Alle innlegg Sukkerforum

Dere overaktive menn...

Vis siste innlegg
(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) on. 5 sep. 20:52 Privat melding

Hei! Jeg skjønner ikke helt hvorfor alle disse supermenn søker etter dame....storparten har laaange lister med aktiviteter og sport som de da vistnok bedriver jevnlig. Det er ski, jogging,sykling,klatring,kiting,kano og kajakk,slalom, brevandring og juving...og fallskjerm. For det første kan dere umulig være ærlig( kanskje står du på slalom en gang i året?) For det andre hvem gidder å bruke tid på en som går max inn for å ta livet av seg selv? Nå setter jeg det selvsagt litt på spissen her og det fins sikkert massevis av spreke og tøffe damer som kan delta på mye av dette. Jeg lurer bare på om dere forventer at dama skal delta på alt dette eller skal hun gjøre sine ting og du dine? Og har så aktive menn egentlig tid til en kjæreste? 😍 Hadde vært gøy å få innspill 🙈

Skjult ID med pseudonym sør on. 5 sep. 20:56

Spot on, gleder meg til denne tråden🤗

Skjult ID med pseudonym Fiol on. 5 sep. 21:11

Jeg er innimellom ekstremt lat, og har datet noen som er sånn, og jeg kan spørre på forhånd om de har krav om at jeg er like aktiv og at jeg er sånn super- trent, og veldig mange svarer nei på akkurat de punktene. Så ser det ikke som et problem, så lenge vi har noe til felles.

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 5 sep. 21:11

Tenker det er positivt at han er mere aktiv enn meg. Sånn at jeg har noen som drar meg ut. Å gjøre noe fysisk sammen vil jeg ha i forholdet vårt. Bygge opp en interesse for å gå lange turer på fjellet fek. Skiturer eller stisykling. Eller downhill en gang imellom

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) on. 5 sep. 21:16 Privat melding

Jeg lurer bare på om noen ramser opp alt dette for å fremstå som super sprek og dermed mer attraktiv. Jeg har vondt for å tro at de kan rekke over så mye med jobb, hus, barn, familie. Jeg er ingen latmark men slike menn skremmer meg litt og jeg kvier meg for å ta kontakt. Selvsagt flott at folk er aktive så det er ikke det jeg er ute etter. Man bare bli litt tankefull...har denne mannen tid til meg...?

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 5 sep. 21:18

Det samme tenker jeg @solreg69.
Det er noen som fremstår veldig veldig opptatt med sine interesser. Som virker veldig altoppslukende

Skjult ID med pseudonym Gåmann on. 5 sep. 21:22

For meg virker dette som en sutretråd.
Alle skriver vel om hva de driver med og sine interesser. Og passer det ikke til deg så er det nok ikke din type. Og passer det, så er det bare å skrive en melding da vel.

Skjult ID med pseudonym Fiol on. 5 sep. 21:27

Det er jo veldig mange i den alderen som enten har 50/50 eller aldri har rukket å få familie, så noe må de jo bedrive fritiden sin med, tenker jeg, og heller en veldig aktiv mann enn en som bare ligger hjemme på sofaen og spiller play station.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 5 sep. 21:28

Med det samme jeg ble singel etter langt samboerskap var jeg kjempeaktiv fordi det var mye frust som skulle ut av kropp og sinn. Svømming tre ganger i uka, løpeturer fire ganger i uka, tangokurs en gang i uka pluss trening på det en annen kveld. Etter et halvår roet det seg ned, til at jeg nå løper en tur to-tre ganger i uka (som egentlig er litt for lite, men hey, alt slår sofaen) og kanskje tar en tur i marka i helga.

