Alle innlegg Sukkerforum

Når det er barn i bildet...

Vis siste innlegg
(kvinne 29 år fra Rogaland) sø. 15 feb. 2009 14:22 Privat melding

Kunne du tenkt deg ett forhold med en partener som har barn fra før?
Hvorfor/hvorfor ikke?

Og dere som har kryssa av for at dere også vil møte mennesker med barn fra før, har dere tenkt igjennom hva dere egentlig begir dere ut på dersom dere skulle havne i ett forhold hvor det blir flere enn dere to som er involvert?

Selv ser jeg på det som ett stort pluss dersom en eventuell partner har barn, men det er ikke ett absolutt krav.
Dette kan selvsagt ha mye med å gjøre at jeg selv har en sønn.

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis sø. 15 feb. 2009 14:24

Når man blir sammen med noen med barn, så blir man sammen med 3 personer. Dama, barnet og barnets far. Noen takler det andre ikke.
Tror du treffer få gutter på 20 som takler den rollen...

Skjult ID med pseudonym macky sø. 15 feb. 2009 14:25

Nej inga barn..
Det är ju något man kan välja,försvinner säkert en massa bra killar på vägen...
Men som sagt för min del tycker jag inte om att krångla till saker:))

Skjult ID med pseudonym Morpheon sø. 15 feb. 2009 14:29

Faller jeg 100% for noen, vil jeg nok falle for barna deres også. Ihvertfall den delen av dem de har fra sin mor =)

Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi sø. 15 feb. 2009 14:43

Er veldig glad i barn, men vil ikke ha kjæreste med barn for det. Vil alltd være en eks ine i bildet på et vis, det er jeg ikke interessert i å forholde meg til resten av livet.

Skjult ID med pseudonym Johnny B sø. 15 feb. 2009 14:49

Har aldri vært noe superglad i små barn (under 5), og har ei heller lyst på egne enda. Derav er jeg heller ikke intressert i å treffe jenter med unger og alt det innebærer.

Er 25 for statistikken sin del :p

Skjult ID med pseudonym Ærligheten sø. 15 feb. 2009 14:49

Jeg ser utelukkende etter jenter med barn. Detter fordi jeg selv også har det. Jeg kan ikke tenke meg flere barn og da blir alt enklere om de allerede er der når forholdet etableres.

Så var det bare det å finne en jente som har barn og som ikke vil ha fler da;-)

Skjult ID med pseudonym harbarn sø. 15 feb. 2009 15:03

@ærligheten
Mange av oss her da!Spørs bare på alder?

Skjult ID med pseudonym Ærligheten sø. 15 feb. 2009 15:16

@harbarn. - og bosted:-) Jeg er 36.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 15 feb. 2009 15:26

Jeg har barn og ønsker ikke flere... For meg spiller det egentlig liten rolle om han har barn eller ikke fra før, men de fleste som ikke har på min alder, ønsker seg det, så sånn sett blir det til at jeg ser mest etter de med barn. Innbiller meg også at de jevnt over har noe større forståelse for at barn må gå foran det meste. Fordelen med de som ikke har, er jo selvfølgelig at det blir mindre logistikk å forholde seg til, og at de gjerne er mer fleksible på tidbruk.

Skjult ID med pseudonym harbarn sø. 15 feb. 2009 15:29

@ærligheten
Da skjønner jeg.
Kanskje litt vanskelig å finne en jente i din aldersgruppe som ikke vil ha flere barn.
er selv 46 år og "mister" mange potensielle menn i min aldersgruppe også.De må finne yngre jenter om de ikke har barn og vil det.

Skjult ID med pseudonym ikke_lett sø. 15 feb. 2009 15:36

Jeg er Mann 40, har en datter som har prioritet foran ny dame. Dette må den framtidige forstå og forholde seg til.
Jeg tror ærlig talt at det bare er damer med barn som ser hva dette innebærer og takler dette.

Før jeg evnt. involverer meg med en barnløs dame, må jeg være sikker på at hun er inneforstått med det ovenstående..

D'ække lett.....

