Alle innlegg Sukkerforum

Har Sukker blitt mer useriøs?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Svima fr. 24 aug. 2018 16:53

I løpet av de ti siste årene har jeg vært litt inn og ut fra Sukker, noen ganger med års mellomrom og noen ganger noen måneder. Jeg har en bestemt oppfatning av at Sukker har gått fra «den seriøse datingsiden,» til å bli «bare en av mange.»

For noen år siden var betydningen av matchingen det som ble vektlagt i markedsføring og brukeropplevelse. Nå kan vi velge å se bort fra matchtall og kan se på og kontakte hvilke profiler vi vil. (Jeg husker ikke hvordan dette var før, men å få «onlinefeeden» fylt opp av profiler jeg ikke har match med, tror jeg er relativt nytt.) Selv om jeg har sagt at jeg ikke ønsker å vise profilen min til dem uten match, så får jeg likevel opp bilder av dem som har valgt det motsatte.

Nå har vi også fått «looks» som presenterer oss for hvemsomhelst og som har adoptert Tinders sveipefunksjon. Mente Sukkerfolka at Tinder var bedre?

I det siste har Sukker tatt i bruk «strømmen» som nok er adoptert fra Møteplassen. Her kommer det uinteressant informasjon fra mennesker som man ikke har match med.

Min oppfatning er at Sukker med disse nye (?) funksjonene har senket seg flere hakk og nå framstår som like useriøs som Tinder og Møteplassen og flere. I løpet av det siste året innbiller jeg meg at brukerne også bærer preg av det, da jeg oppfatter at det nå er langt flere useriøse enn tidligere.

Er det i det hele tatt noen som bryr seg om matchtallene lenger? Er det flere enn meg som mener at Sukker har blitt veldig mye dårligere i det siste?

(mann 48 år fra Oslo) fr. 24 aug. 2018 17:09 Privat melding

Du er nok bare blitt 10 år klokere.

(mann 41 år fra Vestfold) fr. 24 aug. 2018 17:23 Privat melding

'kan' og 'må' er to forskjellige paradigmer.

Skjult ID med pseudonym sør fr. 24 aug. 2018 17:47

Er det noen som er seriøse på nett? Syns det blir mer og mer trist dette, en må sile og sortere. De som er seriøse er blitt mer redde akkurat fordi det er så mye useriøst. Ligner mer på Qupido enn noe annet🙈

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 24 aug. 2018 18:22

Føler at det eneste håpet nå er å tilfeldigvis dumpe borti en fyr som suller litt rundt i sin egen verden og som knapt aner hva Facebook er, langt mindre Sukker, Tinder, happn osv.

Skjult ID med pseudonym Ibi fr. 24 aug. 2018 19:04

Datingnettstedet sukker har etter mitt syn klart endret seg de siste årene.
Tidligere opplevde jeg en større seriøsitet i innholdet i meldingene.En linjes meldinger var egentlig svært sjeldne i motsetning til nå.

Det motsatte kjønn la mer vekt på en skikkelig presentasjon i sin henvendelse og understreket med det at de var virkelig på søken etter noe seriøst.

Det jeg opplever er at Sukker har blitt er et nettsted for skuelystne som entrer profilen,legger sjelden igjen noe muligens en tommel,smil etc... for så å klikke seg videre.
Meldingene jeg har fått er alle så og si enlinjes med noen få unntak;
Et eksempel;."Hei du tar deg godt ut.liker damer som deg".
....Ok ønsket han kontakt eller hiver han bare ut noe i farten i håp om et svar.

For meg så faller interessen helt bort ved en sånn type melding.
Det har dermed ikke vært noen henvendelser av interesse i de tre månedene av medlemskapet. De jeg har tatt kontakt med har jeg lagt endel flid i meldingen for å vise at jeg er seriøs og at jeg ønsker å opprette en ny forbindelse. Svarene som kommer i retur er ofte korte og hektiske.
Ikke enkelt dette konseptet når man seriøst søker etter en partner.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa fr. 24 aug. 2018 19:09

Trur datingsider har blitt et tidsfordriv for single der flesteparten egentlig ikke er ute etter en livsledsager.
Vi har det for godt som single, og trenger kun litt "adspredelse" i ny og ne..
Noen som sa jeg er blitt kynisk og desillusjonert??? 🤔

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 24 aug. 2018 19:10

Haugtussa; JA😂

Skjult ID med pseudonym Ibi fr. 24 aug. 2018 19:16

Tror du er inne på noe der Haugtussa!

Skjult ID med pseudonym Høy Libido fr. 24 aug. 2018 19:25

Jeg er en sånn en @Coma

Du er en fundamentalist @Svima. Neida ..

