Alle innlegg Sukkerforum

nysgjerrig

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BareMeg fr. 13 feb. 2009 00:15

Pleier jenter også å gå inn på profiler og skrive til gutter eller forventer de å bli kontaktet først? (ja ,jeg vet at det er noen men vil bare høre litt rundt)

Det er vel kanskje slik at jenter får så mye respons på profilen at de kan velge og vrake?

Jeg har hatt endel jenter som har vært inne på profilen, men aldri opplevd at noen kontakter meg først.

Skjult ID med pseudonym Mr.Mister fr. 13 feb. 2009 00:18

Min erfaring er at jenter ikke tar kontakt.
Tror det kan være flere årsaker til det. Men det at de får mange meldinger kan nok sikkert være en årsak.
Har heller aldri opplevd at jenter tar kontakt først.

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 13 feb. 2009 00:18

Jeg er jente og har skrevet 3 førstemeldinger i kveld og delt ut 5 gule hjerter (etter en nokså omfattende gjennomgang).
Så det så! :-)

Skjult ID med pseudonym truseløs fr. 13 feb. 2009 00:19

De fleste jenter foretrekker nok at gutter tar kontakt først, det ligger i deres (vår) natur at det er kvinner som velger, og menn som jakter......

Skjult ID med pseudonym Mr.Mister fr. 13 feb. 2009 00:23

@Binders.
Slik skal det være.
Men hva tror du om andre jenter? Sitter de litt på gjerdet og venter og hva er i så fall grunnen til det?

Skjult ID med pseudonym julenissen fr. 13 feb. 2009 00:25

Jenter er flinke til å ta kontakt... Henvendelsene er ofte veldig fine... I hvert fall synes jeg det. Hver på sin måte liksom...

Skjult ID med pseudonym GuessWho? fr. 13 feb. 2009 00:30

heller aldri opplevd at jenter tar kontakt først. Men som sagt, det er vel naturens gang at men jakter. Likevel kan det noen ganger føles(for oss menn) at vi jakter etter isbjørner i sahara.

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 13 feb. 2009 00:32

Jeg tror at mange jenter lar være å skrive av samme grunn som gutta lar det være: De får ofte ikke (positivt) svar og gidder ikke å bruke krefter på noe som (mest sannsynlig ) ikke gir avkastning. Når man ikke er villig til å bruke en eneste kalori på det, får man i alle fall ikke svar - og tro meg - det skinner gjennom... Om det skal være et poeng for meg å være her inne, må jeg ha krefter nok til å gå på med krum hals, og ikke irritere meg over de som ikke svarer. Målet kan i blant synes langt unna, men om jeg gir meg, har jeg gitt opp... :-)

De aller mest attraktive jentene kan nok velge og vrake fra sin fulle in-boks og har vel ikke behov for å skrive selv, men det tror jeg gjelder svært, svært få av den totale medlemsmassen. Vi andre dødelige får stå på og gjøre det beste ut av vårt opphold her :-)

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 13 feb. 2009 00:33

jada, jenter skriver og setter hjerter, men det sitter nok langt inne for mange. Det gjelder særlig for de som får mye meldinger selv. Selv har jeg sluttet og sende meldinger, og konsentrerer meg utelukkende om de som sender til meldinger til meg eller setter hjerter. Er lei av å skrive lange meldinger uten å få svar, og jeg svarer alltid til de som sender til meg, Tipset er å legge mye arbeid i profilen og være litt original.

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 13 feb. 2009 00:39

I den ene førstemeldingen min gikk jeg rett på og inviterte han ut på en øl, til og med... Hva synes dere gutter om det? Kult? Too much?

Skjult ID med pseudonym julenissen fr. 13 feb. 2009 00:42

En anelse i overkant... Selv liker jeg å gå rundt grøten...

Skjult ID med pseudonym mart1s fr. 13 feb. 2009 00:43

Jeg kommer, Binders :-)
Bare trå til du, synes den er helt grei !

Skjult ID med pseudonym mann fr. 13 feb. 2009 00:45

400 besøkere og ingen som har skrevet til meg først.

Tenkte at ingen turte. Men det er vel fordi ingen har lyst. Takk for det:)

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 13 feb. 2009 00:45

@binders: det er forsåvidt ok, men med fare for å fremstå noe desperat og useriøs.

