Alle innlegg Sukkerforum

Vakre modne damer!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann40 ma. 6 aug. 2018 05:18

Hei :-) Begynner nesten å lure litt på meg selv, fordi jeg faktisk nesten utelukkende kikker oppover i alder på damene her inne! Har absolutt ingen problemer med å få kontakt/date yngre/jevnaldrene jenter, men ser allikevel heller opp 10-18 år. Flere som gjør det samme av dere gutter? Og hva tenker så dere (litt eldre/modne) damer om dette? Virker nesten som om enkelte damer tror det er tull(liksom for godt til at det kan være sant) når jeg sender de en hyggelig melding og gjerne vil bli kjent! Håper på seriøse/skikkelige svar og ikke bare en masse tøys/ødeleggende kommentarer som sporer av diskusjonen. På forhånd takk :-)

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 6 aug. 2018 07:25

Vil du bli kjent med disse for en seksellent relasjon eller for «happily ever after»?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 6 aug. 2018 07:25

Seksellent = seksuell.

Skjult ID med pseudonym Fiktivia ma. 6 aug. 2018 08:05

Jeg tenker nok lett at en mann som er såpass mye yngre er ute etter "lettvint" sex. Med lettvint mener jeg at det virker som om en del yngre menn ofte tror at modne, eldre damer blir så smigret over å i det hele tatt å få oppmerksomhet (noe de regner med at de kanskje ikke får fra jevnaldrende menn, som gjerne søker nedover) at de skal få "snøret i bånn" bare pga det.

Finnes sikkert seriøse innimellom, men da er vel tanken at en såpass stor aldersforskjell ofte kan føre med seg en del utfordringer (eks. "hvor man er i livet", barn mm).

Til slutt; ung alder (i forhold til den man kontakter) er ikke i seg selv kvalifiserende nok til at man finner en person interessant nok til kontakt. Tror faktisk modne damer ofte kan være mer kresne/selektive nettopp fordi de har levd litt og har mer erfaring.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 6 aug. 2018 09:05

Huffda... er nå dette galt også hvis mannen er seriøs i sin søken?:)

Det er jo en del flotte voksne forumdamer :)

Skjult ID med pseudonym Fiktivia ma. 6 aug. 2018 09:20

Jeg syns folk må få gjøre det de vil enten de er seriøse eller ikke - så lenge de er ærlige rundt sine hensikter. Pekte for min del på mulige årsaker til manglende respons som ts var ute etter svar på. Tror fort de seriøse kan drukne litt blant alle de andre.
Mange flotte voksne damer her ja, så kan forstå at ts vil ha kontakt med dem ☺

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 6 aug. 2018 10:12

Lady, selvsagt er det ikke galt.
Men for å svare på hans spørsmål om hva jeg tenker om det så mener jeg det er en vesentlig opplysning om hans søken er seksuelt motivert eller om han søker en fast livslang partner som er 18 år eldre. Svaret mitt vil avhenge av hans svar.

Skjult ID med pseudonym Livlaga ma. 6 aug. 2018 10:29

Vel... som skrevet i en annen tråd, er mitt søk 10 år ned... Er ikke så voldsomt opptatt av årene, men av at andre ting skal stemme.

Skjult ID med pseudonym Livlaga ma. 6 aug. 2018 10:32

Fikk sendt forrige melding for fort...😆
Men som skrevet over her, er det veldig mange henvendelser fra gutter/menn som er yngre, stort sett kun for sex. De som faktisk ser etter et seriøst forhold, blir nok litt borte. Uansett er ærlighet viktig, uansett hva man søker

Skjult ID med pseudonym Blabla ma. 6 aug. 2018 10:51

@Mann40
Bare "tar du deg selv" i å neste utelukkende kikke på de som er 10-18 år eldre enn deg, og derfor tenker at det er disse du oftest tiltrekkes av, eller har du liksom bestemt deg på forhånd for å finne en som er betydelig eldre enn deg pg søker oppover som en følge av dét`? Og som andre har spurt, er det for sex/et midlertidig forhold du ser på disse, eller vurderer du dem for et forhold du håper skal vare livet ut?