Livsledsager hadde nok vært fint @Haugtussa. Jeg tenker at de fleste har gitt opp og ettersom kjærlighet i alle tider har vært god business så casher man inn på det. `Broken hearts club` Selge drømmen, fantasien. Nesten bedre å dra på strippeklubb med en gang. Jeg har hørt om undere. Jeg har lest de, men sjelden sett de ..

Skjult ID med pseudonym Haugtussa fr. 24 aug. 2018 20:16

@Nigma
Enig i at alt er i evig endring.Har alltid vært og vil vel alltid være sånn...
Vet ikke om jeg forstår deg rett, men sier du at du velger tilpasse deg at datingverden er blitt "useriøs" ...
På hvilke måte er det mulig uten å bli useriøs selv? 🤔

Skjult ID med pseudonym SingelMann fr. 24 aug. 2018 23:53

Jeg tror nok vi har endret oss også. Altså hvordan vi bruker tjenestene. Og det går feil vei...

(kvinne 41 år fra Hordaland) lø. 25 aug. 2018 00:17 Privat melding

Jeg tror sjansen for å vinne i Lotto er større enn å finne kjærligheten på nett... men for meg så er det sikkert fordi jeg er mer tilbakeholdende og lei av å bli kontaktet av useriøse... tror jo alle er useriøse til det motsatte blir eventuelt bevist 🤣 🤦‍♀️ Erfaringen blir dårligere...

20-åringer har begynt å ta kontakt 😳 Ble 40 og Vipps sperrer disse småguttene opp øynene 😬😂

Skal muligens på date i løpet av helgen da 😅 med en på 40 😁

Og ja det var enklere på sukker før, da fikk jeg faktisk en del meldinger og jeg fikk tilogmed svar 😳 men forrige eks traff jeg på tinder 🤷🏻‍♀️

Som deg @svima har jeg også vært inn og ut de siste 6 årene. Min erfaringen er den samme. Men jeg er vel mer kresen, så det er blitt mindre dater. Eller jeg vet mer hva jeg søker etter og hva jeg vil unngå 😊

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 25 aug. 2018 00:25 Privat melding

Jeg blir litt usikker på hva dere legger i definisjonen av useriøs.
Er det useriøst å bare søke etter en kort flørt? Det har ihvertfall vært mulig på Sukker så lenge jeg har vært her. (Vel og merke ikke ti år, men..)
Er det ikke en ærlig sak å ikke på død og liv ville ha en kjæreste, hvis man er åpen om dette i profilen sin? Er det useriøst å bare søke etter en elsker/elskerinne?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 25 aug. 2018 00:43

Ja huff.. Tenk å ha det bra som singel da gitt. Så fryktelig greier! :P

Altså, et nettsted er ikke bedre enn brukerne av siden. Og jo flere brukere, jo større er sjansen for at en kommer borti noe en anser som useriøst.

Hadde du kanskje heller sett at Sukker forble en liten aktør og det var få profiler og at uinteressante folk lot deg være i fred?

Et hav av alternativer (ikke at det egentlig er det, passer jo ikke med noen av de) hjelper ikke meg. Så om det hadde vært 20 jenter i listene mine eller 200 har fryktelig lite å si for min del.
Men det gjør meg jo ikke noe at de 200 er der. De lar meg jo være i fred så.. :P

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 25 aug. 2018 10:00

@Nigma
Da forstår jeg bedre hva du mente.
Ja, som sagt så tror også jeg at single generelt er blitt mye mer kresne og selektive.
Rett og slett fordi vi har det bra som single, og trenger ikke gå på akkord med oss sjøl på noe som helst ift å finne en event kjærest..
Denne endringen i livssituasjonen hos brukerne i tillegg til de negative "bivirkninger" i den digitale verden, ved at det er lettere å slippe unna med "dritsekkoppførsel" og normal folkeskikk, tror jeg er årsaken til at datingsider oppleves mer useriøse enn tidligere.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 25 aug. 2018 10:18

Så kan en jo dra spekulasjoner lenger å ta en titt i Krystallkula.... Der en i framtida vil se et samfunn der aleneboende single er blitt normalen. Færre velger få barn, da barn er et forstyrrende element i selvrealisering og opplevelse av personlig frihet..
Normalen blir kun ønske om "søndagskjæreste" , de søndagene det passer en selv..
Det blir et tydeligere "klasseskille" der par og tradisjonell familestruktur blir sett på som underklassen. Fordi de ikke har ressurser til å fungere aleine...

What a wonderfull word it will be 😜..

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 25 aug. 2018 12:02

Tror mennesker på et eller annet tidspunkt kommer til å bli tvunget til å takle div utfordringer, da Kloden gjennom historien flere ganger har vist at den setter en "stopper" for selvdestruktive sivilisasjoner...

