Alle innlegg Sukkerforum

Trodde ikke at jeg skulle starte en sånn tråd men

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym :) ma. 9 feb. 2009 23:12

Bare lurer til deRe gutter. Hva er poenget med å kreve at jenta skal svare, hvis hun ikke er intrissert i førsteomgang? Da synes jeg helle det er bedre å ikke får svar. For det første, slipper du å skape en falsk følelse av at dama liker deg og for det andre slipper du å bruke unødvendig tid på noe som ikke fungerer alikavel.
SÅ SPØRSMÅLET MITT ER, HVILKEN FORDELER SER DERE MED AT JENTA SVARER?

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 9 feb. 2009 23:16

Nå har jeg aldri startet en av disse "damene svarer meg ikke" trådene (eller helt sett poenget med dem), men jeg foretrekker jo helt klart et enkelt "jeg er ikke interessert" fremfor en melding som bare forsvinner ut i det tomme intet.
Men klart, intet svar er også et svar...

Skjult ID med pseudonym Morpheon ma. 9 feb. 2009 23:16

Jeg synest det er litt kjekt at hun ikke svarer. Det betyr bare jeg er fri til å gjøre hva jeg aller helst har lyst til.. =)

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ma. 9 feb. 2009 23:22

Jeg tror nok de som sutrer mest over dette er de som får svært få svar, og fordelen de ser ved at jenta svarer er nok at de slipper og føle seg helt verdiløse på kjøttmarkedet. Dette er nok vanskelig å sette seg inn i for jenter.

Personlig få jeg såpass med respons at selvrespekten ikke får seg en knekk, så jeg takler fint ett manglende svar fremfor skriftlig avvisning.

Skjult ID med pseudonym Jenny ma. 9 feb. 2009 23:23

Samme emne igjen. Hvor mange har vi kommet opp i bare denne uka? :)
Sannheten er at de fleste gutta vil ha svar, mens damene stort sett foretrekker ikke noe svar.

Hvorfor kan vi ikke da være så snille og greie mot hverandre at man gjør nettop det?
Damene gir gutta ett høflig avslag og ett svart hjerte, mens gutta lar vær å svare. Da vil jo de fleste bli fornøyde :)

Skjult ID ma. 9 feb. 2009 23:25

Svar da kvinnemenneske. For the love of God! Answer me! What is love? Baby don`t hurt me, don`t hurt me, no more........

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ma. 9 feb. 2009 23:38

Det tenner meg skikkelig når de ikke svarer... so someone's playing hard to get huh?

Skjult ID med pseudonym blåtrost ma. 9 feb. 2009 23:42

For de få av oss som kontakter en interessant av gangen, er det veldig kjekt med en tilbakemelding slik at vi kan gå videre til neste.

Dessuten virker den som ikke svarer arrogant, og hvem liker vel arrogante mennesker??

Skjult ID med pseudonym Morpheon ma. 9 feb. 2009 23:46

Problemet er at svarer de med et høflig avslag, er det nok drittsekker som går i fistel over den løsningen også... (ikke alle, ingen her, men noen... )

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ma. 9 feb. 2009 23:49

@blåtrost

Er mann og velger selv å ikke svare de jeg åpenbart ikke er interessert i, kan ikke skjønne at det skal være noe bedre og få denne beskjeden svart på hvitt enn bare stillhet.
Ja, datingverdenen kan være tøff i blant. Men jeg ser ikke på meg selv som arrogant på tross av at jenter som åpenbart ikke ville tatt kontakt med meg der ute tar sjansen her inne.

Skjult ID med pseudonym Jenny ma. 9 feb. 2009 23:49

@morpheon

Det løser man enkelt med å sette svart hjerte etter at man har gitt ett høflig avslag.....

Skjult ID med pseudonym Morpheon ma. 9 feb. 2009 23:51

@Jenny
Høres ut som en god idé =)

Skjult ID med pseudonym Morpheon ma. 9 feb. 2009 23:53

Forresten, Jenny. Liker du sushi? =)

Skjult ID med pseudonym ja, riktig ma. 9 feb. 2009 23:57

Desverre er det noen idioter her inne som øddelegger for så mange, når de får et nei takk, og lykke til, Får jentene et helvete med stygge ord, heldigvis gjelder det ikke alle, jeg synes det er synd. jeg leser en profil, ser ei jente jeg synes ser flott ut, sender noen ord, og det kommer ingen ting tilbake, perssonlig synes jeg det er synd, svar er bare høflighet, om det er et nei, så er det greit for meg. men noen jenter her inne, er fantastiske til å gi tilbake melding, og er veldig høflige, og de får et høflig svar tilbake. Det skal være en god energi på dette stedet.

Skjult ID med pseudonym åpenbart ti. 10 feb. 2009 00:00

Det er vel noe med tilfredsstillelsen av å avslutte et kapittel, om man har likt det eller ei...

