Alle innlegg Sukkerforum

Vil menn egentlig være i et fast forhold?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym subjekt ti. 2 okt. 11:54

Kaster ut en tanke. Av og til har jeg tenkt som så at vi menn egentlig ikke har lyst til å være i et fast forhold. Hvorfor være i et forhold når det er så mangle single kvinner å hygge seg med, på mer uforpliktende basis?

Og jeg har tenkt at kvinner ser ut til å være mer opptatt av å være i et fast forhold til en mann, enn vi er av å ha et fast forhold med dem. Kanskje fordi kvinner innerst inne synes det er trygt å ha si egen mann til å passe på dem?

Vi kan ragge rundt som de ulvene vi er og ta for oss av det vi kommer over. Hva tror dere?

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 2 okt. 11:59

Jeg tenker, at vi er forskjellige der, du og jeg.
🤔

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 2 okt. 12:02 Privat melding

Jeg vil ha en fast partner, fordi jeg vil bli forelsket og tørre å satse alt på en person. Men det er vanskelig, og sitter akkurat her nå, og er ganske redd, for å åpne meg, og ta sats fordi jeg er redd for å bli såret, og har gått på noen smeller den siste tiden, mye pga av menn som ikke vil binde seg.
Men folk får gjøre akkurat som de vil, men da får de være ærlig om det fra starten, så blir det ingen problemer hvis man vil det samme.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 2 okt. 12:06

Nåja... når man leser her inne virker det jo ikke slik at de fleste menn har så veldig god tilgang til kvinnekropper.. Damer derimot har større tilgang til å få seg noe om de vil. Når det er sagt så er vel ingen av oss altetende.. Det skulle tatt seg ut om jeg skulle ba behov for å ha en mann til å ta seg av meg. 😂

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 2 okt. 12:07

Det kan nok se ut til @subjekt. At mange menn ikke ønsker å leve i et fast forhold. Og jeg tenker.. at det er jo ikke noe feil med det.

Men at menn kan ta for seg.. den tid er vel over. Sett for mye på Vikings nå?

Skjult ID med pseudonym subjekt ti. 2 okt. 12:18

Jeg tenker på dette med overgrep også. Det er jo selvsagt veldig ubehagelig å trekke inn som en faktor, men det bør vel være kjent at seksuelle overgrep mot barn og kvinner er av svært stort omfang. Så når jeg snakker om å «ta for seg» tenker jeg også i kriminell forstand.

Skjult ID med pseudonym subjekt ti. 2 okt. 12:21

Porno og prostitusjon kan vel også leses som et uttrykk for at det faste kjærlighetsforholdet droppes til fordel for en type bruk og kast mentalitet.

Skjult ID med pseudonym subjekt ti. 2 okt. 12:21

Det er et godt poeng, Kiara.

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 2 okt. 12:27

Den teorien din, subjekt, tror jeg passer bedre på unge folk/ungdom enn på de fra, tja si, midten av tredveårene og oppover.
Kanskje lettere å få seg noe for menn når de yngre. Mer festing, roting, reising, flyter og flytter mer rundt. Damene er kanskje mer villige kun av den grunn at de ønsker å skaffe seg erfaring, mer usikre og dermed enklere å sjarmere.
Men fra midten av tredveårene, da de aller fleste har gått i hvert fall en runde med langvarig forhold, kanskje fått noen unger, gått igjennom i hvert fall ett samlivsbrudd, så tror jeg ikke det er enkelt for den gjengse mann å bare "få seg no'".
Jeg tror ikke noe på at grunnen til at menn i den alderen ikke vil binde seg fprdi de har det så fint som single.
Jeg tror heller at de aller, aller fleste er single lenge og sliter med å gå inn i noe nytt, er det fordi de har gjort seg noen erfaringer. Som at forhold/samliv krever veldig mye av en, frister derfor ikke så mye, de har gått igjennom tøft sakmlivsbrudd som de gjerne vil forskåne seg fra å oppleve igjen, kanskje blitt bedratt/ sveket i den forbindelse, osv.
Derfor kvier de seg for å gå inn i noe nytt.
Når man snakker med menn her, skjønner man ganske fort at her er det mange som er litt sånn "skadet".

