Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym hhmm fr. 20 feb. 2009 11:37

Leste VG fredagbilag.

Kvinner liker at mannen skal være en Bad Boy, Mer opptatt av seg selv, en den han er sammen med, og bruke lenger tid foran speilet, og veldig opptatt av sin egen kropp?

Jeg bare lurer, hva tenker jentene her inne? og vær ærlige. Hva liker du best, en som gir deg oppmerksomhet, eller en som du, til stadig på jage etter?

Skjult ID med pseudonym Meg :) fr. 20 feb. 2009 11:58

Jeg setter pris på gutter som kan gi meg oppmerksomhet ;)
Men ønsker en gutt som ikke bare dilter etter. Må ha sine egne ting. Liker ikke gutter som er altfor utseendefokusert, selv om det motsatte heller ikke er bra.

Skjult ID med pseudonym Macky fr. 20 feb. 2009 13:32

@SteinR..Jag gömmer mig inte nu och aldrig annars..får gå in på Macky så finner du mig.Dessutom så är jag tjej och jag råkar inte gilla det du skrev:vem bryr sig vad hva jenter liker!! Det är den kommentaren som var korkad....låter som om du är en stor egoist,och då menar jag att jag snakkar för fler än mig själv...det är vi sjönner du ??

Skjult ID med pseudonym Macky fr. 20 feb. 2009 13:36

@mar2...tror nog du fick med allt,kanske vi ska lägga till någon som bryr sig vad du som jenta tycker :))

Skjult ID med pseudonym Macky fr. 20 feb. 2009 13:44

Haha!! Trodde inte du var sååååå korkad men tydligen....så DU bestämmer var jag ska bo?? Haha!!
Du är ett stort skämt för manligheten...nog om detta...Du är bara ett lysande exempel på vad är helt turn off hos en fyr:)))
Have a nice life...Ps. jag är inte en dommare,skriver vad jag menar...that's it moron

Skjult ID med pseudonym :D fr. 20 feb. 2009 14:23

Jeg har ikke lest VG i dag, men føler at denne traff meg ganske godt! Vil veldig gjerne ha en bra fyr. En som kan sette meg høyt opp på prioriteringslista, gi meg oppmerksomhet som gjør at jeg føler meg bra, gjerne vil være sammen med meg og gjøre ting sammen med meg.

Likevel er dette IKKE de typene jeg faller for. De fyrene blir gode venner. MEN gi meg en fyr som er skikkelig kostbar, overser meldinger, ringer meg midt på natten når han er full, er midtpunktet i en hver forsamling og JA, jeg vil sannsynligvis gifte meg med han!! :D Noe er veldig galt med meg og jeg lurer selvfølgelig på hva jeg skal gjøre for å falle hodestups for en som er bra for meg. Noen som har noen gode råd? Jeg sitter klar med notisblokka ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 20 feb. 2009 15:25

@ :D

Det der er dessverre et vanlig problem - og da mener jeg et problem både for mange kvinner og mange menn i dagens samfunn. Fysisk/seksuell tiltrekning er ikke et valg - det er for en stor grad styrt av biologi. Kanskje også noe av erfaring/oppvekst, men mest biologi tror jeg. Hvem som faktisk vil være en god venn/forsørger/forelder etc. er nok derimot noe man heller lærer seg etter hvert – men det er jo ikke det man tenner på seksuelt. Der tror jeg genene våre har veldig mye å si, og de er dessverre fortsatt tilpasset et liv i et langt mindre sivilisert og langt mer risikofylt samfunn, slik det var de første 200.000 årene av menneskets historie, og ikke de siste 50 årene eller så hvor vi i Norge og Vesten stort sett bare har opplevd fred, frihet og velstandsøkning.

