Alle innlegg Sukkerforum

BMI-grense?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Flexboxer lø. 25 aug. 21:11

Alle har en grense for hvor høy BMI en potensiell partner kan ha. Hvor går den for dere? Nyttig hvis dere oppgir om dere er menn eller kvinner.

Bakgrunn: Jeg driver og raser ned i vekt for tiden og lurer lurer på når jeg er klar for å "entre markedet".

Skjult ID med pseudonym Ibi lø. 25 aug. 21:20

Jeg går for den grønne normalvektige😊

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 25 aug. 21:25

💚

Fikk dagsferske bilder av han jeg skal møte imorgen. Plutselig var det heftet ved en opplysning om at han har gått opp "noen kilo" i sommer, og vips, så ser han ikke ut slik som jeg har trodd. Han er like hyggelig, morsom osv allikevel, men jeg vil ikke ha en tykk kjæreste 😫

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 25 aug. 21:27

Jeg kan jo ikke se fjeset på de engang... 🤔
Det blir ingen av dem, for meg...😝
👻👻👻

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 25 aug. 21:28

Du får dra han med ut, på løpetur, Erta! 👍😉

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 25 aug. 21:32

Jeg må nesten det, Big😀

Skjult ID med pseudonym Gåsa lø. 25 aug. 21:33

Grønn og lysegul 😊

(mann 40 år fra Vestfold) lø. 25 aug. 21:34 Privat melding

For meg er grønn og gul helt fint. Oransje og oppover, da er det i den personens egen interesse, helsemessig, å gjøre noe med det. Obesity er farlig for helsa. Blå, tja kommer an på hvor undervektig de er. Skjelett... nei takk! Også er jeg en mann.

Skjult ID med pseudonym missfjong lø. 25 aug. 21:41

Bmi er ganske misvisende synes jeg.

Alt kommer ann på hvor mye muskelmasse man har og også hvordan man bærer kiloene. Folk kan være på oransje, men ikke se sånn ut. 🙂
Så synes jeg det er viktig å. se på om personen rører på seg i hverdagen og har vært inne på f eks et treningsstudio. Dvask tjukk eller litt fastere tjukk.. om dere skjønner hva jeg mener.

Dette er mine meninger 😉

Skjult ID med pseudonym missfjong lø. 25 aug. 21:42

Enig i at man ikke bør være på gul, oransje og oppover pga helsa 🙂 men alt er ikke svart- hvitt.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 25 aug. 21:55

Fett er fett, løst eller fast. Om man har 15 kg for mye, fordelt over det hele, eller ekstra/ekstremt mye på enkelte plasser, så er det fortsatt 15 kilo for mye. Dvask eller fast spiller ingen rolle, vi er jo pakket inn i klær mesteparten av tiden.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom lø. 25 aug. 22:05

BMI tar jo ikke hensyn til om kroppen din består av fett eller muskler.
Det er jo kun vekt og høyde som blir brukt i beregningen.
Så "fast masse, fordelt over hele kroppen" er nok i større grad muskler enn det som dirrer rundt magen.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) lø. 25 aug. 22:18 Privat melding

Det er veldig variabelt, noen kvinner kan ha utrolig flotte former, andre ser fine ut litt tynnere, men tror jeg vil velge normalsjiktet.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. lø. 25 aug. 22:35

Går for den gule...

Skjult ID med pseudonym Flexboxer lø. 25 aug. 22:38

BMI tar selvfølgelig utgangspunkt i en gjennomsnittlig muskelmasse, og det er jo det de aller fleste har. Dermed fungerer også BMI fint for de aller fleste.

Skjult ID med pseudonym Løve62 lø. 25 aug. 22:43

19-23 syns jeg passer best
også liker jeg muskler, helst synlige, men fortsatt feminine

Jeg er hannløve

🦁

Skjult ID med pseudonym Flexboxer lø. 25 aug. 22:45

Kan dere som poster pseudonymt oppgi eget kjønn?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 25 aug. 22:47

Løvemannen er tilbake🙂

Skjult ID med pseudonym Løve62 lø. 25 aug. 22:47

Legger forøvrig merke til at det er viktig for TS å vite andres kjønn,
men selv å være kjønnsløs

🦁

Skjult ID med pseudonym Løve62 lø. 25 aug. 22:48

Hei på deg Erta 😉

🦁

Skjult ID med pseudonym Flexboxer lø. 25 aug. 22:54

Det har jo lite med saken å gjøre hvilket kjønn jeg er med mindre jeg selv skal oppgi en øvre grense. Den eneste grunnen til at jeg spør om kjønn er fordi det er interessant hvis det er en forskjell. Hva hvis ett kjønn legger grensen lavere eller høyere? Det er jo relevant informasjon.

