Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan velger dere ut datene?

Vis siste innlegg
(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 10:33 Privat melding

Jeg vet at jeg egentlig har sagt at jeg skal ta en pause i datingen da. Men nå snakker jeg med en fyr som jeg er så usikker på. Han er veldig hyggelig, men jeg er ikke tiltrukket til bildene hans i det hele tatt. Og tenkte egentlig at jeg skal gi han en sjanse, fordi jeg har jo møtt menn som jeg har vært veldig tiltrukket av bildene før, men så har det likevel endt i grøfta. Men samtidig så kvier jeg meg for å møte han, fordi magefølelsen pleier å jo stemme. De jeg ikke finner tiltrekkende på bildene, vil jeg heller ikke finne tiltrekkende i virkeligheten. Men jeg vil jo ikke være så overfladisk at jeg dømmer en person helt ut fra utseende heller. Nei, dette er vanskelig.

Hva gjør dere? Hvordan velger dere ut de dere bestemmer dere for å ta kontakt med? Trumfer en fin profiltekst + en hyggelig melding bildene av folk? Eller teller utseende alt? Er han/ hun ikke fin på bildene, så er det no no?

Skjult ID med pseudonym maryandthe ma. 24 sep. 10:38

Dater ikke - treffer ingen - og det er IKKE selvvalgt😂😫😳

Skjult ID med pseudonym Drammenser ma. 24 sep. 10:41

Jeg går dessverre mest etter bildene. Men det er for å etablere kontakt. Et bilde kan si mye. Stil, livsstil, om alt bare er kødd, osv. Men etter en dialog kan det hende at jeg møter noen som kanskje ikke er den mest fotogene men som viser seg å være bedre IRL enn på bilder. Jeg følger magefølelsen.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 10:42 Privat melding

Men @maryandthe... hvis det er selvvalgt, er det ikke bare å finne en date? Jeg mener det er jo "hundrevis" av menn her på Sukker og andre dating apper?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 24 sep. 10:47

Det er samtalene (på tlf) som avgjør om jeg kommer til å ønske å date vedk. Skriver aldri med menn jeg ikke liker utseendet til, så da blir jo date med de aldri aktuelt heller😌
Nå er det jo flest som har det gjennomsnittlige utseendet jeg liker, nedslagsfeltet er stort, så da blir det skrivingen, lett tone og humor, som avgjør om jeg åpner for utveksling av tlf nr. Gjennomsnittlige menn har endt opp som veldig, veldig kjekke, fordi de har hatt en utstråling av en annen verden.

Hvis du ikke er "tiltrukket av bildene hans i det hele tatt", hva er det som gjør at du fortsetter å skrive med han? Hyggelig holder vel ikke? Har du snakket med han, side date er tema?

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 24 sep. 10:50

Er jeg ikke tiltrukket, så er det sjanseløst.
Jeg har erfart, at det første inntrykket du får fra bilder, fort kan forandre seg.
Føler du deg ukomfortabel?
Hva sier magefølelsen din?
Å avvise en person, for det du ikke er tiltrukket av han, er ikke det samme, som å dømme.
Er du nysgjerrig på vedkommende, ser jeg ikke noen grunn, til ikke å undersøke det nærmere...
Er det ingenting å hente, så er det jo helt meningsløst å ta kontakt!
Dette er jo noe du veier opp, for deg selv.
👻👻👻

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 10:56 Privat melding

Det er det jeg frykter da at jeg skal gå glipp av han fordi han viser seg å være bedre i virkeligheten enn på bildene. Han ser helt gjennomsnittlig ut.
Og nei @ertaberta, jeg har ikke snakket med han, men tenkte å være i forkant, fordi jeg føler at han kommer til å spørre om kaffe/ date snart, og må vite hva jeg skal si. Han er veldig på, og jeg merker at jeg ikke er der, og han er jo sånn jeg ønsker at de jeg virkelig er interessert i er.
Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg fortsatt skriver med han, kanskje fordi han er hyggelig, eller kanskje fordi jeg må se an om jeg ønsker å finne ut om han er bedre i virkeligheten enn på bildene. Jeg skjønner ikke at han fortsatt gidder å skrive til meg, for jeg gir ikke mye av meg selv i meldingene til han + at jeg bruker lang tid å svare, og det er mest fordi jeg er opptatt med andre ting.

