Alle innlegg Sukkerforum

Når jenta kun vil være venner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mr_ ma. 30 juli 2018 11:49

Jeg har møtt en her innefra på tre dater. Første daten var kun en bli kjent rusletur, og de to neste har vært en middag, og en kveld med shuffleboard og litt i glasset.

Vi klaffet med en gang og har hatt innmari god kjemi hele veien, og sendt mye snaps og meldinger. Etter date to var hun veldig på, etter date tre dabbet det gradvis litt av men fortsatt tok hun litt initiativ på meldinger. Så kom det fra henne at hun har hatt det kjempehyggelig sammen med meg, men hovedsakelig kjente på vennestemning og ikke ser for seg at det blir noe mer.

Fair enough tenkte jeg, på treffene våre har vært litt tilbakeholden og bevisst ønsket å ta dette rolig ettersom jeg merket fort at dette var en potensielt veldig bra jente. Vi deler mye humor og verdier.

Har derfor ikke tatt initiativ til noe kyssing o. L, og ser i ettertid at jeg nok har vært litt mer defensiv og vennete i tonen enn hva jeg pleier når jeg dater. Så forstår at hun føler som hun gjør.

Jeg stoppet kontakten med henne, som nå er tre uker siden. Nå sitter jeg med et ønske om å ta den opp igjen, med vennskap som utgangspunkt - finne på hyggelige ting, vi deler mye interesser, for å se om det kan bli noe mer på sikt selv om hun selv ikke tror på det.

Dere damer her inne, hva mener dere? Har dere erfaringer med at å starte i vennesonen senere har utviklet seg til noe mer?

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 30 juli 2018 12:13

De forholdene, jeg har hatt...
Har alle startet med et tidligere vennskap, bekjentskap, som utgangspunkt.
Og ikke minst, har jeg ofte registrert attraksjon fra venninner tidligere.
Nå har jeg heldigvis ingen venninner...😝
🤔

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 30 juli 2018 12:25 Privat melding

Jeg tenker at du gjør deg selv en bjørnetjeneste ved å gå videre. @ts.Du har jo faktisk fått et svar fra dama om hva hu ønsker(noe som er sjelden )
Å starte med et laidback vennskap med ei helt ukjent person du har nylig blitt kjent via en dating side tenker jeg gjør det vondt værre. Hva er hensikten? Er det en venninde venn du søker? Det virker jo som du likte dama veldig godt og er ganske betatt ,men om du ønsker og bli stående på sidelinja som «venn» og holde deg fast i det ene hårstrået som er igjen mens hun utforsker terrenget videre så er det selvsagt opp til deg. Men ingen anbefaling altså.

Skjult ID med pseudonym Svele ma. 30 juli 2018 12:27

Avblåst for passivt spill. Sjerpings..

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 30 juli 2018 12:27

Enig med @Erta her.
"He is not that into you" heter en bok. Gjelder for damer også; hun ER faktisk ikke interessert. Trist, men sant. Ved å kontakte henne kan du faktisk skyve henne enda lengre fra deg.

På den annen side: Du kan jo gjøre et siste forsøk, sånn sett har du jo ingen ting å tape.

Skjult ID med pseudonym ZeZe ma. 30 juli 2018 12:33

Kan du ikke sende henne en melding da? Spørre henne enkelt om hvordan det går med henne og om hun har en fin sommer? Du vil jo raskt kjenne på det om du får en tilbakemelding, hva hun skriver og om hun svarer deg? Du har jo latt være å kontakte henne på 3 uker, så det er jo ikke det at du ikke har respektert henne.

Jeg var på en date med en mann, som det samme skjedde med. Jeg kjente vi var mer venner, enn hva jeg så etter. Vi forsøkte å være venner, men det gikk ikke fra hans side. Han var stadig «på», jeg måtte avslå han 3 ganger og til slutt kutte kontakten helt. For han ble rett og slett for intens, og klarte ikke å skille melllom å være venn eller date. Han ønsket også at det skulle utvikle seg til noe mer, men jeg var veldig klar på at det ikke ville bli slik.