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 2 okt. 12:57

Jeg vil ikke si, eller bruke en betegnelse som skadet, om meg selv.
Det er mye vondt jeg kunne vært for uten.
Det er ikke annet enn erfaringer.
På godt, og vondt.
Jeg har med meg litt "visdom", kunnskap og tanker videre.
Jeg kaster vel uansett den bagasjen, altfor fort!
Bare jeg treffer ei orntli dame...
😎

(mann 45 år fra Oslo) ti. 2 okt. 13:05 Privat melding

Det å trekke inn overgrep i dette blir for meg ugreit. Da er vi over på et helt annet spørsmål enn monogami og preferanser innenfor normalspekteret. (Til tross for, dessverre, at «normalspekteret» synes å snart omfatte også dette.)

Men til den opprinnelige spørsmålsstillingen (slik jeg oppfattet den). Her er det nok noen individuelle forskjeller, både hva gjerder spørsmålet om hvorvidt menn/man egentlig ønsker seg et fast forhold og også slik «tilgang» som man her etterhvert snakker om.

Man kan lese en del innlegg her på forum der spesielt kvinner beklager seg over henvendelser der avsenderen åpenbart primært søker/fokuserer på seksuell aktivitet. Da kan det ikke være noen stor tvil om hvorvidt det finnes en del menn som ønsker seg en i utgangspunktet seksuelt motivert relasjon, men hva er det som forteller oss at de ikke ønsker seg denne i en permanent og monogam versjon? (Ser da bort ifra dem som allerede er i et forhold.) Det kan sikkert de som mottar slike meldinger svare på, det går vel frem av kommunikasjonen.

Hva gjelder å kunne ta for seg, så tror jeg, basert på det man kan lese på forum, at det er liten tvil om at mange opplever begrensninger i «tilgang», være seg for mer flyktige eller permanente relasjoner. (Og tidvis til stor frustrasjon, antakelig beheftet med en viss risiko i utvalgte tilfeller, men igjen, et annet spørsmål.) Men dette synes da å uttrykkes også fra kvinnenes side? Her må det uansett være store forskjeller, som antakelig må tilskrives mangelen på umiddelbar attraksjon. Truth be told, det er ingen begrensning i «tilgang», men man skal jo kun finne den eneste ene, da er alle andre uaktuelle. Dog, når alle mener seg berettiget til å plukke fra øverste hylle, så vil jo nær samtlige strekke seg etter noe de ikke kan få og samtidig selv plassere seg så høyt at svært få vil rekke opp. Og de som gjør, er ikke interessert.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 2 okt. 13:05

All har bagasje... Det handler ofte om å innse at man ikke kan la fortiden ødelegge for fremtiden. Det blir jo å straffe seg selv....

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 2 okt. 13:16

Denne artikkelen beskriver forskjellene på menn og kvinner på en lettfattelig måte.

https://dyade.no/tidsskrift/dyade_2012_03_hva_skal_vi_med_sex/sjekking_sex_og_partnervalg

(mann 45 år fra Oslo) ti. 2 okt. 13:33 Privat melding

Dersom oppsummeringene er riktige, så er det som jeg alltid har ment @ Gurimalla, de angivelige, store forskjellene mellom menn og kvinner er stort sett tøv og stereotypier som holdes i live av uvitenhet og dårskap.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 2 okt. 13:36

Ser ikke noe problem med å søke det ene eller det andre jeg. Så lenge man veit hva man selv søker og ikke farer rundt med narr.
Det er jo mange som lurer og lyver til seg tilgang på kortvarig morro.
Har hatt tre av sorten denne uka som har tatt kontakt. Som snur seg med vinden etter hva jeg søker og sier.
Det er jo sikkert en skokk med damer som går på sånt fanteri, og selvfølgelig også en del som utnytter det. Det må jo uansett være stusselig for den som fanter (mann eller kvinne) å enten fremstå som en lurumdreuer eller ikke bli respektert. Men man får jo seg noe da. Det er jo fint. Men det får man jo bøtter og spann på på annet vis også. Om det er det som er målet.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 2 okt. 13:45

