Alle innlegg Sukkerforum

Når samtalen går over til sex...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Drammenser ti. 11 sep. 2018 12:31

Har snakket noen dager med en fin mann. Virker veldig seriøs. Og så har samtalen gått litt etter litt over til sex. Deilig det. Men hvordan får jeg mannen inn på riktig spor igjen? For nå spør han bare ang det... jeg vil ha full pakke og trodde han også ville det... gi meg råd... helst uten tull (da jeg føler at de fleste trådene går over til tull...)

(mann 41 år fra Akershus) ti. 11 sep. 2018 12:35 Privat melding

Tja. Du kan jo si det som det er, at du synes at det kan være spennende å snakke om sex men at det ikke alltid trenger å være på agendaen.

Skjult ID med pseudonym Tullamore ti. 11 sep. 2018 12:47

Du må bare si det som du føler, blir aldri greit på sikt ellers. Uten at jeg er noen ekspert på området så har jeg inntrykk av at menn lettere kan pense over på temaet. De skal ikke skytes for det, menn og kvinner er forskjellig skrudd sammen. Jeg har opplevd det samme, og jeg har bare kuttet kontakten. Virker som noen er her kun for å få litt spenning i hverdagen.

Skjult ID med pseudonym sør ti. 11 sep. 2018 12:47

Min erfaring er har de virkelig lyst vet de at det kan nevnes. Men ikke holde det gående. Lite respekt når alt kommer til alt. Før gikk kjærlighet gjennom magen og gode følelser. Er verden blitt fullt av spøkelser og kynisme. 😤

Skjult ID med pseudonym Drammenser ti. 11 sep. 2018 13:25

Takk for gode svar!
Jeg oppfattet han veldig seriøs i starten. Og syntes det var spennende med å vite hva man liker og ikke liker ang sex. Det var lørdag kveld. Med et glass vin. Vi skulle møtes snart også. For å se om kjemien er der slik vi tror. Men nå har samtalen dreid seg kun om preferanser. Jeg svarer. Men prøvd å spørre om andre hverdagslige ting. Og han kobler det til sex på ett eller annet vis.
Så jeg tror jeg inviterer han til å møtes. Og ser jeg der at det bare er sex han er ute etter så dropper jeg han. (Noen ganger føler man seg litt som en prostituert på dette markedet ... som om de kun ser etter hvem er deilig nok til et ligg... sjarmerer og stikker...).

Skjult ID med pseudonym Redhead ti. 11 sep. 2018 14:11

Jeg har ikke noe imot pirrende prat så lenge det utvikler seg naturlig, men mannen må være i stand til å prate om andre ting også. Hvis ikke hadde jeg nok sagt ifra og evt avsluttet hvis det viser seg at det er kun det han vil prate om.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 11 sep. 2018 14:23

Det er ganske mange casual datere der ute, både kvinner og menn. Det er i fra deres synsvinkel stort sett bare uforpliktende treff og sex som er greia. Hvis jeg hadde valgt å møte en sånn type, (lite sannsynlig) ville jeg prøvd å holde fokuset der jeg vil ha det. Han vil kanskje bli sur og «uforstående», siden dere allerede har penset kraftig inn på sexprat. Men hva er alternativet? Please og fortsette i samme spor? Da kan han bli mer og mer ulidelig krevende tipper jeg...

Jeg synes du er tøff som kjenner for å møte han, for å avklare og få bildet av han helt tydelig. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Drammenser ti. 11 sep. 2018 14:26

Ja kanskje jeg bare skal trekke meg unna. Og kanskje interessen for andre ting dukker opp da.

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 11 sep. 2018 14:26

Drop him dead....kort og brutalt! Han har dårlig utviklet sosial teft, og vil du ha en sånn en?😫

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 11 sep. 2018 14:32

Ja, jeg hadde trukket meg unna. Da kan du veldig lett teste ut hans eventuelle dypere interesse for deg. Trolig hører du ikke mer fra han, når han skjønner du ikke blir neste tilfeldige..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 11 sep. 2018 15:13

Det er for sent nå. Når de først er inne på det sporet så er det umulig å få dem vekk derfra.
Tapt sak. Dropp fyren og gå videre til neste!

