Alle innlegg Sukkerforum
(mann 62 år fra Østfold) on. 18 feb. 2009 20:46 Privat melding

hvorfor er kvinner overlegne og tror at de kan få hvilken mann som helst ,bare fordi dem tror at vi menn er ute etter det dem ,,,,,,,, ja!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym lysstråle on. 18 feb. 2009 20:53

Dette blir for dumt...Eller mener du dette?
Er dette bare for å få i gang noe på forummet?

Skjult ID med pseudonym bingo on. 18 feb. 2009 21:03

Fordi kvinner uten problemer kan få seg en mann, og det _vet_ de. Derfor er det meget kresne og blir i bunn og grunn aldri _helt_ fornøyde. Når en så kombinerer dette med redsel for å gå inn i et nytt forhold, på tross av ønsket om tosomhet, så blir menn sittende på sidelinjen som tapere.

Forøvrig hjelper ikke desperasjon og bitterhet heller. Av en eller annen grunn forlanges det at menn skal smile like mye etter avvisning 174,som etter den første. Bare husk at du heller aldri skal legge deg etter mer enn en kvinne, er dette kvinne tre eller mer du tar kontakt med her inne så føler ikke hun, og de påfølgende kvinnene, seg unike nok til å gidde å bruke tid på deg.
Vil du ha kjæreste? Da må du faktisk spille et skuespill der du fremstår som eksepsjonelt selvsikker og glad, uansett motgang her i livet. samt at du har _aldri_ lagt dine øyne på noen andre. Klarer du det, så er du litt over halvveis til målet.

Skjult ID med pseudonym Ok on. 18 feb. 2009 21:04

Nå er jeg skikkelig drittlei av slike sutrete innlegg om damer som ikke svarer, som er overlegne og bla, bla. Sett deg i badekaret til tungsinnet går over og slutt med å spre negativiteten utover oss andre som har det hyggelig her.

Skjult ID med pseudonym lysstråle on. 18 feb. 2009 21:26

Nå må dere slutte å dra alle damer over en kam!!!! Er ganske så lei av at vi jenter har så lett for å få seg en mann...
Hadde det vært så veldig enkelt som noen vil ha det til...hadde dere gutta vært her på Sukker alene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym bingo on. 18 feb. 2009 21:30

@lysstråle

Det _er_ enkelt for dere å finne dere mann. Men siden det er så himla enkelt, så blir dere også litt over snittet kresne. Det er ikke en myte at kvinner helst vil ha den mannen de ikke kan få ;)

Kvinner sitte på sin pidestall og velger, menn springer som narrer for å innynde seg.

Neida, jeg er ikke bitter eller sur :) Men det lønner seg for en mann å forstå hvordan spillets regler fungerer ;) Poenget for menn er å senke standarden til et par tre hakk under seg, men ikke så langt ned at hun blir utålelig å være sammen med. Når alle menn forstår dette så blir nok antallet skuffede menn betydelig mye lavere ;)

Skjult ID med pseudonym Provokatør on. 18 feb. 2009 21:39

Så selv om ikke de som leser alle sutrete innlegg her eller blir irritert over at "nå sutres det igjen på forumet VÅRT" så betyr ikke det at de er utelukket fra å kommentere sine inntrykk/ følelser.
Dette er de erfaringer som er gjort og de ønsker å fortelle om dem.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 18 feb. 2009 21:54

ja !!! charmy har helt rett !!

Skjult ID med pseudonym Sigg on. 18 feb. 2009 22:29

@bingo
Er det ikke en liten misforståelse ute og går her? Det er nok lett for kvinner å få tilgang på menn til sex, jmf. det at meldinger som "skal vi pule?" o.l visstnok rett som det er havner i innboksen til mange kvinner (vil ikke helt tro på dette, sikkert fordi jeg føler en viss skamfølelse over å være mann). Sex er en ting, et forhold er noe annet lizzom. Men, dette var ikke så viktig. Det jeg lurer på er dette med at menn skal senke standarden sin tre hakk. Betyr ikke det at det blir en hel del kvinner som ikke får noen mann. og omvendt? Eller er tingen den at de mennene som sitter lavest på "rangstigen" er de som får de kvinnene ingen andre får?

Skjult ID med pseudonym ensom on. 18 feb. 2009 22:38

Ikke rart vi er single.

Skjult ID med pseudonym bingo on. 18 feb. 2009 23:27

@sigg

Det betyr at de menn som er lavest på rangstigen er de eneste som ikke får noe.

Skjult ID med pseudonym Sigg on. 18 feb. 2009 23:38

@bingo
Dette øvre sjiktet av kvinner da? Flyr de over oss vanlige dødelige inntil de en dag sveiper ned som en hønsehauk og griper tak i den de finner ut at de kan slå seg til tåls med? Eller finnes det flere menn enn kvinner? Kanskje disse kvinnene er lesbiske?

