Alle innlegg Sukkerforum

Komplimenter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym truseløs ma. 16 feb. 2009 15:55

Det hender ei gang inni mellom at jeg (er jente) får et komplimet i posten, som: Du er søt/pen, nydelige øyne o.s.v.
Da skriver jeg tilbake: Takk skal du ha, eller takk i like måte e. l. og regner ikke med at det ligger noe mer bak kommentaren enn at de var i godt humør, og følte for å glede meg i hverdagen...Noe som jeg synes er koslig.

Jeg anntar at de vill fortsette å skrive til meg etter at jeg har takka for komplimentet, om det var slik at det lå noe mer bak dette.
Eller?

Noen ganger så dukker det opp mannfolk som jeg får lyst til å skrive et slikt kompliment til, men vanligvis er det gutter med ganske dårlig match, og jeg vil ikke at han skal tro det ligger noe mer bak....
Hvordan reagerer dere menn om det kommer en slik post inn hos deg?

(mann 32 år fra Oslo) ma. 16 feb. 2009 16:06 Privat melding

Jeg blir litt flau, veldig glad og godt fornøyd med meg selv :) Så sjekker jeg profilen hennes, om jeg ikke har sett på den fra før av da, for å se om hun er interessant for meg. Er hun det så går jeg gjerne inn for å skrive litt mer, ellers takker jeg pent for komplimentet og gir kanskje noe tilbake... Sånn omtrent går jeg frem, tror jeg. Ja. Ellers sender jeg sjelden komplimenter uten en baktanke, så jeg skriver så godt som alltid tilbake om jeg får en respons jeg føler åpner for det.

Skjult ID ma. 16 feb. 2009 16:08

Da tror vi hun vil ha sex.

Skjult ID med pseudonym truseløs ma. 16 feb. 2009 16:10

Så ved å svare bare "Takk for det" så åpner jeg kanskje ikke for at han som sendte komplimentet føler at han kan fortsette å skrive til meg?

Skjult ID med pseudonym Thomas H. ma. 16 feb. 2009 16:17

Det syns jeg absolutt du bør gjøre! Det kan lyse opp hverdagen til mange og enhver, spesielt hvis det er snakk om noen som ikke nødvendigvis er "supermodell-pene", men bare har ETT ELLER ANNET som gjør deg glad eller som appellerer til deg. For de vil nok sette enda mer pris på det enn de som obviously er filmstjernevakker og i tillegg vet det.

Det kan være alt fra en fin og beskrivende profiltekstet, et fint smil, pene øyne til et stilig bilde eller et kult uttrykk ,eller bare en morsom situasjon fanget i fotoalbumet.

Selv har jeg vært så heldig og fått mange hyggelige komplimenter for mange forskjellige ting, eksemplevis morsom tekst til albumbilder, utseende eller fin profiltekst, og syns det er like morsomt hver gang og blir glad for å høre det, og det trenger ikke ligge noe mer bak.

Jeg sier alltid takk for hyggelige komplimenter og gir gjerne et tilbake. Det syns jeg alle burde, det koster strengt tatt ingenting men kan gi mye tilbake. Til begge parter. Så go ahead: gi komplimenter og takk for dem du får :) Om ikke annet får du hvertfall et smil og en bedre dag av det!

(mann 32 år fra Oslo) ma. 16 feb. 2009 16:21 Privat melding

Nja, takk for det holder jo sånn i utgangspunktet lenge det. Du gjør det jo selvsagt lettere for meg om du sier noe sånt som "Åh, tusen takk du deilige mann, jeg synes du også har *gitt kompliment eller noe annet...*! Kom og ta meg!!!!", men takk for det burde holde ja :) Er jenta interessant nok så prøver jeg meg til jeg får en åpenbar negativ respons, eller til jeg ikke får mer respons i det hele tatt. Litt vanskelig å si noe om dette på et generellt grunnlag, det går jo litt på skjønn også...