Skjult ID med pseudonym Mr_ ma. 30 juli 2018 14:45

Jeg er veldig enig med mye av det dere skriver her, om at skipet nok har seilet og at venneboksen nok er vel plassert for godt. Og jeg var ikke kommet så langt i følelsesprosessen før vennekortet ble plassert, men jeg merker at etter disse ukene uten kontakt så savner jeg den gode tonen og treffene. Vi kunne både le av det samme, og snakke seriøst om ting. Etter date to takket hun for en veldig hyggelig kveld, synes det var flott og sees igjen, og ville treffes igjen. Mente jeg hadde et stort hjerte som så det beste i alle, noe hun synes var en flott egenskap. Men så har det endret seg litt etter det, tydeligvis.

Har ingenting å tape på å fyre av en melding som det ble påpekt her av noen, men det gjøres isåfall helt uten forhåpninger..

Skjult ID med pseudonym ZeZe ma. 30 juli 2018 14:55

Uansett kjipern den følelsen, når man føler man matcher så godt, men den andre synes ikke det 😏

(mann 39 år fra Rogaland) ma. 30 juli 2018 15:25 Privat melding

Hadde ikke brukt en kalori på en slik dame. Det venter noe mye bedre rundt neste sving, hold ut !

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 30 juli 2018 15:37 Privat melding

Skjønte du ikke den berta? 🤪

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 30 juli 2018 15:40 Privat melding

Var det no galt med dama? 🤔

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 30 juli 2018 15:49 Privat melding

Åja. Han mente nok ganske sikkert at ikke det er vits å bruke tid på slike damer som etter noen dates bare vil være venner isteden 😉

(mann 39 år fra Rogaland) ma. 30 juli 2018 17:56 Privat melding

Hans80 tolker riktig. 👍🏻

(mann 51 år fra Buskerud) ma. 30 juli 2018 18:13 Privat melding

Den som intet våger osv., Mr. Mr_

Skjult ID med pseudonym Tvilsom ma. 30 juli 2018 18:28

@Mr_. Det er jo ikke lett å tolke situasjonen, men en ting jeg tenker på.
Du sier du var passiv.
Kan hende hun tolket det som du ikke var interessert og trakk seg tilbake for å beskytte seg selv?

Jeg signerer ZeZe, kan ikke skade å sjekke hvordan landet egentlig ligger

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 30 juli 2018 18:32

Leit, med en appetittvekker, når du vil ha et fullt måltid... 😋

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 30 juli 2018 18:33

Jeg skjønner ikke hva dere mener han skal sjekke. Hun har gitt han tydelig beskjed om at hun ikke ønsker kjæresterier med han. Der ligger landet. Hva mer er å sjekke?

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 30 juli 2018 18:36

Nei, en må virkelig være to, skal det bli no. 🤔

Skjult ID med pseudonym HalvSmart ma. 30 juli 2018 18:37

Jeg ville ha reflektert over hva jeg kunne ha gjort annerledes, sett fremover, og møtt noen andre. Spenningen forsvant vel når du ble for passiv. Det kunne nok gått annerledes om du hadde flørtet litt mer og tatt initiativ til å kysse. Det virker jo som hun var tiltrukket, tre dater og masse interesse. Høres også ut som at du satt henne for høyt i kurs, og at det ødela litt for deg. Ofte er det sånn at jo viktigere det er for deg å få henne, jo mer vil det ødelegge sjansene dine. Når det er sagt så ble det tre dater, så mye har vært bra mellom dere. Blir vanskelig å gå fra dating, til venner, og så håpe på at det skal skje noe mer. En sånn taktikk vil nok bare gjøre dama usikker og skeptisk.

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 30 juli 2018 18:41

Har du blitt plassert der: glem det, gå videre.
En ting er at mange forhold starter med et vennskap som deretter utvikler seg til noe mer; to personer som etter å ha vært venner en stund, blitt bedre kjent, sett nye sider ved hverandre plutselig finner ut at de ønsker noe mer, noe man gjerne ikke har tenkt på tidligere, derfor ikke klarert hverandre som hverken aktuell eller uaktuell som kjæreste.
Noe annet er når en har vist interesse, uttrykt at han/hun ønsker noe mer. Da har som regel den andre gått igjennom den tankeprosessen om dette er en person som er kjærestekandidat.
Og når den er gjort så skal det mye til for å endre den avgjørelsen/oppfatningen.
Du er klarert som uaktuell som kjæreste, tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 30 juli 2018 18:55

Menn er litt anderledes der, tenker jeg.
«Har funnet ut at jeg ikke vil noe mer, er ikke interessert.»
«Det var synd, for jeg synes du er en kjempebra kar, synes vi hadde det så bra sammen osv»
«Men vi kan godt møtes og ha sex for det, da...?»
Jo, takk! Veldig hyggelig at du gidder dét, da. Yeah! :-P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 30 juli 2018 18:59

Ingen vits å gjenoppta denne kontakten. Er du først plassert i venneboksen så finnes det ingen vei ut. Ikke la deg lure av de som påstår noe annet.
Det er rett og slett ikke mulig.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 30 juli 2018 20:34

En klassiker, Lone.