Skjult ID med pseudonym sør ma. 24 sep. 10:57

Hmm, må si jeg har kjent på det samme, fått en god skrivevenn som virker veldig ålreit. Han ønsker møte og jeg begynner å tenke hva har en å tape? Et hyggelig treff kunne det blitt uansett. Og en kan se bedre ut i ril. Det vet jeg utfra egne tilbake mld på meg selv, er en ikke fotogen person

(mann 38 år fra Rogaland) ma. 24 sep. 11:37 Privat melding

Bilder vekker interessen, avogtil også tekst blandt de som har det.

Men stort sett blir det en helhet når dialog opprettes som blir avgjørende for om jeg forblir nysgjerrig.

@Luna79
Du får hoppe i det å ta er treff da, kan vel ikke skade ?

Å at menn kanskje er litt PÅ kan nok ofte være som for min egen del at man gjerne ikke får så mye respons, og når man først får så har man jo mye tid / oppmerksomhet å vie den personen.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 24 sep. 11:42

Ok, jeg skjønner utfordringen din litt da, Luna. Jeg har skrevet med, snakket med og møtt en som passer til det du skriver. Tvers igjennom hyggelig da vi skrev, så det var helt ok å gi fra meg tlf nr. Han kastet seg ikke over tlf, men ventet til jeg ringte. Etter å ha snakket tenkte jeg fremdeles at han var bare hyggelig, ikke noe mer, mens han var helt i fyr og flamme. Var ærlig på hvor jeg stod, og sa at jeg ikke følte dette ville føre til noe. Tre dager senere tok han kontakt igjen, og spurte om vi ikke kunne møtes. Jeg liker menn som er litt mer laidback, og den "nye" stilen hans tiltalte meg, da jeg syntes han hadde vært veldig "på" tidligere. Jeg sa ja, og merket at han eskalerte litt igjen. Etter at jeg møtte han, tok han fullstendig av.

Min erfaring er at menn som er superivrige, på grensen til masete/klengete, ser på hun de skriver med som noen hakk for bra for seg, sånn egentlig, og at de ikke klarer å se at den manglende prioriteringen hos henne egentlig er manglende interesse. Jeg har ikke noen interesse av å være trofé for noen, vi må ha ca samme energi og tempo i det vi driver med, både i dialog her inne og ellers.
Trenger ikke være sånn annenhver melding/ping pong, men flyt må det være.

(mann 38 år fra Rogaland) ma. 24 sep. 11:54 Privat melding

For på, for laidback, For sånn og sånn.

Blir det noengang bra nok da damer ? 😂

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 24 sep. 11:55

Jeg kjenner etter før jeg avtaler å møtes. Ofte vet jeg intuitivt, ut fra bilder og meldinger om han er kjærestemateriale eller ikke. Men klart, intuisjonen kan slå feil...

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 24 sep. 11:58

Det er vel ikke så mye, å sende signaler, på melding.
Kiara?
Klar tale, er jo å foretrekke, i enhver sammenheng.
Er det ikke?
Det er høflig, og korrekt!

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 24 sep. 11:58

Nei, han er aldri finere i virkeligheten enn på bilder. Og ser han kjekk ut på et bilde og ikke så kjekk ut på et annet, ser han ut som sistnevnte irl.

Har mange ganger gått på date i håp om et mirakel. Vel, miraklenes tid er forbi kan du si.

Skjult ID med pseudonym Bigluv ma. 24 sep. 12:04

Du tar nok fort feil, Coma!
Et bilde, veier sjeldent opp for virkeligheten.
Om det skulle tilte, den ene, eller den andre veien, på vekta, det er en annen sak! 😜

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 24 sep. 12:22

Du har da noen kriterier du også, Deshi2. Synes faktisk du fremstår som mer kresen enn meg😄

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ma. 24 sep. 12:26

`De jeg ikke finner tiltrekkende på bildene, vil jeg heller ikke finne tiltrekkende i virkeligheten`

Synd dette ikke er tv,.. da ville nok det sitatet bli det du mest ville blitt husket for i din levetid? 🤣

Bilder gir en pekepinn, og de lyver også. Dersom bilder skulle være representativt for de jeg fant tiltrekkende, så ville jeg kanskje finne 1% tiltrekkende folk/damer her inne, kanskje mindre fordi jeg er dritlei de mer eller mindre livløse, eller irriterende bildene her inne generelt. Det stemmer selvsagt ikke.