Mulig du bare ser på nysingle sprekinger, @Solregn69? 😊

(kvinne 41 år fra Buskerud) on. 5 sep. 21:29 Privat melding

@Solregn69 jeg har tenkt over det samme. De kan jo umulig ha tid til å bli kjent med en ny kjæreste og bruke masse tid på henne med mindre jeg skal opp i fallskjermen?
Aktive menn er kjempefint det. Og skulle gjerne ha vært like aktiv. Men når det eneste du ser er bilder a la extremveko og lurer på om man får kjæresten ned på jorda i god behold kan det bli litt mye 😉

Skjult ID med pseudonym Fiol on. 5 sep. 21:33

Det er sikkert bare overflate- bilder, for å imponere. Jeg skjønner av og til ikke at disse mennene tar kontakt med meg, fordi jeg har ikke ramset opp en eneste ting som kan likne på trening i profilen min og når de er så veltrente, at de har interesse for meg liksom... og de trenger da kanskje en kjæreste da, for å fokusere på litt andre ting enn bare trening.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) on. 5 sep. 21:40 Privat melding

Men jeg har ikke lyst til å bla videre for det er de spreke som er kjekke!!!! Til deg som syns dette er en sutretråd: du kjenner ikke meg. Jeg sutrer svært lite 😜 er som sagt bare nysgjerrig.

Skjult ID med pseudonym ZeZe on. 5 sep. 21:43

Heller det, enn en mann som ligger langflat dag etter dag på sofaen, med ene hånda på fjernkontrollen og andre hånda på balla 😏

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 5 sep. 21:52

Det kan være ganske sexy ja, Berta. 🙃

Skjult ID med pseudonym X-ray on. 5 sep. 21:55

Folk som slapper av på sofaen om ettermiddagen/ kveld er ikke nødvendigvis slappfisker. Finnes fortsatt folk med fysisk krevende jobb

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 5 sep. 22:07 Privat melding

Synes det er spesielt helt greit å svare sånne, om de mot formodning tar kontakt, at jeg er veldig bedagelig. Og behagelig. Og B-menneske. Med antydning mot C. Merkelig nok får jeg gjerne fortsatt positivt svar.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido on. 5 sep. 22:22

Det er mange sprekinger som er skikkelig slappfisker, bare så det er sagt, og det er mange spreke folk som er bedagelig anlagt, også på toppidrettsnivå.

Hva betyr det å være sprek? ER man sprek fordi man har spreke bilder, og er man IKKE sprek dersom man ikke har spreke bilder? Er ønsket om å bedras så stort?

Jeg tror `sprek` må defineres først, så alle skjønner hva vi `snakker` om ..

Skjult ID med pseudonym SusieQ on. 5 sep. 22:28

"Er opptatt av trening og å holde meg i form. Trener hver dag, men er ingen fanatiker" Gud så mange ganger jeg har sett den teksten eller noe a la. Må liksom hente seg inn på slutten og si at man ikke er fanatiker. Jada.... Fint at folk trener, men det er bemerkelsesverdig hvor få andre interesser som kommer frem i en tekst. Å jo... "kan slappe av med et glass vin og deg i armkroken". Uff.... (Jeg bør ikke være her...)

Skjult ID med pseudonym SusieQ on. 5 sep. 22:33

Ikke negativt det... bare en gjenganger og forutsigbart i veldig mange profiler. Etterlyser vel litt mer kreativitet. Men jeg mener at jeg ikke bør være her når jeg begynner å gjespe over sånt.

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 5 sep. 22:37

Liker godt å ligge i skje på sofaen. Hvis jeg ligger masse på sofaen. Støvsuger du da? Jeg har jo ikke rotet.

Skjult ID med pseudonym SusieQ on. 5 sep. 22:39

🤣 @rumpabar

Skjult ID med pseudonym Lady on. 5 sep. 22:41

Ja, ja ...det ligger mange middelaldrende menn igjen på Himalaya.......

Skjult ID med pseudonym Høy Libido on. 5 sep. 22:42

Betyr egentlig det man skriver i profilen SÅ mye, og klarer et utvalg av hunnkjønn å SE .. BAK .. en presentasjon i en profil? Eller tar de fleste hunnkjønn så og si ALT bokstavelig?

