Alle innlegg Sukkerforum

Fersk i gamet..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym FrkNesevis ti. 9 okt. 2018 11:42

Til alle dere O’ så kloke quinder og herremenn her på Sukker.. Jeg er rimelig fersk på sånne nettdating- greier, og har ikke vært innpå her så lenge.. Opplever at det ekstremt fort går rett på «send puppebilder» og helfigur-bilder-spørsmål (litt mye bindestrek, men skitt ævv).. Er ikke helt komfortabel heller med å få erigert penis klasket i fleisen, sånn uten at en har oppfordret om det. 🙈🙈 Fortell meg da, vismenn og damer, hvordan dere navigerer her inne.. På meg virker det veeeldig som et kjøttmarked.. Håper jo at det finns noen diamanter blant alle gråsteinene..

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 9 okt. 2018 11:48

Hvilken aldersgruppe snakker du med? Jeg får lite puppebildeforespørsler.

(kvinne 51 år fra Oslo) ti. 9 okt. 2018 11:53 Privat melding

Leter stadig etter diamanten... 😬

Skjult ID med pseudonym Bigluv ti. 9 okt. 2018 12:25

Den som leter skal finne... 🤪
Jaggu mye gråstein...
Eller var det diamanter...?
🤔
Vanskelig å se forskjell her inne. 😎
Nå har jeg ikke fått kastet mye gråstein etter meg heller... 😜

(kvinne 42 år fra Hordaland) ti. 9 okt. 2018 12:29 Privat melding

Jeg har holdt på med nettdating av og på siden 2005, ikke møtt noen kjærester på den måten, men trekkes likevel tilbake i single perioder, fordi det er en enkel måte å komme i snakk med nye potensielle på. Jeg har aldri fått uanstendige bilder, noen frekke forespørsler riktignok, men ikke verre enn at et nei takk fikk slutt på korrespondansen. Blir jo nysgjerrig på alderen din, hva slags bilder du legger ut og hva du skriver om deg selv i profilen, men skjønner at du vil være anonym.

Jeg har stort sett gode erfaringer, både med uaktuelle og aktuelle menn. Nå har jeg ikke bilde og få skriver til meg (helst jeg som skriver til menn), men det har jeg hatt tidligere og da var det mer påtrykk, og min erfaring er at mennene som har tatt kontakt har vært hyggelige og vennlige. Avvisninger har blitt møtt med "takk for at du svarte" og et smil. Jeg vet ikke om jeg ikke er noe egnet mål for de som er vulgære og ufine, eller bare har vært heldig.

Uansett så tenker jeg det beste er å blokkere de som sender sånt som føles ubehagelig å få, og gi det litt mer tid. Diamanter, det ER det. Om det er rette diamanten for deg er en annen ting, hjelper ikke om mannen er fantastisk, om kjemien ikke er der. Sånt må man møtes for å finne ut av. Det er litt som å fiske, det er først når du har fangsten på land du vet hva du hadde på kroken...og noen ganger er det ikke helt det du forestilte deg da du kjente kraften som dro i snøret. Skrivekjemi er ikke det samme som personkjemi, sil ut de som er uaktuelle, og møt en du har en god følelse på, så har du større sjanse til å få noe konkret ut av nettdatingen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 9 okt. 2018 13:23

Sukker? Dating generelt er et kjøttmarked. Sånn er det bare. :P

(kvinne 42 år fra Hordaland) ti. 9 okt. 2018 14:00 Privat melding

@MissPiggy, da har du nok lidd under det Kiara nevnte, som jeg sikkert slipper unna som gammel traver (heldigvis). Jeg velger forresten selv hvem jeg vil skrive til, venter ikke på at diamanten skal finne meg, selv om det hadde vært kjekt. Ikke alltid det de skriver i profilen stemmer, en del med bilder som ikke er helt av nyere dato, men det finner du fort ut ved et møte.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 9 okt. 2018 14:05

Jeg gjorde også som Luna79 og tittet på profilen din. Jeg tenkte det samme, at jeg ville ha kuttet ut bildene med utringing. Jeg ser også at du skriver at du er leken. Jeg ville vurdert om jeg ville ha brukt det ordet. Mange menn spør gjerne om man er leken, i seksuell betydning.