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 15 feb. 2009 15:40

Jeg har et og vil ha flere...
Og om han jeg treffer har barn eller ikke har ikke noe å si ....
Men man blir jo ikke sammen med 3 personer om man finner en alenemor/far .... Jeg ser så lite til x`en at det er ikke noe å snakke om en gang. Kun for levering og henting ... Jeg vil at en mann som faller for meg ikke skal se det som et hinder eller trekkplaster at jeg har et barn. At det er andre ting han ser på ... ikke ser på meg som en mamma 24 timer i døgnet.

Skjult ID med pseudonym han-der sø. 15 feb. 2009 15:58

Jeg er en mann i siste halvdel av 20årene, har ingen barn, og vil ha barn selv når tiden er inne for det. For meg gjør det ikke noe om ei jente har barn fra før, så lenge hun er positiv til å få flere om det skulle utvikle seg til det steget. Alenemødre som har bestemt seg for å ikke få flere, de er ikke min interesse.

Skjult ID med pseudonym Smwhr sø. 15 feb. 2009 16:15

Jeg er 32, barnløs, og vil gjerne snu litt på spørsmålsstillingen til TS. Min erfaring er at menn i midten/slutten av 30-årene som ikke har barn fra tidligere har veldig fokus på at de vil stifte egen familie så snart som mulig (og da selvfølgelig kun biologisk egne barn). Noen av oss har grunner som gjør at dette kanskje ikke er så enkelt, og jeg ser derfor positivt på at en mann har barn fra tidligere. Ikke at jeg ikke vil ha egne barn, men det er ikke sikkert jeg kan stå for de barna han ønsker seg, noe som virker som det er vanskelig å akseptere for enkelte (mulig jeg bare har vært uheldig i mine møter? eller?)...

(mann 60 år fra Buskerud) sø. 15 feb. 2009 16:25 Privat melding

Vanskelig å unngå en partner som har barn, selv om en god del av jentene her inne er barnløse selv i godt voksen alder.

Jeg synes det er greit at det er barn i forholdet, men jeg vil ikke være reservefar for hvor stor ungeflokk som helst. Det er også et poeng at barnet/barna godtar at mor har en kjæreste - ikke alle gjør det.

Skjult ID med pseudonym Maestro sø. 15 feb. 2009 16:30

Jeg har krysset av for at det er greit med barn, men har ikke den fjerneste anelse om hva det innebærer:-) Får vel finne ut av det tror jeg.

Skjult ID med pseudonym mart1s sø. 15 feb. 2009 16:50

Jeg har vært reservepappa i 8 år, og det funket veldig bra.
Men etter hvert har tanken på egen familie vokst seg sterkere. Derfor utelukket jeg til å begynne med mamma'er. I min naivitet trodde jeg at det fantes mange kvinner i midten/slutten av 30-årene som var samme sted som meg.
Inntil jeg tok en titt i passet mitt, og fant ut at jeg har passert middagshøyden og dermed interessen for de fleste i den alderen :-))
Kanskje jeg bare må godta at toget har gått.
Én ting er hva jeg vil, om jeg skulle bli pappa de nærmeste årene. En annen historie er at jeg synes barn har krav på foreldre som kan være tilstede for dem i tenårene. Og jeg blir jo ikke akkurat sprekere med årene...

Skjult ID med pseudonym davidxx76 sø. 15 feb. 2009 17:10

Jeg er 32, har delt omsorg for 2 barn, og treffer gjerne de med barn fra før. Men det er en del faktorer som tas i betraktning. Hvor mange barn? Hvor gamle er de? Er hun alenemamma eller er det delt omsorg? Har hun ryddig forhold til barnefaren? Har hun familie og venner som kan avlaste? Om man skal innlede et forhold med noen med barn fra før, mener jeg det er viktig å ha tid til å pleie forholdet, ikke bare ha fokus på barna.

Skjult ID med pseudonym mille sø. 15 feb. 2009 20:19

Jeg kunne abolutt datet en fyr som har barn fra før. Jeg har det selv, og ser ikke noe problem med å forholde meg til barnets mor, så lenge det er ryddig. Forsåvidt kunne jeg datet en som ikke hadde barn også, men han må ville ha, siden jeg selv gjerne vil ha fler etterhvert.
Før jeg hadde bruk for sukker (høhø), tenkte jeg at alenemødre sikker sto bakerst i køen, men so far ser det ikke sånn ut, uten at jeg har truffet noen det er veldig alvorlig med.