Alle innlegg Sukkerforum

Vindusshopping

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym La Luna ma. 10 sep. 22:14

Etter å ha tilbragt litt tid her inne på å lese profiler, lese forum, se på bilder og i det hele tatt latt meg fascinere av mennesker, så har jeg dannet meg noen tanker.
Jeg har åpenbart kastet meg ut i en virtuell vindusshopping...man ser noe man liker, " prøver " det, enten passer det ikke og man prøver på nytt. Eller det passer også er man fornøyd. Men..realiteten er jo åpenbar ofte sånn at når det går en stund, lang eller kort så passer det ikke lengre. Man har " vokst " ut av det. Og da " shoppes " det etter noe nytt.
Savner litt følelsen av å møte " ekte " mennesker.
Tanker, erfaringer fra dere andre ?

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 10 sep. 22:16

Jupp! 😎

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 10 sep. 22:30

Tror du har med deg de fleste i de betraktningene der.

Skjult ID med pseudonym Fiol ma. 10 sep. 23:25

Jepp, helt rett, men mange av oss er ekte, men kanskje vanskelig å finne i jungelen av masseproduserte klesplagg.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 11 sep. 07:11 Privat melding

Tja, det har vel med innstilling å gjøre og kanskje dem man møter på sin vei. Det er nok noen litt høye forventninger ute og går også. Det er en katalog, hva du gjør de til er vel det som teller. Jeg ser positivt på det uansett.

Skjult ID med pseudonym bambino sø. 16 sep. 14:04

Hvis man leter etter Herr eller Fru Perfekt, så får man lete til evig tid for perfekte mennesker fins ikke. Det vil alltid være noe å sette fingeren på. Jeg tenker at man må finne noen man går godt sammen med og akseptere de sidene ved vedkommende man ikke liker så godt. Deretter fokuserer man på de positive sidene og bruker ikke mye tid på de negative. Hvis man begynner å irritere seg over de negative sidene, vil de positive etterhvert blekne og forholdet står i fare for å rakne. Og så må begge gå i seg selv og jenke seg litt etter den andre. Jobbe med seg selv. Det blir et samarbeid.