Alle innlegg Sukkerforum

Ærlighet

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Akershus) on. 1 aug. 16:36 Privat melding

Hva kommer det seg at ved å være ærlig om helsesituasjon så blir man stemplet som udyktig og få beskjed om at kvinnen du skriver ikke er ute etter å ta vare på en mann selv om man er økonomisk uavhengig ? Jeg fikk beskjed om at jeg var kjekk da så det reddet dagen.

(mann 38 år fra Vestfold) on. 1 aug. 18:49 Privat melding

Noen har en slik innstilling ja,men mest kommer det an på hvordan du legger frem saken. Vær konkret ang din situasjon. Men kanskje ikke i de første mld??Om du legger situasjonen din fram på en måte som at du er syk og svak og dårlig bak og stakkars meg så blir nok settingen deretter også.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 1 aug. 18:56

Hvor skulle det enkli?😄

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 1 aug. 19:06

Er det ikke bedre at det står i profilen? Noe sånt som "Jeg jobbet som *** frem til for * år siden. Etter lengre tids sykemld og forsøk på å komme tilbake i jobb, ble jeg ufør. Jeg har det bra nå, men i sum ser legen min og jeg at jeg er best tjent med den ordningen".
Mulig jeg kommer helt, men da slipper du ihvertfall nedturen med å bli droppet når det kommer spm om hva du jobber med. Da får du kontakt med de som ikke vektlegger den biten som noe negativt.

(mann 47 år fra Akershus) to. 2 aug. 06:02 Privat melding

Takk for tips Ertaberta 😊

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 2 aug. 08:09 Privat melding

Ærlighet handler om timing noen ganger, har jeg merket. Jeg tenker også det er et spørsmål om du lar helsetilstand definere deg eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta to. 2 aug. 08:38

Vanskelig å la det handle om timing hvis/når det kommer direkte spørsmål.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 2 aug. 09:38 Privat melding

@ertaberta: På direkte spørsmål er det nok best å være ærlig uansett, men noen ganger kan det være at man selv vil ønske å komme fram med noe, da handler det om timing etter min mening.

(mann 47 år fra Akershus) to. 2 aug. 09:38 Privat melding

Jeg svarer fra hjerte når mennesker spør. Ingen poeng i å framstille seg som en bedre person enn man er 😊

(mann 47 år fra Akershus) to. 2 aug. 09:39 Privat melding

Jeg har lært mye av Ertaberta og Rosalinn og det har gjort livet mitt herlig å leve 😊

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 2 aug. 09:54

For meg handler det mye om hvordan temaet fremstilles.

Hvis han forklarer situasjonen, forteller om hvordan han lever i og takler hverdagen og hva han fyller tiden med av positive ting, kan jeg takle det meste. Men hvis han snakker om temaet som en voldsom byrde, og min "rolle" blir å synes synd på ham, reagerer jeg på en helt annen måte.

Skjult ID med pseudonym ZeZe to. 2 aug. 09:59

Enig med deg @vårsol
Er forskjell på å leve «i» sykdom og «med» sykdom/plager. Handler om hvor du velger å ha fokuset ditt hen.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 2 aug. 10:19 Privat melding

@vårsol/zeze: Nettopp, det å la sykdom/helseplager definere deg er også noe som kan komme uheldig ut. Det har med tankesett å gjøre.

(mann 47 år fra Akershus) to. 2 aug. 10:25 Privat melding

Jeg har ett stort hjerte som banker masse og fysisk i toppform 😊

Skjult ID med pseudonym hjerte to. 2 aug. 14:23

Ærlighet, varmt hjerte og god fysisk form er for meg viktig i et forhold, og nærmest et krav. Som psykisk god helse er det.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 2 aug. 14:39

Den største utfordringen ligger kanskje ikke i hvordan den enkelte definerer seg i forhold til egen sykdom, men også mottakerens holdninger.

Skjult ID med pseudonym Ibi to. 2 aug. 17:35

Det kan være at enkelte har hatt litt for mange utfordringer i livet slik at de ser for seg at de ikke orker å være den støttende/hjelpende i en ny relasjon.
De fleste har eller får en eller annen skavank ettersom årene går så du er definitivt ikke alene...

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 2 aug. 18:04

Igjen, hvis man "selger seg inn" som en som sliter på alle fronter og trenger masse hjelp, er det ikke så fristende å bli kjæreste med vedkommende.

De fleste har litt "bagasje", men man vil jo at en kjæreste skal være noe positivt.

Alt kommer an på fokuset og vinklingen.

(mann 47 år fra Akershus) to. 2 aug. 18:05 Privat melding

Jeg er ikke syk slik at jeg ikke kan ta vare på meg selv. Jeg har sosial angst og det betyr da at jeg jobber for å klare store folkemengder. Har ikke noe med min fysiske form eller om jeg klarer meg økonomisk.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 2 aug. 18:11

Jeg snakker generelt, GladFyr1! 😊

Skjult ID med pseudonym Coma to. 2 aug. 18:21

Det er med psykisk sykdom som med kjønnsherpes; det er ikke noe du trenger å flagge i første melding. Det kommer en dag da det er nødvendig å fortelle om det, ha fokus på andre ting inntil den dagen kommer.