Skjult ID med pseudonym subjekt ma. 6 aug. 2018 11:08

Store aldersforskjeller tror jeg handler om seksuelle preferanser først og fremst. På alle andre måter tårner problemene seg opp. Tror nå jeg. På den annen side kan vel seksuelle preferanser være et like så godt lim i et forhold som andre likheter eller interesser. Hva er et forhold uten skikkelig gjensidig seksuell tenning? Ikke mye verdt, tror jeg. Aldringsprosessene går jo selvsagt sin gang, men der igjen, hvem vet hva slags helseplager som kan dukke opp. Kanskje er det den yngste som rammes først av noe alvorlig. Det vet man jo ikke. Og det sosiale livet, vel. voksne folk pleier da å være ganske romslige når det kommer til det å legge seg opp i andres private saker. Eller hva? Jeg tror egentlig ikke aldersforskjell spiller så stor rolle, sånn rent samfunnsmessig sett. Unge mennesker kan jo være mentale oldinger og eldre spreke som ei fjær i huet.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 6 aug. 2018 11:19

Når jeg får henvendelser fra menn som er mye yngre, er gjerne gjennomgangstonen at det er så spennende med eldre damer 🙄

What's in it for me?! Jeg er her for å finne en kjæreste, dette står presisert i profilen min. Rett og slett utidig med slike "sex-henvendelser"! Aaarrrgh.

Skjult ID med pseudonym Fiktivia ma. 6 aug. 2018 11:32

Om en ung dame søker moden mann relateres det kanskje ofte snarere til Sugar Daddy tror jeg ;-)

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 6 aug. 2018 11:33

@Rosa
Nei, da er vel gjerne motivet "trygghet" kanskje? Ikke vet jeg.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 6 aug. 2018 11:35

Jeg vil ha begge deler jeg 😊 Hvorfor denne enten/eller tankegangen?

Skjult ID med pseudonym Fiktivia ma. 6 aug. 2018 11:40

Selvfølgelig vil vi ha i både pose og s(m)ekk, @Coma 😄

Skjult ID med pseudonym Fiktivia ma. 6 aug. 2018 11:41

Fordi der har vist seg at veldig mange nettopp har seksulle motiver @Rosalinn.

Skjult ID med pseudonym Blabla ma. 6 aug. 2018 11:43

Når en betydelig yngre mann kontakter meg, merker jeg at jeg har vanskelig for å tro at han ser for seg et langvarig/livsvarig forhold. Jeg mistenker nok som regel at her er det en som
a) enten synes det virker "spennende" å "prøve(-kjøre)" en "eldre" kvinne før han slår seg til ro med noen - inkludert få det inn på lista over ting han har gjort i livet, liksom, som han kan fortelle om (skryte av) til kameratene sine, osv.
b) og/eller som noen andre har nevnt her, at han ser for seg at en kvinne som er betydelig eldre enn ham vil bli smigret over at hans interesse og er forholdsvis "lett" å få kloa i.
c) og/eller at han driver en slags "øvelses-sjekking" på "eldre" kvinner, prøver å teste ut hva som "funker" og ikke med kvinner han uansett ikke synes det er så nøye om han blir avvist av, i håp om å bli mer "dreven" i å sjekke opp kvinner det er viktig for ham å "lykkes" med, samt for å teste om han har "draget".
d) og/eller at han (bare) ikke tenker så langt fremover, eller er så bevisst på hva og hvor han selv vil her i livet, at han bare har lyst til å treffe en eller annen dame her og nå.
e) og/eller at han har uløste "mother issues"

Temmelig kynisk og dystert, altså!

Er klar over at det er fordomsfullt - og uansett, at det selvsagt finnes helt "ususpekte" menn som oppriktig kan tenke seg å gifte seg med en betydelig eldre kvinne, eller hvor hennes alder ikke er viktig. Jeg tror så absolutt at ekte kjærlighet kan oppstå mellom parter med stor aldersforskjell, uansett om kvinnen eller mannen er eldst.