Det er flere som underpresenterer seg selv, og det er folk som overpresenterer seg selv.

Sukker baserer alt på bilder (syn) ikke på hørsel, eller lukt (sanser). Baserer du alt på en sans, så er jo det overfladisk.

Det å si at noen ser gjennomsnittlig ut, er litt som å skyte seg selv i foten, for det er en gjennomsnittlig måte å uttrykke seg på.

Noen tar sukker dritseriøst, andre har et mer laid back forhold til det. Så er det sikkert mange som aldri får somlet seg til å få tatt bilder andre finner tiltrekkende. Selv rekker jeg opp hånda til det.

Du ser jo det her inne, stort sett de samme bildene som står og går hele tida.

.. og bare så det er sagt, de du finner gjennomsnittlige, det er ikke sikkert de liker deg en gang, kanskje du heller ikke er god nok for de. Så legg egoet på hylla og sett av 30 minutter til en fremmed, så slipper du å få overfladiske rynkelinjer i ansiktet da du eldes.

Det er mange supermodeller som ikke når opp til nabojenta som er full av sjarm, men det ser en ikke om en lar fordommer velge hva som er bra nok eller ikke.

: Finner du en mann med potensiale, så kan du forme han da vet du, så får han en grunn til å gløde.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 24 sep. 12:29

@Big
Nope! Har drevet empiriske studier i over 20 år og konklusjonen er klar! 😝

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ma. 24 sep. 12:29

: Finner du en mann med potensiale, så kan du forme han da vet du, så får han en grunn til å gløde.

.. og DET blir det fine bilder av! 🤣

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 12:34 Privat melding

Det er helt sant @høylibido, gjennomsnittlige menn svarer ofte ikke, fordi de tror de kan fange Claudia Schiffer her inne... 😂 Og så klager de på at de aldri får meldinger eller oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 24 sep. 12:41

Gjennomsnittlig funker for meg, det som er gjennomsnittlig i MINE øyne, fordi det er min erfaring og preferanse. Jeg er for gammel til å skulle begynne å utforske om fotomodellene er noe for meg, the girl next door. Jeg har ikke falt for de før, jeg bare registrerer at "oi, det var en kjekk mann". De skikkelig kjekke som HAR tatt kontakt, og som jeg har brukt litt skrivetid på, har alle, uten unntak, vært kjappe på sexprat, og ute etter løse forbindelser.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 12:49 Privat melding

Og for ordens skyld @høylibido... Gjennomsnittlig fungerer helt fint for meg, det viktigste er humoren og sjarmen.
Problemet her er jo at denne fyren ser helt gjennomsnittlig ut og er foreløpig litt kjedelig. Pluss det @Kiara sa, at han ikke helt plukker opp på mine signaler.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 24 sep. 12:52 Privat melding

Det Høy Libido sa. Mange underrepresenterer seg selv.

Det er synd når det er så mange å velge mellom. Da bør man gjøre en innsats for å legge ut klare represenative bilder og et minimum av tekst. Helst noe som sier noe om hvordan du er anderledes mange andre.

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 24 sep. 12:54

@ Høy Libido? Forme en voksen person? Mener du forandre på? Tror du det er mulig? Min erfaring er at voksne mennesker sjelden forandrer seg. Det blir fort en kamp å prøve å forandre andre. Skrekk og gru. Det prosjektet har jeg heldigvis gitt helt på båten.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 24 sep. 12:56

Forme en mann? Det finnes vel ikke noe mer usexy enn menn som kan/vil formes.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 13:01 Privat melding

Jeg vil heller ikke forme en mann. Jeg vil ha en mann som er selvsikker på seg selv og vet hva han vil. Det er veldig attraktivt.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ma. 24 sep. 13:02

Sant det krible. Det fikk det til å krible i magen min iallefall, for jeg er helt enig. EGENINNSATS!

Er han kjedelig Luna, eller setter han deg på en trone og er "redd" for å være seg selv fordi ellers så, kvitter du deg med han. Enten blokkerer eller skyver vekk.

Det finnes ingen som alltid er kjedelige, og det finnes ingen som alltid er morsomme. De som er for mye av det ene eller andre er stort sett jævlig irriterende. Ergo, det er en kunst, og også en kunst som inneholder kunsten å lytte til den andre.