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 30 juli 2018 21:31 Privat melding

Noe må jo ha trigget denne dama til TS siden det ble god kontakt og 3 treff,men som noen nevner her så har du kanskje vært litt for laidback?? Du får endre taktikk til neste gang TS... først et stille og rolig treff, er du heldig å får et til så får du invitere henne hjem til 5 retters og god drikke og kjøre på 😇😎

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 30 juli 2018 21:53

Nå er det ikke slik at kvinnen anno 2018 sitter som et mehe og venter på at han skal ta initiativ til å f.eks. kysse henne.

I de aller fleste tilfellene - om hun er interessert vel å merke - så vil hun signalisere dette med kroppsspråket: Holde øyenkontakt, smile, kanskje ubevisst leke med sitt eget hår, ta "tilfeldig" på armen hans, stille seg/sette seg tettere inntil ham enn det som er vanlig i en ordinær sosial setting m.m.

De gangene jeg selv har vært betatt av noen, så har liksom hele meg signalisert "Ta på meg! Kyss meg!" med påfølgende tilnærmingsmetoder for å sjekke hvor landet ligger hos den andre.
Det er jo i grunnen "Animal Planet" og menneskets parringsdans dette koker ned til.

Hvis ts da har veket unna og ikke fanget opp signalene hun har sendt, så skjønner jeg om hun har skygget banen. Men jeg oppfatter det ikke slik. Virker ikke som om hun har vært på "flørter'n", bare gitt det en sjanse for å se OM det kunne bli noe kribling for hennes del også. Det ble det altså ikke.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 30 juli 2018 21:55

Jeg tenker at det er langtfra sikkert at årsaken ligger hos han. Han var vel seg selv og det skal man jo. Det kan jo bare være så enkelt som at ting ikke føltes riktig. En må jo gjerne omgås litt før en kjenner hvilken vei det går.

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 30 juli 2018 23:21 Privat melding

Hva gjorde du Perla ?? 🤣🙈🤪😂

(mann 39 år fra Rogaland) ti. 31 juli 2018 01:16 Privat melding

Avogtil glad jeg ikke dater jeg. Det derr jævla spillet hele tiden 😂

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 31 juli 2018 01:54 Privat melding

Spill tilbake @ Deshi

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ti. 31 juli 2018 02:12

Respekt for dama som etter å ha prøvd det ut på tre lange treff har sagt klart og tydelig at hun ikke får mer enn Vennevibber.

Å bli venner med henne med falske pretensjoner, der du skal gå og håpe at hun endrer mening, er temmelig respektløst, og har hun det minste omløp i hodet sitt så klarerer hun bløffen og kicker deg ut av livet sitt.

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 31 juli 2018 02:49 Privat melding

Er vel like respektløst å sette en i vennesonen når du vet han liker deg og håper på det beste selv om han ønsker og håper på noe annet på sikt vel ? 🙄

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 31 juli 2018 06:30

@hans80
Hva i herrens navn mener du at hun burde gjøre da?! Hun har gitt det hele en fair chance og har vært ærlig med trådstarter.

(mann 39 år fra Rogaland) ti. 31 juli 2018 11:27 Privat melding

@perla

Det var spøkefult og litt «generelt» ment ang dating.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ti. 31 juli 2018 11:51

Og ennå har jeg ikke engang startet på begrepet

s e l v r e s p e k t .

Planen om å bli venner i forhåpning om at det ‘skal bli noe mer’ vitner om himmelropende mangel på selvrespekt. Move on, FFS.

(kvinne 59 år fra Østfold) fr. 10 aug. 2018 23:31 Privat melding

Hvis du ønsker deg en kjæreste så vil jeg si at du bør gå videre,kontakte flere her på Sukker. Men så klart og være venn m.henne er jo hyggelig.

