Alle innlegg Sukkerforum

holder på å bli gæren....

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 15 feb. 2009 14:00

har så jævla lyst på dame her inne at jeg holder på å dævve......

men samme hva jeg skriver til dem så blir jeg sett på som desperat. Er så jævla lei av å bli avvist..
Lurer på hva jeg skal gjøre.....

Skjult ID med pseudonym bingo sø. 15 feb. 2009 14:02

Nå fremstår du som enda mer desperat... slutt å fokuser på at du vil ha deg dame, fokuser heller på mellommenneskelige relasjoner. Har du flaks, blir det et forhold, hvis ikke kan det hende du har en venn for livet.

Skjult ID sø. 15 feb. 2009 14:06

fokuser heller på mellommenneskelige relasjoner. Har du flaks, blir det et forhold, hvis ikke kan det hende du har en venn for livet. Syns du snakker om noe kjedelige greier, om vennskap, tillitsforhold, kommer hvertfall ikke noe godt ut av det....

Ikke noe sånn VÆR DEG SELV prat heller.....

Skjult ID med pseudonym bingo sø. 15 feb. 2009 14:07

Og ikke minst litt bitter...

Skjult ID med pseudonym Pelle sø. 15 feb. 2009 14:09

I veldig mange tilfeller kan det være minst like fint å få en god venn enn et forhold,men så lenge du oppfører deg "desperat",er det vel liten sjans for noen av delene.

Skjult ID sø. 15 feb. 2009 14:10

Du er nok litt desperat. Slutt å fokuser på det, viktigere å fokusere på relasjoner. Jo mer du fokuserer på at du vil ha dame jo mer ensomt blir det. Det dukker opp når du minst venter det.

(kvinne 29 år fra Rogaland) sø. 15 feb. 2009 14:11 Privat melding

Om jeg snakker med noen her inne (eller irl) og jeg føler at vedkommende er desperat etter å finne seg ei dame får jeg helt avsmak. Jeg mister all interesse ettersom jeg føler presset blir for stort. Jeg er garanter ikke den eneste som tenker slik, så det er kanskje ikke så rart du blir avvist om du ikke klarer ta ting med ro og heller avvente å se hvordan det utvikler seg.

Skjult ID med pseudonym Lionking sø. 15 feb. 2009 14:33

Det er IKKE vanskelig å "finne seg dame" her inne hvis man er villig til å senke kravene til utseende... Men med engang du kommer borti de som har et middels+ utseende og over det, så kreves så utrolig mye mer... både flaks, tålmodighet og gjerne litt "status" også.
Så mitt svar til TS er todelt: Hvis du ikke er avhengig av å tenne på utseendet, så har du en grei jobb foran deg. Men hvis et bra utseende er nødvendig for at du skal inngå en relasjon, så må du forberede deg på tøffe tak her inne fremover.

Skjult ID med pseudonym Pixielady sø. 15 feb. 2009 14:40

TS, vil du ha ei dame du kan trives med eller vil du bare ha dame? Om du fokuserer på å finne ei du har noe felles med som dere kan bygge på, er det nok lettere å få god kontakt med henne. Om du bare vil ha dame uten at det egentlig har noe å si hvem hun er, så er du desperat. Og det er ikke en turn-on!

Skjult ID med pseudonym vår sø. 15 feb. 2009 15:24

TS

Hva har du skrevet i profilen din da? Har du skrevet noe? Har du bilder? Kommer jo ann på profilen din om du får svar eller ikke. For jeg går ut i fra at du ikke går rett på sak, og spør de du sender melding til om de vil være dama di....?

Skjult ID med pseudonym sommer sø. 15 feb. 2009 15:26

TS
Det er Søndag.... de fleste single ønsker seg en kjæreste på Søndager :-)
Lykke til

Skjult ID med pseudonym Søndag sø. 15 feb. 2009 16:59

Jeg er litt enig..bare man senker kravevene litt, så blir det nok damer på deg, men når det gjelder de middels og oppover.. har du prøvd å starte med litt humor og ikke med OI DÆVEN DU VAR DØDSSØT.. Sett personen som interssant først la det gå noen timer eller så..skriv omså bare ei setning og avvent. om du da ser at vedkommendehar lest men ikke svart deg, kan du prøve engang til med f.eks en flørtmelding.. ingen svart da heller, da er det bare å gå vidre.. men det viktigste er at du IKKE gir opp, for plutselig har du napp :) hvordan du spiller derfra er en annen kapitell--

Skjult ID med pseudonym lysstråle sø. 15 feb. 2009 17:07

@søndag
.Om noen setter hjerte på meg og venter at jeg skal svare i løpet av noen timer...Da blir de veldig skuffet og venter forgjeves...Sjekker aldri om jeg har fått hjerter ..
Skriv mail med engang...det er best..