Skjult ID med pseudonym Ace fr. 13 feb. 2009 00:46

Binders - synd ikke flere damer gjør som deg :-)

Skjult ID med pseudonym johan fr. 13 feb. 2009 00:51

Jeg har vært her alt for lenge og har litt over 5000 besøk på min side, men av disse så er det kansje bare 10 damer som har tatt kontakt først. Så jeg tror ikke det er så smart å vente på damene, da kommer det ikke til å skje stort på sukker :)

Skjult ID med pseudonym Ace fr. 13 feb. 2009 01:06

Merket godt at skal man treffe noen her, så nytter det ikke sitte og vente. Har mine perioder med å sende mail..vært heller begredelig med det den siste tiden....
Har fått mail, men mest slike flørtemeldinger.. så noen av damene gjør det :-)

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 13 feb. 2009 01:06

Vel, det skal sies at jeg ble stood up nylig av en jeg hadde skrevet med i ukesvis. Så derfor har jeg litt fobi akkurat nå mot å gå rundt grøten for lenge.... Om jeg virker desperat eller ikke har vel med helhetsinntrykket i profilen å gjøre også, håper jeg?
Har fått ett svar på de tre meldingene så langt - fra en som var i et forhold.... Nei takk! Next! :-)

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 13 feb. 2009 01:07

Det kommer selvsagt an på responsen. De mest populære gutta får vel like mye meldinger som en over middels attraktiv jente. Selv har jeg helt grei, men ikke overveldene respons. Har vært her 3mnd, 800 besøk og 10-12 som har tatt kontakt. Har ikke spesielt hastverk, og vil heller vente på en som er interessert i meg enn å kaste bort tid og meldinger på de stumme "prinsessene". Det gikk tregt i begynnelsen, men tok seg betraktelig opp etter at jeg gjorde noen endringer i profilen.

Skjult ID med pseudonym Ace fr. 13 feb. 2009 01:09

Så lenge begge finner den andres prodil interessant.. ser ikke jeg noe vits i å surre så mye rundt grøten. selvom man tar en øl sammen betyr ikke det at det skal være en seriøs date. Går ann å treffe folk..og helelr se da om man finenr tonen.

Syns du bare skal fortsette å stå på jeg binders :-)

Skjult ID med pseudonym julenissen fr. 13 feb. 2009 01:13

@ Binders...

Du kunne vel like gjerne ha blitt "stood up", selv om du hadde gått raskere frem?

Skjult ID med pseudonym macky fr. 13 feb. 2009 01:14

Helt enig med Ace jag Binders..go girl!!
Va fan ska man vänta på??
Blir ju bara trött i fingrarna o sitta o skriva en massa skit

Skjult ID med pseudonym julenissen fr. 13 feb. 2009 01:16

@ Ace

For noen kan kanskje det å gå rundt grøten være selve poenget. Det er ikke alle som er ute etter å treffe noen så raskt som mulig...

Skjult ID med pseudonym macky fr. 13 feb. 2009 01:19

@julenissen(vilket jävla namn haha!!) oj,ursäkta hmmm...Men det är väl lika bra o träffas utan att bygga upp en massa falska förhoppningar,vilket jag anser var waste of my time...men så klart så är vi ju alla olika :))

Skjult ID med pseudonym Ace fr. 13 feb. 2009 01:19

nissen - Har ikke nødvendigvis noe med å treffe noen så raskt som mulig. Beste måten å bli kjent med en person er ikke her inne. Regner med de fleste som er her inne er ute etter å treffe noen.

Men selvsagt.. foretrekker man å å bli sittende inne med en PC og taste.. så kan man jo alltid det :-)

Skjult ID med pseudonym macky fr. 13 feb. 2009 01:21

Fan Ace bra skrivet där..är ju ikke så flink i norsk jeg :)))

Skjult ID med pseudonym Ace fr. 13 feb. 2009 01:23

*blunk blunk*

Skjult ID med pseudonym macky fr. 13 feb. 2009 01:25

haha!!

Skjult ID med pseudonym julenissen fr. 13 feb. 2009 01:45

jepp...jeg vet...nissen har det beste navnet.. ;)

Det er nok mulig å komme så langt her inne at man kan skille falske forventninger fra realiteter. Og...har man hatt det moro mens man har pratet, så er jo tiden uansett ikke bortkastet...