@Kiara

Fordi det er en oppførsel menn forstår vel? Hvis ei dame trekker seg unna og blir stille, da VET du at du har rota det til. Så spørs det om du har selvinnsikt nok til å forstå hva det var du gjorde galt.
Forstår du, gratulerer, du har en ny sjanse. Forstår du ikke så er det game over.

Skjult ID med pseudonym Drammenser ti. 11 sep. 2018 16:06

Ja tror jeg trekker meg litt tilbake selv om jeg liker han godt. Men vil ha mer enn god sex ... kanskje han da skjønner tegninga og kommer tilbake med noe mer. Ellers er det ikke verdt å bruke tid på. Takk for råd!

Skjult ID med pseudonym Drammenser ti. 11 sep. 2018 16:33

Tror du har helt rett @ertaberta og @Kiara. Vær så god neste. Ved neste pirrende prat trekker jeg meg unna. Synd hvis karen virkelig er så bra som han viste i en begynnelse.

Skjult ID med pseudonym Drammenser ti. 11 sep. 2018 16:41

Det er ikke akkurat ubehag. Men veldig ensporet.

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 11 sep. 2018 18:01

Du kan vel ikke vite at det blir "god sex"? Talk is cheap - mange som har det i kjeften, vettu

Skjult ID med pseudonym sør on. 12 sep. 2018 12:35

Lurer på hvem denne mannen er og om det er samme jeg tenker på...

Skjult ID med pseudonym sør on. 12 sep. 2018 15:51

Jepp, er det rart vi er single. Venus og Mars sier bare jeg🤗

Skjult ID med pseudonym Blabla on. 12 sep. 2018 16:50

Da jeg leste overskriften til denne tråden trodde jeg det han dlet om når et par har en fin samtale og det utvikler seg naturlig til fysisk intimitet/sex. Skjønte nå at at jeg antageligvis er "gammeldags"!

Skjult ID med pseudonym Coma on. 12 sep. 2018 21:32

Enn når sex'n går over til samtale? HATER når det skjer! 😇

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 12 sep. 2018 21:32

😂😂

(mann 59 år fra Oslo) ma. 4 mars 00:34 Privat melding

Tell him theres more to a relationship, than what hangs between his legs.Lots of good guys out there, move on and find him😁.

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 4 mars 18:42

De som har prøvd seg på den samtalevarianten med meg, har fått spørsmål om de er usikre mtp sex. Jeg tror at en som regel har god sex viss forholdet er bra.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 4 mars 18:53

Det er bare å spørre han om at tror han har kommet til "ønskekonserten". Maken til optimister.... 🙂

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 4 mars 19:05

Nå er dere strenge damer😬

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 4 mars 19:15

Det er vel tredje gang jeg spør: hvorfor ikke vente til dama tar initiativ?🤔

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 4 mars 19:23

Det kan jo ta flere tiiiimer @erta! 😜

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 4 mars 19:24

Eller et lite skritt om gangen. Da kan hva som helst skje.

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 4 mars 19:24

@rumpa: strenge? Ser ikke på Sukker som en «hotline» for sexsamtaler.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 4 mars 19:29

Haha, ja, det skulle tatt seg ut, Coma!🤣

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 4 mars 19:43

Er enig i det @Emilie
Er bare litt stille kjedelig her😎

Skjult ID med pseudonym Leifurdur on. 6 mars 11:01

I dette tilfellet (siden du liker fyren og antar at du egentlig vil ha kontakt med han) så kan det være et litt dårlig råd å bare trekke seg unna uten videre og se hva han gjør. Det er en stor sjanse for at han ikke forstår at du blir stille fordi du vil ha et nytt tema men tenker at du ikke er interessert. Personlig er jeg mye mer for å bare si det rett ut som det er, og se hva reaksonen blir da. For du kan vel egenltig ikke konkludere noe om hva han tenker med midre du er sikker på at budskapet ditt har komt fram. Det kan feks tenkes at når du blir mer stille at han tror du synes det er kjedelig og han vil få det til å blusse opp igjen, og går tilbake til det forrige som gav litt respons, nemlig å snakke om sex
Du kan feks bare si at du vil ha noe mer og derfor vil vente med å sex og vente med å prate om det, så finner du kanskje ut hva han egenltig er ute etter 😉