Skjult ID med pseudonym :) ti. 10 feb. 2009 00:02

@ja,riktig
Så du er ute etter venner eller "drømmedama"?
Så fordelen er god energi, ut i fra spørmålet mitt?'

@blåtrost
Jeg sender til flere en 1 på førstemeldinga mi, for jeg veit alle ikke svarer, og får jeg svar fra 2, så snakker jeg med 2 og ser hvem som utvikler seg best. Må ikke bare sende til en vettu.

Skjult ID med pseudonym ja, riktig ti. 10 feb. 2009 00:10

Jeg synes det hadde vært flott, vis jenter og gutter svarte værandre, her inne. og når jeg snakker om god energi, så er det ikkeså mye av det her inne, eller
jeg ser etter venn som kan utvkle seg til noe mer:))

Skjult ID med pseudonym mars ti. 10 feb. 2009 00:12

Når man er inne på alt det snakket om å "jeg får ikke svar" (jeg får ikke mye svar jeg heller) hva skjedde med den geniale ideen om svargaranti? Svargarantilisten, hvor er du? Pr dags dato har jeg null personer på den listen. Jeg svartelistet rett og slett hele gjengen, det var INGEN interessant jenter der for min del. nå er den tom (det var vel kanskje 15-20 personer der maks!

Tror ikke den var noen god ide allikevel;)

Skjult ID med pseudonym ja, riktig ti. 10 feb. 2009 00:14

Svargaranti, fungerer den, heheheh

Skjult ID med pseudonym mars ti. 10 feb. 2009 00:14

haha, forklar hvordan når det ikke er noen på listen!:P hehe... jenter liker ikke å svare, så da er det ingen igjen;)

Skjult ID med pseudonym :) ti. 10 feb. 2009 00:17

gikk inn å sjekka nå, hadde ca 15 stykker, men alle var helt uaktuelle så...

Skjult ID med pseudonym mars ti. 10 feb. 2009 00:17

Der dukket det faktisk opp en ny person på listen! Dessverre var ikke hun heller min type :( Nå er den tom igjen...

Skjult ID med pseudonym Jenny ti. 10 feb. 2009 00:26

tror svargarantilisten kun en testfunksjon sukker skulle ha i en periode for å se om man fikk fler til å svare på de henvendelser de fikk, slik at man nettopp slapp all denne klagingen.

Men siden hver 4 tråd på dette forumet handler om at folk ikke svarer, så kan man vel trygt si at denne listen ikke har fungert noe særlig. På den annen side så har de vel ikke akkurat reklamert for den listen, så det er vel ikke så mange som vet om den heller :)

Skjult ID med pseudonym mars ti. 10 feb. 2009 00:27

@:) : kanskje jeg har svartelistet deg også da, om du er jente og i min aldersgruppe :P huffa.... er man kresen her inne eller?:P

Skjult ID med pseudonym ja, riktig ti. 10 feb. 2009 00:35

Det er det, som kansje er faren, det er alltid noe bedre:)) og grønnere, eller hva er egentlig folket her ute etter?

Skjult ID med pseudonym davidxx76 ti. 10 feb. 2009 01:03

Har ikke jentene skjønt at de fleste menn er svært dårlige til å tolke hint og antydninger? Vi må ha det stavet i klartekst for at vi skal skjønne hva dere mener! Når meldingene sendes, og ingen svarer, er tankene noe tilsvarende dette: hmmmm....er hun ikke interessert i meg? ...nei, det kan jo ikke stemme..kanskje hun bare spiller hard to get? kanskje hun har en lang liste med kandidater, og når hun har dumpet alle foran meg i køen, så er det min tur? kanskje hun synes meldingen var så bra at hun trenger litt tid til å samle seg? kanskje det er noe feil på systemet, og hun allerede har sendt meg ett langt svar med kvasierotiske hentydninger?....man kan jo ikke stole på disse internett greiene....hun må jo skjønne at jeg er drømmemannen......eller??? Oi der ble hun borte fra lista mi...hva skjedde nå? "Kozejenta81 syntes ikke din profil var interessant" Hva er dette for no? Har hun kommet borti feil knapp igjen?

Skjønner dere eller!?

;)

Skjult ID med pseudonym Hans Ke ti. 10 feb. 2009 01:06

@davidxx76
Støtter deg på denne teorien....

