Alle innlegg Sukkerforum

Profil uten bilde

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Madam Blue to. 30 aug. 23:02

Hva mener dere om det? Er vedkommende bak profilen dømt nord og ned umiddelbart? Hvor ER egentlig nord og ned? Eller mumler en stemme i bakhodet at det KAN være noe bra? Kan en fra nord eller ned svare? Eller så har kanskje du med profilbilde et godt svar? Hilsen bildeløs blidfis :)

Skjult ID med pseudonym Fiol to. 30 aug. 23:10

Jeg drev med nettdating for en god del år siden, og da turte jeg ikke å vise bilde av meg selv, så jeg viste meg selv aldri før jeg faktisk kom på date, for jeg ville ikke skremme dem bort, og tenkte selvsagt ikke på at de kunne kjapt avvise meg der og da på stedet hvis de ikke likte hva de så. Heldigvis gikk det også bra, og møtte ordentlig flotte kjekke menn, men tror aldri det hadde gått i dag. For folk har blitt så utseendefokuserte at de bare sveiper videre hvis noen ikke vil vise seg. Og jeg må innrømme at jeg er skeptisk selv, for man vil jo gjerne se hvem man snakker med.

Skjult ID med pseudonym Madam Blue to. 30 aug. 23:24

Det er jo sant Fiol 😊 Men når man er bosatt på et mindre sted hvor alle kjenner alle er dørstokken megahøy. Bare så kjipt å ikke få svar tilbake når man sender en hyggelig melding. Ser at meldingen blir lest, men nada tilbake liksom..

Skjult ID med pseudonym Fiol to. 30 aug. 23:26

Men det skjer jo oss alle, opplever stadig at folk ikke gidder å svare eller at de svarer med enstavelsesord, og skjønner ikke hvorfor de gadd å svare når de ikke er interessert uansett, så med eller uten bilde, så opplever vi alle å ikke få svar, derfor gidder jeg ikke å legge så mye i første meldingene lenger.

Skjult ID med pseudonym rumpabar to. 30 aug. 23:26

Du får se det positive i det.
Blir i hvertfall ikke vraket pga. utseendet:)

Skjult ID med pseudonym Madam Blue to. 30 aug. 23:30

@rumpabar blidfis du også? 😀

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 30 aug. 23:32

Det befinner seg helt sikkert mye bra bak de billedløse også, men de er allikevel helt uinteressante for meg.
Jeg synes det er ubehagelig at de kan se meg, mens jeg ikke aner hvem som befinner bak den billedløse profilen. Det kan være naboen, en jeg treffer gjennom jobben, en gift mann osv. De som besøker min profil uten bilde, blir blokkert.

Skjult ID med pseudonym Madam Blue to. 30 aug. 23:35

@Fiol, enig i det. Sukker bare her å er på randen til å gi opp. Blir litt sånn at man lurer på om de som ikke svarer mener de sitter på en høyere hest....eller hvadetnåheter... 😂😂

Skjult ID med pseudonym Madam Blue to. 30 aug. 23:40

@Vimsa Forstår tanken, hadde muligens tenkt det samme, om jeg var like modig som deg og hadde profilbilde. Hmm...

Skjult ID med pseudonym Fiol to. 30 aug. 23:41

Heh ja, men jeg er ikke bedre selv, i starten svarte jeg alle, men nå orker jeg ikke å svare lenger, det blir for mye, og jeg får jo dårlig samvittighet, men orker ikke å bruke energi på å avvise hele tiden. Nå høres det jo ut som at postkassen renner over...😂🙈

Skjult ID med pseudonym Madam Blue to. 30 aug. 23:45

@Fiol. Jeg får stå under postkassen din å samle opp de du ikke svarer jeg da 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Fiol to. 30 aug. 23:49

Trust me, det vil du ikke😂.

Skjult ID med pseudonym Småkleint on. 5 sep. 01:41

Det som er litt småkleint med de som ikke har bilde er at man må spørre om det før eller siden. Når så bildet kommer, hender det at det ikke appellerer så mye, men da er det litt merkelig å runde av, for da fremstår man som en smule utseendefokusert. Bedre å stille med bilde i utgangspunktet og la folk velge ut fra det. Bildet kan si ganske mye om personligheten, og det er viktig fir meg.

Skjult ID med pseudonym Trallalla on. 5 sep. 02:00

Jeg er nordfra. Men kjenner ikke til hvor «ned» er. Beklager.
Profiler uten bilde?
Da tenker jeg at vedkommende har noe å skjule.
Utroskap? Ikke vise venner at man driver med nettdating? Dårlig selvtillit? Ikke tiltrekkende? Blir jo russisk rullett.

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 5 sep. 07:48

Greit å ikke ha profilbilde. Men da må vedkommende ta ansvar for det og sende bilde med i første hilsen.
Jeg kan fint finne på å svare bildeløse profiler, og har hatt mange hyggelige samtaler med slaget..
men forholder meg til personen i 3 person inntil han sender bilde. Jeg spørr ikke om bilde. Forventer såpass av en jeg skulke være intressert i at han skjønner av seg selv at han er bakpå uten bilde.

Jeg forstår ikke hva som skal være tabu med å være singel og være på en datingsid. Desto viktigere med bilde på et lite sted tenker jeg. Sånn at man veit hvem man prater med og ikke kommer borti en bekjent uten at man selv er klar over det.