Det står sikkert i Kama Sutra en eller annen plass.

Faen Luna! Voks opp! Hvem tror du at du er?

Det siste der er bare en realitycheck. Vi trenger alle en sånn en.

.. og du er sikkert kjedelig selv også 😂

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 13:04 Privat melding

@høylibido det var da voldsomt, føler du deg truffet eller noe?

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ma. 24 sep. 13:05

Det er mange som sier at de ikke vil forme noen. Men det er mange som ender opp med en mann de selv har makt over. Det er dere som velger.

Er det noe som kan forandre, forme, eller kall det hva det vil. Så er det kjærligheten.

En kan fortsatt være som et barn, selv om en er voksen. Se deg rundt.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ma. 24 sep. 13:06

Nope. Ikke truffet, hva får deg til å tro det? Hvorfor skulle jeg det. Dette handler uansett ikke om meg. Men om oss, og her om deg, og han kjedelige mannen 🤣

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 13:08 Privat melding

Ingen grunn @høylibido... Du var bare veldig engasjert på vegne av han kjedelige mannen😉

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 24 sep. 13:15

Jeg føler ikke at jeg former meg når jeg tilpasser meg for at to liv skal kunne gli smidig ved siden av hverandre/sammen. Men det er sikkert forskjellige grader av forming og tilpasning. Det finnes jo mennesker som er helt selvutslettende.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 24 sep. 13:28

Krible. Problemet er jo at de fleste ikke er så annerledestenkende andre. De fleste av oss er jo like trauste, forutsigbare og kjedelige som resten av gjennomsnittspersonene her

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 24 sep. 13:29

Annerledes enn andre skal det stå. Faens autokorrekt

Skjult ID med pseudonym maryandthe ma. 24 sep. 13:41

Jeg er på full fart inn i klesbutikken og frisøren med mannen på slep.... her skal det formes og modelleres😂😇😎

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ma. 24 sep. 13:54

Det er ikke så nøye hva man kaller krakken. Det er uansett en krakk.

Jeg blåser i han mannen. Jeg kjenner han ikke og vet ikke hva bra han står for, så lenge ikke han er meg, så bryr jeg meg ikke, annet enn at han brukes i eksempel som du la frem. Du kunne like godt lagt frem bikkja de.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 24 sep. 16:31 Privat melding

Første filter er avstand, maks en time kjøring en vei. Andre filter er om det går an å prate med personen, ha en dialog som ikke dør ut fordi man går tom for ting å prate om. Tredje filter er evne til å vandre mellom alvor og humor. samt evne til å ta de tunge samtalene. Fjerde filter er progresjon, er ikke den der, renner det bare ut i forglemmelsens strøm. Femte og siste er inntrykk etter andre møte, ikke første.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 16:40 Privat melding

Så du går alltid på minst to dater @nigma?

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 24 sep. 17:14 Privat melding

@Luna79: Jeg evaluerer ved hver punkt, men konkluderer ikke før andre møte.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 24 sep. 17:19

Bruker du excel-ark?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 24 sep. 17:21

😁

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 24 sep. 17:23 Privat melding

@gurimalla: Selvsagt, med nedtrekksmenyer med forhåndsvalgte svar. :D Autosum på slutten. :P

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 24 sep. 17:24

Herlig. 😊👍

Skjult ID med pseudonym Gravlax ma. 24 sep. 17:32

Nytter ikke å vitenskapeliggjøre kjærligheten. Å finne en universal formel. Enten så treffer den eller så treffer den ikke. Å finne kjærlighetspartneren handler om veldig mye flaks (noen kaller det skjebne). Det er ikke det samme som å finne en ansatt, en treningspartner eller en kunde/leverandør. I de siste tilfellene finnes det mange fine verktøy og prosesser. Å finne kjærligheten handler om å være tilgjengelig og åpen. Og vær tilstede der du faktisk kan møte mennesker.
Først og fremst må du vite hva du ser etter; kjærlighet? Eller en partner som skal berike de gode sidene ved livet ditt? En partner for reise, trening, restaurant og sex? En som er «kjekk å ha» så man slipper å være alene hele tiden?
Er det det siste, så skru på alle filtre og ansettelsesprosesser og du finner sikkert en eller flere. Men søker du kjærlighet så treffer den når du minst aner det. Og vitenskapen er ikke tilstrekkelig her.
Når det er sagt, så kanskje kjærligheten er død/ forsvunnet etter en viss alder når man ikke lenger trenger noen men klarer seg fint alene. Da kan en slik partner kanskje være like greit. En slik partner er jo der kun for de solrike dagene. Ikke hvis økonomien svikter, du blir syk, eller trenger trøst i en deprimert stund. Partneren vil da bare si; «ok, så synd. Ring meg når du er ovenpå igjen, så kan vi finne på noe». Kjærligheten vil støtte og være der også de tunge dagene.