Men punkt d tenker jeg om mange menn her inne _uansett alder_. og selv om det nok blir ytterligere forsterket hvis han er betydelig yngre enn meg, henger det mye sammen med at mange som tar kontakt, er utydelige på hva de vil og hvorfor de har "valgt" akkurat meg og virker i det hele tatt som de har lagt minimalt med "innsats" i å skrive til meg (skriver f.eks. bare "Hei" eller "Hvordan har dagen din vært?") samtidig som jeg ut fra profilen hans ofte heller ikke kan se hvorfor vi eventuelt skulle passe sammen. Uansett hans alder, tenker jeg da at her er det en som litt "bevisstløst" driver omkring, masseutsender meldinger til både den ene og den andre og bare håper å få napp hos "en eller annen" uten at han egentlig vet hva han søker og hva han vil med en kvinne.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 6 aug. 2018 11:46

@Rosa
Har til gode å få en velformulert henvendelse fra en yngre mann som virkelig viser at han vil bli kjent meg MEG, ikke bare kroppen min. Ergo...

Skjult ID med pseudonym sør ma. 6 aug. 2018 11:59

Om det er innenfor i alder, 6-8 år ned svarer jeg alltid om det er en normal henvendelse. Alder er et tall men jeg tenker frem og vet hvem jeg er og vil.
Men generelt i dating nå er jeg blitt avslipt, tror vel nesten snart ingen er ute etter noe seriøst. Er det virkelig sånn vi skal skape samfunnet videre😏

Skjult ID med pseudonym Lapps ma. 6 aug. 2018 22:21

Er selv 28, så ser stort sett etter de som er rundt min alder, opp mot 32-33.
Unntaket er jo Sassy på forumet her da. 😍

18 år blir nok i overkant mye for min del. :)

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 6 aug. 2018 22:47

Så pinlig.

Skjult ID med pseudonym Livlaga ti. 7 aug. 2018 00:35

Enig med deg Rosalinn... hvorfor er det så mye værre, om dama er den eldste i paret?
Blir ikke sagt så mye om en mann finner seg ei som nesten er på barnebarnet alder...😒😞

Skjult ID med pseudonym Fiktivia ti. 7 aug. 2018 00:40

Jeg tror nok også det finnes noen seriøse innimellom alle de useriøse @Rosalinn. Har eksempler på det i bekjentskapskretsen.

Når det gjelder hvem som lurer hvem; kan jo hende at enkelte av de modne damene syns det er underholdende å spille med og la ungguttene tro at det er de som lurer dem, @Ertaberta. Sikkert mange variasjoner på det.
Men er vel det samme med hvordan det henger sammen hvis det er vinn-vinn for begge parter.

(kvinne 48 år fra Nordland) ti. 7 aug. 2018 00:40 Privat melding

Jeg er 7 år eldre enn deg og kikker gjerne nedover, Mann40. Og det gjør jeg nettopp fordi jeg søker en kjæreste og fordi jeg kjenner statistikken: jo flere år mannen er eldre enn kvinnen, jo flere år blir hun gående alene i alderdommen - i tillegg til de årene hun allerede lever (gjennomsnittlig) lengre enn mannen. Så hva de andre har slags motiver aner jeg ikke, men jeg tenker som du, at jeg bør være eldst og kjæresten yngst.

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 7 aug. 2018 00:46

En mann kan få barn til han omtrent ligger i grava. Det kan ikke kvinner. Så en barnløs mann på 30 som innleder et forhold med ei på 42 bør ha tenkt igjennom den biten da...

Skjult ID med pseudonym Fiktivia ti. 7 aug. 2018 00:59

😴 her også (burde ha lagt meg for lenge siden). God natt!

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2018 01:37 Privat melding

Ad yngre menns motiver, og anekdoter om eldre "erobringer"...;
-tviler ikke på at noen opplever det du erta beskrev, men å liksom "skryte" av det på den måten...ved å forsøke å latterligjøre og devaluere kvinnene...er jo bare latterlig _barnslig_ (Var det noen som sa umodent? -nettopp,ja..💁‍♀️) av dem...for ikke å snakke om ganske usympatisk.

Kinda makes you wonder....;
The joke's on who, sånn egentlig?

🤡s...