Skjult ID med pseudonym sigg ti. 10 feb. 2009 01:06

Sier meg enig med blåtrost jeg. Pleier også å sende melding til en om gangen, og noen bruker lang tid på å svare, noen bruker mindre, noen svarer ikke. Får jeg ikke svar pleier jeg å vente noen dager (fra den er lest altså), og så gå videre. Da er det litt greiere for meg å få avslag, men det er ikke noe stort problem. Heldigvis får jeg en del uprovosert post også, så jeg klarer meg sånn sett greit likevel :)

Skjult ID med pseudonym joda.. ti. 10 feb. 2009 01:08

Faktisk har jeg opplevd at jentene svarer senere med unnskyldning på at de ikke hadde tid, hadde helt glemt eller hadde fått så mange.... Så det er klart at det da er forvirrende hehe.. Og tør man da sende en til eller er det mas? Og selv om de har disse unnskyldningene så er det jammen ikke sikkert de svarer igjen,, så.. joda,, ser vel frustrasjonen. Men slapp av gutta. Det blir fort en vane også er man i den samme kyniske og overfladiske løkka alle sammen :)

Skjult ID med pseudonym Værthrlnge ti. 10 feb. 2009 01:18

Det som kansje overasker meg mest på dette forumet er at så mange sier at det problemet ikke er noe å gjøre med og man kan likegodt vende seg til denne kyniske verden allikevel......

Hva er det for noe tull egentlig? Klart man kan gjøre noe med dette. Det er kun snakk om instilling. Hvis alle kunne hatt en litt mer positiv og hyggelig væremåte, så hadde dette vært ett mye hyggeligere sted å være for alle.

Så naiv er faktisk jeg, at jeg tror på det :)

Skjult ID med pseudonym :) ti. 10 feb. 2009 09:05

@sigg
Hvis du venter i et par dager for å se om du får svar fra den du sender til, er det ikke rart du begynner å bli frustrert. Hvis jeg kommer på nettet 2-3 timer etter hun har lest den, så går jeg til en ny en, eller som sagt så sender jeg til flere på førstemeldinga. Jenter pleier som regel å svare med en gang etter de har lest, hvis de ikke holder på med en annen. Fikk svar fra en, en uke etter jeg hadde sndt en melding og vi fant tonen kjempebra.
Er jo bare å sjekke om hun har vært innom proflien din, har hun det så har hun som regel også tid til å svare, så er jo der du veit om hun svarer eller ikke.

@mars
ekke det gitt:P Er jo bare å svarteliste meg, elle nå begynner jeg snart å grine assa:P Vill ikke kallle det kresen. Vil heller kalle det, man veit hva man vil ha og ikke ha.

(mann 52 år fra Østfold) ti. 10 feb. 2009 10:09 Privat melding

Dersom jeg får ett avslag så antar jeg at hun har gjort ett bevisst valg og tatt seg tid til å vurdere meg.

Om jeg ikke får svar så kan det jo være at jeg har blitt liggende i (den store) haugen med de som er passe interresant men som hun ikke prioriterer akkurat nå. Og siden jeg vet at jeg er en interresant person og at det kan være verdt å bli kjent med meg så har jeg som regel sent en høflig oppfølgingsmelding dersom jeg ikke fikk svar på førstemeldingen. Og dersom hun synes jeg er masete på grunn av det så gir jeg blanke i det ;-).

Skjult ID med pseudonym sigg ti. 10 feb. 2009 10:28

@ :)
Nå begynner ikke jeg å bli frustrert da, hehe. Jeg får da også som regel positive svar fra de jeg sender til. Men siden spørsmålet her var hvilke fordeler menn har av å få svar fra de som ikke er interessert, så er det den fordelen jeg får ut av det.

Skjult ID med pseudonym Goliat ti. 10 feb. 2009 14:57

For min del synes jeg det er greit nok at de jentene jeg har kontaktet gjennom sukker, setter et svart hjerte på meg hvis de ikke er interessert. Da vet jeg med 100% sikkerhet at de ikke er interessert og jeg kan gå videre med kontaktsøkingen. Hvis de derimot ikke setter et svart hjerte på meg hvis ikke interessen er tilstede blir jeg i tvil. Er de interessert tross alt? Det er mitt ankepunkt.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ti. 10 feb. 2009 17:00

Men er ikke manglende svar svar nok da?

Personlig regner jeg med at en jente som ikke svarer ikke er interessert, skjønner ikke hvorfor dette svarte hjerte på liv og død må være på plass.

Skjult ID med pseudonym Goliat ti. 10 feb. 2009 17:30

@ David.
Takk for støtten på mitt innlegg på denne tråden. Selv setter jeg et svart hjerte hvis jenta som har sett på min profil ikke er interessant for meg. Da får hun vite at jeg ikke er interessert så hun slipper å kaste bort tiden sin på å ta kontakt med meg. Det samme gjelder hvis jeg har skrevet til en jente og ikke fått noe svar. Da slipper jeg å skrive flere ganger til noe som ikke er interessert.

(mann 52 år fra Østfold) ti. 10 feb. 2009 22:34 Privat melding

Det som er ekstra morsomt er at en del av jentene fremdeles har gult hjerte på meg, selv etter at de ikke er interresert lenger :-)

Skjult ID med pseudonym ditto on. 11 feb. 2009 00:15

At hun ikke svarer er greit nok. Jeg tar hintet.
Men hvorfor svare på et par mail så bli stille som i graven? (uten noen grunn som jeg ser?)
Wasted time and energy!!!