For mange kvinner er dette et problem fordi de vet at de mennene de kanskje ser vil være de snilleste, mest lojale og trofaste partnerne – og kanskje de beste familieforsørgerne (og da mener jeg bidrar, ikke er den eneste i familien som jobber) og beste fedrene til eventuelle barn – ikke er de som de nødvendigvis faller seksuelt for. Altså de beste partnerne i DAGENS moderne samfunn, hvor mannen ikke lenger trenger å være en modig jeger og kriger for å forsørge og beskytte familien, men hvor andre kvaliteter egentlig er viktigere.

Og for mange menn et problem fordi vi menn i Norge i dag tross alt i oppveksten læres opp til også ha ”myke” verdier og være snille og greie, og at vi nok heller ikke testes like mye som før – i forstanden å bli jeger, kriger, beskytter, sjømann eller et annet farlig, risikofylt yrke som definitivt vil gjøre noe med en manns karakter (hvis han overlever selvsagt). De relativt få risikable slike jobbene som er igjen er vel kanskje røykdykker i brannvesenet, jagerflypilot eller elitesoldat eller noe slikt, og de færreste vil eller kan vel være det. Dette gjør nok at mange menn sent eller aldri utvikler en del av de egenskapene som jeg tror kvinner innerst inne ser etter, og tenner på, selv om disse behovene kanskje ligger på et underbevisst nivå. Potensialet er der, men det får ikke modnet seg fordi man ofte trenger motgang og utfordringer å vokse på. Så disse mennene ender opp som venner i stedet. Hvor mange av dere kvinner har vel ikke kjent en mann som dere har synes har vært ”bare snill og god” og en kjempehyggelig venn, men som ikke fantes spennende, mystisk eller ”farlig” og derfor ikke trigget dere seksuelt? Sikker mange.

Just my 2 cents

(kvinne 29 år fra Oslo) fr. 20 feb. 2009 15:26 Privat melding

@ :D

Jeg kunne ikke ha sagt det bedre selv, honey!

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 20 feb. 2009 15:34

Forresten, bare for å unngå misforståelser: Med "modig jeger eller kriger" mener jeg ikke at det er yrket i seg selv som er så viktig. Det er de egenskapene som et slikt yrke kan gi. Stolthet, selvtillitt, modighet, respekt, lederegenskaper, osv. Det er klart en god del yrker i dag også kan få menn til å utvikle slike egenskaper (toppidrettsutøver, artist, næringslivstopp, yrkessoldat etc), og noen har de selvsagt uten å inneha noe spesielt spennende yrke, men poenget mitt var at jeg tror prøvende og risikable yrker er langt mer karakterskapende enn f.eks. kontorrotte eller lagerarbeider. Og det at en gutt/mann lettere vil utvikle seg til å bli en MANN (med store bokstaver, som dere damer liker å skrive det :) hvis han må vokse og utvikle seg gjennom stadige prøvelser.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk fr. 20 feb. 2009 16:14

Tja, det er nå allikevel fullt mulig å formere seg selv om man ikke har AD/HD, sosiopatiske trekk eller en eller flere alvorlige voldsdommer på rullebladet. Men det er jo ikke tvil om at det kan være en fordel.
Selv klarer jeg meg greit, og er vel neppe noen bad boy. Er vel heller ikke det stikk motsatte, men mer en mellomting.
Da er det faktisk ikke umulig å tiltrekke seg en del jenter.

De jentene som til stadighet blir sammen opplagte idioter synes jeg strengt tatt lite synd på, og det må de gjerne få lov til så lenge de ikke sitter å bitcher om "menn" i min nærhet.
Når det er ens egne preferanser som er problemet, bør man være voksen nok til å innse det.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk fr. 20 feb. 2009 16:19

@Macky

Er det "korkad" og gi fullstendig f**n i hjernedøde kvinnelige preferanser er jeg med glede en idiot.

Den dagen jeg begynner å tilpasse personligheten min etter hva jeg tror det motsatte kjønn vil sette pris på kan jeg like gjerne legge inn årene. Spesielt med tanke på at dette innebærer og bli ett selvsentrert rasshøl.

