Alle innlegg Sukkerforum

Når er det på tide å slette profilen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym shorty on. 11 feb. 2009 12:47

Folkens...litt ærlighet nå!

La oss si : du har møtt noen, vært på noen dater....det ser ut til at det kan gå riktig vei. HVA SØREN GJØR DU PÅ SUKKER DA?
Er det greit å være her...mens man har noe på gang? Og er man ærlige om det...sier du fra om at du fortsatt kikker litt på sukker? Eller er det noe man ikke prater om?

Skjult ID med pseudonym ? on. 11 feb. 2009 12:50

Du kan jo gjøre prrofilen usynlig, eller du kan skrive i profilen at du for tilden dater noen.....Ærlig burde man jo alltid være!

Skjult ID med pseudonym HrMetikk on. 11 feb. 2009 13:02

Selv deaktiverte jeg profilen min en periode hvor ting begynte å bli seriøst med ei jente herfra, men aktiverte den igjen da det etterhvert gikk over i vennskap.
Nå har jeg noe på gang igjen og vurderer og deaktivere på nytt, og det er mest det at det er litt morsomt å lese/skrive på forumet igjen som gjør at jeg ikke har gjort det.
Men "og ha noe på gang" mener jeg ikke nødvendigvis gjør at man bør deaktivere profilen, men det burde alle gjøre så fort det faktisk blir ett forhold ut av det.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 11 feb. 2009 13:13

Jeg syns det er greit å ha en profil på sukker så lenge det bare er dating på gang ... når man finner ut at man skal bli kjærster er det vel ikke noen grunn til å være her inne. Hvis jeg treffer en jeg liker og det blir mer enn en date ut av det , pleier jeg å fjerne profilbilde mitt. Tar det frem igjen når jeg er på leting ... Heheheh ;oP

Skjult ID med pseudonym Diamond on. 11 feb. 2009 13:13

@shorty
Man snakker om det, helt klart.

Skjult ID med pseudonym joda.. on. 11 feb. 2009 14:18

hehe,, er nok en grei unnskyldning for mange også da. "Beklager, men jeg treffer noen for tiden".. Da slipper de mere mas fra deg hehe.. Så skriver nok under på denne. Hvorfor ha en aktiv profil da. Ja til ærlighet! :P

Skjult ID med pseudonym Binders on. 11 feb. 2009 14:37

For mitt vedkommende, er sukker et sted der jeg også kommuniser med venner. Og hører hvordan det står til med både gutter og jenter. Om jeg skulle gå inn i et forhold, ville jeg gjort ham oppmerksom på at det var det jeg brukte sukker til, samt skrevet noe om det i profilen, tatt vekk bilde osv. Etter en stund, ville jeg samlet de kontaktene jeg ville beholde videre over i andre media, og deaktivert profilen.

Skjult ID med pseudonym Roll on. 11 feb. 2009 22:16

Begynner å bli ganske mange damer som har svart på henvendelser at de er "opptatt", og da synes jeg dere seiler under feil flagg. Om dere ikke vil slette eller deaktivere profilen av en eller annen grunn, så kan dere vel skrive det i teksten? Hvis det bare er for å skyve meg unna, synes jeg dere bør ta et grunnkurs i ærlighet.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 11 feb. 2009 22:19

Nei, vettu hva.......den dagen jeg finner en jeg er seriøs i forhold til, er jeg borte herfra fortere enn du klarer å lese denne setningen :-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 11 feb. 2009 22:26

Me to !

Skjult ID med pseudonym bingo on. 11 feb. 2009 22:48

Slikt snakker en da om. Alt annet er jo falskt.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 11 feb. 2009 22:55

Vel jeg er veldig glad for at jeg ikke er en av de damene om får veldig masse meldinger og oppmerksomhet....eller så vet jeg ikke om jeg hadde klart å melde meg ut herfra . Tenk å gå uten oppmeksomhet fra alle guttene her inne ....... att det går ann..

Skjult ID med pseudonym shorty on. 11 feb. 2009 23:00

@undrende

Jeg må bare le litt....Håper du er ironisk nå...for om du ikke er det.....ikke så sjarmerende å være bitter vet du!

Skjult ID med pseudonym lillenine on. 11 feb. 2009 23:23

@shorty, selvfølgelig er Smily ironisk. Smører jo tjukt på så det holder,jo!!! Go Smily

Skjult ID med pseudonym seriøst on. 11 feb. 2009 23:50

alle her inne er klar for noe nytt timer etterpå! ellers hadde vi ikke vært her..vi er sultene på oppmerksomhet...vi fråtser!!!!
sånn er det bare...
bruk hue!!!
vi er alle tapere...om vi skrur rundt eller blir støtt skuffet...

Skjult ID med pseudonym Ace on. 11 feb. 2009 23:55

for min egen del hadde jeg inaktivert/slettet profilen med en gang det hadde gått videre fra date stadiet.. og hadde forventet det samme av partner. Er det noen man ønsker kontakt med videre (kjente) finnes det mail, msn osv osv :-)

(mann 52 år fra Østfold) to. 12 feb. 2009 13:48 Privat melding

Har supermedlemskap så jeg blir vel å kikke innom forumet frem til det går ut. Etter det så tviler jeg på at jeg orker lese diskusjoner her.
Har satt opp noen absolutte krav som skal filtrere ut alle matcher slik at jeg slippe å bri fristet til å kikke innom noen profiler ;-)

Og ja, jeg har sagt til henne at jeg fremdeles er her inne.

Skjult ID med pseudonym juni to. 12 feb. 2009 17:15

Man skal ikke slette profilen for tidlig heller kanskje? Jeg kan oppleve det som litt press faktisk, dersom noen stenger profilen sin fordi han har truffet meg en eller to ganger. Selv om det sikkert er dumt av meg å reagere slik.

Ellers tror jeg også at noen svarer med å si at de treffer noen for tiden, selv om det ikke egentlig stemmer. Det kan kanskje føles som et ganske rundt og respektfult avslag å komme med, i steden for å svare at desverre tror jeg ikke du og jeg passer sammen? :-)

(kvinne 41 år fra Troms) to. 12 feb. 2009 18:54 Privat melding

det er på tide å melde seg ut den dagen man "glemmer" å sjekke innboksen,og man har glemt passordet:-)
er det noe fasit egentlig?