Alle innlegg Sukkerforum

Om matchtall, respons og utvalg på Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 16 feb. 2009 11:51

Mange lurer på dette med antall matcher, hvor mye respons som er vanlig og hva de skal gjøre for å få mer fart på sakene. Vi kan dele opp i tre grupper som alle har forskjellige utfordringer:

1) Den sære (eller spesielle) som filtrerer bort de fleste:
Noen vet eksakt hva de vil ha. De bruker absolutte krav i profilen sin og svarer litt ekstremt på profilspørsmålene for å finne en kjæreste som ikke er ”main stream”. Dette resulterer fort i at man går fra 20.000 aktive potensielle kandidater og ned til et par tusen eller færre. Når man i tillegg skal finne noen som bor i nærheten så blir utvalget lite. I tillegg du vil normalt få lave matchtall med de fleste. Fordelen med å svare sært er at du får bonuspoeng (som øker matchtallet) med de du faktisk matcher med. Dette skiller "klinten fra hveten" for den spesielle.

2) Den kravstore som overvurerer sin profils attraktivitet:
Noen vet/tror at de har draget og regner med at det er nok å knipse et tilfeldig bilde av seg. De tar seg ikke bryet med å smile og har lagt lite arbeid i profilteksten sin. Samtidig så kikker de bare på de mest attraktive og sender ut kjappe meldinger. De glemmer at mottakerne har fått inn kanskje 100 meldinger den dagen og skanner over bildene fra avsenderne i håp om å finne noen som virker morsomme, blide, attraktive og seriøse. Hvis du faktisk er mer attraktiv enn det responsen skulle tilsi så jobb med profilen og bildene. Få hjelp av ærlige venner,gjerne av motsatt kjønn til å gå igjennom.

3) Den som blir oversett i konkurransen
Hvis man ikke er blant de mest attraktive så er det lett å bli oversett. For disse er det ekstra viktig å få fram det som er bra gjennom profilteksten, men det er fortsatt viktig å få til gode bilder. Et ansikt består av to ting: Masken og uttrykket. I uttrykket kommer personen bak frem og her der det mye å hente i venner som kan vurdere bildene. Kanskje er det også på tide å bli kjent med personene bak de profilene som ikke virker mest smaching i første øyekast? Husk at livet er kort og at det er vel så mye godt å hente hos dem som ikke går cat walk i gata.

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 16 feb. 2009 13:02 Privat melding

Hei, det er utrolig mange som ikke har bilder av seg selv i profilen sin. Hvorfor ikke? Skulle jo tro man får lettere svar med enn uten?

Skjult ID ma. 16 feb. 2009 13:53

Jeg tror noen takler nederlag bedre uten bilde, de vil ikke ha bildet sitt ute til "spott og spe". Jeg kan jo kanskje forstå at liten respons med bilde kan gjøre noe med selvtilliten til et menneske, men jeg tror at en mann med glimt i øyet får mer respons, selv om han ikke er noe fruktfat, enn uten bilde.

(mann 60 år fra Buskerud) ma. 16 feb. 2009 14:03 Privat melding

Sukker vil nødvendigvis favorisere fruktfatene, gitt det formatet nettstedet nå engang har. Tror ikke jentene her inne bryr seg så mye om de indre kvalitetene en person har (det er det bare vi gutta som gjør). Sagt på en annen måte: gutta som ikke er fruktfat får neppe flere napp enn gutta uten bilde.

Med et brukbart utseende og en strålende personlighet opplever jeg faktisk å få mer oppmerksomhet IRL enn på sukker!

Skjult ID ma. 16 feb. 2009 15:02

@yeehaw
Du skriver: Tror ikke jentene her inne bryr seg så mye om de indre kvalitetene en person har (det er det bare vi gutta som gjør).
Det var da en merkelig påstand....

(mann 60 år fra Buskerud) ma. 16 feb. 2009 15:41 Privat melding

@ : Tror det kalles ironi.

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ma. 16 feb. 2009 16:00

he..he..Ironi funker ikke med det skrivende ord.... i alle fall ikke her på nettet..Har brent meg på det mange ganger. og fått så hatten passer...

(mann 32 år fra Vestfold) ma. 16 feb. 2009 17:13 Privat melding

Må si at det er profilteksten min jeg har fått komplimenter for. :) Veldig viktig å skrive så mye som mulig om seg selv, at man skal få vite alt om en person på fattige 3000 ord er relativt latterlig. :)

Er de profilene som får meg til å le eller er gode, men ikke nødvendigvis utdypende bare de reflekterer personen som har skrevet den, som fanger min oppmerksomhet, de som knapt gidder å skrive mer enn minimumskravet går det jo ikke ann å danne seg en oppfatning av!

Skjult ID med pseudonym juni ma. 16 feb. 2009 18:51

De trådene jeg synes er mest irriterende og problematiske her, er nok de som lurer på hvorfor de ikke får respons, og som synes kvinner er noen idiotiske vesener som ikke gir respons, og som lager seg noen teorier for hvorfor de ikke får respons... som for meg ofte blir lavmål i forhold til hvor jeg er i livet.

Jeg synes det er veldig morsomt å være på forumet, men jeg kan også si at jeg som kvinne føler at jeg har fått min kvote og vel så det, når det gjelder hvilke fordommer menn har mot oss kvinner.
Antar at det helt sikkert går andre veien også når menn leser hva slags opplevelse kvinner har av menn.

Jeg er i ferd med å forsvinne fra Sukker, men om jeg dukker tilbake igjen, så vil jeg nok helst ikke lese forumet, fordi der får jeg litt for ofte fordommer rett i fleisen... fordommer som jeg helst ikke vil vite om, og fordommer som gjør meg litt usikker...

:-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 16 feb. 2009 20:37

Tror støste anntallet av de som er her inne ligger i gruppe 3...
Men når det gjelder den føste grupper vil jeg si at de som søker noe helt spesielt må jo få lov til det .. det er jo ikke noe vits å søke noe de ikke vil ha..Men de kan jo da ikke komme å klage på dårlig utvalg.
Det er jo også de profilene som har et bilde du bare ikke kan la være å se på og da også går inn på profilen ... de som bare kan sitte å ta i mot og ikke trenger å gjøre noe selv. Disse kan man stort sett bare glemme å få kontakt med , dette er en egen rase.
Men i den siste gruppen er det nok mange under grupperinger.
Fra de som er innom en gang i mnd (lite aktive)til de som sitter timesvis hver dag (ekstra aktive) ...Det som er problemet er at uansett hvor du ligger i denne gruppen vil man slite med å finne noen... Mange blir mer og mer kresene til lengre de er her inne .. jeg går vel mer andre veien .. så om noen år så kommer jeg til å ta alt jeg får... hehhehehe