Alle innlegg Sukkerforum

Fotoalbum

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Meg :) fr. 20 feb. 2009 00:18

Et spørsmål til gutter....

Jeg har hatt en del kontakt med en søt gutt via sukker, mail og msn. Nærmer seg tid for date og nå har jeg plutselig, etter å ha lest om alle som er misfornøyd med hvordan dama så ut, fått litt angst for at han skal bli skuffet.
Har prøvd å gi han et ærlig inntrykk, og har sendt noen bilder via mail (selvsagt noen bilder jeg var rimelig fornøyd med selv).
Har en del bilder liggende på spacet mitt på msn....mitt spørsmål er derfor...ville du som gutt ha oppdaget dette og sett på de bildene?

Skjult ID med pseudonym Sigg fr. 20 feb. 2009 00:25

Kommer an på hvor interessert jeg er. Om meget så leser og kikker jeg uhemmet på alt jeg kommer over, og graver gjerne litt for å fylle inn bildet. Om jeg bare er mildt interessert så tar jeg det mer som det kommer. De sistnevnte har ofte blitt de beste datene :) Bilder på msn hadde jeg funnet meget raskt.

Skjult ID med pseudonym Johnny B fr. 20 feb. 2009 10:13

Myspace-bilder hadde jeg aldri funnet hvertfall.

Når du sier at du har en del bilder liggende på MSN, så er jeg litt usikker på hva du mener. Hvis du tenker på den web-profilen du kan ha der eller hva de kaller det, så her nok sjansen for at jeg hadde funnet de sånn ca 1 på en million :P

Skjult ID med pseudonym Meg :) fr. 20 feb. 2009 11:56

Ja, tenker på de bildene du kan se miniatyrutgaver av når du høyreklikker på personen på msn (kontaktkortet)

(mann 49 år fra Østfold) fr. 20 feb. 2009 12:12 Privat melding

Antagelig.

Skjult ID med pseudonym såklart fr. 20 feb. 2009 12:30

Hehe, spørs på gutten, hans nyskjerrighet og tekniske kompetanse. ;P Har funnet ut ganske så mye om personer, kun ut i fra fornavn og bosted!
Bare for å nevne en episode; fant fullt navn, adresse og telefonnummer samt en hel haug med personlige bilder ut i fra kun 'hosten' og kallenavnet til noen jeg møtte over internett, skal nevnes at vedkommende bodde i statene og ble rett og slett vettskremt! ;)
Er interessen der og bildene ikke alt for langt unna, så er det stor sansynlighet for at han finner de! :) Skader heller ikke å gi direkte link! Jeg vil så absolutt se så mye som mulig av ei jente jeg er interessert i å møte! :)

Husk: Han vil møte deg! :)

Skjult ID med pseudonym Meg :) fr. 20 feb. 2009 12:40

Hehe...ja, er egentlig utrolig hvor mye man kan finne ut via nettet....litt skremmende egenlig

Han har datautdannelse da, så sånn sett burde jo den tekniske kompetansen være der...hehe.
Kommer an på nysgjerrigheten da ;)