Skjult ID med pseudonym Løve62 lø. 25 aug. 22:59

Sorry
visste ikke det var ment som en privat tråd

🦁

Skjult ID med pseudonym Flexboxer lø. 25 aug. 23:00

Jeg er mann, og mine tidligere partnere har nok generelt sett ligget på ca 27-32, men det var ikke noe aktivt valg jeg gjorde, skjønt jeg føler vel at de hadde de kiloene på de rette stedene. "Kiloene på de rette stedene" er nok ikke en kategori som eksisterer for mannekropper, så for kvinnenes del er det nok lettere å svare på hvor grensen går, tenker jeg.

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 25 aug. 23:09 Privat melding

Jeg heller nok også mest mot grønt og lysegult, når jeg ser på profiler, men den siste jeg datet er trolig nærmere mørkegult, og for meg er han svært tiltrekkende likevel. Det har nok mere med personlighet enn vekt å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 25 aug. 23:46

Jeg gir vel blaffen i mannens BMI bare han er høy, mørk og veltrent 😇 😉

Skjult ID med pseudonym SusieQ sø. 26 aug. 07:05

Så lenge ikke mesteparten av vekten er konsentrert i hode er det søren ikke viktig. Utrolig overfladisk da! Og jeg er normal selv til info.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta sø. 26 aug. 08:38

Men, altså, nei, jeg har ikke en øvre grense for hvor høy BMI en potensiell eller faktisk partner kan ha. BMI har aldri vært et tema i samtaler med noen, hverken kvinner eller menn. Hvem har dét som samtaleemne, liksom?🤔 Jeg ser ved første blikk, om mannen har en kropp jeg liker, det er så enkelt som det.

Skjult ID med pseudonym Flexboxer sø. 26 aug. 10:33

Jeg regner ikke med at BMI-tallet i seg selv er noe folk flest har i tankene, men at kroppsfasong (som i stor grad avgjøres av hvor mye du veier i forhold til hvor høy du er, som altså er det BMI måler) ofte har noe å si er vel ikke akkurat så rart. Jeg valgte å stille spørsmålet på denne måten fordi det er mer objektivt enn ord som "slank", "rund" eller "tykk".

(kvinne 49 år fra Aust-Agder) sø. 26 aug. 10:38 Privat melding

Grønn, lysegul og i noen tilfeller, lys oransje. Kommer helt an på glimtet i øyet, høyde osv. Blir det tyngre enn de sjiktene så vil det være tungvindt å få han opp av sofaen tror jeg, og det blir kjedelig med bare sofakos i lengden. Ingen blir sprekere av det heller 😅

Skjult ID med pseudonym Flexboxer sø. 26 aug. 10:43

Jeg kan være enig i at det er overfladisk å bry seg om utseendet, men samtidig tror jeg at alle gjør det til en viss grad. Jeg tror også at utseendet utgjør en del av en større kake. Hvis man har en spesielt attraktiv personlighet kan det veie opp for det som mangler ellers. Men nå er det jo ikke slik at tykke mennesker nødvendigvis har mer attraktive personligheter enn gjennomsnittet, og da er resultatet at en rett og slett har mindre å by på totalt sett. Da kan det lønne seg å slanke seg, slik at man i det minste har den biten på plass.

Skjult ID med pseudonym ZeZe sø. 26 aug. 12:02

Vel, jeg med min kropp har gått fra
Rosa til Grønn
Mulig mer ettertraktet nå? 🤔
men hjelper ikke en dritt 🤷‍♀️
Fortsatt like forbanna singel 😂😂

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 26 aug. 12:09 Privat melding

Det er vel ingen steder utseendet tillegges større vekt enn på nettdating.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 26 aug. 12:15 Privat melding

Jeg har erfaring med flere kroppstyper, både hos meg selv og partner. Personlighet er uten tvil det som avgjør, og det er den jeg skal leve med over tid. Kroppen kan forandre seg gjennom visse faser i livet, men personligheten er noenlunde den samme. Selvsagt kan den forandre seg litt når man går opp eller ned i vekt, blir mer trent osv. At man går fra en negativ til en mer positiv innstilling, men hvordan du er som person, verdier, empati osv. er der fortsatt. Det begynner uansett med oss selv. Vær den personen du ønsker å være, den personen du ønsker å møte selv. Alt begynner med oss selv.