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 24 sep. 17:41

😳Jeg lurer bare på en ting.
Hvorfor velger ts med åpen profil å trykke en ellers hyggelig mann, hvis feil er at han ikke er fysisk tiltalende nok, ned slik som hun gjør?
Og det en som tydeligvis er veldig interressert.

Er det kun for å teste selvtilliten hans?
Hvis han fremdeles er på er det go?
Hvis ikke så er det bra det?

Håper han leser dette og trekker sine egne konklusjoner.

For å svare på spørsmålet.
Jeg møter kun noen hvis jeg er rimelig trygg på at jeg vil kaste meg over henne i begjær om hun så måtte ønske.
Og jeg kaster meg ikke over noen i begjær uten at jeg tenker at eventuelle konsekvenser ikke vil få meg til å ønske å grave meg ned.
Enten det er graviditet, eller at hun plutselig står på kaien med tre kofferter.

Møter jeg mange fra nett? NEI!

Skjult ID med pseudonym maryandthe ma. 24 sep. 17:42

Jeg sitter hjemme - og spiser potetgull..., hvor lurt akkurat DET er med tanke på fremtidig dating, gjenstår å se....😂

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 24 sep. 17:43 Privat melding

@gravlax: Joda, vitenskap kan gjøre mye ugagn. Noen er pragmatiske i sin søken, andre er litt vinglete og "touchy-feely", det er ikke noe galt i det altså. Den evige jakten på forelskelse er jeg ferdig med for lengst, fordi når jeg treffer et kvinnemenneske som møter meg på halvveien, kommer det som regel av seg selv, også kjærligheten. :) Bare å roe ned tempoet og nyte litt. :)

Skjult ID med pseudonym maryandthe ma. 24 sep. 17:44

Gravlax: du fremstår som ganske oppegående 😉

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 24 sep. 17:44 Privat melding

@maryandthe: Oh.. bady mcbaddersen. Dette går sikkert bra, må bare finne noen som liker potetflakene.. eller ikke (så får du dem for deg selv). :P

Skjult ID med pseudonym maryandthe ma. 24 sep. 17:47

Ja, best det..., får sikkert hjerteinfarkt FØR jeg finner en passende mann. Hahaha

Skjult ID med pseudonym maryandthe ma. 24 sep. 17:48

Svømmer mine pålagte lengder i morra da - før klokka har slått 0800😉. Puuhh

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 24 sep. 17:53

Så fint skrevet, Gravlax.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 17:54 Privat melding

Menn er ganske oppegående, det er bare de jeg møter som ikke er det!😂

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 24 sep. 17:55

Bra skrevet, Gravlax💞 Blir helt matt av disse oppskriftene som noen synes å følge. Får inntrykk av at det ikke finnes spillerom, og at enkelte ser på seg selv som så fantastiske og unike, at det er svært, svært få som slipper gjennom nåløyet. Jeg begynner å lure på denne overdrevne kresenheten og nål i høystakk greia bare er et skall, for kjapt å kunne sveipe folk avgårde, slik at de kan fortsette med å sitte på den høye hesten sin og se ned på de som ikke er bra nok. Mens de EGENTLIG er redde for å åpne opp, slippe inn og utsette seg for det sjansespillet dét er.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 17:56 Privat melding

@supermann... Jeg har deaktivert kontoen min her og planlegger ikke å åpne den opp igjen på en stund. Og dette innlegget kan alltid slettes.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 18:04 Privat melding

Ja, det er deilig å sitte på min høye hest og tenke at jeg er best i verden og hvis mannen ikke er perfekt, så er det over og ut for hans del @ertaberta. Sikkert derfor jeg er singel, hvorfor er du singel?

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 24 sep. 18:10

@Luna79. Men han vet vel hvem du er her?