Og hvem som "utnytter" hvem i hver sånn situasjon, kan vel sikkert noen ganger være litt vanskelig å slå fast for alle og enhver, kanskje...sånn objektivt sett, altså.
Er jo ofte sånn at det takes two to tango...noe som innebærer at begge også ofte kan noen "tangotrinn"... ^.^ 💃🕺

Det er for øvrig mange grunner for, og mange måter å liksom "skryte på seg"...diverse...
Just sayin'..
-but hey...what ever boost the ego, right?

Og uansett...for hver yngre/unge mann som får snøret i bånn hos ei eldre, og såkalt "lettlurt og nøden" ei, tenker eg det må stå (..)..minst ti fremdeles like "resultatløse" og like "nødne" (for å si det på en fin måte) (fuck)boys tilbake..

-Og da er det nok ikke akkurat lua si, de står der med i hånda, for å si det sånn.. 🤛.. 👀

Bare for å vende litt på sakene, lism...🙃🤙😏

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2018 01:48 Privat melding

jasså, @Laps...👀

He he, så hyggelig, da 💋

- har du lyst å sitte på fanget, kanskje.. lap-psss? 😉
🤭
*fnis*
😎

Skjult ID med pseudonym Mann40 ti. 7 aug. 2018 05:21

Hei "Blabla :-) Takk for et fint svar og greie spørsmål. Jeg hadde faktisk ikke noen bestemte tanker om å finne noen som var eldre en meg selv i utgangspunktet, men syntes rett og slett det er veldig mange pene damer som er eldre en meg selv. Siden du spør på en seriøs måte, så svarer jeg akkurat som det er og ja, det seksuelle motivet er selvsagt også tilstede. Det er så enkelt og greit som at selvsagt tenker en på det om en vil ha et forhold som skal fungere. Hadde jeg truffet den rette, så ville jeg absolutt ikke vært fremmed for å satse på et forhold som skulle vare. Tråden ble forresten overaskende seriøs i motsetning til en del andre jeg har sett her inne, der folk stort sett "tuller" vekk hele spørsmålet som blir stilt. Liker godt svarene til Rosalinn, Lady, Viuda og Ultra som gir en liten pekepinn på hvordan dere selv tenker om en sånn situasjon. Noen av svarene ellers kan virke litt sånn "mistenksomme", men alle har selvsagt forskjellig syn på ting(dessuten er livet til for å nytes, så om ting ikke skulle klaffe 100%, så er det vel fortsatt ingen som har død av seksuelt samleie vil jeg tro!? :D ) :-) Blir egentlig litt forundret over at det fortsatt er sånn i 2018 at gutter/menn(myten) liksom alltid har en "sexplan", mens jenter/damer aldri har det! Er det virkelig sånn? Tror vi egentlig er blitt ganske likestilt på dette området også, men det vet kanskje dere bedre en meg ;-) Og til de som lurer på om jeg er 40 år gammel, så kan jeg bekrefte det her og nå ;-)

Skjult ID med pseudonym Exa. ti. 7 aug. 2018 06:14

Opplever at mange menn liker damer der egga har gått ut på dato, men ikke høna. Mange vil ikke ha en verpesyk kjæreste da de enten har små barn eller vil ikke ha flere barn.
Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 7 aug. 2018 07:46

Jeg kan bekrefte her og nå at jeg ikke var mistenksom, men hadde et seriøst spørsmål om du så for deg en seriøs relasjon eller kunnen seksuell relasjon til en kvinne på 58.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 7 aug. 2018 07:51

Eller jo, i forhold til hun på 58 så er jeg mistenksom. Jeg tror ikke på at du kunne tenke deg et kjærlighetsforhold med henne, og pakken hennes med barnebarn, overgangsalder, seniorsamtaler på jobb etc.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 7 aug. 2018 09:05

Det kan jo være at TS er barnløs og søker etter en barnløs dame på ca. 50.. Da unngår de pakken med barn og barnebarn som de må ta hensyn til. Alle må ikke ha barn, andre velger det bort frivillig. All respekt for de som lever sitt liv som de ønsker og gir blaffen i naboenes drama bak 4 vegger :)

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 7 aug. 2018 09:06

50 er ikke 58

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 7 aug. 2018 09:20

Nei men det er fortsatt hans preferanser som gjelder, ikke hva vi måtte mene.
Uansett så kan vi være såpass generøse å ønske han lykke til:)