Skjult ID med pseudonym Løve62 ti. 9 okt. 2018 14:08

Om dem ikke tåler å se den utringinga du har der MP,
så burde gutta det gjelder holde seg til burka-dating.
Behold bildene dine du, fine dem,
og henvis gutta til varmere strøk.

🦁

(kvinne 42 år fra Hordaland) ti. 9 okt. 2018 14:15 Privat melding

Fine bilder i profilen, ignorer og blokker tullingene, vær deg selv til det dukker opp en mann som skjønner hva du vil og hvem du er, og behandler deg deretter. Heier på deg!

Skjult ID med pseudonym Drammenser ti. 9 okt. 2018 14:49

Leste litt... leken, osv er en invitasjon ... for mannfolka her. Og utringning.
Utrolig nok... kos og kliss også 😉

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 9 okt. 2018 15:37

Jeg lurer bare på hvordan dere (damer) får sett Ts profil? Hilsen nysgjerrigpetra

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 9 okt. 2018 15:40

Trykker på profilen

(kvinne 42 år fra Hordaland) ti. 9 okt. 2018 15:40 Privat melding

@ maryandthe, du går inn på Synlighet og preferanser i menyen, og krysser av for at de under 70 kan se din profil (Vis min profil til profiler uten Match), da får du også se deres.

(kvinne 42 år fra Hordaland) ti. 9 okt. 2018 15:44 Privat melding

Skrev litt feil. Men altså, alle kan velge å vise eller ikke vise profilen til de uten match, dvs profiler under 70. For å se hverandre, må begge ha valgt at de er åpne for alle, men de under 70 vises uansett ikke under Siste besøkende.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 9 okt. 2018 15:49

Wow. Du ser jo ut som en flott og sterk viking kvinne. 👍 Supre bilder! (Mine er utrolig grå og reservertei forhold. Ble nesten litt misunnelig).

Noe av teksten kan som flere sier forstås som invitasjoner til sex meldinger. De fleste liker kos og nærhet, så det kan man ta som en underforstått forutsetning.

Personlig forstår jeg ikke at du bruker det Miss Piggy navnet? Det kan invitere til endel slibrige meldinger fra tullinger kanskje. Uansett. Raset med tette meldinger går over etter en tid.
Lykke til.

(mann 41 år fra Akershus) ti. 9 okt. 2018 16:30 Privat melding

Har aldri skjønt hvorfor mannfolk skal sende bilde av snoppen sin til vilt fremmede mennesker.
Har en grei leveregel, hvis jeg ikke hadde turt å sende det bildet til morra mi, så bør jeg heller ikke sende det til fremmede damer. 😉

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis ti. 9 okt. 2018 17:44

Setter enormt stor priis på tilbakemeldingene, og ser jo at jeg har gått i noen feller.. Jæjæ.. Takker og bukker for konstruktiv kritikk😊😊

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 9 okt. 2018 17:50

Håper du kan henge med her på forumet @frkN
Ikke hele tiden selvsagt. For det er bare for de fortapte. Men innimellom 😀

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 9 okt. 2018 18:00

Jo.. sant det.
Men uansett, hjertelig velkomment er det med nye hyggelige fjes.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis on. 10 okt. 2018 05:48

Takker og bukker for det, Hønemor.. Du skal se det blir meg som styrer butikken her leeenge etter at dere «fortapte» har forlatt skuta, forelska og lykkelige.. Haha!😉