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 25 aug. 2018 13:37

Så gjenstår det å se om menneskeheten er såpass intelligent at den klarer å snu utviklingen i tide!
Som noen var inne på lenger ned i tråden... Mye tyder på at Miljøgifter, div genmanipulering av næringsmidler etc er i ferd med å gjøre mennesker ute av stand til å forplante seg,,,, og det var det.....

(kvinne 60 år fra Telemark) lø. 25 aug. 2018 13:41 Privat melding

@Haugtussa/ Interessante betraktninger når det gjelder framtidsutsikter sett gjennom spåkulen.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 25 aug. 2018 13:58

Jepp, mitt bidrag i egen markedsføring som en potensiell positiv innstilt og fremtidsretta date 😜😎

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 25 aug. 2018 14:04

Jeg vet bare at jeg har sluttet å ta flere og flere seriøst. Men tror det har blitt vanligere og vanligere å være på nettdating, noe som i så fall betyr at det også er flere " useriøse" som er det. Og ikke minst flere og flere som har hatt et økende x antall dater og forhold og avbrutte kontakter med noen de har tuffet på nettdating, med ymse erfaringer og i mange tilfeller økt kynisme, som ikke nødvendigvis fører til flere kjærlighetsforhold.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 25 aug. 2018 14:54

Du har et poeng der Ertaberta
I den grad Sukker oppleves mer useriøs enn tidligere, så skyldes vel det mest brukerne sin endrede holdning, og ikke Sukker sin "feil" ....

Skjult ID med pseudonym Blåklokke lø. 25 aug. 2018 14:55

Blabla; Jeg tror du har rett i at fordi det stadig er flere som driver med nettdating, så betyr det også at det er flere useriøse, uten at det nødvendigvis betyr at andelen useriøse har økt.

Haugtussa; Det var et veldig interessant perspektiv du skisserer, med tanke på at det i fremtiden kanskje vil være høy status å være singel, fordi man ved å være singel demonstrerer at man er en ressurssterk person. Jeg har aldri reflektert på den måten, men du har et godt poeng. Om det i så fall vil være positivt eller negativt, tja... det vil vel være mest negativt, dersom det faktisk blir slik at det påvirker etableringen av familier, og hvis den tradisjonelle familiestrukturen blir svekket, endog forsvinner? Dersom selvrealisering og personlig frihet blir viktigere enn å leve i en familiegruppe (og ta vare på barna), så vil det vel føre til mer egiosme, noe som i ytterste konsekvens også vil føre til et mindre demokratisk samfunn?

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 25 aug. 2018 16:11

Har planer om noen pub/bar besøk i kveld. Siden jeg kanskje er av den litt vinglete typen så får jeg satse på noen ekstra runder i baren i kveld i stedet 🤣😇

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 25 aug. 2018 16:14 Privat melding

Kom plutselig på en sangstrofe....
"Hvis bare alle var som meg, så ville alt bli bra, men ingen andre er som meg, så lange, så langt ifra. Huff!" 🎼🎶🎶

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 25 aug. 2018 17:11

Etter ti drinker!!!😱 - ser jeg neppe kattene uansett farge 🙃😳

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 25 aug. 2018 18:03

Jeg støtter at gratisbrukerne bør bli kastet ut etter 1 måneds prøvetid. Da regner jeg med at en vesentlig del av de gifte/gjerrigknarkene forsvinner fort 🙂

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 25 aug. 2018 18:36

Jeg er seriøs useriøs... Eller var det motsatt? 🤔
Skjørt over hodet eller ei @nigma..

(kvinne 52 år fra Akershus) lø. 25 aug. 2018 20:39 Privat melding

Sukker har vel ikke blitt mer useriøs om de fornyer seg. Det er vi, brukerne, som avgjør hvor seriøst det blir. Jeg skriver i denne tråden, men det hadde også passet i tråden Åpningsmelding som en kommentar til innlegg fra Gladfyr, Ertaberta og Hønemor tidligere i dag.

Jeg slikker fortsatt på et lite sår. Jeg skulle på date torsdag i uka som var, men den ble avlyst et drøyt døgn før. Fordi han hadde møtt en annen. Som han visstnok hadde hatt kontakt med ‘i lang tid her inne’. Vet dere hva? Jeg kommer ALDRI til å trekke lettvint på skuldrene av sånt. Av at han ombestemmer seg. Jeg ble oppriktig skuffet, lei meg og etterhvert noe så inni helvete forbanna - og det fikk han kjenne på i et par meldinger fra tante Sofie som selvsagt banket på døra her.

For meg er det viktig at jeg fortsatt kan føle sånn. Etter mange år her inne burde alle nerver og følelsesfibre være polstra i alle retninger og tykkelser. Men de er ikke det. Jeg tror det er fint.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom lø. 25 aug. 2018 21:46

Bacalao, er du sikker på at du er sørlending? "inni helvete forbanna", har jeg aldri hørt om her 😇

Skjult ID med pseudonym Tvilsom lø. 25 aug. 2018 21:54

Når det gjelder spørsmålet om Sukker er blitt mer useriøs, så har jeg heldigvis ikke så lang erfaring av det til å kunne si ja eller nei til det spørsmålet.