Skjult ID med pseudonym Enke 52 on. 6 mars 21:36

Ett viktig tema dette. Jeg har hatt kontakt med ett par slike menn som bare dreier alt over på sex. En gang ignorerte jeg en og da lurte han på hvorfor jeg egentlig var på Sukker? Jeg mener at de som er her er ute etter å finne ett fellesskap sex eller ikke!
Det er klart etter ett langt ekteskap med en mann hele livet er sextema ikke noe jeg vil snakke om med fremmede menn. Det er ikke tabubelagt men en må få lov å være bluferdig og føle seg stort når alt dreier seg om sex. Jeg mener at det finner vi sikkert ut av bare vi er trygge på hverandre. Vanskeligere er det vel ikke?
Det er i alle fall ikke rart at folk som ikke er på nettdate tror det er en sexkanal. Håper det blir slutt på dette og at vi kan forholde oss til sex på en mere bluferdig måte så andre som ikke er sexbomber kan føle seg hjemme her!!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 6 mars 21:46

@Enke 52

Du har helt klart noen gode poeng. At det er fullstendig unødvendig å til en hver tid dreie ting over på sex.
Men på en annen side, ville du ikke lurt litt om vedkommende aldri hadde touchet tema, selv ikke på en fullstendig generell måte?
Hadde det ikke vært kjedelig å brukt mye tid og energi på hverandre også viser det seg at en er på to vidt forskjellige planeter når det kommer til sex?
At det ikke er nødvendig å snakke om sex hele tiden, men en eller annen gang i løpet av bli kjent-fasen i det minste får bekreftet at en er på bølgelengde?

Skjult ID med pseudonym Sukkerert on. 6 mars 22:01

Okei

Skjult ID med pseudonym _my_ on. 6 mars 22:42

Hush er sexy. Minner meg om en annen språknazi or-deler (en slags vikingfigur som kløyver oretrær på langs, sikkert fordi han skal lage skip eller no’, før de skjønte at eik egner seg bedre. Mye de ikke visste i vikingtia. I motsetning til nå, liksm, da alle vet alt, tydelig vis. *fnis*

Skjult ID med pseudonym hjerte to. 7 mars 16:34

Utfra beskrivelsen:
Er det sannsynlig at han skriver på samme måte til andre han skriver med?
Er det sannsynlig at han muligens kun er ute etter en flørt?

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 8 mars 07:23

Det som finnes i hopetall her, er menn som er så underernært på sex at fantasien deres er gått fullstendig bananas.
De har fått med seg at det er dumt å skrive om sexbehovet sitt i profilen, og at potensielle partnere ikke tenner på planleggig av den første oralsex-daten sammen i første melding, så de behersker seg.. åh, som de behersker seg... til ca femte melding. Da slår demningen sprekker; dårlig skjult begjær pipler frem i ledende spørsmål - og det kleineste er at de tror den erotiske fantasien de bærer på er noe helt annet enn oss tauser sin hverdagskost.

Det er nesten så jeg ber dem komme til poenget, men vanligvis mister jeg apetitten før det, for det finnes ingenting som er så impotent som en overkåt mann som mislykkes i å dressere det fantasiløse begjæret sitt i de innledende samtalene.
Da foretrekker jeg nesten ham som skriver «hei, skal vi pule?»

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 8 mars 11:55

Gratulerer med dagen, my😉

Skjult ID med pseudonym Han dølle fr. 8 mars 12:03

Jeg sliter med å si positive ting som ikke gjelder fysiske attributter når samtalen er i oppstartfasen. Og det blir ofte tolket som innledning til sexprat. Man må virke interessert og være litt på også, har følelsen av å være beiler i ett dårlig TV-program der de fleste svar kommer i enstavelsesord. Bemerker man dette, og sier at det føles som manglende gjensidig interesse er man bare unormal og desperat. Jeg er på god vei til å gi opp hele internett-prosjektet da jeg begynner å bli drit lei antagelser, misforståelser og enstavelser

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 8 mars 12:28

....og humørløse menn som ikke tåler en (min) spøk. Folk tåler nesten ingenting, og det er så lett å sveipe vekk, bort, ute av verden.

