Alle innlegg Sukkerforum

Fjellaper, festløver og backpackere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lemen lø. 14 feb. 2009 20:38

Etter litt tid av og på her, tror jeg at jeg kan kategorisere kvinnene her inne i tre:

Fjellaper
Disse har drøssevis med bilder av seg selv på en fjelltopp (og afterski), ikledd siste skrik innen skibekledning og virker nærmest klar for å gå i Roald Amundsens fotspor. De som befinner seg bak disse profilene, ser også ut til å ha et kjempebehov for trening, både 4 og 5 ganger i uka - vel å merke når de ikke befinner seg ute i ødemarka. Og så elsker de nedover- og bortoverski (men ikke oppoverski eller sidelengsski).

Festløver
Disse har drøssevis av bilder med seg selv med et glass øl, eller kanskje enda heller en drink, ikledd trange glinsende topper som ikke overlater mye til tilfeldighetene. De samme synes også å ha røde blader på porno og røyk, og søker sjelden mer enn en kort flørt.

Backpackere
Dette sier seg vel selv: "Har vært på flere kontinenter, sist sommer seks uker i Andesfjellene, og drar gjerne med en seksukers tur til Fiji - vil du være med?"

Kunne sikkert lagt til flere, for eksempel de treningsnarkomane, poenget mitt er at veldig mange av kvinnene her inne har profiler som er veldig like (jeg har krysset av for ikke å få opp kvinner med barn). Skulle ønske folk hadde litt mer individualitet, jeg...

Skjult ID med pseudonym juni lø. 14 feb. 2009 20:48

lemen:

bare fortsett med å prøve å putte oss i båser, esker og bokser du, og si i fra om hvor morsomt du syntes det var når du ble ferdig med katalogiseringen din av oss :p

Sorry, flåsete innspill fra meg, men er sånn det blir av og til når man sitter i pysjamasen og er i ferd med å tvangslegge seg fordi man må opp tidlig...

bare vær obs på at det ikke er stor forskjell på manne- og kvinneprofiler når det gjelder å være mainstream...

:-)

Skjult ID med pseudonym mart1s lø. 14 feb. 2009 20:53

Jeg hadde litt "angst og indre uro" for mamma'er til å begynne med jeg også. Been there, done that...så jeg ville prøve med blanke ark og nye tegnestifter.
Blant de barnløse er nok situasjonen ofte slik du beskriver. De må jo ha noe å fylle tiden med de også :-)
Så da må du nok regne med at det blir litt lite variasjon.
Men om du ikke er veldig sterk i troen, og åpner opp for mamma'ene, åpner det seg også en ny verden.
En ny og enda bedre verden :-))

Skjult ID med pseudonym Pixielady lø. 14 feb. 2009 21:03

Eh, jeg passer ikke inn i noen av kategoriene dine! Hvilke andre var det du sa du hadde kommet frem til? Er litt nysgjerrig på hvordan jeg vil bli kategorisert basert på en svært kjapp kikk på profil/album!

(kvinne 35 år fra Oslo) lø. 14 feb. 2009 21:15 Privat melding

Ok, da vet vi det..

Skjult ID med pseudonym Rognebær lø. 14 feb. 2009 21:33

Du aner ikke hvor mange menn jeg har på matchlisten min som har syklet Birken og har et bilde av seg selv i målområdet...!! Det er mange det!! Ikke så oppfinnsomme dere heller alltid? Det er bare å innse det, vi mennesker er stort sett like med bare små nyanser som skiller oss. Flokkdyr vet du, og stort sett presentert de samme muligheter alle som en, da blir det mye likhet.

Skjult ID med pseudonym Mr. Speed lø. 14 feb. 2009 21:39

Dette var en interessant oberservasjon fra Lemen!

Jeg tror immedlertid at det ligger en del "skryt" bak disse profilene (fjellaper og treningsnarkomaner), for etter å datet et par damer her som har slike profiler så er de "nokså" normale.

Men jeg er enig med poenget ditt; det kunne ha vært en større variasjon, f.eks profiler som viser hvilke verdier de står for osv.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt lø. 14 feb. 2009 21:46

Og ingen av dere har vært innom profilen min ;-)

(Bortsett fra Mart1s da, og han svartlister jo alle som ikke vil ha barn uansett hva som ellers finnes i profilen, så han teller ikke ;-) )

Gøy å vite at det finnes potensiale for å bli verdsatt nettopp fordi jeg skiller meg fra mengden!

Skjult ID med pseudonym mart1s lø. 14 feb. 2009 22:56

@LittVanskelig
Å nei du, så enkel er jeg ikke :-)

Skjult ID med pseudonym HotMum lø. 14 feb. 2009 23:00

Hvor havner vi som ikke går inn i noen av de kategoriene da? :)
Men siden du ikke har åpnet for de med barn, så vil jeg vel aldri få vite det.... :D

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis lø. 14 feb. 2009 23:08

Dere med barn har som regel en mye mer jordnær og ærlig profil. Desverre så syntes jeg det er et kjempestort ansvar dette med barn, og jeg klarer ikke måtte forholde meg til deg, barnet ditt og eventuelt barnets far. Det blir formye for meg akkurat nå...Desverre
Dere kunne godt lære deres medsøstre å lage profiler da, fordi dere er de mest interessante.

