det. Klem

Skjult ID med pseudonym Diamond sø. 8 feb. 2009 21:40

You're completely entitled to your opinion Mr.Timtim71

Happy Sunday!

;o)

Skjult ID med pseudonym 72icaruz ma. 9 feb. 2009 01:30

@TS

Forsmådd dritings dust som vil lage like mye kvalm som han selv innbiller han har opplevd - og attpåtil ikke evner å se forskjellen på noe personlig kontra flm, er han!

Drit i fyren, han er heldigvis ikke representativ for resten.

..j.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 9 feb. 2009 07:15

Yepsipepsi, helt utrolig. Det er ikke annet en utelukkende onskapsfullt, men tyder på at det er en litt avstumpet person som står bak. Huff, så ynkelig.

Ellers enig med Timtim70.
Diamond, synes du er litt på villspor når du kritiserer TS for å legge ut dette. Man kan dessuten fint heve seg over slikt - dvs ikke ta seg nær av det - men like fullt bli overrasket og irritert over at en annen person gjør det han kan for å rakke ned på andre. Selv etter en stund her på sukker, vil jeg si at dette ikke er noe jeg "vet" forekommer så å belæøre andre med at slikt må man regne med, synes jeg er å ta feil person her. Har faktisk aldri hørt om noe tilsvarende der man helt uten foranledning får en negativ melding i postkassen. Vi snakker jo ikke om fjortiser heller som går amok med mobiler. Det er heller ikke sikkert at vedkommende synes det er SÅ kult å bli hengt ut her. Hun utagerer og det er sunt og det er til advarsel for flere og dermed lettere å rise det av seg hvis andre og mer sårbare sjeler skulle motta slike lavmålmeldinger.

Skjult ID med pseudonym juni ma. 9 feb. 2009 10:18

Jeg må også si meg enig at det var en god ide å lage denne tråden.

Jeg skjønner Diamond sine argumenter, og er nok enig med henne, og ser poengene hennes,men samtidig kan det være godt å vite at man ikke skal ta slike meldinger personlig, de få gangene man får slike dumme ord i innboksen sin.

Selv kan jeg være ganske hudløs, og kunne godt fått ødelagt en ellers god dag med en slik melding. At noen forteller at slikt kan skje fullstendig umotivert kan være bra for hverdagspsyken for en del av oss ;-)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 9 feb. 2009 10:22

Jeg fikk også et avslag for noen dager siden. Et standardsvar av typen "Jeg tror dessverre ikke at vi passer helt sammen. Lykke til videre!" Jaja, blir jo en og annen av dem også, og hun hadde i det minste vært inne og tittet på profilen min først. Jeg svarte som jeg ofte gjør noe slikt som "Lykke til videre du også. Ha en kjempefin dag:)" Synes det er en grei måte å avslutte et slikt mislykket kontaktforsøk på, mye hyggeligere for meg og mye hyggeligere for henne. Får som oftest et takk eller lignende i retur etter det også, uten at jeg selvsagt er så dum at jeg tolker det som om hun har ombestemt seg.

Det er alltid greit å være høflig og hyggelig. Norge er et lite land, og Oslo en liten by, så i tillegg til faktisk å være vanlig folkeskikk så er det jo en viss sjanse for at hun du er frekk eller stygg mot enten har venninner her inne som hun forteller deg om, eller du møter henne IRL senere (har selv støtt på flere sukkerjenter ute i Oslo), eller det viser seg å være en venners venn – slik det faktisk har vist seg at hun siste for noen dager siden er. Jeg oppdaget så sent som i går kveld at hun er en venninne av noen jenter jeg kjenner litt (oppdaget det på facebook) og faktisk også har meldt seg på et seminar litt senere i uka som jeg også kanskje har tenkt meg på, sammen med de to venninnene hennes jeg kjenner fra før. Kunne jo blitt rimelig stygt hvis jeg hadde vært drittsekk mot henne her på Sukker, for så og senere tilfeldigvis å støte på henne via venner. Et tankekors for de som ikke klarer å oppføre seg her inne kanskje? Skjønt de gjemmer seg kanskje som oftest bak bildeløse profiler? Heldigvis er jeg en hyggelig og generelt høflig fyr, både her på sukker og IRL, så jeg slipper å bekymre meg for eventuelle mindre hyggelige konsekvenser av å bli gjenkjent herfra :)

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 9 feb. 2009 11:01

Jeg synes det må være lov og dele stort og smått av denne typen på forumet.

@Yepsi-pepsi. Har du meldt fra til Sukker?
Jeg mener dette er skjikane, og bør meldes.

Men jeg ville muligens hatt betenkeligheter med å gjøre det selv. Fordi det er fra en bildeløs profil.
Om han blir hevet ut fra Sukker på grunn av meg, kan det føles ubehagelig, når man ikke vet hvem en sånn beskjed kommer fra. Det eneste man vet, er at han ikke er helt god. Eller at han har en privat agenda (kanskje du har avvist ham e.l. tidligere) med å gjøre noe sånt.

Dette er eksempler på grunner til at man bør få velge å sperre for bildeløse profiler om man ønsker det...

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 9 feb. 2009 11:24

Hei, det er bare å sende oss kallenavnet når slikt skjer så kaster vi dem ut av Sukker.

(mann 52 år fra Oslo) ma. 9 feb. 2009 14:12 Privat melding

Har ved ett tilfelle vært utsatt for det samme, dog fra en "kvinne".
Jeg antok at dette var en fake profil og ignorerte hele greia.

Jeg har vanskelig for å se for meg at dette er en reell person/profil, og tror heller at det er unger som skal være "morsomme".
Mitt råd føyer seg da inn i rekken, blokk/ignorer personen, rapporter det til support og glem hele greia...

Ha en forøvrig fin uke...;-)

Skjult ID med pseudonym Anima ma. 9 feb. 2009 17:05

Han prøver sikkert bare å teste teorien om at "alle jenter like drittsekker". Tror aldri han ville skrevet til deg hvis han ikke var interessert. Jeg har også vært borti noen som åpenbart prøver å snakke nedsettende som et triks for å få oppmerksomhet. Hvis du skrev tilbake er jeg 99% sikker på at han ville fortsatt å skrive med deg. Men jeg kjenner ikke en eneste jente som blir sjarmert av den mangelen på modenhet og selvtillit en slik kommentar avslører. Hvis man skal være "frekk" må man i hvert fall bruke humor og intelligens, spydigheter er det minst tiltrekkende som fins.

Skjult ID med pseudonym søtnøs ma. 9 feb. 2009 20:38

jeg fikk ligende mail, og skrev tilbake at så helt jævlig ut og bør vurdere en plastisk operasjon selv. i svaret fra typen lød at han har hatt en sånn operasjon.

hmmm.... vell.... jeg rett og slett kom ut fra at typen har noe sær sans for humor og slengte et svert hjerte. er lite interessert i å skrive sånn tull.

fin uke til alle :)

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd ma. 9 feb. 2009 20:54

Hehe, fikk en liknende jeg også... Fra en dude som jeg aldri har vært på profilen til og jeg fant han heller ikke på lista mi over "siste besøkende". Han hadde heller ikke bilder i det hele tatt og hadde et svært lavt matchtall (dvs <70!)....
Ble litt paff med en gang, for det var jo ganske rått sagt, men skjønte for at det ikke var noe å ta på vei for, enten så er det en patetisk taper som lever av å spre sånn møkk, eller så er det en fake profil.