Alle innlegg Sukkerforum

igjen....bare lurer

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Oslo) sø. 8 feb. 2009 22:13 Privat melding

Etter å ha lest litt her i dette forumet en stund, så bare bare tenkte jeg..Er det mulig å hatt en forum uten å generalisere. For det er jo hele tiden: Hvorfor kan ikke gutter ditt eller datt..... eller hvorfor svare jenter ikke and so on... Men det er kanskje ikke mulig å få en diskusjon uten å gjøre det? Folk må kanskje føle seg truffet på en eller annen måte for å gidde å svare. For blir enn ikke truffet, så er det kanskje heller ikke noe poeng å svare? Bare lurer og filosoferer litt jeg her da.. Kan hende jeg er helt på jordet... Give it to me :)

Skjult ID med pseudonym søtnos sø. 8 feb. 2009 22:42

Ser poenget ditt ung75, og det er vel fler med deg som har ment at den type diskusjoner, fjase_tafse_tråder og varianter av "hva er digg" tråder ikke er noe..

Men hvorfor er det stadig de trådene som får mye oppmerksomhet? Ja, jeg liker også en god diskusjon om dypere emner, men hver enkel tråd har sin intensjon, startet av en trådstarter med oppriktig engasjement, kan vi ikke verdsette den ulikheten?

Jeg satt forrige kvelden å så et program på tv, hvor utroskap ble "kraftig" debattert. ... Og tenkte, hva er poenget.. Men poenget er jo at vi mennesker er så enkle at vi er opptatte av slike spørsmål. Det er jo det som fenger.. ikke bare diskusjonen om finanskrisen, politikk og litteratur..

Hvorfor leser så mange Se&Hør?

Jeg tror vi er nysgjerrige av natur, og vi liker diskusjoner som bringer følser frem, diskusjoner med litt temperatur, og med tema som flere kan relatere til.

På et forum som dette, hvor de fleste av oss i hvert fall, er ute etter en kjæreste, er det for meg derfor ikke så rart at det dannes tråder om hva vi opplever her inne, eller som kan relateres til emner i forhold til kvinner/menn, datin, osv... Og noen av oss har også behvo for å flørte, tulle og tøyse litt som krydder i den single hverdagen..

Does it make sence?

Skjult ID med pseudonym *dame* sø. 8 feb. 2009 22:48

Ja, HVORFOR SÅ MANGE ER ENSOME OG HVORFOR ER DET SÅ VANSKELIG Å FINNE EN PARTNER ???

Skjult ID med pseudonym ung75 sø. 8 feb. 2009 22:54

ja, synest det var bra skrevet ja. Kloke ord, rett og slett.. Ble nesten litt overrasket i dag når jeg så at så godt som alle partier var enige om denne bankpakka. Tror det må være en av de første gangene alle fra SP til Frp var enig. Kan ikke helt forstå at folk her inne gidder å blåse seg opp over temaer som noen har skrevet. Eller vi liker gjerne det, for å mene at det er VI (da jeg) som har rett og han/hun som har skrevet dette innlegge er helt på jordet. Da tenker jeg sint, irritert sånn helt på ordentlig... Eller så gjør vi det fordi vi er lært opp til at sånn skal enn gjøre det. Alle vet jo hvordan vi selv er.. Nå f.esk noen skrivet at "det er ingen som gidder å svare meg....blablabla" så skal vi likevell forsvare kjønnet vårt. Rart med det der og selvfølese, som ikke alltid betyr mer en, en liten manns mening... hmmm...... Kan gå dypt her ja...

Skjult ID med pseudonym mart1s sø. 8 feb. 2009 23:08

Det er ganske utrolig hvor engasjerte enkelte kan bli av temaer som "røyking", "lengden på utstyret", "hvorfor svarer dere ikke", "sorte hjerter", osv.
Ikke bare blir vi engasjerte.
Enkelte blir rasende, skjeller hverandre ut, og lar det gå så mye prestisje i meningene sine at de kastes ut av Forumet.

Det er egentlig bare til å le av :-))

Skjult ID med pseudonym 72icaruz ma. 9 feb. 2009 00:41

@TS

Nei!!

Nei!!

Neeei....

Forøvrig er finanskrisen digg! Nu sukker:(ingen sammenheng videre!)
Hiv ut flere, f.f.f.f.f.f.fffoor det kommer og kommer og kommer og....kommer flere som "timeline", "jezzy", "k0ntrast",- og første versjon av .......(kanke si noe om noen tilstedeværende her inne så ---mmmmgliiiidelås----)

..j.

Vi tar det som det kommer..