(mann 46 år fra Oslo) fr. 8 mars 12:31 Privat melding

Hæ, har @ my gebursdag?

Det må feires, løp og kjøp øl folkens!!!

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 8 mars 12:32

...så som nylig gikk jeg trolig glipp av en godbit 😜 som ikke tålte at strikken ble strukket.... i noen retning... selv om det kanskje gikk litt langt. Humor/ spøk/ ironi er ikke lett i date sammenheng.

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 8 mars 12:33

Pat😂😎

Skjult ID med pseudonym Han dølle fr. 8 mars 12:36

Humor er vanskelig. Har et par faila morsomheter under beltet selv, mariogdet. Men man tenker vel ikke at man går glipp av noe bra når motparten mister interessen? Det må være helvete på jord å være som ett speil der man tilpasser seg den andre, fremfor å være seg selv

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 8 mars 12:39

Han dølle; det er den middelveien da, som er så jækla vanskelig å finne: får piggene ut dersom fysiske attributter kommer opp som tema i starten.... men samtid kjennes der ut som seig sirup dersom det kun er filmer som er sett, bøker som er lest, steder en har vært som er tema... eller været, Gudbedre 😴

(mann 46 år fra Oslo) fr. 8 mars 12:39 Privat melding

Svar da, for helvete, jeg snakker ikke emojisk.

Er det bursdagsfeiring eller ikke? Skal jeg bunkre til skuta synker ved kai eller ikke, skal jeg drekke til klokke ett eller til fuglen fiser, dette er viktige spørsmål, hallo?

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 8 mars 12:40

Fredag, øl og sex hører sammen.

Ja. I hvertfall fredag og øl. Det er jo 2 av 3 og egentlig ganske bra😀

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 8 mars 12:43

Ikke noe snikksnakk heretter..... bare møtes og ta det derfra blir mitt motto heretter. Roter meg nesten alltid bort, og kan fornærme fanden på flatmark hvis det blir for mye prat. Eller frem og tilbake, som nå sist....

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 8 mars 12:44

Rumpa😉😂🤣😎

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 8 mars 12:45

Det er iallefall flere av dere her inne som har humor etter min smak. Jeg må le🤣! Takk!

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 8 mars 12:47

Tenk deg om, Pat ? Nei? Ikke det?😎

(mann 46 år fra Oslo) fr. 8 mars 12:49 Privat melding

Tenke? Jeg tror du er rusk, det har jeg ikke gjort siden oktober 1972, og det viste seg å være en fryktelig dårlig idé, så ikke mer av denslags.

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 8 mars 12:49

😂😂😂

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 8 mars 12:51

Hyggelig å være til glede da @maryandthe.

Hadde vært flott å kunne gledet noen langvarig.

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 8 mars 12:52

Ikke så beskjeden nå Pat. Det kverner nok godt i den skolten.

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 8 mars 12:52

Den får du løse sjøl, mens du freser avgårde til nærmeste utsalg 🍺. Nå skal jeg gi meg, fikk et anfall av hyperaktivitet. Gått over nå.

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 8 mars 12:53

I second that, rumpestumpen😉

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 8 mars 12:59

Akkurat, ja.. sånn var det..

(mann 46 år fra Oslo) fr. 8 mars 13:06 Privat melding

Dette finner jeg ikke ut av og meg ikke i heller.

Men ettersom jeg bestemmer over verden før verden bestemmer over meg, så bestemmer jeg at @ my har gebursdag i dag (valgfritt antall lys på kaka), og at det derfor blir fest.

Sånn, godt at noen evnet å ta en avgjøresle... hørte jeg noe si?

Trekkbasuuuuuuuuuuuuuun!

Skjult ID med pseudonym _my_ fr. 8 mars 13:09

Pat når knapt frem til utsalget, fordi gatene flommes over av illsinte rødhetter, og han med sitt bibel-skjegg kan bli oppfattet å tilhøre mørkemennene fra bedehusland, og før han vet ordet av det har de kastet seg over ham og river ham i småbiter... Patent! Hold deg hjemme i dag!

(mann 46 år fra Oslo) fr. 8 mars 13:45 Privat melding

Nu nei, i dag skal det feires, jeg trosser den røde fare uten videre.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 8 mars 13:51

Skal feire i dag jeg og. Ut og spise!