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 10 okt. 2018 08:22

Satte kaffe'n i halsen. På tanken om forelska

Skjult ID med pseudonym Zorro on. 10 okt. 2018 08:40

Må bare si at det generelt er for lite satsing på sideboobs, kløfter, og annet snask her inne. Noen bør i anstendighetens navn ta ansvar for å opprettholde en viss standard her. Vi går tross alt inn i mørketid og kulde.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis on. 10 okt. 2018 16:21

Må du ikke dø fra oss Hønemor.. Hvem skal hjelpe meg da, når jeg driter meg ut?! Har nemlig adoptert deg som nettgudmor.. 😁😁

(kvinne 42 år fra Hordaland) to. 11 okt. 2018 09:55 Privat melding

Går det bedre nå, da du har vært her noen dager?

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis to. 11 okt. 2018 18:39

Zaline.. Jef har jo vært flink pike og hørt på rådene jeg har fått, fjerna ett bilde og redigert litt på teksten.. Vet nå ikke helt om det hjalp.. Jeg drukner jo ikke i tilbud, akkurat, men det hadde jeg heller ikke regna med.😂 Lite skrukketrollbilder og slibrige tilbud, så jeg er fornøyd! Takk som spør! 🌺

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis to. 11 okt. 2018 18:40

Jef betyr jeg.. 😂

(kvinne 42 år fra Hordaland) to. 11 okt. 2018 20:24 Privat melding

Hehe, flink pike gir kanskje ikke like mye action i innboksen, men om du har blitt kvitt de suspekte og slibrige meldingene, så er det vel verdt det. Ellers er det jo bare å gi det tid og se seg om, sende mld selv når det dukker opp noe interessant. Jeg klarte overbevise en fyr om å møte meg i neste uke, så får vi se hvordan det går.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis to. 11 okt. 2018 22:18

Oioioi, Zaline! Gøy!! 🤩 Tenker det var helt på sin plass å være litt flink pike, og lytte til erfarne fjellfolk. 😋

(kvinne 42 år fra Hordaland) sø. 14 okt. 2018 11:07 Privat melding

Egentlig er jeg ikke så glad i Flink Pike, så jeg håper du bevarer rampen i deg, selv om du vandrer blant hyener og det innebærer litt blokking og sukking.

Date ja....nå har den begynt å vakle, for i går kveld så dukket det opp en Joker. Jeg kjenner det bruser smått i brystet og kiler en anelse i munnviken, og det var et sjokk å oppdage. Er enda månebedotten her jeg sitter. Men uansett bare god ting. Føler meg heldig!

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 14 okt. 2018 11:11

Heeey, Zaline! 🤩 Da er det kanskje håp for andre her også? Innmari gøy å høre at du fant en du kan blunke til!
Og du.. jeg er rampete nok, så ikke tenk på det.. 😉

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 14 okt. 2018 11:24

Hvor ble det av vaflene egentlig?
Var det bare et nytt pek🤔

(kvinne 42 år fra Hordaland) sø. 14 okt. 2018 11:25 Privat melding

Godt du ikke helt flinkipikiserer deg selv 😜
Nja, det var ikke noen her inne som fikk hjertet til å hoppe noen ekstra slag, en eks som poppet ut av hatten, ingen kanin altså, men en hot og handy hunk som har gått i seg selv og kom med nye takter å danse etter. Han overrasket, og jeg som aldri pleier å snu i døren, henger litt på klinken og myser inn dørsprekken.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 14 okt. 2018 11:45

Rumpa.. venta på deg i hele går jeg..

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 14 okt. 2018 11:46

Zaline, noen ganger er det jo bare greit å bli overrasket. 😋

(mann 39 år fra Akershus) sø. 14 okt. 2018 11:58 Privat melding

Kjøttmarked og alle vil ha dyr biff. Men det kommer jo med tilbehør, og det står ikke på menyen. Så da hjelper det lite om du er den beste indrefileten i byen hvis potetene og sausen er dårlig.

Nå ble jeg sulten.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 14 okt. 2018 12:25

Kos2018.. Skjønte ikke hva du mente egentlig.. Men kos deg med maten, du er tydeligvis sulten..

