Alle innlegg Sukkerforum

Svimle mødre

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Akershus) on. 24 okt. 2018 11:06 Privat melding

som er ute og går tur med baby i barnevogn mens de stirrer ned i en mobil og ikke får med seg syklister som bremser ned og plinger. Helt utrolig, ser ikke en gang opp for å se at det er trafikk på fortauet.

Så til dere som er ute og går tur med ungen deres. Legg fra den fordømte mobilen og følg med!

Ha en fortreffelig onsdag alle sammen 😉

(mann 39 år fra Akershus) on. 24 okt. 2018 11:18 Privat melding

Jepp

(mann 39 år fra Akershus) on. 24 okt. 2018 11:49 Privat melding

De også, Luna79. Akkurat nå er veiene fylt med zombier som ikke ser hva som er rundt. E-18 og alt som fins rundt den strekka er et mareritt i rushen. Har selv blitt påkjørt av syklist bakfra, mens jeg syklet. Jeg følger med på alt.

Skjult ID med pseudonym Micke on. 24 okt. 2018 11:53

Det @Luna sa; svimle syklister er vel en mye større fare en mødre med barnevogn... For ikke snakke om el-sykler og andre motordrevne framkomstmidler som kommer i forrykende fart bortetter fortauene....

(mann 39 år fra Akershus) on. 24 okt. 2018 12:32 Privat melding

Bestemor på el-sykkel i 40km/t på fortauet eller Tour de France wannabe som sykler midt i veien og har bilkø bak seg? Det er en grunn til at jeg har lokalisert snarveier som tar meg vekk og forbi alt av trafikk. Jeg bor ikke langt fra en av de verste plassene med dette. Billingstadsletta. Her er det ville vesten hver dag etter kl 15.

(mann 39 år fra Akershus) on. 24 okt. 2018 12:39 Privat melding

Noen ganger lurer jeg på om de har trimmet sykkelen. Det har vært ett par episoder hvor folk har blitt stoppet og el-sykkelen viser seg å være blodtrimmet. Yngre folk da, men hvem vet hva besta driver med i garasjen og monterer. Jeg ble passert av en el-sykkel med veldig store hjul. Har en veldig god sykkel selv og la meg etter han. Hadde ikke sjangs, han forsvant!

(mann 39 år fra Akershus) on. 24 okt. 2018 12:58 Privat melding

Jeg opplevde en veldig skummel situasjon da jeg tok bussen for en stund tilbake. Vi kom i en litt lang sving. Mot oss kom 4 syklister som hadde hele bredden i motsatt kjørefelt. Bak de kom det en bil som ville forbi og han gærningen la seg mellom syklistene og bussen. Det gikk akkurat. Hadde f.eks bussen svingt litt og truffet bilen, så hadde bilen tatt med seg alle syklistene. Jeg var den eneste på bussen som så dette, for alle passasjerer satt og så på mobilen sin 🙄