@patent, bare det? Jeg har lest en del om dette og ser ofte at det refereres til forskning som sier noe om mannens iboende behov for spre genene bl.a. Det ligger i instinktet.
Jeg tror det ofte blir litt mismatch mellom menn og kvinner pga dette. Vi vil ikke ha en mann som primært søker en seksuell relasjon, og mannen søker gjerne mer enn bare det, men det kommer ikke alltid like tydelig frem

Skjult ID med pseudonym subjekt ti. 2 okt. 13:52

Det kan se ut til at det er umulig å generalisere på den måten jeg legger opp til i Ts🙃

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 2 okt. 14:13 Privat melding

For egen del ønsker jeg noe fast, det passer meg best slik jeg er skrudd sammen.

Men etter mye skuffelser, og måten samfunnet er blitt så veldig overfladisk på, ser jeg at mye av det overfladiske er det som frister og engasjerer det motsatte kjønn mest, og der faller jeg desverre litt utfor.

Føler også veldig på den at jeg i mange tilfeller ikke er bra og kul nok, blir ofte anpusten når jeg leser en del profiler her inne hva de søker etter i en drømmemann.

Så jah, man blir litt daff i søkenen rett og slett. Jeg har hvertfall fått oppleve noen ganger det positive med kjærligheten, så får man bare håpe man kanskje får oppleve det igjen.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 2 okt. 15:06

Men om noen gir deg følelsen av å ikke være bra/kul nok er de jo ikke rette for deg @deshi2
Du er jo verd mere enn den følelsen.

(mann 45 år fra Oslo) ti. 2 okt. 15:30 Privat melding

@ Gurimalla,

men det er jo nettopp det artikkelen "din" argumenterer mot, eller snarere tar for seg forskning som stiller spørsmål ved og finner andre resultater som rokker ved denne "genetiske forklaringen". Legger til: Det er kun blandt de smarte menneskene at forskjellene mellom kvinner og menn er små i praksis. Men dette har vi diskutert tidligere.

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 2 okt. 16:17

Big❤️❤️❤️, du er god - uansett.

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 2 okt. 16:25

Jeg kunne tenkt meg et fast forhold og en partner.
Fremfor noe annet.
Det er vel igrunn derfor jeg, befinner meg her inne, ikke at jeg er nærmere målet av den grunn.
Langt ifra. 😝
Jeg lever vel med en form for vrangforestilling, og illusjon, om at at attraksjon, forelske, og kjærlighet.
Er noe som oppstår, og utvikler seg gradvis.
Helt enkelt, og naturlig, for meg.
Jeg lar meg heldigvis inspirere, og fascinere av mangt, og meget.
Det eneste, som er helt åpenbart, og avgjørende for meg.
Er i grunnen, å finne en partner, som om ikke annet, stiller likt, i entusiasme Og begeistring.
Dersom det overhodet er mulig? 🤔
Det har jeg desverre, ikke sett noe til.
Ikke for meg selv, og min egen del.
Jeg ser på meg selv, som svært ydmyk.
Det er mine tanker, og mitt eget syn.
Det er sikkert ikke så jævli attraktivt,
Det er nå engang, slik jeg er skrudd sammen.
Det inntrykket jeg har fått erfare, som singel, er jo bare å kikke rundt på en stor haug med fasader, stort sett.
Ikke nødvendigvis ment som noe negativt.
Men, jeg forbir veldig nysgjerrig.
Jeg har visst helt glemt, og avskrevet,
Hvor utfordrende det faktisk kan være,
Det å finne en person å dele, så mye med.
Sett fra mitt eget perspektiv.
Jeg har visst feilaktig antatt, at det ville være enkelt.
🤣🤣🤣
Så feil går det an å ta. 😎
Og så uinteressant, og anonym kan en få lov til å forbli.
Det er mer en tilstand, enn et bevisst valg.
for meg.
Det å være singel.