Skjult ID med pseudonym HotMum lø. 14 feb. 2009 23:27

@kjøttmeis

Kanskje profilene er mer jordnære fordi det er åpenbart at vi med barn ikke har tid eller mulighet til å fly topper opp og ned, feste eller reise jorda rundt? ;))

Skjult ID med pseudonym JezWannaBe lø. 14 feb. 2009 23:32

Det er faktisk ikke nok plass til å kunne skrive alt man ønsker slik at man virkelig kan presentere seg selv. Det går heller ikke spe på med f.eks 5 bilder. Dermed blir profilene ensformige ettersom alle ser 'like' ut. Derfor tror jeg mange velger ta deres største interesser i håp om å finne en likesinnet. Og det sier seg vel litt selv at en uten barn ønsker seg i hovedsak en uten barn.

Skjult ID med pseudonym grønnte sø. 15 feb. 2009 10:25

Havner i alle dei tre kategoriane eg, men lær meg gjerne noko nytt:)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 15 feb. 2009 11:20 Privat melding

@Kjøttmeis, jeg er ikke sikker på at de med barn har så mye mer ærlig profil. Det er vel mer det at pengene som brukes for å sende kjernefamilien til Syden, greit sender oss uten barn en måned i Brasil

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 15 feb. 2009 12:43 Privat melding

Hvor havner jeg?

Skjult ID med pseudonym bingo sø. 15 feb. 2009 13:58

Det er i alle fall én ting som jentene kanfjrne fra sine profilre; Jeg elsker å reise! Jadda, jadda, jadda... Vi VET det! Blir jo like teit som å legge ut (for en mann?) at en liker sex. *Sukke* Det er uhyre få mennesker som IKKEliker sex, så det blir litt overflødig liksom.

PS. Hva med alle dise "selvrealiserende 32+ sex og singelliv" damene som skal ha barn, men samtidig beholde det egosentriske livet de har nå? Hvilken økonomi må en stakkar ha for å kunne underholde slike kvinns? Er det rart mange flotte jenter henger på sider som dette år ut og år inn? Nei... Bakkekontakt og kompromiss er mangelvare hos de fleste single barnløse over tretti her inne (Og på alle andre datingsider).

Skjult ID med pseudonym macky sø. 15 feb. 2009 14:13

@bingo..vaknade du på fel sida av sängen? Eller är du bara bitter på heltid?
Ska genast gå in på min profil och ta bort resebiten...men du försvinner ju en hel del ur min profil eftersom jag råkar gilla att resa och gör det ofta:))
Inte bara vi tjejer skriver att vi elsker o reise,står i de flesta manliga profiler också (just in case u wanna know)
Varför oroar du dig för din ekonomi? Har inga problem att försörja mig själv jag...
Bakkekontakt och kompromiss ja det är väl kanske därför det är så många singlar som vandrar runt på jorden,men detta gäller också er män...
Ha en underbar dag,för det ska jag med sex o singelliv :)))

Skjult ID sø. 15 feb. 2009 14:19

@ bingo

Sammenlikningen reising og sex var artig. Og, ja, det setter det i perspektiv! For det ER virkelig overflødig å nevne!
Men grunnen til at det blir trukket frem så til de grader av svært mange jenter, er muligens fordi de ikke har så mange andre interesser, rett og slett. Og så tror de at mye reising gjør dem mer attraktive for oss gutta!!?? Forstå det den som vil...

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis sø. 15 feb. 2009 14:21

"PS. Hva med alle dise "selvrealiserende 32+ sex og singelliv" damene som skal ha barn, men samtidig beholde det egosentriske livet de har nå? Hvilken økonomi må en stakkar ha for å kunne underholde slike kvinns? Er det rart mange flotte jenter henger på sider som dette år ut og år inn? Nei... Bakkekontakt og kompromiss er mangelvare hos de fleste single barnløse over tretti her inne (Og på alle andre datingsider)"

Det er etter min mening grunnen til at jeg ikke klarer å legge sjela i meldingsutvekslingen fortiden.

Skjult ID med pseudonym Pixielady sø. 15 feb. 2009 14:34

Måtte sjekke teksten min, det sto ikke noe der om reising(puh). Lurer fortsatt på hvilken kategori jeg havner i som ikke poengterer reising, økonomi, utseende osv i det jeg søker? Det er jo helt uvesentlig for meg!

Skjult ID med pseudonym bingo sø. 15 feb. 2009 14:35

@macky

Jeg sporet slik av at jeg lagde heller en egen tråd med svar til deg.

@Kjøttmeis

Hva mener du egentlig her? :)

Forøvrig:

Det jeg har likt aller aller best av en særegenhet i profiler her inne var hun som hadde lagt ut et bilde av seg selv uten sminke. Under bildet sto det noe ala "Like så godt å få det overstått". Det vitner om selvinnsikt, og forståelse av verden rundt. Pluss en god porsjon selvsikkerhet og selvironi. Det er trekk jeg liker med mennesker :)