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 11 aug. 2018 12:28

Har opplevd det der flere ganger. Jo mer kompis og "respektfull" man er, desto større er sjansen for å havne i vennesonen. De gangene jeg ikke har tatt det så høytidelig og bare tenkt "fantestreker" har det vært snøre i bånn stort sett.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 11 aug. 2018 12:31

Og med snøret i bånn mener du sex?

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 11 aug. 2018 13:19

Nei, ikke nødvendigvis på stedet, men interesse av type ikke vennesone.

(kvinne 53 år fra Østfold) lø. 11 aug. 2018 15:21 Privat melding

Jeg ville sendt en melding og sagt det som det er. Ingenting å tape på det. Om hun ikke vil svare, så svarer hun ikke. Om hun ikke vil lese, så leser hun ikke. En melding etter tre uker er heller ikke stalking og ingen grunn for noen til å føle seg «krenket.» Stolthet og superforsiktighet («hun sa en gang at..., så da er jeg redd hun sier det samme igjen») bør aldri hindre oss fra å prøve å få til noe vi ønsker. Og etter tre uker har kanskje hennes potensielle andre dater fadet bort... Man vet aldri! Prøv igjen, kjør på. Det er nå min holdning :-)

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 11 aug. 2018 15:58

Ingen ting å tape annet enn selvrespekten. Hun har jo gitt beskjed om hvor landet ligger.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido lø. 11 aug. 2018 16:01

I fremtida så er alle venner med hverandre, men ingen kjærester. Da vil folk spørre seg hva lidenskap en gang var, historiebøker og filmer fra 80 tallet vil være kilden. Noen bittefå får oppleve det, mest på grunn av tilfeldigheter, resten slutter å bry seg. Vår tids fremtidsdystopi. Den vi elsker mest i vår tid er oss selv. Vi er hjernevasket av lykkelige slutter og kjendisillusjoner som også er mest opptatt av seg selv. Sauen følger sauen.

- A LION DOES NOT CONCERN HIMSELF WITH THE OPINIONS OF SHEEP -

Skal du ta kontakt med henne nå, 2 uker etter denne posten, så må du iallefall fremstå som å være i føringen og mer dominant. Kutt smileys og det dilldallet, det er for jenter ta frem den seriøse tonen. Enda bedre, RING HENNE. Ingen sms. Avklar og oppklar!

Skjult ID med pseudonym Høy Libido lø. 11 aug. 2018 17:33

Det er få, veldig få, svært få damer som er verdt å putte på noen trone.

Men, før man går videre er det greit med en ordentlig oppklaring, ellers surrer den rundt i hodet ditt kanskje i 6 måneder etterpå. ELLER, dukker opp med jevne mellomrom de neste 10 åra. I starten kan det virke som om det er ubetydelig, SÅ, plutselig 6 mnd eller 1 år senere, smyger det seg kanskje frem en tanke som sier. HVA HVIS! eller HVORDAN GÅR DET MED! JEG LURER PÅ JEG GITT! KANSKJE JEG SKAL SJEKKE!!!!! Det er på grunn av denne Hva Hvis tanken at det er greit å være ryddig, det KAN være en passifiserende tankerekke. Dette datinglivet går jo så fort også, ugress vokser fort, ikke solid plen.

Jeg tenker i mitt stille sinn at det var koselig så lenge det varte, og du er langt ifra alene om den tanken. Den er gjengs for ALLE som er her inne som har møtt folk de TRODDE de likte. I en annen virkelighet kanskje det hadde fungerte, derfor mer action og mindre venting neste gang.

Har dere vært ute sammen 3 ganger, så har dere / burde dere ha noe å bygge på som gjør at det burde være en naturlig tanke å ringe. Hadde f&#)& meg jeg gjort.

(mann 35 år fra Oslo) on. 22 aug. 2018 19:25 Privat melding

Hei TS, her er vel svaret ganske så åpenlyst. Hun har gjort seg tilgjengelig, ved å møte deg 3 ganger. Når du da er passiv og ikke klarer å subkommunisere at du ønsker noe mer enn vennskap, ved å eskalere til for eksempel å holde hender, kyssing, så tenker jenta enten:

1. Du er ikke interessert.
2. At du ikke tørr/vet hvordan du skal eskalere.

Noe som dreper tiltrekningen hun har følt for deg. Hadde jeg vært deg, hadde jeg latt denne jenta være, og heller tenkt at det er flere fisker i havet 😊