Skjult ID med pseudonym mart1s ma. 16 feb. 2009 16:23

@truseløs
Spørsmålet er like mye hva du egentlig legger i det.
Hvis du sender avgårde et komliment, tror jeg for det første du vil få respons med én gang.
Og selv om du ikke legger noe mer i det enn at du vil være hyggelig, vil nok de aller fleste gutter tro det er noe å hente.
Du har vært her såpass lenge at du kjenner "reglene"; gutta er underernærte på oppmerksomhet i forhold til dere jenter !
Så tenk deg litt om hva du sier, ellers kan du få noen ubehagelige meldinger tilbake når de oppdager at det ikke var noe mer.
Dessverre :-)

(mann 32 år fra Vestfold) ma. 16 feb. 2009 16:30 Privat melding

Hvis du får komplimenter og synes personen du fikk de fra virker interessant, prøv da også å skriv ned et eller annet mer enn "Takk for det!", bare for å gi den andre personen en liten åpning for å starte en samtale. :)
Husk: Hvis han synes du er ufattelig søt/pen/interessant, skal det ikke mye til for å starte en samtale og det er en grunn til at komplimentet kommer som oftest, hvis det virker som om han kun er ute etter noe du ikke er ute etter i videre samtale, er det jo bare å avslå! :)

Skjult ID med pseudonym hehe ma. 16 feb. 2009 16:37

Det er enkelt å gi et kompliment.
Men hvordan i huleste takker en for det?
For å ikke være kjedelig å si det samme hele tiden.
Og at det skal høres overfladisk ut.
At den som sier det får en super respons på det som er ekte.
Takk for det er det minste å kjedeligste en kan svare

(mann 32 år fra Vestfold) ma. 16 feb. 2009 16:42 Privat melding

@hehe;

Å takke for en kompliment er da bare å prøve å utrykke de følelsene du får ved å vurdere personen via profil og kompliment med ord, tror jeg. Er igrunn enig i at komplimenter som "du har fine øyne" osv blir litt håpløse å takke for, der må folk bli flinkere og mer kreative, samt det hjelper godt med en utfyllende profil.. :) Ikke bare; "Jeg er snill og god, spør hvis det er noe."!

Skjult ID med pseudonym truseløs ma. 16 feb. 2009 16:46

Så jenter kan altså ikke sende ut komplimenter uten å mene noe mer, det er jo synn.
Jeg hadde bare lyst til å spre litt glede rundt meg.
Det er skummelt med alle disse usagte reglene som finnes innen nettdating..... :-/

(mann 32 år fra Vestfold) ma. 16 feb. 2009 16:51 Privat melding

@truseløs;

Jo så klart kan du sende ut komplimenter! :) Når jeg får ett brev med ett kompliment blir jeg alltid glad og svarer alltid, det betyr ikke nødvendigvis at jeg er hypp på å hoppe på neste fly til X sted og kaste deg i senga!

Du må tenke sånn; at det ER nettdating, alle har forskjellig oppfatning av hvordan de skal oppføre seg, noen er mer pågående enn andre, mens noen er forsiktige. :) Det som er så fantastisk er at du helt ukritisk kan vurderer mennesker ut i fra samtaler du har ved de, samtaler som igrunn ikke nødvendigvis behøver å bety at det skal lede til noe mer. :)

Kan ikke forvente at den første du sender brev med er 'den rette'!

(mann 56 år fra Hordaland) ma. 16 feb. 2009 16:51 Privat melding

Jeg hadde blitt veldig glad for et kompliment, takket for det, og etterpå antaklig angret på at jeg ikke gjorde noe mer ut av takken hvis det var ei jeg kunne tenke meg å bli mer kjent med : )

(mann 49 år fra Østfold) ma. 16 feb. 2009 19:16 Privat melding

Jeg hadde i grunn blitt svært glad. Vet ikke om dere andre gutta men jeg er ikke akkurat borskjemt med slike komplimenter.
For å svare TS, jeg ville ikke lagt noe mer bak det enn et hyggelig kompliment. Men ville nok svare med et par enkle linjer for å se hvordan det ligger an. Man merker jo fort om det er interesse eller ei bak komplimentet. Så ja takk damer! :)) PS: hjelper masse på selvbildet vårt også ;) :P

(kvinne 47 år fra Vestfold) ma. 16 feb. 2009 19:16 Privat melding

Jeg sender innimellom komplimenter til gutter jeg ikke ser på som helt aktuelle for meg(enten bor de for langt unna eller jeg er noen år eldre enn målgruppa deres eller noe). Da har jeg gjerne skrevet akkurat det, men jeg synes jo det er superhyggelig å gi komplimenter likevel, og superhyggelig å få.
Vi er litt treige med komplimenter og ros her på berget..
:-)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 16 feb. 2009 19:53 Privat melding

ville ikke gitt et lite kompliment en gang, med mindre jeg var interessert i mer kontakt! hvorfor i det hele tatt ta seg bryet!!!