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 18:11 Privat melding

Nei, han gjør ikke det. Har ikke sett han her på Sukker i det hele tatt faktisk.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 24 sep. 18:12

Ihvertfall ikke fordi jeg har en form som ingen passer inn i:) Det var sånn jeg holdt på i starten, da jeg hadde det for meg at jeg var skikkelig attraktiv. Jeg tilhører den ene kategorien som Gravlax skriver om: de som søker Kjærlighet. Og den vet jeg at kan komme like brått på nå, som da jeg møtte han jeg var gift med. Derfor står mange dører og vinduer på gløtt.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 18:19 Privat melding

Jeg søker også kjærligheten, men tror ikke at den bare dukker opp her eller via andre dating apper.
Hvis folk tror at jeg tror at jeg er attraktiv, så kjenner de ikke meg. De fleste vet at jeg heller vil gjemme meg bort enn å finne noen og at jeg egentlig ikke tror jeg er bra nok for noen. Så tenker heller da at jeg må ta til takke med noen enn å finne en som kan elske meg. Selv om det er uaktuelt å ta til takke med noen og forblir heller singel for life da.

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 24 sep. 18:25

@Luna79. Er det så urimelig å tenke at han kanskje er her bildeløs og vet hvem du er?
Eller noen av hans venner?
Hvorfor ikke under pseudonym?

Skjult ID med pseudonym Verdande ma. 24 sep. 18:31

Det vi utveksler i meldinger avgjør om jeg velger å si "ja" til date (som jeg synes er jysla skummelt). Kjemien i den skriftlige kommunikasjonen har altså langt større betydning for meg enn bilde/r.

Sitat trådstarter: "Så tenker heller da at jeg må ta til takke med noen enn å finne en som kan elske meg. Selv om det er uaktuelt å ta til takke med noen og forblir heller singel for life da."
Kjenner på ambivalens når jeg leser dette; vet ikke om jeg skal riste deg eller *følemed*....?

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 18:31 Privat melding

Jeg kan ikke være 100% sikker på at han ikke vil se dette og finne ut at det er han det gjelder, men jeg velger å ikke være paranoid, og dette er jo på en måte pseudonym, ingen her vet hvem jeg er irl uansett her.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 18:32 Privat melding

@verdande bare å riste i vei, har vært et hinder i alle år, og prøver nå å komme ut av det.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ma. 24 sep. 19:41

Søte jenter er de jeg treffer på plutselig da jeg ikke er klar for de. Da jeg er klar for de, så finner jeg de ikke.

Læresetning: Vær klar for det uventede. Ha en åpningsfrase klar, og penn og papir tilgjengelig for utlevering av nummer.

Hva angår sukker, så kan det bare dra til helheim, eller åt skogen. Vi får se da veit du, men gamlemåten knuser nettdating på ALLE måter.

.. selv om det finnes unntak, og unntakene er de interessante, men også de mest sjeldne.

Ha en fin kveld Månejenta.Jeg elsker deg til det motsatte er bevist.

Yours 4 ever! Du er god .. sikkert ..

Skjult ID med pseudonym maryandthe ma. 24 sep. 19:46

Klar for DEM - Gudbedre

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 24 sep. 19:49

Gamlemåten ruler🤘

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 19:56 Privat melding

Signerer den @høylibido... Har skjedd noen ganger når jeg minst har ventet det ute på byen.

Og takk, noen elsker meg😍😍😍.

Ha en fin kveld du også 😊

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 24 sep. 20:21

Det siste avsnittet til Gravlax er faktisk ganske tankevekkende og vesentlig. Det VIL komme tunge og utfordrende dager også, og for oss som befinner oss i siste halvdelen av livet så vil man bli rammet av sykdom og faenskap. Drømmen er jo å finne en som er en stødig stayer også da.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido ma. 24 sep. 21:29

Takk Luna. God du er ..

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 24 sep. 21:50 Privat melding

Ord for dagen: "We Accept the Love We Think We Deserve"

(kvinne 51 år fra Akershus) ma. 24 sep. 21:59 Privat melding

Never again, Nigma.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 22:02 Privat melding

Been there, done that... Never again...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 sep. 15:19

@Ertaberta

En trenger ikke tro en er fantastisk for at nåløyet skal bli trangt. Det er mange andre faktorer enn kun attraktivitet som snevrer inn søket/mulighetene.

