Alle innlegg Sukkerforum

Utseende og vekt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym silje ti. 17 feb. 2009 23:59

Hvor viktig mener du utseende og vekt er?
Endrer den eventuelle graden av viktighet seg jo eldre man selv blir?

Skjult ID med pseudonym :) on. 18 feb. 2009 00:11

For meg er det uaktuelt med et par kg for mye, men det er fordi jeg liker aktiviteter, så da hadde vi nok ikke passet sammen der. Fjellklatring osv, gå turer. Ekke meningen å være slem, men da blir de litt fort slitne, hvis man ikke har trent noen ting. Det ser jeg som slapphet. Men nå er jo jeg ganske ung, så vet ikke hva de eldre tenker.
Utseende trenger ikke være en 8er for at jeg skal like en, så har mindre betydning der, men så klart har det også litt å si.

Skjult ID on. 18 feb. 2009 00:22

@ :)
Ikke for å kritisere meningen din, den har du all rett til å ha, men ei jente med ett par kilo for mye kan jo være sprekere enn ei tynn dame.

Skjult ID med pseudonym :) on. 18 feb. 2009 00:29

ja det er sant, men da er det jo ikke et par kg for mye da. Veit jo at muskler veier mere enn fett. Og de som er litt større og er i form, skriver det som regel på profilen. men så kommer det jo også ann på hvordan vi to definerer et par kg for mye da. Er mange forskjellige vinklinger der, har jeg iallfall sett her inne. Ser på meg selv som gjennomsnittlig, selv om jeg trener 3-4 ganger i uken.
Tror det var en egen trå om akkurat det temaet. Det var mye rart der, hehe

Skjult ID med pseudonym blåtrost on. 18 feb. 2009 01:16

Ett par kilo for mye har da null å si for utholdenhet. Men det spørs vel om "ett par kilo for mye" egentlig betyr "endel kilo for mye". Da blir saken en annen. :)

Skjult ID med pseudonym barelillen on. 18 feb. 2009 01:40

For meg så teller faktisk utseende en hel del, ikke i den forstand at han må være et såkalt glansbilde. Det faller jeg sjelden for. Men det må definitivt være noe med ansiktet som fenger MEG, det være seg glimt i øyet, blikket, sjarmen, øynene, men mest av alt et "levende ansikt".

Skjult ID med pseudonym bjeff on. 18 feb. 2009 01:41

finnes det en smålubben, men aktiv fyr med godt humør, artige kommentrarer og glimt i øyet som jeg kan sitte liten i armkroken til er jeg solgt. en sånn mann vil jeg ha!

Skjult ID med pseudonym ja takk on. 18 feb. 2009 06:39

Helt klart betyr utseende noe, men det spiller ingen rolle om du har noe kilo for mye eller skulle være for tynn. Nå er man jo på et sted der bilde skal fortelle om personen. Sjarmen, glansen i øynene. Øynene kan si mye om en person, hvordan bilde er tatt sier også mye. Men jeg synes at mye av det som står i profilen sier også en del om menneske, selv om det er mange som driver med løgn her ute.
Jeg ble faktisk veldig intressert i ei jente, som ikke hadde noen bilde i profilen, men hva hun skrev og måten hun skrev på.

Ergo. Utseende betyr mye, men vi er da forskjellig, så det spiller ingen rolle for meg om du er kort eller høy. litt for mye eller for lite.

Skjult ID med pseudonym easy2love on. 18 feb. 2009 07:39

Helt enig med "bjeff" her....sånn mann vil jeg også ha:))

Skjult ID med pseudonym kit on. 18 feb. 2009 07:57

Om "ett par kilo for mye" hovedsaklig er fett eller muskler har vel en del å si? Mange menn som trener en del har alt for høy BMI.

Skjult ID med pseudonym kula on. 18 feb. 2009 09:50

når du ser etter noen med pent utseende,hvordan vurderer du deg selv? Innbilsk og tror du sjøl er så flott?

Skjult ID med pseudonym Meg :) on. 18 feb. 2009 16:53

Vekt og utseende er ikke det viktigste for meg. Må jo være noe ved personen jeg synes er søtt eller sjarmerende. Mye som er mer turn off enn noen kilo for min del. Jeg er en jente på 30.

Skjult ID med pseudonym Morpheon on. 18 feb. 2009 17:01

Hei Bjeff,
Jeg legger gjerne på meg litt for å få deg i armkroken min =)

Skjult ID med pseudonym bjeff on. 18 feb. 2009 23:03

da logrer jeg med halen

Skjult ID med pseudonym bingo on. 18 feb. 2009 23:23

Vekt (mao ikke for stor) er viktigere en et pent ansikt.