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 2 okt. 16:27

Takk!
Mary!
😊
Skal du lyse opp dagen min, igjen? 😘
☀️

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 2 okt. 16:28

Poet også, sukk🌺

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 2 okt. 16:29

Ja, så klart☀️

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 2 okt. 16:30

😂

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 2 okt. 16:31

Noen får meg til å le mer enn andre - og det er bare av det gode😎

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 2 okt. 16:37 Privat melding

Jeg stiller opp igjen som Kirsten Giftekniv hvis noen vil her😍😉

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 2 okt. 16:37

Hei!
Mary!
Stjeler du sukk, fra meg, også...?
🤔

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 2 okt. 16:41

Hei!
Big!
🌺🌺🌺

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 2 okt. 16:42

😊

Skjult ID med pseudonym Verdande ti. 2 okt. 18:25

"Jeg blir til i møte med deg" hevder nærhetsetikken. Hva blir vi selv da ved omfattende bruk-og -kast-mentalitet som fremmes som noe å trakte etter i åpningsinnlegget?

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 2 okt. 19:04 Privat melding

Vi blir kalde og kyniske @verdande

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 2 okt. 20:32

Jeg vil i fast forhold. Må bare finne henne først.

Det er så mange flere plusser ved å ha kjæreste😍

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 2 okt. 20:44

Absolutt!
😎

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 2 okt. 20:46 Privat melding

Jeg bare skjønner ikke hvordan jeg har klart å få fast følge før, for nå ser det ut som en umulig oppgave... kanskje jeg bare har mistet "touchen" eller noe!

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 2 okt. 20:48

Du ser litt grå og sliten ut Luna😜

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 2 okt. 20:51

Det vet jeg ikke noe om, Luna!
Jeg har vært i et forhold, altfor lenge, jeg vet ikke noe, om noe touch!
Utenfor det!
😎

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 2 okt. 20:51 Privat melding

🤔. Hva skal jeg gjøre med det da?

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 2 okt. 20:53

Prøve med et bilde med litt farger selvfølgelig😃

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 2 okt. 21:04

Ere så mye å gjøre fra eller til...
Har du ikke noe på gang kanskje...? 🤔

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 2 okt. 21:07 Privat melding

Joda, kanskje, men jeg har bestemt meg for å ha skikkelig lave forventninger @bigluv, helt til det motsatte er bevist.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 2 okt. 21:27

Noen ganger har jeg inntrykk av at mange som har kontakt med noen på nettet, uansett hvor bra den personen er, så leter enkelte alltid etter noe enda bedre? Riktig eller feil?

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 2 okt. 21:28

Ja, det var det ja, lave forventninger er annen ting da...
Du har et utgangspunkt i det minste.
Det er mer en, hva jeg selv har. 😎
Jeg ble forresten nesten helt knust her en dag, ikke av forventninger, men av forhåpninger...
Er vel ikke dumt å ønske seg selv, og andre godt!
Selv om det kan vise seg å være helt feil?
Er det, det a?
Uansett ikke stort å gjøre fra eller til.
Om jeg gjorde noe galt, så gjør jeg mye galt hver eneste dag, antar jeg.
Det er vel ikke så mye å hente i utgangspunktet med mindre,
Det er avgjort.

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 2 okt. 21:32 Privat melding

@hoppetussa, jepp det er akkurat sånn... derfor jeg prøver å ha lave forventninger denne gangen.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 2 okt. 21:46

Er helt avslappet i forhold til det jeg. Møter jeg Mannen, så gjør jeg det.
Om ikke.. ja, så har jeg jo meg. Jeg er bra nok jeg også.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 2 okt. 21:48

Hvordan funker ligging i skje for dere? 😊

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 2 okt. 21:49 Privat melding

Ligging i skje, kan være digg med rett mann.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 2 okt. 21:53

Sist jeg lå i skje, sov vi sånn hele natten. Har aldri skjedd før.

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 2 okt. 21:55

Du er god!
Du Høna! 😊

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 2 okt. 21:59 Privat melding

Ligge skje = Armen sovner + akward boner.

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 2 okt. 21:59

Skulle jeg ligget i skje nå, da måtte jeg vært bedøvet.
For en skje hadde fort blitt noe annet.
Finnes det medisiner mot sånt? 🤔

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 2 okt. 22:00

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 2 okt. 22:01

Jeg mente høna, hun og seg selv. 😁

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 2 okt. 22:05

alt kan skje.