Skjult ID med pseudonym dame40+ fr. 20 feb. 2009 16:25

for å svare på det opprinnelige spørsmålet:
Det er flott at mannen bruker litt mer tid på å "pynte" seg.
Det er ikke tiltrekkende med en mann som du tydelig ser at ikke gidder å ta vare på hår, hud og seg selv.

Men bad boy, det er noe annet. I utgangspunktet virker bad boy og gutter som er litt utilnærmelig ganske spennende.
Men når det kommer til stykket, er det bare slitsomt. Vi jenter analyserer i hjel alt, og får vi en type som ikke ringer tilbake, virker likegyldig, eller oppfører seg ufint på noe måte, begynner hjerneaktiviteten vår å analysere hva som er feil. Og da ser vi først på oss selv, hva gjør vi galt.
Nei, takke meg til en flott fyr som sier det han mener, og står for det han sier. En jeg kan snakke med hvis jeg lurer på noe, istedet for å gå og lage historier i hodet mitt.

Skjult ID med pseudonym Goliat fr. 20 feb. 2009 16:44

@ oslomann og @ eliseb.

Jeg er helt enig med dere. Men jeg tror at dette er likt for begge kjønnene.

Forresten "oslomann". Det var et veldig godt skrevet første innlegg du skrev. Svært velskrevet. Hatten av for deg..

Skjult ID med pseudonym hhmm fr. 20 feb. 2009 17:16

Jeg synes det var mange virkelig gode innlegg her, og jeg fikk svar på mye. Og håper fler har fått det, noe har kansje formulert seg litt feil, kansje,

Skjult ID med pseudonym Melody fr. 20 feb. 2009 17:42

TS: Jeg orket ikke lese lange innlegg her, men jeg sier NEI NEI NEI og atter NEI!!! Vil ikke ha menn som bruker lenger tid på badet enn meg...huff..!! Han kan godt være bittelitt "bad boy"..hva nå enn den enkelte av oss legger i det,,, ;-)

Var sammen med en som jeg måtte vente på når vi skulle ut...DET er turnoff!

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis fr. 20 feb. 2009 19:12

Syntes det SteinR skriver er veldig bra, syntes det er skandale at denne "macky" får fritt frem til å kjøre personangrep.

Skjult ID med pseudonym Macky fr. 20 feb. 2009 19:35

@kjöttmeis ser inte ut att steinR syntes det eftersom att han slettat allt han skrivit..skriver man vad han gjorde får man ju räkna med svar,,,skandale,personangrepp oj.oj...give me a break!!

Skjult ID med pseudonym juni fr. 20 feb. 2009 19:37

Jeg klarer ikke å falle for en badboy som mest bryr seg om seg selv, jeg klarer det ikke, uansett hvor flotte de ser ut til å være :-) Bad boy triks funker ikke for meg, jeg blir usikker, mister fort interessen og trekker meg unna...

En skal ikke glemme det at det finnes mange kule, tøffe og maskuline menn (dersom det er det man egentlig synes er fasinerende) som også er både varme og omsorgsfulle og ellers på alle måter fine og sympatiske.

At menn bryr seg om utseende, synes jeg er ganske søtt ;-) Det er morsomt å se på en skikkelig "hunk" som bruker 20 minutter på å få håret i riktig fasong, eller at de bryr seg om at den kule skjorta har blitt bittellitt krøllete :-D Jeg vil gjerne ha mer av det!

Men blir nok litt mindre entusiastisk når jeg ikke får lov til å lurve til manken fordi håret endelig ble perfekt og ikke skal røres ;-p

Skjult ID med pseudonym juni fr. 20 feb. 2009 20:32

Fakinsupah:

nemlig!! Det finnes mange flotte, fine karer som står for en støyt, har egne meninger, og som utfordrer andre når de mener det er riktig, og som svært sjeldent bruker tøfler og busserull og som faktisk også er fullstendig sympatiske og ikke har et fnugg av såkalt badboytendenser!!!