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 26 aug. 12:22

Om jeg skulle ha blitt sammen med noen som var lett overvektig (type gul...la oss si BMI 26), så hadde jeg vært redd for at det hadde "spist på seg" etter hvert (bokstavelig talt), slik at vedkommende hadde nærmet seg faretruende/bikket over til den lysorange typen (30.0-34.9).

Og jeg snakker nå om BMI i "tradisjonell forstand", ikke de som har høy BMI pga muskelmasse.

Skjult ID med pseudonym Blåklokke sø. 26 aug. 12:27

Jeg er ikke helt enig med deg i det, Javel67. Det er selvfølgelig forskjell på de ulike datingsidene, men hvis vi tar utgangspunkt i Sukker så inneholder jo de fleste profilene ganske mye informasjon om personen, i tillegg til bilder. Dette forutsetter selvfølgelig at personens profil er laget i henhold til det som er intensjonen, altså at det er lagt inn tekst, at relasjonsprofilen er fylt ut mest mulig sannferdig, og at personen har lagt inn sine interesser osv. Dermed har man altså mye tilleggsinformasjon om personen utover hvordan personen ser ut. Hvis man møter en person f.eks. på et utested, da mangler man all den tilleggsinformasjon, og det vil kun være utseendet som er avgjørende for om man oppretter kontakt. Selvfølgelig har man da mulighet til å straks kommunisere på et annet nivå enn man kan ved nettdating, men det vil altså være utseendet som er den initierende faktoren.

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 26 aug. 12:47 Privat melding

Du har nok rett i det, Blåklokke, men jeg tror at mange ikke gidder å gå inn og sjekke profilteksten hvis ikke de liker profilbildet. Det gjelder selvfølgelig ikke alle, men jeg tror det gjelder mange.
Looks går jo for eksempel kun på utseende.
Kanskje jeg bare snakker for meg selv når jeg føler at jeg av og til blir litt vel fokusert på utseende...
(Aspektet med sjekking på byen, tenkte jeg ikke på i det hele tatt, da det er noe jeg er utrolig dårlig på.. 😂)

Skjult ID med pseudonym Blåklokke sø. 26 aug. 13:36

Vel, du har jo også et poeng når det gjelder Looks. I tillegg er det riktig at når man er på Sukker på mobil så ser man jo bare bildet, og ikke den første delen av profilteksten, slik man gjør hvis man er på pc. Dermed blir det jo også mer fokus på utseende i utgangspunktet. Så, jeg kan nok moderere mitt forrige innlegg noe 😊

Skjult ID med pseudonym Ertaberta sø. 26 aug. 13:55

Det er jo byen og her som er alternativene, og det er ihvertfall ikke noe mindre fokus på utseendet når folk er ute, og de som sier at de pynter seg for seg selv når de skal ut.....😏🤥🙄 Pynter seg for å føle seg vel er en ting, men det er for å bli lagt merke til også.

Ellers enig med deg, Coma, orker ikke gamble med det der. Har fått flere henvendelser fra menn som sier at vi kan trene sammen, at jeg kan være deres pt, motivasjon osv. Da sier jeg bare at de kan ta kontakt når de er ferdige med livsstilsendringen sin.