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 2 okt. 22:22

Å beklager!
Guri!
Den var til Høna, den ja. 😎
Jeg trenger ikke medisiner jeg. 🤪

Skjult ID med pseudonym Prikkete on. 3 okt. 13:05

Noen ganger kan man ønske seg at det ligger et vedlegg i den enkeltes profil, skrevet av de som har smilt med vedkommende før. Det overrasker meg hvor grenseoverskridende og med lite selvrespekt enkelte velger å framstå. Der navnet serveres med det samme og tillit anmodes er det bare å skygge banen. Langvarig forhold er relativt, for noen er det snakk om minutter og timer, kanskje en dag eller to måneder, mens for andre er det meir den grunnleggende tilliten i væren, den at man kjenner til sårbarhet i seg selv og ikke trenger til å projisere den ut slik at makkeren skal slikke den andres overførte sår i etterkant. Det tar tid å se, samt kjenne det som skjer. Casanova er en skutt/ skadet fugl som tror at sult må stilles ved å konsumere. Ja ja. Mee too er en grenseoppgang som er totalt ukjent for mennesker som selv aldri har opplevd å bli respektert på et nei. En mann, ikke respektert på et nei? Ja, nettopp, men meir barnet i mannen. Ergo, ikke ferdig vokst enda.

(mann 45 år fra Oslo) on. 3 okt. 14:48 Privat melding

Er dette tung og utilgjengelig poesi @ Prikkete, eller er det bare ralling fra institusjonssengekanten eller hva snakker vi om her?

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 3 okt. 16:21

For tungt for meg iallefall. Men så er jeg jo en enkel sjel.

Skjult ID med pseudonym Prikkete on. 3 okt. 22:49

: ) vi snakker vel om at mennesket er sårbart uavhengig av kjønn, samtidig som det er ulikt hvordan vi ivaretar vår egen sårbarhet. Noen vender den innover og andre legger den ut. Hva som er oss bevisst og hva som er ubevisst er vel også en faktor. Alt dette påvirker jo hvordan vi relaterer oss. Er det så enkelt som å si at kvinner er sånn og menn er sånn? Vi har jo alle både maskuline og feminine strukturer i vår psyke som påvirker vår framtoning. Begge strukturer må til for at vi skal framstå som heile. Det er vel ikke nødvendig å håne forde en tanke kan være ukjent? Utvikling er menneskets mulighet. Kropp og tanke er ett, bør være det. Mulig menn opplevde seg hånet når jeg sa det med mangelfull utvikling, men det gjelder vel begge kjønn. Vi stopper opp der våre sår er, og forsvarer oss nettopp på ulike vis, uten kanskje selv å se at det er det vi gjør. Logisk. Menneskelig. Den dagen mennesket som mann og kvinne ser at vi behøver hverandre for å heles, også på et samfunnsnivå, ja da har vi vel nådd langt. Nirvana? Aksept, selvrespekt og kjærlighet blir vel stikkord som kan speiles innenfra og ut. Et evig arbeid på individnivå. Hvilke relasjoner ønsker vi?

(mann 45 år fra Oslo) on. 3 okt. 22:54 Privat melding

Ai ai ai. Er dette den der sår-teorien igjen. "Vi bærer alle på et sår inni oss, og vår viktigste oppgave her i livet er å lege dette?" Er det det landskapet?

(mann 45 år fra Oslo) on. 3 okt. 23:16 Privat melding

Rocking great, Chill!

[--- --- - -- -- - -- ------- - -- , --- -- -- ------------ - --- ---- -, -- --- -------
...... -- ---, ---!!]

Eller,

Lykke til!

(mann 45 år fra Oslo) on. 3 okt. 23:19 Privat melding

Oh, I know : )

(mann 45 år fra Oslo) on. 3 okt. 23:27 Privat melding

Alt i orden, men om jeg ikke hadde lest den, så kunne jeg vel heller ikke synes at kontrasten ble hysterisk morsom.

(mann 45 år fra Oslo) on. 3 okt. 23:36 Privat melding

God egenskap og innstilling det @ Chill. Prøver å leve etter det samme, men antar at det er folk som (i sin grenseløse dårskap) ikke ser meg slik.

(mann 45 år fra Oslo) to. 4 okt. 00:06 Privat melding

Det er vel en viss internjustis her uansett?