(mann 47 år fra Akershus) to. 2 aug. 18:24 Privat melding

Jeg skjønte det Vårsol 😊

Skjult ID med pseudonym Ibi to. 2 aug. 18:26

Sosial angst tror jeg er noe mange sliter med i varierende grad.Om du ikke trenger hjelp fra en eventuell partner når angsten innhenter deg eller at hun må ta spesielle hensyn,så ville jeg ikke lagt så stor vekt på å fortelle detaljert om det.Bare skrevet at du har sosial angst,og så skrevet om ALT det andre som opptar deg og som definener hvem du er.

(mann 47 år fra Akershus) to. 2 aug. 20:03 Privat melding

Det er det jeg gjør når folk spør meg om det lbi

Skjult ID med pseudonym Ibi to. 2 aug. 20:19

@GladFyr1 Ok..
Du behøver jo ikke skrive det i profilteksten din heller.Du kan jo ta det på et senere tidspunkt når du ser at det er rom for å fortelle det slik du ønsker å formidle det.Tror det er fint om damene blir litt kjent med deg og ser at du har mange fine kvaliteter før du utleverer deg om dine personlige og private utfordringer.
(Om du er ufør pga angst så kan du feks skrive i teksten at du har vært yrkesaktiv sånn og sånn,men er ikke i arbeid på det nåværende tidspunkt(Du kan jo bli såpass bra at du kan begynne å jobbe igjen).Om du får spørsmål om hvorfor du ikke er yrkesaktiv så skriv litt kort om det for så å gå over tl andre ting du ønsker å formidle om deg selv.)

(mann 47 år fra Akershus) to. 2 aug. 22:15 Privat melding

Da drar jeg til Trondheim i morgen og ønsker alle en fortsatt god sommer 😎

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 2 aug. 22:17

God tur til Trondheim @GF1

Skjult ID med pseudonym Ertaberta to. 2 aug. 22:21

God tur👋👋👋

(mann 47 år fra Akershus) to. 2 aug. 22:22 Privat melding

Takk Hønemor 😘

(mann 47 år fra Akershus) to. 2 aug. 22:22 Privat melding

Takk Ertaberta 😘

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 2 aug. 22:40

Jeg ville ikke ha skrevet det i profilen om jeg hadde sosial angst og/eller uføretrygd. Jeg ville ventet/begrenset det til de jeg har begynt å skrive med, og ikke bare de, men de jeg hadde begynt å skrve med på et litt mer personlig plan. Ikke at noen av delene er noe å skamme seg over, men det er jo veldig privat, det er noe med "timingen" for når bli såpass privat eller fortrolig med noen, og jeg synes ikke du har "plikt" til å informere "hele verden" (en åpen nettside) om det; en masse personer som kan lese det som du aldri en gang kommer til å skrive til deg. I profilen ville jeg heller fokusert på hva jeg likte å holde på med i hverdagen, aktiviteter og interesser, holdninger, hvordan du er som kjæreste, hva som er viktig for deg i et forhold o.l., som er relevant informasjon om hvordan det vil være å være sammen med akkurat deg.Jeg ville ikke skrevet om det jeg IKKE gjør og den jobben jeg IKKE har, liksom, men om det jeg gjør og har. Jeg ser for øvrig sjelden at folk skriver om jobbene sine i profilteksten uansett.

Skjult ID med pseudonym Blabla to. 2 aug. 22:47

Jeg ville for øvrig helst ventet til et evt. møte IRL også, men i hvert fall til jeg hadde opprettet en konkret kontakt med noen (dvs., i nettdatingsammenheng, begynt å skrive)

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 2 aug. 23:22

Jeg har lest en veldig fin profil her der vedkommende skrev at han var ufør, men både måten det ble formidlet på og resten av profilen gjenspeilet en trygg og god mann med humor og lettlivet holdning, så det kan formidles positivt også. Jeg ble ihvertfall nok interessert til å skrive til han.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta to. 2 aug. 23:33

Folk er forskjellige, det viste jo personlighetstråden veldig tydelig. Bravur til GF1 for ikke å gi opp. Han har vært åpen og fortalt at han ikke er stolt av at ting har blitt som de har. Han spiller med de kortene han har, har ingen jokere i ermet og håper at det en gang blir hans tur🙂 Vi er jo her fortsatt, vi andre også, og har mao bommet like mye med hvordan vi har spilt😄

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 2 aug. 23:36

Ja

(mann 47 år fra Akershus) fr. 3 aug. 01:35 Privat melding

Takk nok en gang Ertaberta ❤

(mann 47 år fra Akershus) fr. 3 aug. 01:44 Privat melding

Å jeg liker også mange på forumet selv om jeg har fått noe slag i trynet om har satt sine spor dessverre. Men jeg gir ikke opp kjærligheten for det ❤

(mann 47 år fra Akershus) fr. 3 aug. 01:58 Privat melding

Da hadde ikke jeg vært på forumet Rosalinn

(mann 47 år fra Akershus) fr. 3 aug. 02:22 Privat melding

Glad i deg Rosalinn 😊

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 3 aug. 11:09

❤️❤️❤️