Skjult ID med pseudonym zacha sø. 15 feb. 2009 18:07

TS

bli spontan... ta kontakt med damer at du liker!!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 15 feb. 2009 18:19

Enig med lysstråle ... Jeg får ikke med meg bestandig at jeg har fått hjerte, så om jeg ikke svarer er det ikke for at jeg ikke er intressert .... har bare ikke sett det.. så send meld! :o)

Skjult ID med pseudonym Søndag sø. 15 feb. 2009 20:23

@Lysstråle
Nei derfor sier jeg at man må prøve igjen, for det er noen som legg merke til at de får hjerte.. :) poenget var at de ikke gir opp med engang..MEN det hjelper jo litt på at man er kjekk også da.. :)

Skjult ID med pseudonym lysstråle sø. 15 feb. 2009 20:32

@søndag
Hadde ikke merket om jeg hadde fått hjerte av en som var kjekk heller...i og med at jeg sjelden ser etter om jeg har fått noen hjerter..
men jeg skjønner poenget dit..ler*

Skjult ID med pseudonym truseløs sø. 15 feb. 2009 21:08

har så jævla lyst å en mann at jeg holder på å dæwe.....
.....holder på å bli desperat.... ;)

Skjult ID med pseudonym lysstråle sø. 15 feb. 2009 21:14

he.he..vi er her vel alle sammen fordi vi ønsker en mann/dame(alt etter hvilket kjønn du har)
jeg er nesten desperat....så jeg stiller meg i køen etter deg truseløs!!!!

Skjult ID sø. 15 feb. 2009 21:16

Mye vil ha mer merker jeg .. ;-D
hmmm hvem skal vi velge for neste helg?

Skjult ID med pseudonym :) sø. 15 feb. 2009 21:16

jeg er her for deg truseløs, vi er jo i samme båt.
Har du med årene eller, så vi kan komme oss vekk fra waterworld:P

Skjult ID med pseudonym truseløs sø. 15 feb. 2009 21:20

Kunne nesten tatt til takke med ei dame, så da har jeg vel egentlig kryssa over grensa til å være desperat? ;)

Skjult ID med pseudonym truseløs sø. 15 feb. 2009 21:20

Årer kan jeg anskaffe.... ;)

Skjult ID med pseudonym ja,ja sø. 15 feb. 2009 21:41

@TS
Desperat ? Bare fornavnet spør du meg. Kanskje et annet nettsted hadde passet deg bedre enn Sukker, tror nå jeg da....

Skjult ID med pseudonym Hedonist ma. 16 feb. 2009 12:18

SteinR har ett poeng, men det er selvsagt ikke den eneste måten å slippe å være singel på. For min del har det aldri vært noe poeng i hvert fall, har hatt helt greit draget uten å spille bad boy.
Men jeg har prøvd denne taktikken for å se om den funker, og det gjør den dessverre.
Problemet er at normalt empatiske mennesker som ønsker ett givende forhold også på det sosiale og mentale planet ikke klarer å respektere en jente som har gått på dette over tid. Vil tro disse jentene i stor grad ender som sengekos og synes menn er noen svin.

Skjult ID med pseudonym Mr.Right ma. 16 feb. 2009 12:38

Jeg har aldri vært drittsekk, og har hatt mye draget. Er positiv, åpen og har mange ideer. Damene blir tiltrukket fordi jeg har mye fore og er driftig. Tror det blir feil å lære å tiltrekke seg damer man ikke vil ha. Ut i fra bildet ditt SteinR: Er det det som gir deg best respons? det ser jo ut som du kommer rett fra kurset du snakker om..?

Skjult ID med pseudonym Xradon ma. 16 feb. 2009 14:32

La det gå og vandre i fotspor så dukker det opp noen. Men sikt ikke så veldig høyt på treet. Da mister du dem fort!!!

Skjult ID med pseudonym :) ma. 16 feb. 2009 14:40

Hvorfor ble steinR sine tekster slettet a. Er det så strengt på forumet her? Så ikke noe feil i dem. Eller slettet han/du dem med vilje?

Skjult ID med pseudonym truseløs ma. 16 feb. 2009 15:37

Har en mistanke om at han ikke sletter dem selv.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 16 feb. 2009 17:52

Hehe,
jeg synes jo TS er forfriskende ærlig jeg da :) Og Truseløs også.

TS, jeg regner ikke med at din kritiske helseituasjon er introen i mailene du sender ut, men det er nok sant at (ukritisk) desperat er turn-off; man vil jo gjerne bli valgt fordi man blir "sett", være spesiell. Men å være ivrig og dedikert er ikke nødvendigvis noen ulempe. Noen ganger kan det t.o.m. lønne seg å ikke gi seg ved første avvisning - men da ved å ikke "mase" eller virke furtete, men å utfordre med litt entusiasme... Det er noen damer som blir svake for å bli jaktet på, og det er jo en fin egenskap hvis man klarer å gjøre det på en "blid" måte.