Nå vet jeg ikke alle gjør det, men jeg misstenker at mange gjør det. Da snakker vi om å ha fasaden i orden, da er alt annet underordnet.

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 5 sep. 22:43

Profiler, er ofte bare et skall, tenker jeg...
Det står jo ofte, ikke mer, en noe overfladisk, og lite engasjerende i profiltekst.
Det er mitt inntrykk!
Men, eh!
Så deler jeg ikke nødvendigvis entusiasmen, til innehaver av profil, heller... 😎
👻👻👻
Om du går på treningssenter 3dager i uka...
Det gir jeg blank F, i...
💥💥💥

Skjult ID med pseudonym Fiol on. 5 sep. 22:52

De fleste ser bare på utseende uansett, resten spiller derfor liten rolle🤪

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 5 sep. 22:54

Jeg har tydeligvis, ikke utseendet med meg! 😎

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 5 sep. 22:54

Profilen i tekst spiller mere rolle for meg enn utseende.

Skjult ID med pseudonym Fiol on. 5 sep. 22:55

Sånn er det for de fleste av oss, alle vil ha noen de ikke kan få😜🤪

Skjult ID med pseudonym Fiol on. 5 sep. 22:55

Ja, @hønemor, men vi er kvinnfolk 🤣🙈

Skjult ID med pseudonym SusieQ on. 5 sep. 22:58

Profiltekst er viktig ja! DER kan man skille seg ut

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 5 sep. 22:59

En profil uten tekst med bare bilder har jeg aldri tatt kontakt med. At mannen er pen har iallefall ikke gjort saken noe bedre. Posører som ikke har noe å si er uintressant. Det er det førsteinntrykket jeg får av "vakre" menn uten et ord i profilen. Blir tynt.

Jeg har derimot tatt kontakt med bildeløse profiler som har hatt en amazing profiltekst.

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 5 sep. 23:00

Eller selge seg inn...? 🤔

Skjult ID med pseudonym Fiol on. 5 sep. 23:00

Vi kvinnfolk ja... Men har en følelse av at sikkert 95% av de menn som skriver melding til meg ikke har lest profilteksten min engang...

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 5 sep. 23:03

Hvordan kan en kvinne være så opptatt av en profiltekst, der det bare står... eh...
Egentlig veldig lite...
Hva betyr det som står der...? 🤔
Ikke nødvendigvis veldig mye...?
Eller?

Skjult ID med pseudonym Fiol on. 5 sep. 23:08

Jeg er ikke så opptatt av profiltekst, for mye er bullshit uansett... Men nå leser jeg profiltekst sjelden for å bestemme om jeg skal skrive melding eller ikke, for de fleste jeg har fått kontakt med, har kontaktet meg først.

Skjult ID med pseudonym Blabla on. 5 sep. 23:11

Det er akkurat dét som er problemet, Bigluv. Hvis han sier ingenting, eller hvis alt han sier er meningsløst, substansløst....

Skjult ID med pseudonym Fiol on. 5 sep. 23:11

Helt riktig @berta... For å beskytte seg selv, som i Seinfeld... Alltid noen unnskyldninger for at forhold ikke fungerer der, som at de er rare, har store ører, os osv,😊

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 5 sep. 23:18

Jeg begynte å skriver her fordi jeg oppfattet tittelen på tråden feil: «Dere overvektige menn...» 🤪

Neida. Spøk til side: det er en haug med dameprokfiler som sier om drømmepartner at «Du holder deg i form, men er ingen fanatiker» – og det er nok derfra dette med at mange melder at de ikke er fanatikere kommer fra. Jeg tror det er kode mellom folk som er usikre på grensene.

