Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 15 sep. 2018 01:08

Tror dere nisser på det?

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 15 sep. 2018 01:09

Mener helt seriøst!!

Skjult ID med pseudonym Løve62 lø. 15 sep. 2018 01:34

Ja jøss, jeg så jo på "romlingane" når jeg var løveunge.

Men helt serrriøst:
Hvem har fortalt deg at vi nisser er her utenom sesong?

🦁

Skjult ID med pseudonym på date lø. 15 sep. 2018 07:03

Selvsagt.

(mann 40 år fra Vestfold) lø. 15 sep. 2018 10:20 Privat melding

I am a legal alien, therefore I believe in aliens.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 15 sep. 2018 13:28

Jrg har møtt et par av dem, men har ikke noe veldig trua.

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 15 sep. 2018 14:08

Når han her gikk god for det...what can you say 🙃

Skjult ID med pseudonym Høy Libido lø. 15 sep. 2018 14:22

Et menneskeliv varer ikke så lenge. Derfor er det ikke så interessant egentlig, fordi vi som er i live i dag uansett aldri vil få møte "de" .. vi mennesker sliter jo nok med å forholde oss til hverandre, og vi vil aldri heller få det til. Vi er for primitive/selvdestruktive og for egoistiske og emosjonelle som art.

Mennesker klarer bare å oppfatte virkeligheten i 3 dimensjoner, så om noe lever utenfor de 3 dimensjonene så klarer vi ikke å oppfatte de, så om aliens skulle eksistert, så ville de befinne seg utenfor de 3 dimensjonene og derfor utenfor vår fatteevne.

🐍

(mann 40 år fra Vestfold) lø. 15 sep. 2018 15:03 Privat melding

Dypt, HøyLibido, dypt. Men ja, mennesker flest klarer ikke se lengre enn tuppen av nesa si, det er sant.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido lø. 15 sep. 2018 17:04

Jeg har ikke noe svar selvfølgelig, kun kilder. Men skal synse litt senere, morsomt felt (må snekre litt først, driver med listing, greit å være nøye da).

Det er så mange teorier. Alt er jo teorier, ingen har noe svar, først fant man atomer, så kvarker og leptoner, det dukker alltid opp noe nytt og da må mye skrives om igjen. Det er spennende å tenke om det er noe der ute, men flere mener også at vi er helt alene i alt.

Et av filosofiens største spørsmål er noe som: dersom det ikke er noe `noe` hvorfor `er` vi.

Dersom det er aliens der ute, så er det mer spennende å tro at de er utenfor vår oppfattelsesevne enn at de er Giger inspirerte horror creatures (som fra aliens filmene) eller Lovecraft sin Cthulu mythos med titaner

Hadde vært spennende å sett verden gjennom en flues øyne (bare hatt mer substans i hodet).

Area 51, kornsirkler, Eric V.Døniken sitt Atlantis ikke Platons, etcetc .. spennende alt det, men det tror jeg ikke på.

Må liste litt ..

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 15 sep. 2018 17:05

Jeg skal også liste litt i dag

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 15 sep. 2018 18:29

Sitter en i det hvite hus, så ja.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido lø. 15 sep. 2018 18:35

Stemmer @nigma .. `Det store filteret` : https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/jPJ6Kn/skremmende-teori-derfor-har-vi-ikke-oppdaget-romvesener

Skjult ID med pseudonym Høy Libido lø. 15 sep. 2018 18:36

Beklager det er en pluss artikkel.

Skjult ID med pseudonym bambino lø. 15 sep. 2018 19:52

@Høy Libido, ingenting er så samlende som en felles trussel. Og dersom vi en gang skulle få kontakt med aliens, kommer menneskene garantert til å se på dem som en trussel. Så da vil menneskeheten stå sammen i svært stor grad.

Skjult ID med pseudonym bambino lø. 15 sep. 2018 20:07

Tror jeg det fins aliens?
Egentlig, ja. Jeg tenker at det er svært sannsynlig at liv har oppstått flere steder enn på denne bleke, blå prikken. Dersom det likevel ikke skulle finnes aliens, må jeg jo si at det er en veldig sløsing med plass.