Skjult ID med pseudonym lysstråle ma. 16 feb. 2009 20:01

@sandman71
Helt enig med deg...
intresant å gi komplimenter til en gutt om jeg ikke ville noe mer...Dette er jo en datingside!!!
Ville jeg ha barei venner, ville jeg søkt et annet sted..

Skjult ID med pseudonym Ace ma. 16 feb. 2009 20:03

Hva er galt med å være hyggelig?

Skjult ID med pseudonym :-) ma. 16 feb. 2009 20:05

Hmm. Det er jo ikke akkurat for å få venner at man sier noe hyggelig til andre. Hva med å gi et kompliment fordi man tenker noe pent som man ønsker å si høyt? Er jo ikke verre :)

Skjult ID med pseudonym lysstråle ma. 16 feb. 2009 20:10

Fy flate og fort det gikk i svingen her.
Beklager alle mine skriveleifer.

Skjult ID med pseudonym juni ma. 16 feb. 2009 20:10

Jeg kunne innimellom tenke meg å sende komlimenter til fine profiler som ikke passer for meg... men gjør det ikke.
Jeg tror de færreste er slik laget at man er fornøyd med å sende et komliment som man i ettertid opplever å ikke få respons på?

Om jeg sender et kompliment så har jeg i hvertfall veldig lyst til å få et "takk" tilbake :-)

Jeg sender ingen kompliment til noen dersom det ikke er fordi jeg ønsker videre kontakt :-)

Skjult ID med pseudonym Ace ma. 16 feb. 2009 20:13

Har flere ganger sendt komplimenter eller kommentarer på profiler. Noen ganger får man svar, andre ganger ikke. Men så har jeg ikke sendt disse for å få svar, bare hatt lyst siden jeg først har vært inne på en profil.

De (få) jeg har fått, har jeg alltid svart på..uansett :-)

Skjult ID med pseudonym mann ma. 16 feb. 2009 20:14

Det er utrolig mange hyggelige mennesker her på Sukker.Skulle jeg sende meldinger til alle de ,hadde jeg ikke fått tid til å sende meldinger til de jeg har lyst til å sende til.

Skjult ID med pseudonym :-) ma. 16 feb. 2009 20:15

Synes det er rart å skulle tenke seg å leve en hel dag uten å gi komplimenter til noen. Her på sukker har jeg gitt to personer komplimenter i dag. En fordi han fortjente det, og en fordi jeg fikk lyst til si det jeg tenkte selv om jeg ikke er interessert. Men jeg forventer sjelden å få noe tilbake ettersom jeg sier det fordi jeg har lyst der og da! :)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ma. 16 feb. 2009 20:22

@Juni
Er helt enig med deg.
Jeg svarer selv på alle meldinger jeg får.
Hvordan skal jeg da vite hva som er ekte intresse for meg eller bare en hyggelig mail fordi jeg har et eller annet de vil bemerke?
Kanskje jeg får forhåpninger og misforstår,Da blir nedturen stor.
Vanskelig for mottaker å vite hvordan man skal svare.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt ma. 16 feb. 2009 21:40

Jeg var nær ved å starte en liknende tråd her om dagen i ren frustrasjon over menn som håndterer oppriktige vennlige ord så fryktelig dårlig.
Godt å lese at flere i denne tråden lar seg glede av en mer åpen og positiv linje!

Men jeg må innrømme at jeg nok begynner å bli ganske desillusjonert. Hvorfor i all verden skal det være så vanskelig å være litt åpne og ærlige med hverandre? Ta ord for det de er. Glede hverandre med gode ord. La seg begeistre over møter og bekjentskaper. Med respekt og ryddige kort. Det måtte vel alle vinne på i lengden?
Og jeg forundrer over alle papegøyene som florerer i innboksen min; Kaldt idag? Har du gjort idag? Mye snø? osv i det uendelige før de foreslår møter. Og jeg tenker hvorfor det? For å snakke mer om været?
Hvor har kurtisen tatt veien? De gode respektfulle ordene man kan bygge en hel forelskelse på. Følelsen av å se og bli sett av et menneske som for deg er spesiell.
Har nettverdenen blitt et pokerspill?