Skjult ID med pseudonym Livlaga ti. 7 aug. 2018 09:30

Er mann en voksen mann på 40, noe jeg synes man er da, så er han sikkert såpass opplyst at han vet toget har gått, for å få barn med ei på 50-60 år..
Synes vel egentlig at det er i seneste laget å få barn når man er passert 40, uansett om han fortsatt kan produsere.
Noen er gamle unge, ander er unge gamle.... viktigste er vel å finne noen man finner tonen med

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 7 aug. 2018 10:28

Lady, jeg er gjerne generøs og ønsker lykke til dersom han hadde falt for denne 58-åringen og ønsker å utvikle et seriøst kjærlighetsforhold til henne. Men dersom han primært tenker sex fordi det er spennende, kinky eller whatever så tenker jeg det bare er umodent og respektløst.
Da viser det muligens noen holdninger til eldre kvinner som fiktivia nevner, at disse ungguttene tror voksne kvinner ikke er mer kvalitetsbevisste enn at de lar seg bruke til ungguttens kinks.
Trådstarter spør etter vår mening og da er denne presiseringen nødvendig.
Er det løøøv så kjør på. Jeg heier.
Er det sex så bør det ihvertfall være en ærlighet rundt det slik at kvinnen kan takke nei.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 7 aug. 2018 11:19

Modne kvinner kan også bli lurt...
Uansett. Det handler om hvilke holdninger du har til andre mennesker.

Skjult ID med pseudonym Synne ti. 7 aug. 2018 11:30

Er vel ingen garantier i et forhold med lik alder eller skjevhet i alder. De mennene du beskrev Erta, må jo være menn uten klasse, som morer seg med at de har fått ei som er eldre enn seg til å kaste BH-en. Ærlig talt...... Jeg tror faktisk de færreste er så barnslige når de tipper 25 år. Mulig mange ute etter et seksuelt eventyr, men det kan da jaggu kvinner også være 😁

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 7 aug. 2018 12:09

Alle kan bli lurt uansett alder. Noen damer har stil andre ikke... Det gjelder forøvrig også for menn. De uten stil kan kose seg sammen.

@Rosalinn

Det skulle tatt seg ut om andre skulle tenke for oss :)

Skjult ID med pseudonym Synne ti. 7 aug. 2018 12:38

Selvsagt er det frivillig å kaste bhen. Det var så lett å få de å gjøre det på Snap, skrev du. Da regner jeg med det har vært en dialog mellom mannen og kvinnen som ledet dit hen. Så å gjøre narr av denne kvinnen etterpå, det synes jeg er helt uten kladde.
Det å kle av seg er jo selvsagt hennes ansvar, og hans hva han bruker det til i ettertid.
Er lov å ha forskjellige meninger på en standar 😊

Skjult ID med pseudonym Synne ti. 7 aug. 2018 12:39

Kladde = klasse 😎

Skjult ID med pseudonym Livlaga ti. 7 aug. 2018 12:51

Det er vel dessverre mange andre som ikke er helt ærlige her inne. Mange som gir utrykk for at de ønsker noe mer seriøst, men som bare ønsker seg sex, sier de er single, men det viser seg at de er opptatte. Tror ikke det bare er de mennene som søker litt eldre damer enn seg selv som kun er ute etter sex. Tror det muligens er en del, uansett om de er 20, 30, 40 eller hva... som faktisk kan tenke seg en litt eldre jente/dame, like gjerne som at jenter/damer søker seg opp i alder..
Er man ærlig på hva man ønsker, er det opp til enhver, om man velger å takke ja eller nei

Skjult ID med pseudonym Fiktivia ti. 7 aug. 2018 14:09

Men kjære vakre, modne damer da ...😘

(mann 51 år fra Buskerud) ti. 7 aug. 2018 15:50 Privat melding

Hovedsaken for meg er å passe sammen med partner Mann40, og en partner er formålet med å være her, så jeg ser ikke på alder.
Fant imidlertid stor glede i å bli plukket opp av voksne kvinner på byen når jeg var i tjueåra. Syntes bl.a. de var mye morsommere og mer interessante å samtale med enn jenter på min egen alder.
Og så er jo tegn på levd liv ganske så vakkert da, for hva er vel mer sexy enn rynker etter utallige smil eller strekkmerkene på ei som har båret frem barn, lissom?

