Alle innlegg Sukkerforum

Et surt og grinete innlegg. :P

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Libido to. 19 feb. 2009 13:11

Da har jeg vært medlem her i noen år, med varierende utbytte. Dvs. har datet en del, men er fremdeles singel. Gjennom denne tiden har jeg kommet med flere observasjoner av sukker.nos medlemmer. Siden jeg ligger syk hjemme, føler jeg meg berettiget til å klage og være grinete idag.

Bilder:
- x-kjærester bør helst ikke være med på bildene. Beskjær eller bruk noen andre bilder, ikke prøv å fargelegg personen i Paint! Det er klart det også kan være en god kompis eller en i familien, men jeg føler meg sjelden lysten til å ta kontakt med personer som har albumet fullt av andre potensielle "konkurrenter".
- Barn kan være søte, jeg forstår at de er en viktig del av livet ditt, men jeg vil helst bli kjent med deg først. 20 bilder av ungen og 1 av deg er litt skjev fordeling. Det samme gjelder også tantebarna/gudbarn/hunden/katten/fuglen din. (Og nei, jeg sammenligner og sidestiller ikke barn med dyr nå)
- Det er flott at du er aktiv og stolt av hjemstedet ditt eller ferieturen din, men å ha fullt av landskapsbilder hvor du ikke er med i bildet selv, blir kjedelig etter 3. bildet.
-Har du noen kroppslige fordeler, f.eks flotte pupper, gratulerer, men jeg tar ikke personene seriøst hvis bildene fokuserer på akkurat det. Det kan være fint å se på, men når man vet at personen antakelig får 100 mailer om dagen med kommentarer på akkurat det, er sjansen stor for at den ene seriøse henvendelsen forsvinner i mengden.

Forumbruk:
- Ja, det hender folk ikke svarer, og nei, det er ikke noe galt med deg. Klager på manglende svar/avvisning osv er en gjenganger . Hvis du absolutt skal ha svar kan du sende melding til dem i svargarantilisten. Hvis ingen ser bryet i å finne ut mer om hvem du er, så er det deres tap.

Hjerter og respons:
- Setter man et hjerte på en profil er det rimelig høl i hue å ikke svare når personen takker og vil vite mer om hvem du er. Hvis du egentlig ikke er interessert, drit i å hinte om det med hjerter!
- At man ikke svarer på førstegangshenvendelser er en ting, men å leke kostbar og bruke flere dager på å svare, når du allerede har vært innlogget flere ganger daglig og har lest brevet, er bare dumt. Når jeg går lei av å kaste bort tid på at du er kostbar, er det bare enda dummere å klage på at jeg gikk lei.
- Å gi utrykk for at du flørter med 40 stk samtidig er jeg ikke interessert i å vite. Har du vært på 5 dater denne uken, bra for deg, men da mister jeg interessen. Store tvekamper om din gunst, funker bare på film

Noen en

Skjult ID med pseudonym 4bidden to. 19 feb. 2009 13:30

Amen!

Skjult ID med pseudonym ung75 to. 19 feb. 2009 13:55

og sånn gå nå dagan

Skjult ID med pseudonym Macky to. 19 feb. 2009 14:01

Oj då..man må vel ikke vara så bitter bara för att man er syk:))
Allt som du skriver om har ju varit egna trådar om foton,svar och i princip hur odrägliga vi alla kan vara...
Kanske är nätdejting inget för dig om du blir så uppretad,ta det med en nypa salt..
Ett litet tips är kanske att du tar och slettar denna tråden och kryper ner i sängen så mår du garanterat mycket bätter när du vaknar..
Krya på dig och ha en fin dag :))

Skjult ID med pseudonym truseløs to. 19 feb. 2009 14:43

God bedring, håper du ikke er alvorlig syk! ;)

Skjult ID med pseudonym Libido to. 19 feb. 2009 15:17

@ Macky
Jeg er langt fra bitter, og jeg tror nok jeg er en av Norges gladeste mennesker. Er erfaren nettdater, men ikke funnet "the one" ennå, så jeg har ingen planer om å slutte med det første. Jeg har derimot vært veldig stille på forumet her i alle årene, så tenkte det var like greit å bare dytte ut det jeg hadde på hjertet, som fikk plass innlegget, med en gang. :P Man trenger ikke å være sur og bitter, fordi man sier ifra. :)
@ Truseløs
Det håper jeg også, men det er nok en klassisk pinglete influensa:P

