Alle innlegg Sukkerforum

Disse hjertene........

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Høyogmørk ti. 27 juni 2006 09:32

Hva er det egentlig med disse hjertene i profilen. Hvorfor er de lagt der når de ikke funker? Jeg har markert for en jente som også har markert for meg, men hun svarer ikke på mailer... Jeg legger ikke noe annet i det en en kuriøs interesse, men burde man ikke svare på mailer da? Matchen er det heller ikke noe å si på så utgangspunktet ligger jo der....

Skjult ID med pseudonym snillgutt ti. 27 juni 2006 16:03

Har opplevd akkurat det samme som deg. De markerer meg som interessan, jeg sender dem en mail men får jeg noe svar, Nei.
Har tatt kontakt med veldig mange jenter her, men ingen vil svare meg. Ser jeg virkelig så skummel ut. Prøver jo bare å komme i kontakt med dere for å bli litt kjent. Er ikke farlig å svare på en mail. Svarer jo på de få mailene jeg får jeg.

(mann 43 år fra Buskerud) ti. 27 juni 2006 18:42 Privat melding

Men, det prinsioielle her. At ikke hjertene fungerer som de skal, er ett lite poeng her. Skal ikke stikke under en stol at jeg heller ikke bruker hjertene på den måten det er lagt opp til.

Bare en ting å gjøre folks...
Vi må nok jobbe opp en bedre moral her.

Dette er vår verden...

Skjult ID med pseudonym snillgutt on. 28 juni 2006 13:31

Bluelady man trenger vel ikke fortelle hele livshistorien sin eller skrive en hel side bare for å få kontakt med ei jente her inne vel, Eller er det det dere forlanger her. Er vanskelige dere jenter her inne.