Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange e-flørter man med samtidig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym w0nder to. 19 feb. 2009 19:31

Tittel sier alt, 1-2-5-10? Mener da aktiv brevutveksling, ikke bare førstemeldinger som det sikkert kan bli endel av.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 19 feb. 2009 20:09

Så mange du føler du klarer ..
Altså hvis du kan skrive med 10 stk samtidig ,uten å bli forvirret og litt usikker på hva du har sagt til hvem, så er det ingen som hindrer deg .
Men når det kommer til dateing er det andeledes ... selvsagt hvis du har en date på lørdag som ikke går bra kan man fit ha en ny date på søndag ... men når du finner noen du liker som liker deg ser jeg ingen grunn til å forsette å date andre.

Skjult ID med pseudonym w0nder to. 19 feb. 2009 20:36

Alright. Lurte bare på om hva som er "vanlig praksis", over 6-7 begynner det mye å bli mye å holde styr på, begynne å bruke notater muligens. :) Vurdert å lage koder for anekdoter, fakta og språknivå. Håper ikke dette grenser til sosiopat. ;) Problemet er ikke å huske de, men hva jeg har sagt! Mange snører for å finne den 'mest' rette! :)

(mann 48 år fra Oslo) to. 19 feb. 2009 21:45 Privat melding

Det interessante i denne debatten er kanskje om du er ærlig og faktisk forteller datene dine at du har andre på gress....

Skjult ID med pseudonym w0nder to. 19 feb. 2009 21:50

Det er kun snakk om e-flørt, er da ikke totalt uetisk av meg! :) Om andre er det må fåglarna vite!

(mann 48 år fra Oslo) to. 19 feb. 2009 22:48 Privat melding

@w0nder
"kun snakk om e-flørt"?
Du er vel klar over at en del folk legger litt mer i akkurat det enn deg?

Er ikke mer enn noen minutter siden jeg leste i en annen tråd her hvor en jente var snurt over at en kar hun hadde e-flørta med en stund plutselig ga henne fyken. Er det ikke mest naturlig å tro at dette nettopp skyldes at vedkommende hadde flere e-flørter på gang for så å bestemme seg for å satse på en av dem?

Hvilket bringer meg tilbake til utangspunktet; ærlighet.
Det viktigste er i hvert fall å informere de som "taper" når man etter hvert bestemmer seg for en av de 2-5-6-7-10 man har e-flørtet med.

Synes jeg da.

Skjult ID med pseudonym Meg :) to. 19 feb. 2009 23:26

For meg er 2-3 samtidig det jeg kan klare å holde styr på.... Begynner det å gå mot date roer jeg ned skrivingen med de andre...

Skjult ID med pseudonym jasså to. 19 feb. 2009 23:29

3-5!

Skjult ID med pseudonym w0nder fr. 20 feb. 2009 10:37

@SmartNinja
Såklart er jeg klar over at forksjellige personer har forskjellig syn på dette. :) Vil ha det helt klart at jeg faktisk har en genuin interesse for samtlige jeg skriver med. For å finne "den rette" må man lære fler å kjenne! :) Ikke at jeg faktisk har tror på at det eksisterer kun en person, per person, i verden som er "den ene". De som lever i den illusjonen skal få lov til det. :)

Jeg går ut i fra at de jeg skriver med, skriver med andre også, noe annet ville sjokkert meg! :) Såklart, hadde jeg nærmet meg en date, ville jeg roet ned skrivingen med andre, hadde ting klaffet ville jeg hatt samvittighet nok til å si i fra til de andre jeg har skrevet med! Forventer samme holdning tilbake! Ærlighet varer så absolutt lengst, men å nevne at man skriver med fler andre samtidig er vel muligens å dra det litt langt!