Skjult ID med pseudonym stjerne62 on. 18 feb. 2009 23:43

Nå fikk jeg svaret på hvorfor jeg er singel...
Jeg tilhører det øvre sjiktet...
eller så er jeg lesbisk..
Må tenke meg om nå...

Skjult ID med pseudonym Sigg on. 18 feb. 2009 23:44

Alle mann løp! De lesbiske hønsehaukene har begynt å kretse :P

Skjult ID med pseudonym verdadera on. 18 feb. 2009 23:49

Hjelpe trøste - hvor mange ganger må vi si det?
1. Ikke alle jenter har et haleheng av interesserte menn.
2. Noen jenter svarer skikkelig på de få brevene som dukker opp.
3. Enkelte mannfolk svarer ikke.
4. Noen av oss jenter begynner å mistenke dere menn for kun å skrive til barbie-dokkene.

Skjult ID med pseudonym loppa on. 18 feb. 2009 23:57

@TS
Om du savner flere mailer, så har jeg et godt råd. Fyll ut profilen din litt bedre og sleng på et bilde. Helst et hvor du smiler. Noen bilder i albumet er heller ikke å forakte. Kanskje du tenker litt annerledes da? :-)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 to. 19 feb. 2009 00:15

@advent (TS)
Var innom hos deg...Ingen ilde og til sammen 3-4 setninger i hele profilen din tilsammen...
Det skal litt mere til får å komme i kontakt med jenter i ditt sjikte....om vi får vite ditt sjikte noen gang da?

Skjult ID med pseudonym Goliat to. 19 feb. 2009 00:41

T. S.
Jeg synes at du høres litt bitter ut nå. Ja, jeg også har vært bitter og skuffet over manglende svar på meldingene jeg har sendt. Men når alt kommer til alt så handler det litt om hvordan en presenterer seg selv gjennom profilen sin. Jeg har jobbet litt med min. Nå har jeg opplevd at det er damer som har tatt kontakt med meg... Mener ikke å kritisere deg nå. Bare et tips...

Skjult ID med pseudonym blåtrost to. 19 feb. 2009 00:43

@TS

Fordi mannfolk er så dumme i huet at de gir dem for mye oppmerksomhet. Det vil antagelig avta den dagen mannfolk blir litt mer "hard to get".

Skjult ID med pseudonym Dee to. 19 feb. 2009 00:47

@TS
Du har en av de tynneste profilene jeg har sett. Hvordan kan du tro at du skal kunne skille deg ut i mengden av menn som har lagt mye mer innsats i å lage en bra profil, enn det du har?
Av og til virker det som om menn innbiller seg at når de legger inn en profil på et nettdatingsted, så kan de velge og vrake i damer. Det er nok ikke annerledes på nett enn IRL.

Skjult ID med pseudonym Goliat to. 19 feb. 2009 00:56

@ blåtrost.

He he. Kan du forklare litt nærmere hva du mener med litt mer "hard to get"?

Skjult ID med pseudonym Snekker'n to. 19 feb. 2009 01:00

Mannfolk blir aldri hard to get haha :-)

Skjult ID med pseudonym Sigg to. 19 feb. 2009 01:05

Hard when got? :P

(mann 49 år fra Østfold) to. 19 feb. 2009 01:12 Privat melding

Hva er dette for sludder? Eneste som kan få hvem de vil er Angelina jolie og Wenche Foss ;-)

Skjult ID med pseudonym juni to. 19 feb. 2009 15:35

sukk... om jeg bare hadde vært som Wenche Foss, _det_ hadde vært fint, det ;-)

advent:

dersom din opplevelse av at kvinner er overlegne, kommer av mangel på respons her inne, så tror jeg nok det har alt med din profil å gjøre. En så lite utfylt profil som din, innbyr ikke til kontakt, inviterer ikke til kontakt, og det er nok sjelden at jeg i hvertfall føler at jeg overhodet er forpliktet til å svare en så anonym profil. Dersom du ikke forteller ganske mye om hvem du er når du sender en førstegangsmelding til noen, da :-)

Erfaringen min tilsier at det ikke alltid trenger å bli en særlig god opplevelse å gi respons til veldig anonyme profiler, kanskje flere andre har hatt de samme opplevelsene som meg?

Skjult ID med pseudonym 123 to. 19 feb. 2009 15:57

kan ikke sukker lage en slags klagemur eller noe for disse som gjør ikke annet enn å sutre? Det går f... ikke en dag uten sånne sutretråder.....

Skjult ID med pseudonym Melody to. 19 feb. 2009 19:12

Det er da bare å hoppe videre til en annen tråd deg vel.....? Ikke noe å hisse seg opp over...de litt "enkle" og sure ...må få lov å uttrykke seg de også..