(mann 46 år fra Oslo) fr. 8 mars 14:05 Privat melding

Har du også gebursdag i dag @ FrkBeist, gratulerer! Og når jeg tenker meg om, der har sikkert jeg også. Dette må bli fest!

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 8 mars 14:19

Jeg skal feire noe annet, men feire er feire! 🎆

(mann 46 år fra Oslo) fr. 8 mars 14:21 Privat melding

Ikke vær beskjeden, klart vi skal feire deg også, og alle som har gebursdag i dag. Jeg begynner å synge ned det samme.

(mann 46 år fra Oslo) fr. 8 mars 14:22 Privat melding

... med...

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 8 mars 16:02

Skulle likt å høre det. 😍

(mann 46 år fra Oslo) fr. 8 mars 16:25 Privat melding

Jeg er en racer på andre verset av "Huura for deg", pleier å ende opp alene eller i et noe underbemannet kor.

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 8 mars 16:25

Olga Marie part II?

(mann 46 år fra Oslo) fr. 8 mars 16:31 Privat melding

C'mon Coma, jeg kommer fra en eksepsjonelt musikalsk familie, detta, om noe, kan jeg.

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 8 mars 16:41

Nei, her går vi snart inn for landing, hush

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 8 mars 16:47

med ett fyrfallligt leve: hurra, hurra, hurra, HURRA!

(mann 46 år fra Oslo) fr. 8 mars 18:34 Privat melding

Funka!
-

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 8 mars 18:35

Dæven

Skjult ID med pseudonym Han dølle fr. 8 mars 18:37

Ska sei!

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 8 mars 18:37

@Patent! Yey. Blir fest nå!

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 8 mars 18:40

Stort selskap, Pat?😳

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 8 mars 20:12

@Pat har vel bare ting å gjøre i helgen. Samt på Mandag, så han har handlet inn øl for fire dager.på en fredag. Ikkeno spesielt med det.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 8 mars 20:32

Når samtalen går over til ølprat....

Skjult ID med pseudonym Sukkerert fr. 8 mars 20:47

Åh, du syntes dét var partykilling?🤣🤣🤣

(mann 46 år fra Oslo) fr. 8 mars 21:23 Privat melding

@ Supermann forstår. Det blir jo som så mye annet. Det er en grunn til at macaroni selges i halvkilospakker og ikke stykkvis.

50 øl @ Hush, det er 92, pluss det som sto igjen på kjøl, det skal holde ut helgen, no prob.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist fr. 8 mars 21:29

Har du fått lønn? Kanskje du driver med månedshandling, sånn som jeg gjør.

Skjult ID med pseudonym Somewhat fr. 8 mars 21:50

Makaroni er hva som selges her på berget, så om du skal ha macaroni stykkvis, eller på annen måte, må du finne på noe annet...

(mann 46 år fra Oslo) fr. 8 mars 23:46 Privat melding

Men asså, sku'kke vi feire fødselsdagen til @ My og @ FrkBeist (og kanskje litt min, selv om akkurat den er om et drøyt halvår)?

Gratulerer med dagen, jævler!

Skjult ID med pseudonym Blåklokke fr. 8 mars 23:49

Alle dager kan gjerne feires, om enn på ulikt grunnlag, ikke sant?

(mann 46 år fra Oslo) fr. 8 mars 23:57 Privat melding

Jeg feirer hver dag, men stort sett på samme grunnlag. Eller av samme grunn om du vil.

Men i dag. I dag er det jeburstan henner @my og henner @FrkBeist, så da blir det litt ekstra.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist lø. 9 mars 00:15

My og jeg er tvillinger, for dere som ikke visste det.

(mann 46 år fra Oslo) lø. 9 mars 00:16 Privat melding

Ingen har noen sinne tvilt på det.

Skjult ID med pseudonym Somewhat lø. 9 mars 01:13

Du må stikke noe langt opp i din egen rass kis, ingen er uenig i det!
Så..er det fortsatt sånn at det finnes en paraply fra Vestlandet som hevder hun kan spotte dritpreik på mils avstand?

Skjult ID med pseudonym maryandthe lø. 9 mars 07:40

Hva er det som plager deg, somewhat?