Profilteksten min har skaffet opptil flere fine bekjentskaper. Jeg tar aldri kontakt med folk uten tekst. Hva søren er et bilde? Det forteller bare en todimensjonal historie om et tusendels sekund i bra lys, vinkel og make-up.
Runking til bilder er det nye make-up-sex! 🤓

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 5 sep. 23:19

Jeg er nysgjerrig uansett jeg da... 😉
Det er jo noen profiler, som treffer...
Men, det er veldig stor forskjell, mellom hva enkelte, klarer å utrykke i en profil.
Og andre rett og slett, ikke får til!
😎

Skjult ID med pseudonym Fiol on. 5 sep. 23:20

Har du ikke hørt at et bilde sier mer enn 1000 ord @w...

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 5 sep. 23:21

Når jeg ser tilbake på de siste sju årene så innser jeg at jeg er Seinfeld. Mangler bare en Kramer som nabo. En George har jeg allerede som venn. 😉

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 5 sep. 23:27

En kan lett holde vekta nede om en har nok sengeaktivitet i et forhold også, Berta.

Skjult ID med pseudonym Blabla on. 5 sep. 23:32

Det er bare positivt at du er nysgjerrig, Bigluv 😉

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 5 sep. 23:35

Jo, @Fiol, men det gjelder ikke lenger i vår selfie-infiserte samtid. 😎

Skjult ID med pseudonym SusieQ on. 5 sep. 23:39

Har vel kanskje inntrykk av damer er mer aktive brukere av filter og "godt lys" på bilder enn dere menn. Uting det der.. Da betyr bildene enda mindre. Hold dere til nedenfra-og-opp-drit-i-dobbelthaka dere menn. Da lurer dere iallefall ingen 😄

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 5 sep. 23:47

Jeg har ikke dobbelthake! 🤔

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 5 sep. 23:48

Men dobbelthaka mi får du aldri!

Skjult ID med pseudonym Fiol to. 6 sep. 10:03

@writern... Jeg vil fortsatt påstå at et bilde selv i selfie- infisert samtid sier mer enn tusen ord, fordi du danner deg vel et bilde av denne personen ut fra det du ser, og på bakgrunn av det bestemmer deg for å ta kontakt eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Tore Tang to. 6 sep. 10:38

Nå er vell dameprofilene propp full av treningsbllder og toppturer også da🙈

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 6 sep. 13:10

Det var mer en samtidskritisk spøk enn veldig uenighet, @Fiol. 😉

Det slo meg feks her om dagen da jeg var på konsert på Storås og hadde funnet en bra plass med ikke altfor høye folk foran meg, med perfekt utsikt til vokalisten, så løfter en dust mobilen sin og filmer f meg ei hel låt, så alt jeg ser er bare den jævla lille skjermen hans. Så avsluttet han med en selfie.

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 6 sep. 18:20

Eksempel.
Åpnet en profil til ei dame nå.
39 år, veeeeeldig pen. Såpass pen at jeg uansett ikke har sjangs.

Bilde 1: Turbilde. Nærbilde, men du ser sekken.

Bilde 2: Turbilde. Lengre unna, ved en varde.

Bilde 3: Turbilde på ski. Med hund.

Bilde 4: Portrett i bunad.

Bilde 5: Bilde fra sykkeltur på sommeren.

Bilde 6: Bilde fra sykkeltur på vinteren.

Da tenker jeg. Ser hun ønsker barn. Hvordan i huleste skal hun få tid til det? Er hun villig til å gi opp alle disse aktivitetene pga barn?
Alderen tilsier jo og at det er i seneste laget å få barn også da. Men det er en anna sak.
Dette er ikke en veldig utypisk profil her inne.
Mange har sånne bilder der ett er vanlig og resten er friluftsaktiviteter.
Da går jeg bare videre, for jeg er ikke et utpreget friluftsmenneske og vil nok aldri bli det.