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 26 aug. 14:23

Er dere redde, for at en evt. Partner skal spise på seg? 🤔
🤣🤣🤣
👻👻👻

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 26 aug. 14:23

😋

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 26 aug. 14:30

Pen is 😇

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 26 aug. 14:32

Jeg skulle gitt deg noen kg med pen is, Coma! 😎

Skjult ID med pseudonym Haugtussa sø. 26 aug. 15:36

Vil ha en partner med ca samme BMI som meg sjøl 😜,dvs ca 22 💪💪

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 26 aug. 17:33

Kjedelig greier. Damene i listene mine er stort sett blå og grønne. Så om noen ønsker å bytte de mot noen i lysegul så hadde jeg blitt glad. :P

Skjult ID med pseudonym Hr.Blå sø. 26 aug. 23:03

Det er for mange som ikke skjønner at BMI måling er viktig og laget for alles beste. Er du utafor det grønne så gjør noe med det hvis helsa er viktig for deg. For meg er de grønne mest attraktive mens de lysegule er sexylubbene og innafor. Hr.Blå er mann.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 27 aug. 15:31

Jeg vil nok ikke bry meg noe om BMI, men mer hvordan det er fordelt. Ølmage er rett og slett ikke min greie.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 27 aug. 15:58

Det jeg mente også. Fikk oppdaterte bilder av han jeg skulle møtt i helgen, hvor han samtidig "gjorde rede for" den nye fasongen. Sommerkilo som visstnok bare hadde lagt seg over magen, men det var nok mer enn bare det. Når sommermagen går opp til haka, nedover armene og på flankene må det ha vært rimelig fri flyt og liten interesse for å ha litt kontroll på inntaket. Og det er ikke slik at dette plutselig er noe som skjer, men heller en tendens. Jeg vet jo akkurat hva jeg har drevet med hvis jeg går opp 3-5 kilo. Da har jeg spist masse sjokolade og godteri, enkelt og greit. I sommer har øl og vin vært synderen, sammen med mye mindre trening pga varmen. Og merker for hver gang vekta kryper opp, at det blir mer vanskelig jo eldre jeg blir, å gå ned igjen.

Skjult ID med pseudonym Løve62 ma. 27 aug. 16:14

Det der er merkelig Erta
etterhvert som årene ruller på
blir det vanskeligere å gå ned de kiloene man går opp
men om du går ned på gulvet og skal reise deg opp,
så er jaggu det vanskeligere åsså

🦁

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 27 aug. 16:18

Pfffff, lekende lett! (Hvor er det en gaselleemoji når man trenger det som mest?)🤸‍♀️

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 27 aug. 16:18

Vekta øker lettere, og sitter bedre. Mulig kroppen begynner å forberede seg på sykdom og sott. Bygger opp reserver til vi får nedsatt smak og luktesans og ikke orker så mye mat. før hadde jeg tre-fire kilo som jeg svingte opp og ned innenfor, nå er det helt slutt på nedturene.

Det er sterkt gjort å legge på seg så mye at han helt skifte kroppsform i løpet av sommeren da, Erta. Jeg må betraktelig flere kilo opp, før selve formen på kroppen endrer seg.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 27 aug. 16:21

Ja, det vitner nok helst om at han ikke var helt ærlig om hvor gamle de forrige bildene var....

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 27 aug. 16:27

Nja... Det er kanskje bare når man er litt chubby tre til fem kilo er lite påfallende.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 27 aug. 16:31

True...

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 27 aug. 16:34

Var så jeg tenkte :-)

Skjult ID med pseudonym bobb ma. 27 aug. 17:01

Jeg synes indeksen er litt striks på hva siom er overvektig. Burde ikke skalaen justeres en grann for kjønn? Menn har som regel av natur tyngre benstruktur og kraftigere musklatur i lår, skuldre, rygg.

Jeg mener bestemt jeg er litt for skrant og hadde lett kledd 5-10 kg mer, men da hadde jeg vært over eller nær grensen til overvektig. 😮 Jeg har lite kroppsfett er heller ikke spesielt muskuløs.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 27 aug. 17:41

*leser nedover med store øyne*

Ikke rart dere er single, folks. BMI er faktisk noe de fleste kan gjøre noe med. Innskrenket kravstilling til andre, derimot...

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 27 aug. 19:32

@Writern
KAN gjøre noe med, ja...Men gjøres det? Not. De fleste er for late/mangler viljestyrke. 25% av mannfolka har nå FEDME. De startet også med å være overvektig... Halvparten av befolkningen er overvektig.