Skjult ID med pseudonym underdog fr. 13 feb. 2009 02:44

Skjønner at det ofte kan oppfattes som at jentene ikke skriver og at de venter, i tillegg til at de får flere meldinger enn oss. Men til dere jenter som sier at det ligger i deres natur å vente, så vil jeg nevne at i naturen er det jo slik at hannen jobber for å få hunnens oppmerksomhet, de fleste steder i hvertfall. Men vi er av en art som faktisk kan både kommunisere og prate og bli påvirket av miljø, så jeg tror at mye ligger i det at jenter ikke nødvendigvis er naturlig anlagt til at de skal ha opmerksomhet først, men at de faktisk veit at de kan vente. Så jenter er så påvirket av at de gjør som alle andre, fordi de veit at de kan styre det hele. Men etter egen erfaring tar dere feil. Jeg vil si at de beste damene er de som faktisk tørr å ta det første steget, og tørr å gjøre mer enn å bare hinte hele tiden, det kalles å ha bein i nesa, og det setter de fleste menn pris på, og hvis dere vil ha en tøffel, så er det bare å sitte på gjerdet å vente, for de som kontakter og er veldig interessert, vil gjøre alt for dere og da er det bare å sanke, men dere vil få en fyr som etterhvert blir som en liten hund som bare følger etter. Jeg har hatt det best med de damene som tør å si ting først, og faktisk ikke bare droppe ut fordi jeg ikke tar alt initiativ.

Skjult ID med pseudonym mokkisen fr. 13 feb. 2009 03:39

Jepp, jeg har tatt kontakt og ikke fått svar ;) jeg bor ikke i oslo......du verden hvor langt det er til Gardermoen ;)
Fått kontakt m mange da, når sant skal sies......men, de 2-3 jeg vil ha kontakt med....drit og dra!

Skjult ID med pseudonym Jente76 fr. 13 feb. 2009 13:15

Jeg liker at folk går rett på sak og ikke går rundt grøten. Det er bare tull. Man kan vel like gjerne bare gjøre en avtale om å treffest med en gang istedenfor å dra det ut med mailer til og fra syns jeg. Jeg har begynt å selv ta kontakt med guttene, de henvendelsene jeg har fått er ikke de jeg vil ha så da må jeg ta saken i egne hender.

Skjult ID med pseudonym Me fr. 13 feb. 2009 13:26

Jeg er jente....tar ofte kontakt med gutter....og setter hjerter.
Jeg liker å ta initiativ, og da får de guttene som liker initiativ svare. Men ikke alle svarer gitt, men så bor jeg heller ikke i oslo.

Har ingen overfylte innbokser heller....Opplever ofte at de jeg virkelig vil ha kontakt med svarer ikke, mens de jeg ikke liker så godt alltid skriver til meg først.
Merkelig det der, faller jeg for uoppnåelige gutter for meg hver eneste gang?

Det er greit å gå rundt grøte, bare man ikke bruker så himla langt tid inn til smørøyet ;)

Skjult ID med pseudonym underdog fr. 13 feb. 2009 13:53

@Me
Tror forsøket på å få kontakt med den uoppnåelige gjelder begge veier, desverre, men likevel, hvis de man absolutt vil ha ikke svarer så er det kansje tegn på at de kansje ikke er så bra likevel, selv om de ser bra ut.

Generelt sett, så sender jeg lite meldinger her, bruker egentlig mye tid på å se på profiler og heller kontakte de som ikke har en standard greie. Det funker faktisk bra føler jeg.
Er man ute på byen går man jo ofte etter de man syns er bra, så prøver å prate med de, og sansynligvis er det ofte folk man ikke ville kontaktet på sukker.
Så litt sunn fornuft og faktisk vite hva man søker etter så er det ganske lett å komme i kontakt her inne egentlig.

Skjult ID med pseudonym Me fr. 13 feb. 2009 14:06

Sant nok....men man kan jo ikke vite om de ikke svarer eller svarer... Før man faktisk sende de melding.
Så da velger jeg ofte å prøve ,)
Å ikke ha en standard greie vekker klart oppsikt...og man liker slikt ;)
Bevissthet er kanskje et stikkord ja ;) Hva vil vi egentlig ha? Man vil jo ikke bare ha et pent ansikt, men er jo det man legger merke til først her da.....

