Alle innlegg Sukkerforum

"Øredøvende taushet"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mee ma. 9 feb. 2009 20:58

Jeg har også profil på Møteplassen, men siden jeg hadde hørt så mye skryt av dette stedet, tenkte jeg at nå skal jeg prøve her. men nøyaktig det samme skjer her. En sender brev og har en relativt grei kommunikasjon- brått blir alt stille .Ikke et pip.. ikke et ord om hvorfor sånn øredøvende taushet.

For meg virker det som folk som er på sånne steder har total mangel på folkeskikk!!!

Skjult ID ma. 9 feb. 2009 21:06

Hei og velkommen til Sukker og forumet..
Jeg har også byttet hit fra møteplassen.Trives bedre her..Ha litt tålmodighet.
Dette er bare et supplement til virkeligheten

Skjult ID med pseudonym mee ma. 9 feb. 2009 21:08

Jeg ser ikke noen forskjell.... hva er det som er bedre her da?

Skjult ID med pseudonym :) ma. 9 feb. 2009 21:16

Prisen? ikke veit jeg. Sukker er det eneste stedet jeg har prøvd ut, men synes det er intressant hvis du ikke ser no forskjell, da begynner jeg egentlig å lure litt.
Forumet er kanskje det som drar det opp, er iallfall det jeg har hørt, men kan vel egentlig ikke si så mye da.

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ma. 9 feb. 2009 22:12

Tror nok det er forummet som trekker for de som liker dette.Sitter jo her og leser,skriver og diskuterer alt mellom himmel og jord...mens vi venter på den rette skal skrive et brev,eller få svar på den vi har sendt...

Skjult ID med pseudonym Diamond ma. 9 feb. 2009 22:18

@mee

Hvis du har hatt en grei dialog med noen både på Møteplassen og på Sukker, for så at det blir brått stille. Det virker litt rart.
Det jeg tenker, er at du bør går tilbake til de siste meldingene du skrev. Var det noe der som kan ha skremt dem tro?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 9 feb. 2009 22:21

Ja enig med stjerne og sukker er sosialt hvis du vil ... Her er det store muligheter til å treffe og bli kjent med mange og når man minst venter det .. Slår lynet ned fra klar himmel :o))

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ma. 9 feb. 2009 22:28

Om man samtidig er med på festene og vorspil..da har man plutselig fått en ny bekjenskapskrets....På kryss og tvers av alder og kjønn....om det er det man ønsker.
Sukker er nok litt mere sosialt enn andre lignene sider...tror nå jeg...
Vinker til smilly*

Skjult ID med pseudonym blåtrost ma. 9 feb. 2009 22:30

Dette er jo klassikeren.

Det som antagelig har skjedd er at vedkommende velger å skrive med en annen de finner mer interessant.
Det har ingenting med deg å gjøre, men motparten har som du skriver manglende folkeskikk og antagelig selvinnsikt..

Eneste forskjellen på sukker og andre steder er at vi har dette artige forumet å få ut litt damp på. hehe

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ma. 9 feb. 2009 22:31

Vær raskt ute med å avtale date, da stopper ikke ting opp.

Det er i ihvertfall min erfaring her inne.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 9 feb. 2009 22:45

*vinker tilbake til stjerne*

Skjult ID med pseudonym julenissen ma. 9 feb. 2009 22:52

Å hevde at den som ikke svarer på alle brev mangler folkeskikk må være å bomme totalt på målet. Dette er et prate- og flørtested, på nettet. Det er rom for å være uhøytidelig.

Selv mister jeg ganske enkelt noen ganger oversikten over alle jeg til enhver tid prater med. Da hender det at noen må sende to eller flere meldinger på rad for at jeg skal komme på sporet igjen.

Skjult ID med pseudonym Fred ma. 9 feb. 2009 23:03

@ Nissen - Burde ikke være så vanskelig å holde sporet på mail, da mailene er "trådet" sammen :-)

At man absolutt MÅ svare alle mail finner jeg vel heller vanskelig, da enkelte får masse av dem og ikke orker bruke mye tid på folk som ikke interesserer dem.. slik er det bare..

For min egen del er jeg ikke akkurat plaget av masse mail. Syns forumet er mye hyggeligere, man får et bedre innblikk i personene, og truffet mange hyggelige folk her inne :-)

Skjult ID med pseudonym julenissen ma. 9 feb. 2009 23:10

Har ingenting å utsette på forumet jeg...

Poenget mitt er bare at det ikke alltid er uttrykk for manglende dannelse, eller manglende folkeskikk, når noen ikke besvarer en henvendelse...

Jeg lanserte en alternativ forklaring. Det finnes helt sikkert også mange andre...

Skjult ID med pseudonym Mr.Right ma. 9 feb. 2009 23:48

Tror ikke akkurat at det er nettsiden som påvirker når en person velger å bryte kontakten.. Hvis det ikke er noe rart med meldingene dine så kan det jo også være uflaks. Slikt skjer oss alle og ikke ta det innover deg. Gikk også fra Møteplassen og hit og flere ting gjør at det er bedre for meg her. For det første så er utvalget bedre. Faktisk imponert over det. Dette kan kanskje ha å gjøre med at de freshe havner på matchlistene mine? ;-) Tror man skal møte flere før man gjør seg opp en mening om matchtallene fungerer for de to siste jeg møtte var farlig nære det optimale for meg. Matchtall 94 og 95. Så nå ser jeg på matchtallet, bildene, bladene på trærne og teksten om jeg skal sende en melding. Teksten er viktig. Tror det viktigste er å ikke stresse med en man bare VIL ha. Det er jo flere fisk

