Alle innlegg Sukkerforum

Når en får en melding....

Vis siste innlegg
(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 12 aug. 2018 17:32 Privat melding

Som spør om det er liv i meg og jeg svarer sånn passe 🤷🏻‍♀️ Egentlig ingen grunn til å svare det, var nå det jeg følte for å svare 🙄

Og så ble matchen slettet 🤣

Hva forventes det at man skal svare, syns de spørsmålene om det er liv i meg eller «hvordan går det» er meningsløse for en kan jo ikke annet å svare at joda det går kjempefint mens en akkurat har falt ned en trapp f.eks.

Var jo bare tinder da 😋

Men som som en som så fint skrev... Når en ikke finner bil nøklene så sjekker en i kjøleskapet selv om en er nesten helt sikker på at de ikke er der.... samme er vel med tinder, en er vel 99 % sikker på at en ikke finner den perfekte der, men sjekker likevel 🤷🏻‍♀️

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 12 aug. 2018 17:45 Privat melding

@perla jeg fikk ikke med meg matchen før han sendte melding. Spurte jo hvordan det gikk med han og da så klart 😊

Vet ikke hva han forventet, men han fant vel gjerne noen som hadde tid til å prate. Jeg var ikke så tilgjengelig at jeg hadde tid til annet enn å svare en gang. Var på vei hjem. Noen er sikkert rask til å slette om en ikke svarer fort nok 🤔

Skjult ID med pseudonym ZeZe sø. 12 aug. 2018 18:08

Jeg må ærlig innrømme at jeg slettet både samtaler og match både her og der, om samtalen går fryktelig tregt for seg. Om det er mye korte enstavelsesord, korte svar og dårlig med tilbakemelding. Man må være to for å få flyt i en samtale, man må jo vise litt interesse selv, stille litt spørsmål tilbake o.l. Jeg matchet for kort tid siden, med en mann både her og på Happn. Og han tok kontakt og skrev. Jeg var hyggelig, skrev en god del, stilte spørsmål og var interessert. Men det kom det bare korte svar tilbake. Ingen toveis-kommunikasjon. Sånt gidder jeg bare ikke. Han var hele tiden pålogget også. Så jeg slettet han. Er ikke her inne for å snakke med meg selv. Man får jo vise litt oppriktig interesse selv også.

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 12 aug. 2018 18:42 Privat melding

Godt å se jeg ikke er alene om å ha det sånn. Men sånn har det vært de siste årene, kun jeg som viser interesse. Kjedelig ? Javist !

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 12 aug. 2018 18:46 Privat melding

Jeg er helt enig med deg ZeZe

Mange svarer i korte setninger, da er det bare til å gå videre. Å stille spørsmål og så får en bare ja eller nei tilbake og ingen spørsmål tilbake. Da går jeg og fort videre. Må en stå for hele samtalen selv blir det fort kjedelig.

Er mye kjekkere med de som skriver mer. Da blir en fortere kjent og får er inntrykk av personen en skriver med enn at det bare går i det overfladiske.

(måtte bare rette noe, så postet på nytt)