Skjult ID med pseudonym Ace ma. 16 feb. 2009 21:44

Blitt et pokerspill..hvor enkelte tydligvis må gå "all in" første hånden ....

Skjult ID med pseudonym mart1s ma. 16 feb. 2009 22:46

Selvfølgelig skal man sende komplimenter hvis man føler for det.
Det jeg prøvde å si litt tidligere i kveld, og som både juni og stjerna er inne på, er at spesielt dere jenter nok må være forberedt på at dere kan få en del uønsket respons tilbake.

Jeg ser fort for meg følgede scenario:
Dere jenter sender et kompliment i beste mening.
Et svar kommer, men det skyter dessverre langt over mål.
Dere returnerer, og sier at det bare var ment som et kompliment, og ikke noe mer. Forøvrig tusen takk !
Og derfra kan det fort bli ufine kommentarer tilbake...
Need I say more ?
Vi har hatt nok av tråder her med frustrerte, brusende haner som tror enhver respons er det samme som full pakke.

Men takler dere det....go on !!
Jeg tar gjerne imot et kompliment, og lover å svare høflig tilbake :-))

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt on. 18 feb. 2009 02:12

Bare ett, Mart1s? ;)

Som sagt; Den blokkeringen kommer litt i veien for oversendelsen ;)
Men klart, det er vel greit å begrense litt også. Du kunne jo kanskje blitt innbilsk ellers, tror du ikke ;) :D

Skjult ID med pseudonym kun lø. 21 feb. 2009 18:54

Er det bare:
Takk
Takk for det

Dere sier..er det alt liksom?

Er det forskjell på måten en tar komplimenter fra venner, nett flørt, ukjent, familie, tilfeldiger eller kjæreste?
Og "takker" for dem?

Hva med når vedkommende er fornøyd med noe selv..og fisker etter kommentar/kompliment.
Skal en da gi et "sympati/hvit" kompliment for å blid gjøre?
Glad på dine vegner?
Når en ikke likte det eller synes det var noe spesielt..

Skjult ID med pseudonym Koer lø. 21 feb. 2009 19:15

Hvis jeg (mann) fikk et kompliment så hadde jeg takket for det og også laget en åpning for at hun kan fortsette å skrive. Hvis hun ikke hadde skrevet tilbake så hadde jeg nok trodd at; ok, hun hadde tørke i innboksen sin et øyeblikk og savnet den gode vante oppmerksomheten som hun var vant med.
Hvis hun sendte f.eks: "Du ser hyggelig ut" og ikke mener noe mer enn det og ikke ønsker noe videre kontakt så kunne hun for min del ha latt vær.
Jeg forstår argumentet med å spre solskinn og glede rundt seg når man er i godt humør. Men jeg for min del er ikke her for å få "venner" fra hele landet. Hvis noen sender meg et kompliment så må det være for at de genuint har lyst til å fortsette å skrive og har lyst til å bli kjent med meg.

Skjult ID med pseudonym cola lø. 21 feb. 2009 21:43

Jeg (mann) sender gjerne komplimenter som er kun det - uten større forventninger om noe mer.

I går sendte jeg feks en kompliment til en jente fra andre enden av landet og langt utenfor min aldersgruppe, bare for å fortelle at hun hadde *veldig* søte øyne. Hun har sikkert hørt det hundre ganger før, men jeg gir komplimenter likevel.
Skriver gjerne også at det er kun ment som kompliment så ingen misforståelser oppstår.

Det er for øvrig INGENTING i veien for å være hyggelig mot sine medmennesker selv om dette er en side primært for dating.

Skjult ID med pseudonym loppa sø. 22 feb. 2009 09:04

Jeg fikk akkurat en liten melding med ordene "hei på deg" og et kakestykke. Gikk inn på profilen, og der var det ikke en gang fyllt ut mer enn det mest nødvendige. Intet bilde, hverken på profilen eller i albumet. Mulig fyren er helt ny, så jeg takket pent for kaken, og ba ham fylle ut litt mer, samt sette inn et bilde, så ville han få lengre svar neste gang. :-)