Skjult ID med pseudonym ja, riktig ti. 10 feb. 2009 00:05

jeg tror hadde vi alle blitt litt penere i ordbruken, når vi får et nei, så ville det nok vært flere som ville ha svart. Og jeg tror at det ligger en fare i dette, jakten på det perfekte, man vet ikke så veldig mye, før man etter vært treffes.
Hadde vi alle blitt litt høfligere, så kansje:))

Skjult ID med pseudonym jente29 ti. 10 feb. 2009 17:43

Det som er så bra med nettdating er nettopp det at du skriver når du har lyst, og lar være når du ikke har lyst. Når jeg er ute på by'n og kommer i prat med noen er det ofte veldig vanskelig å bare gå. Selv om jeg er totalt uinteressert. Og egentlig bare kaster bort både min egen og den andres tid. Bare fordi jeg ikke ønsker å være uhøflig. Her inne kan jeg starte en samtale med flere, sende noen meldinger frem og tilbake, la være å sende en melding, ta opp igjen tråden senere, la være å svare - uten å føle at jeg MÅ gjøre noe som helst. Så kan det godt hende at noen synes at jeg mangler folkeskikk. Men "so what"? Bare det at du reagerer med å synes jeg er frekk som ikke svarer betyr at du ikke er den rette for meg :) Og jeg synes det er helt ok å ikke få svar, eller at samtalen dør ut. Da var du vel ikke så veldig interessert da. Og det kan jeg leve med. Det er jo mer en nok single gutter å ta av her :)

Skjult ID med pseudonym Mann ti. 10 feb. 2009 18:11

Jeg har det veldig hektisk og det er ikke alltid jeg rekker å svare på alle mail med en gang. Men jeg svarer på de jeg åpner. Da åpner jeg de som jeg har best tone med først også dersom jeg går tom for tid så lar jeg resten ligge. Men jeg svarer alltid!

Og om jeg får intensigende mail som kun inneholder ";)" eller "Hei hvordan går det" Så har jeg i det minste høflighet til å skrive kort "Hei ;)" eller "Hei! Det går bra! Hva med deg?" tilbake.

En ting er å gjøre seg litt kostbar, men en annen ting er å være uhøflig og kaste bort andre sin tid.

Skjult ID med pseudonym jente29 ti. 10 feb. 2009 18:11

Nettopp! Personlig synes jeg ikke det er spesielt konstruktivt hverken å skylde på sukker eller guttene for min manglende suksess på datefronten ;)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 10 feb. 2009 18:17

Jeg må si jeg faktisk foretrekker å ikke få svar enn et avslag ... Ja , det irriterer meg når folk ikke svarer , men det er et større "nedelag" å få et : takk , men nei takk... :o))

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis ti. 10 feb. 2009 18:21

Det er faktisk bedre å ikke høre noe enn å se at det lyser POST også er det bare. Jeg tror ikke vi passer sammen, lykke til videre.

Skjult ID med pseudonym Værthrlnge ti. 10 feb. 2009 18:45

Etter å ha vært her en stund, så ser jeg at dette temaet kommer opp nesten hver eneste dag på forumet. Konklusjonen er veldig entydig hvis man følger med på disse trådene. De fleste menn vil tydligvis ha svar uansett, mens damene ofte ikke vil ha standardsvar.

Så derfor....hvorfor gjøre dette så vanskelig?

Damene :
Er ikke den personen som tar kontakt noe av interesse for deg, så sett ett svart hjerte på de ETTER at du har avslått på en høflig måte. Da vil ikke denne personen lengre kunne ta kontakt med deg. Da slipper du også denne kveruleringen som eventuelt måtte komme. Samtidig så vil flertallet oppfatte sukker som ett mer seriøst sted fordi de faktisk får ett svar. Er vel ingen grunn til at vi ikke kan sette av 3 sekunder ekstra og være litt høflige her? Litt positivitet til omgivelsene har aldri skadet noen :)

Ser også at enkelte klager på at det er noen helt utenfor deres aldersgrense som tar kontakt. Folk er forskjellige og søker forskjellige ting. Så spiller det faktisk noen rolle om det var aldersforskjellen på 20 år eller helt andre grunner som gjorde at personen var uinteressant?

Gutta :
Bare gitt ett svart hjerte og ikke noe mer, da dette er det damene tydligvis foretrekker :)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 10 feb. 2009 18:46

Hahahaha .. veldig bra , høflig!! ;oD

Skjult ID med pseudonym jente29 ti. 10 feb. 2009 18:55

Ikke for å være vanskelig....
men hvorfor er det sånn at JEG skal skrive en melding for at ikke DU skal bli sur...?
i stedet for at DU skal heve deg over at JEG ikke svarer, og slutte å sutre over hvor håpeløse ALLE ANDRE er?
det er som kjent enklere å gjøre noe med egne holdninger og handlinger enn å forsøke å endre andres...
så jeg foreslår at alle sutrekoppene på sukker slutter å sutre - så blir sukker et mye hyggeligere sted å være!

Skjult ID med pseudonym Værthrlnge ti. 10 feb. 2009 19:04

@jente29
Noen gang prøvd å tenke på noen andre enn deg selv? Faktisk en ganske bra følelse..... :)

Skjult ID med pseudonym jente29 ti. 10 feb. 2009 19:12

å, nei!
hørtes jeg ut som en sutrekopp nå?? hehe
mente egentlig bare å komme med et konstruktivt forslag til alle som sutrer ;)
for det er vel omtrent like sannsynlig at alle jenter svarer på samtlige meldinger (som ble foreslått over) som at alle sutrekoppene som ikke får svar på meldingene sine slutter å sutre :)
så vel, kanskje på tide å forlate denne sutretråden :)