Skjult ID med pseudonym Roll fr. 13 feb. 2009 14:09

Vel jenter, nå er jeg her. Hvis jeg har vært og satt et hjerte på deg, bør du reagere. For hvis jeg ser du har vært inne og sett på profilen, men du hverken setter hjerte eller sender noen ord, så blir det svart flagg. Sånn er det bare. Og du går glipp av det beste som kunne skjedd deg... :-)

Skjult ID med pseudonym Lionking fr. 13 feb. 2009 14:19

Dessverre er det slik at de utseendemessig mest attraktive damene/jentene sjelden eller aldri tar kontakt selv.... sånn er dessverre dette gamet. Men en annen ting jeg har større vansker med å forstå, er at de som har setter gult hjerte så å si aldri svarer hvis man skriver en hyggelig mail til dem. Det er for meg en av de store gåtene her inne...:)

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 13 feb. 2009 14:49

Julenissen.
Jeg synes også det kan være morsomt å taste litt, men hvis man holder på i ukesvis, og trives godt med dette mennesket, bygger det seg opp en tillitt. Jeg kan jeg ikke la være å bli skuffet når det plutselig blir slutt på all kontakt i det vi skal møtes. Klart man kan bli stood up på et hvilket som helst tidspunkt, men det er tross alt bedre å tenke "versågod neste" når man akkurat har begynt en kommunikasjon, og før man har gitt av sine innerste tanker over lang tid, og fortalt hverandre at nå er det bare du som gjelder fram til vi har møtt hverandre...

Jeg sitter i gjen som et stort spørmålstegn. Om jeg hadde møtt fyren bare en gang, ville jeg i alle fall vite om jeg hadde grunn til å være lei meg eller ikke.

Derfor skal jeg prøve å treffe folk litt tidligere framover. Og jeg fortsetter gjerne med å sende førstemeldinger. Og til Søtnos som sier det ligger i vår natur og vente på jegerne - vel da er jeg vel en unatrulig person! (Ser at det innlegget hennes har blitt slettet. Kanskje hun også begynte å føle seg unaturlig? :-)

Skjult ID med pseudonym Me fr. 13 feb. 2009 14:53

Enig binders.
Ligge i vår natur å vente??
Det er litt oppskrytt... Vi kan jo være utålmodige som bare det!! Og da må man ta saken i egne hender! :-)

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 13 feb. 2009 15:40

Kan jo oppdatere dere litt når jeg først har begynt.... Den ene jeg skrev til var altså i et forhold, den andre (som jeg ba på en øl) har vært inne og kikket på profilen min for 2 timer siden, men han gadd visst ikke lese meldingen min .... Jada! Veldig enkelt å være jente her også, gitt... Not. Problemet er nok dessverre at vi i for stor grad tiltrekkes av de samme. Og at disse derfor kan oppføre seg litt som det passer dem. Men det er ikke noe å sutre over. Om de ikke finner meg interessant, så gjør de ikke det. Om de ikke gidder å svare, så gjør de ikke det. Ingenting å få gjort med det uansett.... Jeg får prøve igjen, så sitter det vel en dag. Det har gjort det en gang før, så jeg vet jo at det finnes en liten mulighet! :-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 13 feb. 2009 15:44

Kan ikke svare for alle andre men det hender støtt og stadig at jeg sender føste meld :o))

Skjult ID med pseudonym juni fr. 13 feb. 2009 17:32

Jeg har også vært av dem som selv sender førstegangsmeldinger. Men jeg må innrømme at det er litt nervepirrende, og jeg vil helst ikke få svar fra mennene dersom de ikke er interesserte i videre kontakt. Høflige avslag er ikke morsomt hos meg, det er bedre at meldingen jeg sendte går inn i glemmeboka mi`.
:-)

Skjult ID med pseudonym blåtrost fr. 13 feb. 2009 18:02

Synes det er rart at jenter ikke er mer på hugget i søken etter "drømmemannen".

For å ta en sammenligning:
Hvis man bare skulle kjøpe støvsuger av de som kom på døra for å selge, så hadde alle blitt sittende med ekstremt overprisede middels gode til dårlige støvsugere, fordi man måtte kjøpe det som kom på døra. Hvis man går aktivt ut for å se på priser og modeller på markedet er sjansen mye større for å finne en bedre støvsuger til en mye lavere pris. :)

Vær snill, ikke ta dette heeeelt bokstavelig. hehe.

Skjult ID med pseudonym juni fr. 13 feb. 2009 18:07

blåtrost:

din melding kom etter at to av oss kvinner har skrevet at vi faktisk _er_ på hugget og sender førstegangsmeldinger...

Ble vi oversett, altså? ;-)

Skjult ID med pseudonym Pixie fr. 13 feb. 2009 18:13

Jeg er alt for utålmodig til å vente på å bli kontaktet... hva er vitsen med det? Ser jeg en som er interessant sender jeg melding, av og til får jeg svar og av og til ikke. So what? Forventer da ikke at jeg skal være interessant for alle!