Tror jeg vi vil treffe aliens (forutsatt at de fins)?
Der er jeg mer tvilende. Avstandene i verdensrommet er så enorme at det er lite sannsynlig. Uten warp teknologi vil jeg si det er umulig. Med lysets hastighet vil en reise til den nærmeste stjernen ta 4,2 år. En reise til sentrum av Melkeveien vil ta 28 tusen år. Nå kan vi aldri oppnå lysets hastighet, så en slik reise vil ta mye mye lenger tid enn det. Jeg kan jo nevne at Voyager 1 har "nettopp" forlatt solsystemet vårt og kommer ikke til å treffe på noe som helst på kanskje hundretusner eller millioner av år. Det er mye større sjanse for å vinne førstepremien i Lotto tre uker på rad enn å treffe på aliens. Umulig er det dog ikke. Intet er umulig.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 15 sep. 2018 20:10

For en del år siden drømte jeg at jeg var på jobbintervju. Hun som intervjua meg var ikke fra denne planeten. Jeg fikk ikke jobben.

(mann 40 år fra Vestfold) lø. 15 sep. 2018 20:15 Privat melding

Speciesism!!!! Rapporter hu til United Federation of Planets!

Skjult ID med pseudonym Høy Libido lø. 15 sep. 2018 21:04

@Bambino : `ingenting er så samlende som en felles trussel. Og dersom vi en gang skulle få kontakt med aliens, kommer menneskene garantert til å se på dem som en trussel`

- og bare det at menneskene garantert ville sett på aliens som en trussel forteller hvor pimitive vi mennesker er, eller eventuelle politikere som ville vært de som hadde sendt oss i krigen, mens de selv stod relativt trygt og styrte unge menn og kvinner inn i døden om gammeldagse generaler, hadde Aliens kommet til oss så ville vi ikke kunne vite hva slags ressurser og eventuell krigføringstaktikk de brukte. I panikk ville kanskje et menneske ringt med den røde telefonen og gitt klarsignal. Isåfall ville det resultere i en utrivelig planet, som igjen ville ført til interne kriger om rent drikkevann etc ..

Skjult ID med pseudonym bambino lø. 15 sep. 2018 21:11

Det er riktig, det. Men nå vil jeg vel selv tro at noen som er i stand til å tilbakelegge de enorme avstandene det er snakk om, har utviklet seg såpass at de kommer med fredelige hensikter.

Skjult ID med pseudonym Vestfold lø. 15 sep. 2018 21:13

Mange nisser her inne, og i det virkelige liv. Men tror ikke på nissen til jul 😂

Skjult ID med pseudonym Høy Libido lø. 15 sep. 2018 23:00

Livets slutt og livets begynnelse f.eks. Vi aner ikke hva som hender etterpå, men vi har lært at man "dør" når det er over. Avhengig av hva slags religion man tror på. Døden slik vi kjenner den er oppfunnet av mennesket gjennom språket. Det er mennesket som har laget ordet død, og definert betydningen. Vi mennesker enes om en sannhet, men aner ikke om den er sann.

Trist at nissen mister troverdighet. Livet blir grått og trist om man slutter å fantasere og leke. Nissen er så ekte man gjør ham. Det er et valg.

Er du selv ekte, er jeg? Er alt en drøm .. cogito ergo sum .. men hva så?

Jeg avventer supermennesket jeg, aliens er mindre troverdig pr.se. , og roboter hva de blir istand til å gjøre ..

Nå spretter jeg en pils, eller to .. ha en god lørdag.

Tenk om det står en alien og ser på deg, men du ikke kan se .. hva enn man skal kalle vesenet .. hen?

..

Hvorfor er egentlig `nisse`et skjellsord? Det preller liksom av .. føler det mer som et kompliment, sånn egentlig. `Jævla nisse` .. so what? Hvorfor er en nisse `jævla`? .. En nisse er jo så langt fra `jævla` en kan komme. Jeg tror på enkel matte. Den som føler for å kalle andre har allerede uttrykt missfornøyelse med egen tilværelse. Tilgi dem for de aner ikke hva de gjør. .. og det gjør de virkelig ikke.

Skål.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 15 sep. 2018 23:02

Elsker nissen jeg.
Men det er vist kjent

(mann 40 år fra Vestfold) lø. 15 sep. 2018 23:07 Privat melding