Skjult ID med pseudonym :) to. 19 feb. 2009 15:36

" At man ikke svarer på førstegangshenvendelser er en ting, men å leke kostbar og bruke flere dager på å svare, når du allerede har vært innlogget flere ganger daglig og har lest brevet, er bare dumt. Når jeg går lei av å kaste bort tid på at du er kostbar, er det bare enda dummere å klage på at jeg gikk lei."
Værste er når de bruker som undskyldning at de ikke har hatt tid, til å være på internett.

Så sant, så sant

Skjult ID med pseudonym juni to. 19 feb. 2009 15:43

hmmm... mulig jeg har vært av dem som blir tolket som kostbar, fordi det kan ha gått flere dager før jeg har svart på meldingen, selv om jeg har vært pålogget hver bidige dag.

Prestasjonsangst kan være et stikkord. Profilen hans tiltalte meg kanskje, kanskje jeg ble betatt av meldingen jeg fikk? Da vil jeg bare forsikre meg om at jeg er i skikkelig skrivehumør når jeg svarer, sånn at mannen ikke bare får et svadasvar fra meg...

Skjult ID med pseudonym :) to. 19 feb. 2009 16:04

@juni
Men bruker du flere dager på hva du skal si? Er jo ikke sånn i virkligheten, synes man skal si hva man føler der og da. Gjør man ikke det i en muntlig tale a? Liker ikke den andre hva du skriver, hva er sannsynligheten for at en skal like deg i virkeligheten da, når dere treffes. Hvis du må prøve å være så perfekt som mulig. Vi må kanskje det, men gutter er ikke så kresne mener jeg da. Ikke jeg iallfall.

Synes at når man bruker "skrivevansker" som en undskyldning, blir teit. Skal det liksom ta 3 dager, så er man i skrivehumør og så de neste 3 dagene er man ikke det.

Skjult ID med pseudonym japp to. 19 feb. 2009 16:13

Dette er faktisk nesten litt morsomt:

Hvis gutta ikke klager over at de ikke får svar, så klager de over at svarene kommer for seint. Mon tro slik klaging former ens personlighet...Og mon tro en slik personlighet ikke nødvendigvis er hva kvinner (eller menn) søker i en partner.

Skjult ID med pseudonym juni to. 19 feb. 2009 16:53

:)

Jeg så for meg at en slik respons kunne komme, og jeg forstår at det kan virker litt teit det at jeg av og til trenger noen dager på meg for å komme i riktig modus for å svare :-)

Det er nok bare slik jeg er, og det er nok ikke en god egenskap å ha når man prøver seg på nettkontakt, jeg skjønner det.

Det er mye som er veldig mye lettere når en treffer mennesker IRL enn når man sender meldinger til hverandre her inne.
IRL har man hele personen foran seg og det å spille ball med hverandre verbalt blir også påvirket av kroppsspråk og ansiktsuttrykk, noe som gjør det hele mer autentisk, mer umiddelbart og mer kreativt.

Skjult ID med pseudonym såklart to. 19 feb. 2009 17:19

Må bare si at hvis jeg skal sette meg ned å skrive ett skikkelig brev, så kan jeg fort bruke 30-50 minutter, dog jeg er kar, nevnt brev blir også da evig langt til tider, men jeg føler at jeg ikke bare kan "kaste ned" noen ord til noen jeg muligens har lyst til å møte i virkeligheten. :)
Følgen av dette blir at man kan faktisk kan unngå å ha tid en dag eller to! Tre dager eller lenger med aktivitet på profilen derimot, det blir bare for kjedelig og kostbart.. Unntatt hvis du er superhelt og redder mennesker fra brennende bygninger hele dagen!

Skjult ID med pseudonym :) to. 19 feb. 2009 20:06

@juni
Er sant det, bare at jeg klarer å skrive med en gang, så vanskelig for meg å forstå. Men vi er alle forskjellige, så jeg respekterer det. Dette er ikke noe jeg tenker på mye, men siden TS tok det opp, så tenkte jeg at jeg kunne likså godt nevne det opp. For det var jo noe jeg lurte på.