Jeg håper også at dette med å like usympatiske mennesker er et fenomen som unge jenter kan finne på å gjøre, før de får litt mer vett i skolten og vokser det fra seg ;-D

Skjult ID med pseudonym bingo fr. 20 feb. 2009 21:10

Jenter på 18, jenter på 40+, det er ingen forskjell på hva de tenner på. Det som endres er hvor flinke disse jentene er til å plukke fra øverste hylle. 40+ klarer å finne BædBåis som klarer seg med en kvinne om gangen.

Skjult ID med pseudonym juni fr. 20 feb. 2009 21:34

Tror bingo vil være mest fornøyd med å tro at _alle_ kvinner uansett velger seg en badboy, og at alle de fine gutta dermed forblir evig single...

Er liksom bingo sin livsfilosofi, det...

;p

Skjult ID med pseudonym Ace fr. 20 feb. 2009 21:38

humm..da skjønner jeg hvorfor jeg er single ja :-P

men tror bingo er litt ute på tur der ja.. men folk må få mene det de vil :-)

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 lø. 21 feb. 2009 07:20

@Juni og Ace
Bingo er nok inne på noe...
I tillegg til at jenter i øvre del av alderskalaen er "dyktigere" til å velge de stabile bad boys'en så er det vel også slik at "markedet" for disse gutta skrumper en smule når de kommer opp i 40+, ergo så er stabilitet en fordel for dem.....eller tar jeg helt feil?

@Ace.
Det er joe en glimrende forklaring på vår sivilstatus det ja...;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 21 feb. 2009 21:02

joda , jeg har falt for min del av "bad boys" .. og så ble jeg voksen !!

Skjult ID med pseudonym såklart lø. 21 feb. 2009 21:05

Blir stadig oppgitt over å se 'støds' med 'babes', men heldigvis virker det som at IQ-gjennomsnittet i nevnte 'standard-forhold' ofte er ganske lav, noe som igrunn gjør dama totalt uinteressant for meg da jeg ikke kunne holdt ut med ei 'brunkremelskende', overfladisk og lite reflektert jente som det ikke går ann å ha en relativt oppegående samtale med, greit nok som noe å 'feie over', men i det store og det hele bryr jeg meg meget lite med hvem og hva nevnte jenter er ute etter, da de er totalt uinteressante, annet enn som 'dukker', og kan finne på hva de vil. :)

Tenner ikke dama meg av annen grunn enn rent kroppslig så kan hun ha det så godt. :) Skal nevnes at attraktivitet på det fysiske planet såklart også er et 'krav'. Heldigvis så virker det som om ihvertfall en god del oppegående jenter ikke 'kun' er ute etter bad boys! :) Marerittmotstanderen er selvfølgelig den akademiske 'stødden', gjerne med en grad i psykologi eller lignende. ;)

Skjult ID med pseudonym stjerne lø. 21 feb. 2009 21:59

Når man leser kjappt over innleggene ovenfor ...virker det for meg at dette er noe dere gutta er enige i....at jentene liker badboys..
Det er ikke jentene som skriver mye her...
Men jeg kan ta feil...har ikke lest alle innleggene og hvet jo egentlig ikke hvilket kjønn som ligger bak alle nickene..

Skjult ID med pseudonym såklart lø. 21 feb. 2009 22:02

@Tøffingen

Fantastisk innlegg! Det virker virkelig som om det er mange som 'faller for' nettopp dette, rett og slett sjokkerende! :) Har selv hatt venninner som har hylt og grini over hvor forferdelig X person er, for uka etter å slenge seg rett etter igjen, gjerne opptil gjentatte ganger!
Fantastisk fascinerenede idiotisk, hvorfor det er så gjengående peker desverre til at den biologiske påvirkningen overgår logikken i menneskets hjerne, noe som desverre kan føre til degenerering av gjennomsnittsintelligensen, noe filmen Idiocracy spiller så ufattelig godt på! ;)