Men, jeg har vært registrert på flere steder. Der følte jeg at en betydelig andel profiler var rene svindelforsøk. Der gjør Sukker etter min mening en god jobb, ved å fjerne de, fort. Det er jo seriøst av Sukker

Men Sukker er jo et samfunn og består av oss, brukerne. Om noen synes Sukker er blitt mer useriøs enn før, vil ikke den kritikken først og fremst treffe den man ser i speilet?

(kvinne 52 år fra Akershus) lø. 25 aug. 2018 21:54 Privat melding

Måtte flytte av den grunn, Tvilsom😉

(kvinne 52 år fra Akershus) lø. 25 aug. 2018 22:17 Privat melding

Den klemmen tar jeg gjerne, nigma! Og jeg vet - det var også min siste setning til ham:
«Noen ganger skal man være glad for å bli valgt bort.»

Poenget mitt er at det er helt greit å føle. Det er helt greit å kjenne på skuffelse og forbannelse. Når jeg gjør det, vet jeg det er ekte. Det er en grunn. Man trenger ikke alltid tenke at man skal tåle og godta uten videre.

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 25 aug. 2018 22:25

@Bacalao

Bli ikke overrasket over om han kommer tilbake med en melding når det har gått rett vest. Bare si ifra så skal du få låne ridepisk av meg 🙂

(kvinne 52 år fra Akershus) lø. 25 aug. 2018 22:46 Privat melding

Å, dere er skjønne, nigma og Lady! Jeg trengte litt backup på denne. Ikke bare beskjed om å tåle og ‘sånn er det - get over it’. Selv om jeg vet.

Han kommer neppe tilbake etter mine utgytelser. Jeg mistet visst ‘anseelse’😂

Men låner gjerne ridepisk om nødvendig, Lady:)

Skjult ID med pseudonym Blåklokke sø. 26 aug. 2018 00:04

Hvis man har skrevet med en som man føler kunne ha potensial til å bli kjæreste, er det absolutt lov å bli skuffet, Bacalao. Og som du selv sier så er det jo egentlig bra at man kan føle på skuffelse og sinne, da har man i hvert fall ikke blitt helt likegyldig.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa sø. 26 aug. 2018 01:12

@Bacalao
Føler med deg veldig faktisk!
Er ikke greit i det hele tatt!!
Har gått på en sånn smell eller to jeg også,, og det gjør vondt!
Det gjør vondt når en investere tillit og tro på noe,,,, som lettvint bare avlyses!!
Men som andre har sagt,,
Han er ikke deg verdig i såfall!!
Han kunne vært ærlig på et mye tidligere tidspunkt! Burde vært!
Fu... Kjenner jeg blir forbanna,,

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 26 aug. 2018 17:38

Nettdating har jo ikke gjort folk mer overfladiske. De har faktisk gjort oss MINDRE overfladiske.
La meg forklare. Før i tiden når en sjekket noen ute på byen, så tok en jo kontakt KUN fordi en likte det en så.
På nettdating kan jeg gå inn på profilen din, lese om deg og ta en mer overveid avgjørelse som er basert på mer enn kun utseendet om jeg ønsker å kontakte deg.

Ergo, mindre overfladisk. :P

(kvinne 52 år fra Akershus) sø. 26 aug. 2018 21:45 Privat melding

Takk Blåklokke og Haugtussa, det gjør godt å lese hva dere skriver! Så er jeg ikke helt på viddene slik jeg reagerte. Man må regne med litt av hvert både her inne, men også der ute. Så har man et barometer på innsida som som sier ifra innimellom; både på egne og andres vegne. Stoler på at mitt er ganske greit kalibrert.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 28 aug. 2018 11:34 Privat melding

Dette er min kjepphest og jeg får ta det på min kappe. Skal snakke høyere i firma 😌

(mann 36 år fra Vestfold) ti. 28 aug. 2018 16:39 Privat melding

Haha. Her inne finnes det ikke mange seriøse gitt, så det å finne noen som er seriøse nok til å innlede noe som helst må vel være nærmest lik null. Et eksempet: Jeg tror at jeg har prøvd å få kontakt med sikkert en 100 personer pr nå, og det er val kansje 5 (!) som i det hele tatt gidder å svare på meldinger. Et lite "Beklager, men tror ikke det" hadde vært mer en nok. Men her er folk så forbanna useriøse og uhøflige at det so ansees som normal folkeskikk med å svare er totalt borte. Så kan vel heller ikke regne med at det er noe seriøst i noe annet heller her