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2018 15:53 Privat melding

Apropos det å avsløre, eller ta noen på deres (mer eller mindre åpenbare) løgner/falske intensjoner...må eg vel innrømme at eg også har hatt mine mer eller mindre fandvenivoldske samtaler...just for the fun/challenge of it.
Dog kun sporadisk...(it gets "old" really fast, you know.. :P) og hvis eg har vært i dét lune 😈 , eller eg oppfatter at noen mer som "ber veldig om det", og fortjener å bli jekket ned litt, lism... 💁 🙄

(tar kanskje en for (kvinne)laget i ny og ne, dah.. 😁 )

Det er ikke bare modne damer som kan være "underholdende" i så måte... 😝

#vildufuckemedmegsåkanegfuckemeddeg
#simpleandgreit
😏

Skjult ID med pseudonym Tvilsom ti. 7 aug. 2018 16:42

Av en eller annen grunn så får denne diskusjonen meg til å tenke på en gammel film, "Dirty rotten scoundrals" med Steve Martin, Michael Caine og Glenne Headly i hovedrollene.

Det er noe angående denne stadige kampen om hvem som er best til å lure hvem som ringer noen bjeller. Vi har vel alle våre måter å lure, andre og oss selv.

Hvem som er den største reven... eller sjakalen... kan av og til overraske.

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2018 16:48 Privat melding

Ja, det gjelder uavhengig av alder, altså. Bare så det er sagt. Tullinger og andre
🤡s kommer i alle aldre og varianter.
Trigges vel gjerne mer av godt voksne "luringer", i så måte.. hva faen er det dem innbiller seg, lism.. 🙄😑
👉#Growthefuckupffs🤦‍♀️

De (mye) yngre ser eg nok langt mer humoristisk og overbærende på. Da ligger det liksom mer i korta hva greia er, og de prøver heller ikke like hardt å skjule agendaen.
Sånn sett er de ofte(st) mer ærlige og redelige, enn en del av sine litt eldre, og gjerne godt "voksne" "likesinnede".

#detertrossaltlovåprøveseginnenforrimelighetensgrenserlizm✌😉

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2018 16:57 Privat melding

Er eg forresten blitt stueren, altså..😅

Thihi...det var litt morsomt..🤭

#jøsses
^.^

Skjult ID med pseudonym Tvilsom ti. 7 aug. 2018 16:59

@perla, hvis du tror dette var avsporing så kan du jo lure deg selv til å se den filmen 😂

Skjult ID med pseudonym Lapps ti. 7 aug. 2018 17:00

@sassy: Sitte på fanget ditt ja.. ja det hadde vært noe. 😇

(Merkelig hvordan hjernen fungerer, uansett hvor lang setning man bruker, uten mellomrom mellom ordene, så oppfatter man med en gang hva det står. 😅)

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2018 17:06 Privat melding

Haha, samme her @perla😅

Er det étt drag man kan være sikker på å ha, så er det vel selv"bedrag" i diverse former..🤪🤫

#forlurformittegetbeste😁

Skjult ID med pseudonym Fiktivia ti. 7 aug. 2018 17:07

Noen ganger kan det være helt ok å bli lurt. Og det aller beste er når man i tillegg klarer å lure seg selv.
Ignorance is bliss!

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2018 17:17 Privat melding

Å sitte på fanget er jo koselig det, da,@lapps..😄

Får vel bare si; "Fang (!) meg, hvis du kan.." 😏

..if you catch (..) my drift..(..), that is..😉😎

Skjult ID med pseudonym Lapps ti. 7 aug. 2018 17:24

@sassy hehe, fange deg blir nok noe vanskelig tenker jeg (eller?). Men bare vent, en dag så sitter jeg plutselig der.. på fanget. 😎

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2018 17:27 Privat melding

....^.^

#foxylife🐾🦊

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 7 aug. 2018 18:04

Hakke hørt før? 🤔
🤣🤣🤣
Syns strekkmerker er flott, jeg da! 😎
X, delte ikke samme oppfatning da...😝

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ti. 7 aug. 2018 19:01

Gidder ikke lese de 100 postene i mellom. Sikkert bare vås likevel. Til saken:

Er det alderen du liker, eller er det damene du liker, eller er det en kombinasjon.