Jeg tenner faktisk ikke på noe som disser eller en ølmage som stikker langt ut. Kan ikke gå på akkord med meg selv der gitt, da hadde det blitt null sexliv.

https://www.nrk.no/norge/bekymret-for-okende-fedme-og-overvekt-blant-voksne-1.13717793

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 27 aug. 19:49

@Coma

Det løses ganske enkelt. Du bytter bare fil. Damer er tydeligvis flinkere til å være slanke. Det florerer jo av slanke single damer.
Hvorfor det? Er det fordi mange av mannfolkene har litt ekstra? Er det fordi de ikke liker personligheten til de mennene som er slank? Eller hva er greia?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 27 aug. 19:55

Kjempeinnlegg, Pow

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 27 aug. 19:57

Det hadde ihvertfall vært chill! ❄
Å finne ei dame, som ikke var sykelig opptatt av BMI. 😎
I et hvert tilfelle!
😋

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 27 aug. 20:22

@Pow
Skjønte ikke det du skrev jeg, tydeligvis vært en lang dag 😅

Jeg vil bare ha en normalt slank mann. Ikke noe krav om vaskebrett og bulende biceps. Det er vel ikke noe verre enn å ekskludere folk på andre grunnlag. Antar dere også har noen "Hell no!" på "kravlista"! 😉 Hvis ikke er det jo bare å ta den første dere ser her inne?! 😎

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 27 aug. 20:30

@Coma

Hva var det du ikke skjønte? Jeg skriver at kvinner tydeligvis er mye flinkere til å ta vare på seg selv og være slanke enn menn.
Samtidig skriver jeg at mange slanke kvinner er single. Og jeg lurte på hvorfor. Er det fordi mange menn har litt ekstra og dermed ganske logisk blir uaktuelle?
Eller er det fordi en andel slanke menn har en personlighet som ikke faller helt i smak?
Når jeg tenker meg om så er det kanskje en blanding.

Og selv om vi bare skulle ta den første dama vi ser her inne, så betyr det jo ikke at interessen gjengjeldes fra hennes side. :P

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 27 aug. 20:31

@pow
Ok, rettelse: Fen første dama du får på ku...ehh...kroken da! 😉

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 27 aug. 20:32

*Den

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 27 aug. 20:37

@Coma

Jeg har ikke sex. Men uansett, det forandrer jo ikke det faktum at en fortsatt er avhengig av interesse fra HENNES side.
Så jeg skjønner ikke helt hvordan rettelsen din forandrer på noe som helst.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 27 aug. 20:40

Å få en dame på kroken er jo det samme som at hun er interessert.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 27 aug. 21:03

@Coma

Hvis jeg hadde kommet over ei som var interessert så hadde jeg sagt ja takk ja.
Men det er fordi jeg ikke har stort å velge i. Så hvis ei først er interessert så må jeg gripe sjansen med begge hender, for den kommer sannsynligvis aldri igjen.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 27 aug. 22:48

@Pow
Du hadde sagt ja uansett hva katta dro inn? 🤔

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 27 aug. 22:50

Tøysekoppen, Powpow. Har du fylt førti nå eller? Så åpen til sinns har du da aldri vært før :-D

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 27 aug. 22:54

😂

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 27 aug. 23:14

@Coma

Det vil jo uansett ikke være hva som helst, for hun skal jo være relativt spesiell for å like meg. Og hvis hun først liker meg, så er hun etter all sannsynlighet også ei slike dame jeg kunne tenke meg å ha i utgangspunktet.

Så derfor vil det aldri være snakke om uansett hva katta dro inn, fordi jeg som person og min personlighet vil uansett filtrere bort mange damer. Helt uten at jeg selv tar et aktivt valg.

@Kiara

Nei. Men kunne like gjerne fylt det. Hadde ikke hatt mye å si for min del.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 27 aug. 23:15

Pjuh... Der var du tilbake! <3 😘

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 27 aug. 23:28

Nå har Ppg skrevet det samme i årevis, og jeg heller mer og mer mot at det bare er tull og tøys, og at han er en skikkelig womanizer (korr ville at det skulle stå "somalier", men akkurat dét har jeg ingen formening om).

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 28 aug. 14:11

Pow er en gromming han. :-) Godt, gjennomført og morsomt alter ego.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 28 aug. 14:34

Jada, bare tuller:)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 28 aug. 14:42

😊

Skjult ID med pseudonym Trallalla ti. 28 aug. 19:37

Jeg er mann og ligger nok akkurat over i den oransje delen.
For min del er grønn, gul og oransje grensen min.
Mange damer kan være ufattelig sexy selv om de har mye å være glad i. 😍