(kvinne 63 år fra Oslo) to. 6 sep. 08:18 Privat melding

Det kan være flere grunner til at man ikke legger ut bilde. Selv opplever jeg den skriftlige presentasjonen som viktigst.
Jeg har merket meg at noen ikke svarer på mine henvendelser, men har tenkt at min profil ikke har appellert. Det er realt nok. Men er det fordi jeg ikke har presentert meg med bilde så er det trist. Jeg formidler at jeg er interessert i å utveksle mer med vedkommende og det innebærer selvfølgelig bilde.
Mitt utseende er ikke skremmende tror jeg så da mister de og jeg en mulighet til en kontakt. Men jeg har mine grunner for ikke å legge ut bilde.

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 6 sep. 09:19

Jeg har fått en sånn tommel opp på profilen min fra en person uten bilder og uten beskrivelse av seg selv i sin egen profil. Så det eneste jeg har å gå etter er en alder, ca bosted og et grått bilde.
Har ikke skrevet noe til den personen fordi jeg rett og slett ikke vet noenting om henne.

(mann 50 år fra Østfold) to. 6 sep. 09:30 Privat melding

Alle bildeløse er så vanvittig vakre at de simpelthen ikke kan vise seg offentlig uten å bli nedrent. Gjør et kupp, sats på en blind date 😊.

Skjult ID med pseudonym Fiol to. 6 sep. 09:59

Hva er greia med denne tommelen, hjerter etc som @trallalla nevner her? Har fått et drøss av det, men de blir jo bare liggende, for jeg ser jo ikke akkurat på det som et initiativ til å ta kontakt eller er det kanskje det det er?🤔

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 6 sep. 10:10

@Fiol: Jeg tolker de som at man har likt profilen. Man kan og få en reaksjon på et bilde eller på teksten man har skrevet.
Og jeg ville nok tatt kontakt med en som gir meg en reaksjon, men ikke når profilen er bildeløs og uten tekst/beskrivelse.

(mann 32 år fra Oslo) to. 6 sep. 13:12 Privat melding

Bildeløse er automatisk helt uinteressante. Var det opp til meg så hadde ikke bildeløse fått se bildene til andre heller.

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 6 sep. 13:43 Privat melding

Bildeløse får ikke svar her... gidder ikke rett og slett... liker å se hvem jeg prater med 😉

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 sep. 14:28

Du får fikse det du da veit du @alex.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. to. 6 sep. 17:15

Jeg blokkerer konsekvent de uten bilde. Gidder ikke bruke tid på de...som oftest gift, samboer eller kjæreste med noen...

Skjult ID med pseudonym Fiol ti. 11 sep. 23:10

Fikk melding fra en uten bilde, tenkte at jeg skulle overse han, ble nysgjerrig på bilde, fikk bilde... Og fy f... han var kjekk, og så liker han min profil 😊🤣

Skjult ID med pseudonym Redhead ti. 11 sep. 23:15

Hvorfor hadde han det ikke i profilen, Fiol?

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 11 sep. 23:36

Han har sikkert veldig gode grunner for ikke å ha bilde i profilen sin. 😎
Antar jeg...
Løst...

Skjult ID med pseudonym Fiol on. 12 sep. 07:31

Vel @redhead, han sa han fikk mange rare henvendelser og ble drittlei av det, og kan godt skjønne det hvis man er normalt pen.
Jeg syns ikke nødvendigvis jeg er så pen, men likevel får jeg masse rare meldinger hele tiden.

Skjult ID med pseudonym Fiol on. 12 sep. 09:38

Joda, hele tiden...

Skjult ID med pseudonym Fiol on. 12 sep. 09:44

Men når det er sagt så får jeg innimellom meldinger av menn som sier de er lei av alle de rare henvendelsene. Og jeg kan godt skjønne det, for jeg blir rimelig lei av dem jeg også, avviser et par av dem daglig for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym Fiol on. 12 sep. 10:02

Han skrev ikke noe om at han var for pen, det var bare min konklusjon at han var for pen for meg, ikke Sukker.
Men jeg har nok blitt såpass gammel at jeg ikke så lett lar meg lure av pretty faces, for meg betyr ikke et pent ytre noe hvis de ikke har noe innvendig.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) on. 12 sep. 16:39 Privat melding

Jeg har ikke bilde pga jobb. Så da får man se hvem som gidder å skrive eller ikke. Og treffer jeg han ikke her inne så treffer jeg han kanskje i en annen setting. Men klart mange fler henvendelser om man har bilde :) god kveld folkens :)

Skjult ID med pseudonym Parker to. 13 sep. 03:50

Det er mange gode grunner til ikke å ha bilde i profilen. For meg er en god presentasjon i teksten mer interessant en en profil med bilder men ingen tekst. Skjønner at bilder er effektivt og ønskes, men ikke vær nedlatende mot oss som ønsker å holde en lav profil. Vil jeg snakke med noen får de selvsagt bilde. Dere som ignorerer går glipp av noen muligheter. Og kanskje de beste...:-)

Skjult ID med pseudonym Fiol to. 13 sep. 08:47

@parker... Jeg skjønner godt at noen ikke har bilde, men jeg er likevel skeptisk hvis jeg ikke får se bilde, for bilde sier mye om en person, og syns man den andre ikke er attraktiv, så kan teksten være så bra som bare det...

Skjult ID med pseudonym Vestfold sø. 16 sep. 18:09

Bildeløse = turn of

Skjult ID med pseudonym Verdande ma. 24 sep. 18:16

Profiltekst er viktigere enn bilde for meg. Har selv valgt å ikke ha bilde i perioder og merker jo at en da blir valgt bort av mange. Forøvrig emed Parker 😉