Alle innlegg Sukkerforum

Ny funksjon ønskes

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Trallalla sø. 16 sep. 2018 09:34

Ser at det har blitt diskutert hvorvidt blokkering er fint/ufint.
Selv bruker jeg blokkering primært for å «rydde» i listene over matcher.
Det kan være kvinner som enten er for lav, ikke ønsker barn, ikke vil ha dyr eller det kan være andre ting som gjør at jeg etter å ha sett profilen enten tenker at jeg er uaktuell for de eller de er uaktuell for meg.
Hva om man kunne flagget disse på en eller annen måte som «uaktuelle» uten at man må blokkere? Da kunne onlinelista og søk ikke vist disse profilene og man slipper å gå inn på profiler man har vært på før men som er uaktuelle. Før jeg begynte å blokkere så var det daglig at jeg gikk inn på profiler som jeg innså at jeg hadde vært på før, men som jeg enten ikke husket eller der kanskje vedkommende hadde endret bildet sitt.
Hva tenker dere andre? Hva tenker Sukker?

Skjult ID med pseudonym Trallalla sø. 16 sep. 2018 09:59

Hønemor: Forskjellen vil være at man slipper å blokkere en person, noe som enkelte ser ut til å ta personlig. På denne måten vil de fremdeles kunne se din profil og evt ta kontakt.

Ertaberta: Fordi det virker som enkelte tar blokkering veldig personlig. 😉

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 16 sep. 2018 10:07

Hva er poenget med at uaktuelle personer skal kunne se din profil og ta kontakt? Jeg skjønner ikke det, jeg. 😇

Skjult ID med pseudonym Trallalla sø. 16 sep. 2018 10:15

Vårsol: Det er et godt poeng. I mange tilfeller vil nok motparten tenke at jeg også er uaktuell. Hvis de ser at jeg ønsker barn eller har dyr og de er ferdig med barn eller ikke vil ha dyr så tar de nok neppe kontakt.
Men hvis man blokkerer noen pga avstand og den personen flytter sånn at vedkommende plutselig er innenfor rett avstand, så er det jo dumt at vedkommende ikke kan ta kontakt pga blokkering.

Skjult ID med pseudonym Trallalla sø. 16 sep. 2018 10:17

Hønemor: Blokkeringsfunksjonen skal da brukes til å blokkere folk man ikke vil ha kontakt med fordi de er ufine, uhøflige, masete eller annet.

Skjult ID med pseudonym sør sø. 16 sep. 2018 10:18

Det var en veldig gpd ide😊 Jeg blokkerer men sjeldent av ufin oppførsel det er pga å akkurat få sortert og ikke gå på de samme kontoene igjen. Det blir jo litt flaut etterhvert, eller kan bli når mld begynner å tikke inn

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 16 sep. 2018 10:30

Jeg vet at jeg ikke er interessert i å innlede et forhold til en som etterhvert kanskje skal flytte til Oslo. For meg er det et krav at han bor i Oslo/omegn allerede fra starten. Jeg har nemlig brent meg på sånne vage flytteplaner før.

Jeg er en person som i det virkelige liv liker å inkludere alle, men her på Sukker har jeg ett mål, og det er å finne kjæresten min. Jeg har tid til å la være å sortere/blokkere, for å være grei og skånsom mot uinteressante menn. Selvfølgelig er jeg høflig når uinteressante menn tar kontakt, men så blir de altså ryddet bort.

Jeg tror de hårsåre reagerer på selve ordet "Blokkering". Men det er egentlig ganske enkelt :

Blokkering= sortering.
Raoportering= falske profiler/ ufin oppførsel.

Skjult ID med pseudonym Trallalla sø. 16 sep. 2018 10:30

Ertaberta: Spar deg får sånne nedlatende kommentarer er du snill.