Den som sitter på gjerdet går glipp av mye moro(og får tresmak i rumpa)!

Skjult ID med pseudonym blåtrost fr. 13 feb. 2009 18:44

@juni

Beklager så meget mye. ;)

Skjult ID med pseudonym juni fr. 13 feb. 2009 18:46

blåtrost:

hehe...
:-D

Skjult ID med pseudonym Seriøs fr. 13 feb. 2009 19:19

Støvsugermetaforen lenger opp var fin!. Som mann på Sukker tror jeg de fleste opplever et slags muslimsk kjønnsrollemønster.
Menn tar kontakt, kvinner sitter i skjul og svarer sjelden.
Jeg har sendt en del brev til kvinner, hyggelige brev, 5-20 linjer uten forslag om noe som helst, men der jeg på en seriøs og forhåpentligvis litt morsom måte har beskrevet mennesket meg. Av ca. 30 brev, til kvinner med Matchtall over 84, har jeg mottatt 3 svar. En har brevvekslet litt med meg, men på en ordentlig måte sagt at jeg kan hende ikke er hennes neste mann.
Selv har jeg fått 3 henvendelser, tilsammen litt over 20 ord.
På byen må man svare dersom noen presenterer seg med et hyggelig hei. Her velger langt de fleste ikke å gjøre det.
At noen ikke svarer på "Hei du" eller "Sexy du" forstår jeg. Har derimot en person lagt litt arbeid i å beskrive seg seriøst koster det svært lite å svare enn så bare lime inn høflig avslag.
For meg blir det en bekreftelse på "gentlemannsteorien". Kvinner er ikke i samme grad som menn opplært til tross alt å være høflig, selv om man ikke vinner noe på det.
Alle på Sukker er stort sett ute etter det samme, en kjæreste. Har man kommet hit er i allefall ikke det noe å skjule. Slik sett kunne det ha vært et sted rollemønsteret kunne vært dempet litt. Istedet forsterkes det, og tilslutt er det sannsynligvis de seriøse som ikke gidder mer.
Forøvrig er det slik at den som ikke selv velger tilslutt blir valgt.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 fr. 13 feb. 2009 19:26

@seriøs
Jeg leser stadig vekk at damene her refererer til kontakt fra menn som allerede er i forhold så dessverre er det ikke slik. I tillegg har jeg en venninne som "bruker" sukker som en kanal for å treffe elskere, hun er ikke ute etter noe mer...
Men vi får jo håpe at de som er i disse kategoriene flagger dette på et tidlig tidspunkt....

Skjult ID med pseudonym Smwhr fr. 13 feb. 2009 20:19

Må innrømme at jeg ikke har lest gjennom hele tråden her, men som svar til TS: Jeg er jente, og jeg foretrekker faktisk å ta kontakt selv. Da vet jeg at det er noe interessant med personen jeg sender mail til! Ja, jeg blir smigret hvis jeg får mail en sjelden gang, men hvis jeg skulle vente på at en spennende mann tar kontakt kunne jeg slått meg sammen med alle de som er skuffet over Sukker (og det blir det hvertfall ikke noe bedre av)! Og i de periodene jeg er lei av å jakte er det jo greit å kaste bort litt tid på forumet i stedet?? :)

Skjult ID med pseudonym håpefull on. 18 feb. 2009 14:41

har vært medlem i snart et år.. Har skrevet med mange. Skriver med en del nå.. Har ca fått 2-3 brev fra jenter.. Altså da de ha skrevet først. At det er noen få jenter som skriver først hender vel, men tror nok i de fleste tilfellene er det gutta som skriver først og så svarer jentene om dei gidder. Synest det er greit å skive jeg da.. Gjør meg igrunn ingenting..Er vel sånn det pleier å være :)

Skjult ID on. 18 feb. 2009 15:08

Dette er veldig enkelt. Den presumptivt minst attraktive tar kontakt fordi alle sikter litt oppover.

Slå opp ordet "presumptivt" før dere blir fornærmet nå..

Skjult ID med pseudonym sigg on. 18 feb. 2009 18:31

Hva er egentlig greia med å bruke fremmedord og gi folk beskjed om å slå det opp? Hvorfor ikke bare bruke vanlig norsk? Tror ikke den skjulte iden over ville mistet noen mening hadde vedkommende brukt f.eks antageligvis...