Skjult ID med pseudonym maryandthe to. 6 sep. 18:30

Må'kke tenke at noen er altfor pen til at du har sjangs.... kanskje det er defor så forsvinnende få sier noe som helst til meg, selvom de er mange som glor???🤣😂😅

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 6 sep. 18:39

Grunnen til at jeg nevnte tid til barn er fordi jeg kjenner mange par der de fleste aktiviteter ble umulig å få til når de fikk barn.
Mao gikk de fra å ha masse tid til aktiviteter til å knapt ha noen timer etter ungenes sengetid, og da er de ofte så slitne at det er et ork bare å rydde opp etter ungene.
Når de blir eldre så kan man selvfølgelig ha de med på turer osv. Men det er veldig vanskelig når de er under 2-3 år.

Jeg er uansett ikke en utpreget utendørstype, så bare der har man en dårlig match. Disse damene vil etter all sansynlighet ha en mann som er aktiv, og da er ikke jeg den rette. 😉

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 6 sep. 18:44

Og det er jo ikke snakk om å bare sitte hjemme og strikke heller.
Men når nesten ALLE bildene er av friluftsaktiviteter så gir det et visst inntrykk av hva man bedriver tiden med.

Skjult ID med pseudonym ZeZe to. 6 sep. 18:45

Er det generelt de som er inaktive selv, som ikke liker disse profilene? 🤔🙄

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 6 sep. 18:56

@Ertaberta
Folk kan drive med mye annet enn å bare strikke selvfølgelig. Men inntrykket JEG får av sånne profiler er at de nesten bare drivet med slikt.
Hvis f.eks 2-3 biler var av friluftsaktiviteter og 2-4 bilder er av sosiale aktiviteter eller typiske reisebilder så gir det et mere balansert inntrykk.
Har en kollega som driver med triathlon. Han er så opptatt av det at han har rett og slett ikke tid til dame. Har vi lønningspils så kan han ikke bli med fordi han ikke kan drikke fordi det ødelegger for treninga. Dette er selvfølgelig helt i den ene enden av skalaen, og det er få folk som er så dedikert.

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 6 sep. 19:02

Så jeg skal ikke få lov å ha en mening om det? 😂 Her er en tråd om mannfolk som bare har bilder av friluftsaktiviteter og er «overaktive» og jeg ville bare dele at det finnes kvinneprofiler som gir det samme inntrykket.

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 6 sep. 19:09

Tydeligvis noen som føler seg truffet her siden man inntar en veldig defensiv holding.
Det er ikke et problem, jeg skriver bare at det finnes profiler der JEG får inntrykk av at de kun driver med friluftsaktiviteter. Og sånne profiler unngår jeg fordi jeg skjønner at like barn leker best. Og basert på vennepar og det jeg hører om tidsforbruk på småungene så lurer jeg og på hvordan man skal klare å kombinerer en så aktiv livsstil med det å ha barn. Verre er det ikke.

Skjult ID med pseudonym X-ray to. 6 sep. 19:12

Det er mange der ute som " er seg selv nok"

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 6 sep. 19:27

Man får jo et inntrykk, det er ganske normalt.
Hvis du ser en profil der alle bildene er tatt i utlandet så får du et inntrykk av at personen er veldig glad i å reise, gjør du ikke?

Det står ingen plass at en sånn livsstil skal opprettholdes nei. Og mange omprioriterer sikkert helt fint. Men du verden jeg har et borti mange nok tilfeller der folk ikke har innsett på forhånd at det er vanskelig, om ikke umulig, å kombinere en svært aktiv livsstil med 2 små barn.

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 6 sep. 19:43

Det har de ja.
Jeg ga forsåvidt et eksempel om hvordan bilder og/eller en profiltekst er med på å danne et bilde av en person. Det er sånn vi mennesker fungerer.