Det kan henge sammen med barndommen, eller, det gjør det. Legg deg ut i full strekk. Har du runket mye til til eldre damer, bør det være virkelig, eller er det likegreit at det forblir en fantasi, og trives best der. Men, klart det finnes unntak. Du kjenner ditt eget tenningsmønster, og kanskje det er likegreit å få utløp, og eller kanskje bare finne deg "ei sånn ei" .. du er ikke alene. Kanskje det er din identitet.

Det finnes også jevnaldrende eksemplarer av arten, men jeg vet, de er sjeldne. Uansett alder spør du meg.

Når det er sagt. Du er 40 år. Så, du er faktisk ganske moden selv. Iallefall i tall. Dersom det er aldersforskjellen du tenner på, så er det snart på tide å gå andre veien - avhengig av hvor høyt du er villig til å gå i alder.

60+ 70+ 80+ 90+ .. kanskje sprenge alle grenser og gå for noe få før deg har gjort. Ei på 100+. Hun må være med på det, og klar over hva som skjer, ellers er det overgrep. Vær snill! Øm .. Lykke til

Skyt ivei! Varsku !!!!!!!!! Skudd kommer !!!!!!!!! 🏹..pil og bue faktisk

(mann 51 år fra Buskerud) ti. 7 aug. 2018 19:44 Privat melding

Strekkmerker er flotte 🤩

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 7 aug. 2018 19:47

Strekkmerker på snoppen; da vet man at det er potensialet! 😂

(mann 51 år fra Buskerud) ti. 7 aug. 2018 19:48 Privat melding

Sikkert bedre enn gnagsår, vaffal 😌

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2018 20:52 Privat melding

Haha, coma 🤭
-ja, for er det én plass det burde vært strekkmerker,lism..! 😆

Går an å få strekk i skrukken, jaffal. Har eg hørt..🙊
-Noe som jo høres ganske rimelig ut, navnet tatt i betraktning..😏🤓

Men om det kan bli strekkmerker av å overstrekke skrukken, vet eg neimen ikke helt,da...👀

🤔😄

Skjult ID med pseudonym ZeZe ti. 7 aug. 2018 21:00

Er iallefall ingenting å bry seg om! Menn bryr seg iallefall ingen verdens ting om det. Da må han i såfall være svært overfladisk, og en sånn mann trenger du uansett ikke ☺️☺️☺️

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 7 aug. 2018 21:01

Det skal bli godt, å strekke litt på seg, ihvertfall! 😎
Dere andre får bare strekke, hva dere vil...!
Strekki lysken har jeg hørt om!
Men strekk i skrukken? 🤔

(mann 32 år fra Nordland) ti. 7 aug. 2018 22:19 Privat melding

Jeg ser også "oppover" Modne damer er noe egent. De har levd å erfart så de har en slags behagelig ro over seg. Samtidig som de kan være veldig sensuell og sexuell. Trodde først jeg var ute etter "erobringene" men traff ei dame som var 15 år eldre som var veldig ålreit å jeg ønsket å finne ut om vi kunne ha et forhold. Men hun syns det var for stor forskjell. Så innser jeg at jeg er åpen for forhold på tvers av alder.

Skjult ID med pseudonym megogdeg ti. 7 aug. 2018 22:42

Hva tenker du når hun blir for gammel, det er mitt spørsmål til en som deg, liker lekre yngre menn da😉

(mann 32 år fra Nordland) ti. 7 aug. 2018 22:47 Privat melding

Jeg tror ikke jeg kommer til å ha noe fast forhold med noen over 50 per dags dato. Nå har jeg tidligere hatt sexuelle forhold med eldre enn det da så vet ikke helt hvor den grensa går. Kjemi avgjør det meste.