Skjult ID med pseudonym =) to. 19 feb. 2009 10:10

Vikt är otroligt mycket viktigare för mig än ett fint ansikte. Folk som inte tar hand om sin kropp är avtändande!

Skjult ID med pseudonym Morpheon to. 19 feb. 2009 16:25

Det er nok andre ting enn vekten som forteller hvor godt et menneske tar vare på kroppen sin. Kropper kommer i alle fasonger og ikke alle er skapt til å være tynne. For noen vil manglende vekt være et sykdomstegn, så det går begge veger.

(mann 48 år fra Oslo) to. 19 feb. 2009 21:43 Privat melding

Problemet med internettbaserte sjekksider er at det stort sett er utseendet man går etter.
Det er ikke så lett å se om noen er snille/sjarmerende/kule/kosete/lojale/humoristiske på bilder.

Men så finnes det heldigvis treff hvor man kan mingle og bli kjent med personlighetene :)

Skjult ID med pseudonym Sigg to. 19 feb. 2009 22:34

Hva burde jeg skrive om kroppstypen min? Jeg har tidligere vært meget godt trent, spilte håndball på ganske høyt nivå inntil knærne mine slutta å fungere som de skulle. Etter det slutta jeg mer eller mindre helt å trene, men spiste like mye som jeg gjorde før. Naturlig nok la jeg en del på meg, og var i en periode litt overvektig. Nå begynte jeg å trene igjen for omtrent et halvt år igjen, og har godt kraftig ned igjen. Tingen er den at selv om jeg er bedre trent enn de fleste (tror jeg) så har jeg en liten mage på kanskje ett eller to kilo, bare for å si noen tall ut i luften. Skal jeg nå si at jeg veier et par kilo for mye, gjennomsnittlig eller muskuløs? Personlig så synes jeg nesten at jeg veier et par kilo for lite, og gjennomsnittet blant folk flest er vel gjerne et par kilo for mye, sånn egentlig. I profilen min har jeg skrevet at jeg er gjennomsnittlig, etter mye fundering over temaet. Har forøvrig en BMI på 22, som jo skal være ganske normalt. Noen innspill? Tips?

Skjult ID med pseudonym Ok to. 19 feb. 2009 22:37

@ Sigg

Velg "gjennomsnittlig". Alternativet "noen kilo for mye" har vel her på sukker vist seg å være forbehold de som er virkelig tjukke.

Skjult ID med pseudonym Månestråle to. 19 feb. 2009 23:20

@Sigg
Jeg (47 år) har litt mage og så har jeg litt lår, men vil si at jeg har en trent kropp (trener 3-4 gg pr uke), noen vil kalle meg slank.
.Jeg kaller meg selv for "gjennomsnittlig" pga jeg selv ikke syns jeg er slank og vil ikke benytte "noen kilo for mye" pga jeg har oppdaget det @ok snakker om...Muskuløs for meg er en som ikke har overskuddsfett, men det er min oppfatning...Og ikke alle menns oppfatning, har jeg oppdaget...)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 to. 19 feb. 2009 23:34

Jeg har også tenkt mye på dette..jeg er 170/68...altså i følge BMI,litt overvektig.
Men de fleste sier jeg er slank..og jeg trener 4-5 ganger i uka.Mener selv jeg er normal..
Men jeg er kanskje en av dem som skulle skrevet et par kilo for mye???

Skjult ID med pseudonym Goliat sø. 22 feb. 2009 14:59

For meg spiller det ingen rolle om det er noen kg for mye. Som det er nevnt tidligere i tråden kan BMI være et misvisende "måleredskap". Muskler veier som sagt mer enn fett. Hvis en person veier mye kan det være en kombinasjon av en kraftig benbygning og mye muskler.

Jeg for min del vil heller ha en dame som har noen kg for mye enn ei som er "radmager". Mye å ta i, mye å være glad i, he he...Men hvis det er alt for mye fett på kroppen på dama og at hun i tillegg ikke liker å røre på seg skygger jeg banen. En toppidrettsutøver må dama dog ikke være da.

Selv har jeg noen kg for mye på kroppen etter ei jul preget av mye god mat, snop og lite aktivitet. Men jeg trener og spiser sunt for å få disse kiloene av.

Skjult ID sø. 22 feb. 2009 15:08

Endrer seg vel etter hvor desp man er, uansett alder?

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 22 feb. 2009 15:38

@stjerne: Antall kilo er ganske uinteressant. Hvordan de er fordelt og hva de består av, er en annen sak.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 22 feb. 2009 15:40

Jeg mener sjarm og utstråling er mye mer viktig enn kg..
Jeg må helt erlig si at jeg ikke liker "tynne" menn... Liker å ha litt å ta i .... uten at det blir for mye.
En kosebamse med sjarm ... ja!!! hehehehe ;o)))