(kvinne 42 år fra Hordaland) sø. 14 okt. 2018 12:43 Privat melding

@FrkN, ja, positive overraskelser er hjertelig velkomne ;)

(mann 39 år fra Akershus) sø. 14 okt. 2018 12:45 Privat melding

Tenkte på mat når dere sa kjøttmarked, og da kom alt ut i form av matretter. Men det var litt metaforisk ment også 😉

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 14 okt. 2018 12:50

Kos: Kan ikke være så himla dyp på en søndag. Kan være slitsomt! 😉

(mann 39 år fra Akershus) sø. 14 okt. 2018 14:36 Privat melding

Haha. Søndag er dagen man reflekterer over uken som har gått og livet som er. Eller bare sove 😉

(kvinne 53 år fra Buskerud) sø. 14 okt. 2018 19:44 Privat melding

Så utrolig synd at ord og bilder skal si så mye om hvem man er, for det gjør jo ikke. Møtte flere flotte menn, også noen mindre flotte. Da mener jeg ikke utseendemessig, men menn med tyngde og integritet. Men kjemien må være der da, og den lar seg ikke styre. Flere sier at de tok så grådig feil, forestillingen var annerledes og overraskelsen i positiv retning. Ka farsken tenker jeg og undres, ja ja, hyggelig det, men så er det de som tror de skal dra fram utstyret før de klarer å drikke opp kaffen sin. Fy fader hvor tomt. Hva har de lest og tenkt mon tro? Selvtilfredshet sikkert, ego ego.
Plutselig skjønner jeg at det er ord som ikke bør stå og bilder ikke vises. Snedige greier hvordan vi kvinner tillater at andre tolker oss. Hvor tørre skal vi framstå for at en solid motpart skjønner at vi kanskje kan ha meir å by på enn en figur og et tomt hode? Ord som " kline" " leik" og " fryd" er kanskje noe annet i enkeltes ordlister, de kan liksom ikke brukes for da blir vi " billige". Utrolig. Hvem sier det egentlig mest om mon tro, ja jeg undres.

Alle møter er i grunn ganske så lærerike. Kunnskapen om mennesket utvides. Vi har da alle alle sider, men hvilke vil vi leve ut og hvilke vil vi dyrke? For en var det viktig å date på en kirkegård i vakker vår sol, kona bar fortsatt minnene og noe skulle vel gjennomleves, en annen syns at bading var tingen, badminton på ei grønn plen, Mørkgonga, kafeer. Ubekvemt, jo da, noe har da vært det også...det er da man lar akkurat den kroppsfornemmelsen få lov å være for så tusle videre og vite at jaggu var det sånn det var ja. Jeg har til gode å kaste småstein i sjøen, se hvordan den lager ringer i vannet. Man blir enklere med åra, når hodet har fått tenkt nok kanskje, samtidig som man veit meir hvor man selv står og vil gå.

Skjult ID med pseudonym Martemor sø. 14 okt. 2018 21:47

Et godt råd er å holde seg unna profiler uten bilde og som ber deg gå over til Skype . Noen har stor glede av å vise seg frem og det er ikke ok 🤔☹️

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 14 okt. 2018 21:59

Prikkete: Kjempefin refleksjon! 😊
Martemor: Har fått noen av dem.. eller de som vil rett på Snap..
-Skeeeeptisk, tenker jeg da og trykker febrilsk på blokker. Kjenner at den knappen blir lettere og lettere å trykke på for hver dag som går. Men håper jo på gull blant gråsteina da (særlig de som klarer å skrive hele setninger, med stor bokstav og punktum, og ikke har orddelingsfeil..). 🤪

Skjult ID med pseudonym maryandthe ma. 15 okt. 2018 09:04

Jeg kjenner også et gift par herfra - tror de har det fint, kids har det blitt også. Oh, bliss💕