Skjult ID med pseudonym Trallalla sø. 16 sep. 2018 10:31

får = for

Skjult ID med pseudonym Trallalla sø. 16 sep. 2018 10:37

Når du skriver «De som er ufine kan sikkert også føle seg krenka, stakkars.» så er det en unødvendig kommentar.
Folk som er ufine fortjener å bli blokkert og om de føler seg krenket får være dems problem.
Og nei, jeg blir ikke lett krenket.

Skjult ID med pseudonym sør sø. 16 sep. 2018 10:43

Mye en kunne skrevet om akkurat dette. Men det trengs forskjellige funksjoner til denne type dating. Og en lærer stadig noe nytt også🤭

Skjult ID med pseudonym Trallalla sø. 16 sep. 2018 10:46

Ertaberta: De fortjener å bli sortert, men siden Sukker ikke har noe funksjon for det så ender man opp med å bruke blokkeringsfunksjonen. Derav denne tråden der jeg etterlyser en bedre funksjonalitet for de som evt måtte ønske å benytte seg av den. Om noen fortsatt ønsker å blokkere så må de jo selvfølgelig gjøre som de vil.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 16 sep. 2018 12:58

Kan ikke Sukker i stedet starte opp ei terapi-gruppe med for eksempel Catrin Sagen, hun er jo så innmari forståelsesfull, for de som har blitt blokkert her inne?

Ser for meg noe sånn: Hun kan sitte, fremoverbøyd, nikke med hodet, og si sånn en times tid: Ja, du ble blokkert av en kvinne du godt kunne like (bilde av), ja... mhm... Og det synes du var vondt, ja..mhm... Hva tenkte du da? ...mhm.. Du tenkte at hun ville ikke ha deg? mhm, ja... Hva gjorde du da? Du trakk deg tilbake, inni deg selv, ja... mhm. Det er ikke noe godt sted å være... Nei, det er vondt... Fordi du følte at hun _egentlig_ sa til deg var at: du er ikke bra nok, ikke sant? Men det var ikke det hun sa: hun sa egentlig bare: Jeg tror ikke vi vil fungere som kjærester... Men det var ikke det du forsto, ikke sant? mhm... Nei, så du ble lei deg... Og det er lov. Mhm.
Sukker kunne få en viss prosentandel, 10% kanskje, av den summen de betaler til CS, for å formidle kunder.

Ser de har "dating-coaching" her, men tror nesten markedet er like godt for "blokkerings-terapi".
Vær så god, Sukker! Bare ta den! Skal ikke ha noen penger for den ideen en gang!

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 16 sep. 2018 13:15

Genialt, Lone. Nå vet jeg hvordan jeg kan komme over at flere damer her på forumet har blokkert meg. Jeg _håper_ det er på grunn av geografi, men _frykter_ at det er andre ting. En god psykolog kan sikkert hjelpe meg å jobbe med det der.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 16 sep. 2018 13:21

I know. Forretningstalent, ser muligheter der andre ser problemer. Hadde jeg hatt tålmodighet så skulle jeg ha tatt det selv. Men det har jeg ikke...:/

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 16 sep. 2018 13:35

Det er vondt, ikke sant, Writern? Er nok smart "å ta litt" psykolog, da;)

Men altså, seriøst, når dette her med folkeskikk og oppdragelse dras, ikke bare av her, men gang etter gang her av forsmådde i hovedsak menn, men også enkelte damer, så kan man jo begynne å lure litt på hva slags oppdragelse disse har fått, da... Sovet i senga mellom mor og far fram til konfirmasjonsalder og blitt fortalt at alt er mulig og du kan få akkurat det man vil bare man... ønsker det nok? 🤔
Ikke blitt fortalt at livet sannsynligvis vil bestå av en del nedturer, avvisninger, kjipe folk, urettferdighet, men at dette er ting man bare må lære deg å deale med?

Skjult ID med pseudonym ZeZe sø. 16 sep. 2018 18:28

Synes det hadde vært bedre med en funksjon, der kun de som er i området du selv søker ser profilen din!

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 16 sep. 2018 18:32

Nigma 😂😂