Jeg tror overhodet ikke jeg er fantastisk, men det betyr ikke at jeg vasser i muligheter for det. Stort sett så er det jeg som ikke passer den andre. Det skal ikke så mye til for å passe meg kontra andre veien. :P

@tråden ellers

Stol alltid på magefølelsen. Et bilde aldri kan representere noen 100%.
Men liker du ikke det du ser når du ser bildene, så vil du ikke på noe magisk vis skifte mening.

Det å møtes i virkeligheten kan bare forsterke det opprinnelige følelsen den ene eller andre veien.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 25 sep. 15:34

Pp, jeg vet da det.

:P

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 25 sep. 15:35 Privat melding

@Bacalao: Flott. :)

Skjult ID med pseudonym Kikkiloo ti. 25 sep. 16:37

Et av mine kriterier i prosessen med siling er iallfall å se på alderssøket til mannen. En mann rundt 50 som søker en partner i 20-års alderen er total uinteressann for meg...

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 25 sep. 16:39

Ja... eller de på 40 som søker ned til 16🤔

Skjult ID med pseudonym Kikkiloo ti. 25 sep. 16:48

Pfføy!!!

Skjult ID med pseudonym Verdande ti. 25 sep. 17:06

Innlegget til gravlaks - avslutningen der - gav meg assosiasjoner til dette diktet:

LÆRDOM

Å elska
er å vera stille
nesten heile tida
og ha varme hender.

Å elske
er ikkje å vakta,
men å sjå ein annan veg
til rett tid.

Snakk ikkje om ekstasen
når du meiner kjærleiken.
Dei bur på kvar sin stad
og møtest
sjeldan.

Snakk heller om å gå til fots
gjennom titusen kvardagar
og aldri halda opp
med å vera den rette.

Å elska er å tenne lys
og tørka tårer,
natt og dag.

Alf A. Sæter

Forøvrig betatt av ordene til Høy Libido 🤩

Skjult ID med pseudonym Kikkiloo ti. 25 sep. 17:08

Nyyydelig!!!💖💓

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 25 sep. 18:05

Eller damer i midten av 40 åra som søker fra 25-35 fordi de er så ungdommelige.

Går begge veier dette damer🤔

Sikkert fler menn da, men men eller but but.

Skjult ID med pseudonym Kikkiloo ti. 25 sep. 18:09

Ja det tror jeg nok det gjør..

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 25 sep. 18:19

Er klar over det da Kikkiloo. Måtte bare😇

Samtidig har jeg fått kjeft av en på 67 fordi jeg ikke ville på date. Prøvde meg med at hun var utenfor alderssøket mitt. Hun mente hun var strammere i fisken enn mange av de jeg omgikk i 40 åra.

Selvinnsikt i begge fløyer er no dritt😜

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 25 sep. 18:20

Hvor gammel er du, rumpa?

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 25 sep. 18:22

47 Guri. Nesten 48 da. Bare ikke innsett det helt ennå.

Du da Guri?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 25 sep. 18:23

Jeg er hønngammal

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 25 sep. 18:24

Noen må være det også😂
Bare la oss ungdommen være i fred😜

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 25 sep. 18:26

Jeg er hun på 67...

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 25 sep. 18:26

Unnskyld for at jeg kjeftet på deg...

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 25 sep. 18:27

Nei. Du skal ikke lyve🤬

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 25 sep. 18:27 Privat melding

😂

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 25 sep. 18:43

Hehe, minner meg om ei på langt over 60 på et annet forum en gang, som utbrøt "Jeg er mye penere enn deg" til meg😂

Skjult ID med pseudonym Løve62 ti. 25 sep. 18:45

Åsså til deg da Erta-mi 😂
åhhh, noen skjønner jo ikke sitt eget beste

🦁

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 25 sep. 18:46

Tenker du ble sjarmert da Erta🤔

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 25 sep. 18:52

Litt rart var det jo.....

Skjult ID med pseudonym Kikkiloo ti. 25 sep. 20:19

🤣🤣 Noen kjenner ikke sin begrensniing og for er argument
da fra en 60 - åring dane...mangt i utakt der ...
OMG 67 år og sur fordi " blanke messingen" ikke ville på date?Ja gudene skal vite man møter på ymse på daingsider ..😆