(kvinne 52 år fra Akershus) ti. 7 aug. 2018 23:54 Privat melding

Faderullan. Der røyk jeg ut på målstreken, gitt 😪

(mann 51 år fra Buskerud) ti. 7 aug. 2018 23:59 Privat melding

Usj, Bacalao!
...men det er jo mange målstreker der ute...😆

(kvinne 52 år fra Akershus) on. 8 aug. 2018 00:03 Privat melding

Jeg tar det med fatning. Har kun ligget 10 min på sofaen og hulket hjerteskjærende. Det får holde. Klar for neste målstrek😉

(mann 51 år fra Buskerud) on. 8 aug. 2018 00:05 Privat melding

Ti minutter skulle vel holde, tenker jeg 👌🏻😃😆

(mann 41 år fra Buskerud) fr. 10 aug. 2018 04:39 Privat melding

@megogdeg, Jeg vil leve i nuet og når hun event begynner å bli gammel, så kan det være at jeg er blitt så glad i henne at jeg aldri ville stukket av. Bra du liker yngre gutter og blir gjerne kjent med deg ;-)

Skjult ID med pseudonym Exa. fr. 10 aug. 2018 05:47

Noen kommer til å bli nedklikka av voksne damer nå 😂😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Exa. fr. 10 aug. 2018 06:13

Har du vært inne å sneket Høne??? 😯😯😯

Skjult ID med pseudonym Exa. fr. 10 aug. 2018 06:18

Åpenlyst sniking 😂😂 Fint sjekketriks.
Men han hadde bare gamle bilder....holder ikke

Skjult ID med pseudonym Exa. fr. 10 aug. 2018 06:28

Har på skylapper å ser ingenting 😁😁😁😎

(kvinne 59 år fra Østfold) fr. 10 aug. 2018 23:54 Privat melding

Kan kun snakke for meg selv ang.d.med og få meldinger fra menn som er yngre. Og der er :Ja takk. Jeg ser mange positive ting 🙂🤗😀med at en mann er yngre enn meg. 5 til 10 år null problem

Skjult ID med pseudonym Livlaga lø. 11 aug. 2018 00:30

Helt enig med deg Loppi... men de dom søker seriøse forhold av dem, er litt gjemt blant alle de som bare søker spenning.. som de kaller det, oversatt = sex..
Men det finnes en og annen som mener det seriøst

Skjult ID med pseudonym hensyn sø. 12 aug. 2018 13:38

Aldersforskjell mellom par har det alltid vært, og heldigvis blir det mer og mer vanlig at dama/jenta i forholdet er eldre enn mannen. Jeg sier heldigvis fordi vi ofte har fordommer og begrensende tanker om hva som er såkalt riktig. Og her er det selvsagt ingenting som er riktig eller galt. Så lenge man er ærlig og oppriktig på hva man søker, bør man bli tatt seriøst. Så her blir det viktig å formulere seg på en slik måte at mottaker oppfatter det sånn som det er ment Og blir man møtt med fjas og tull, er det vel uansett ikke rett dame. Og uansett vil jeg si; følg hjertet ditt, bare du som vet hva som er best for deg.

Skjult ID med pseudonym Livlaga sø. 12 aug. 2018 18:05

Veldig godt sagt hensyn... holder helt med deg

Skjult ID med pseudonym Apache on. 15 aug. 2018 04:02

Ennå er der merkelig for mange om en mann søker seg oppover.

Jeg kjenner mange som har 10-15 år eldre samboere. De har voksne barn sammen, og det forteller at disse var forut for sin tid.

Slike forhold går fint hvis den yngre mannen er moden for sin alder, og kvinnen har ennå sin ungdom i behold. Der handler om å ha samme mål og mening med livet og gått gjennom faser som kunne ha skilt dem.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa on. 15 aug. 2018 13:17

Viktige poeng du kommer med her @Apache!
Uansett alder og hvem som er yngst eller eldst!

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 15 aug. 2018 13:44 Privat melding

Jeg tenker 5-10 år den ene eller andre veien, er ikke så veldig problematisk. Så lenge interesser, kjemi og lidenskap er tilstede. Selv har jeg alltid endt opp med de på egen alder eller eldre, men "ser " jo at det er mye sprekt som er litt yngre. Men mer enn 10 år blir for ungt ;)