Jeg har selv fått tilbakemelding fra damer her inne om at de har gått videre til neste profil fordi jeg omtrent bare hadde bilder fra utenlandsturer. De mente jeg virket så opptatt av å reise at det passet dårlig med dems egne interesser.
Problemet er bare at jeg ikke reiser spesielt mye, men det er tilfeldigvis da jeg blir tatt bilde av. Jeg er ikke noe selfieperson. Ikke er jeg utpreget friluftsmenneske, men jeg går fjellturer og jeg sykler. Hadde 5 av 6 bilder på min profil vært fra sommerens fjellturer eller fra sykkelturene mine så ville jeg gitt et feil inntrykk av meg selv siden de tingene ikke er det jeg bruker mest tid på.

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 6 sep. 19:58

Har jeg sagt at jeg ikke kan ta feil da Ertaberta?
Hvorfor tror du jeg nevnte det? For å vise at man bør være obs på hvilket inntrykk man gir av seg selv med bilder og/eller profiltekst.

Og inntrykket JEG får av kvinneprofiler med 80-90% bilder fra fjellturer/sykkelturer/kajakkturer etc er at de er svært aktive og dermed ikke noe for meg.
Verre er det ikke. Skjønner ikke hvorfor man ikke skal få lov til å ha sin egen mening om ting her?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 6 sep. 20:39

Jeg er tilbøyelig til å være enig med Trallalla her. Enten så er de så fine at en sånn som meg ikke har sjangs, eller så er de så aktive at en sånn som meg ikke har sjangs til å holde følge. Det aller verste er en kombo av disse. Ikke rart jeg bare blir sjenert og venter på at rett dame oppsøker meg. 😉

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 6 sep. 21:00

Jag har da selvsagt mine friluftsbilder i profilen, men det er jo ganske moderate greier, der jeg er i helt vanlig natur, ikke over tregrensa en gang! Oi, nå kom jeg på at på hovedprofilbildet så er jeg faktisk 100-150 meter over tregrensa, bummer! 🙄

Poenget er at dette er ikke noe jeg driver med hver helg, jeg er oftere ombord i en båt på fjordfiske, for å si det sånn. 😉

Jeg er mest villig til å kutte sofatid, og det krever ikke _bare_ mitt initiativ, for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 6 sep. 21:26

@maryandthe:
I know my place. 😕

Skjult ID med pseudonym Nybakte to. 6 sep. 23:18

...rundstykker og kaffe i sekken. Rusletur i skogen, hånd i hånd, hud mot hud. Blikk og smil.

Jeg har rundstykker, hånd, hud, smil og blikk - men disse mennene skal alltid ha fjelltopper, Birken, pes og mas. Jeg spiser heller mine nybakte rundstykker alene.

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 6 sep. 23:20

@Nybakte:
Du beskrev akkurat en perfekt søndagstur for min del der. 😍

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 6 sep. 23:25

Har du nybakte rundstykker...???
😋

(kvinne 53 år fra Hedmark) to. 6 sep. 23:30 Privat melding

@Bigluv og @Trallalla:
Jeg baker og jeg lager sunn mat fra bunnen. Fordi godt tilberedt mat, ypperlig vin, myk musikk og høst med fyr på peisen, er mine absolutte favoritter. Og jeg foretrekker flate fjell 😂

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 6 sep. 23:39

Det høres ut, som en varm, og god drøm, FrkHamar. 😊
Det er fin utsikt, og frisk
luft, oppe i høyden, vel å merke...
Flate fjell...
Hva er det for no? 🤔

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 6 sep. 23:49

Det er jo akkurat de samme greiene med damene. Er bare at dere ikke ser det. :P
Uansett, ingen grunn til å bry seg. Bare hopp videre til neste problem.

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 7 sep. 00:06

Det hadde vært inspirerende, å fått se et par nybakte rundstykker, på fjelltoppen der...
😋

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 7 sep. 00:15

😎

Skjult ID med pseudonym Writern_67 fr. 7 sep. 01:11

Berta 😂😂

(det skulle ikke tilfeldigvis være deg det der, forresten?)