Alle innlegg Sukkerforum

Blir du kynisk?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym SusieQ lø. 10 nov. 2018 12:20

Det er ikke til å komme bort i fra at etter utallige dater, noen korte forhold og mange meldinger så blir optimismen borte og man blir mer kynisk i forhold til å ha tro på dette opplegget. Ble minnet om det i dag. Fikk en melding (Ikke her) med en jeg har vekslet et par meldinger med at han nå trodde hans tid på siden var over. Han hadde fått melding av ei han hadde hatt et godt øye til. Dermed trodde han at alt var i boks. Mulig han var over snittet naiv, men jeg synes nesten det var søtt... Jeg har blitt veldig kynisk og laidback etterhvert. Hva med dere?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 10 nov. 2018 13:01 Privat melding

Det kan jo ha vært en fabrikkert unnskyldning for å kutte kontakten, uten at det gjør en mindre kynisk ifht nettdating

(mann 48 år fra Oslo) lø. 10 nov. 2018 13:05 Privat melding

Kanskje han har en forhistorie med den damen, men dersom de bare har chattet så er han litt naiv og/eller ønsker å spille med åpne kort og fokusere på ei av gangen. Kan være mange grunner, men han virker uansett ikke som en du bør tenke så mye mer på SusieQ

(mann 39 år fra Oslo) lø. 10 nov. 2018 13:06 Privat melding

Vel, han ga deg i hvert fall beskjed om ikke annet. At han satset på ett kort og ikke ville sjonglere, synes jeg faktisk er helt ok selv om det noen ganger kan vise seg å være naivt. Jeg har vært her en uke, og blir nesten litt sliten av bare å kikke, sveipe, få en melding, kommentere, få en ny melding, kommentere og så poff - stillhet. Når jeg selv ikke er interessert å skrive lenger, sier jeg dette, gjerne med en begrunnelse hvis det finnes noen (alder, barn/ikke barn, geografi osv.). Er det ingen annen grunn inne i bildet så må den andre tåle å høre dette også, typ «det var hyggelig å melde med deg, men jeg ønsker ikke å gå videre.» Å tåle slikt hører med til dette spillet og er mer realt enn plutselig stoppe å melde. Har derfor bestemt meg for alltid å svare en henvendelse. Ja, det koster, men det kostet også noe for vedkommende å stille det spørsmålet eller gi deg det komplimentet. Den digitale datekulturen er akkurat så forgjengelig som jeg var blitt fortalt. Men hver og én kan bidra med sitt og gjøre det mindre kynisk. Man trenger ikke være en overdrevent «prektig» person for å tenke sånn, det dreier segbare om å vise den respekten man forhåpentligvis ville vist i det virkelige liv.

Skjult ID med pseudonym SusieQ lø. 10 nov. 2018 13:06

Det kan det godt være. Men etter totalt fire meldinger så hadde det ikke vært nødvendig med en sånn løgn. Det hadde uansett ikke gått så inn på meg. Jeg snakker heller ikke om at han var kynisk. Det er mer jeg som er blitt det.

Skjult ID med pseudonym SusieQ lø. 10 nov. 2018 13:08

Det er veldig fint å si ifra når man ikke lenger ønsker dialog. Det gjør jo ikke alle... Det gjør heller ikke jeg alltid. Kommer an på situasjonen.

Skjult ID med pseudonym SusieQ lø. 10 nov. 2018 13:10

Jeg tenker ikke på han @krible. Det fikk meg bare til å misunne ham hans tilsynelatende optimisme. Den er borte hos meg. Og det er lite som går inn på meg lenger. Ergo blitt noe kynisk

(mann 39 år fra Oslo) lø. 10 nov. 2018 13:13 Privat melding

Du er ærlig SusieQ, det skal du ha!

Skjult ID med pseudonym SusieQ lø. 10 nov. 2018 13:15

Ærlighet varer ikke alltid lengst... 😉

(mann 39 år fra Oslo) lø. 10 nov. 2018 13:28 Privat melding

Jeg vil faktisk si at ærlighet varer lengst på den måten at de som ikke tåler den ikke er noe å gå videre med uansett. Halv ved er ikke noe å samle på!

Skjult ID med pseudonym SusieQ lø. 10 nov. 2018 13:32

Jeg er nok stort sett ærlig ja (bortsett fra når jeg unnlater å svare.... det er jo uærlig det å...). Har alltid forventet det samme tilbake, men der feiler mange gitt... Vet ikke om det er feighet det ofte går på. Og DA @jester, har du helt rett. Ikke noe å samle på!

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 10 nov. 2018 14:14 Privat melding

Jeg får null respons på nett, så jeg har mer eller mindre gitt opp av den grunnen.

Men ser jo de som dater mye fort blir kyniske.

Lett er det ikke, hverken den ene eller andre veien.

Skjult ID med pseudonym og så lø. 10 nov. 2018 14:37

Forutsatt at melding er teknisk sann, at det han mener han sier, så må jeg si jeg er av de som foretrekker slik oppførsel. Kommunikasjon som brytes brått uten ett minste adjø er ubehagelig.
Tanken at han er naiv, og /eller du er kynisk er ikke unormal, jeg tror nok det er noe naivt dersom han tror det er i boks. Jeg ror nok det må kalkuleres med mange forskjellige meldingsutvekslinger, en god del kaffedater, en del middager før en snubler over den som virkelig er gull i ens egne øyne. Dette er litt som HMS-statistikk:

For hver 625te lille skade som medfører plastring eller bandasje, finnes 125 større skder som medfører behandling og fravær. For hver 125 skade som medfører behandling og fravær har vi 25 skader som er meget alvorlige, krever store inngrep og lange fravær. For hver 25. skade som medfører store inngrep og lange fravær har vi en dødsulykke.

Om man skal føre meldingsutvekslinnger av noe tidsforløp med 625 personer, en etter en, ikke parallelt, da trenger vi MYE tid ...

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis lø. 10 nov. 2018 17:46

Men herrejol @Deshi2.. Skjønner ikke at det er stille hos deg.. du er jo en flott fyr! Kunne kanskje fylt ut litt mer på profilen din.. A girl likes to read and dream, liksom..

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 10 nov. 2018 18:19 Privat melding

@FrkNesevis

Takker for tilbakemelding men profilen min er «passiv»

Her på 4. Året så dar blir man litt slakk. Prøvd det meste, tro meg 😊

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 10 nov. 2018 18:53

Ja, merker at jeg har blitt mer likegyldig og kynisk dessverre.

Skjult ID med pseudonym SusieQ lø. 10 nov. 2018 19:22

Likegyldig er også et ord jeg kan bruke ja @coma

Men når det er sagt så unner jeg virkelig de som finner hverandre på denne måten all lykke. Jeg tror bare ikke at det skjer meg. På denne måten i alle fall...

Skjult ID med pseudonym SusieQ lø. 10 nov. 2018 19:29

Kanskje jeg ikke vil det nok. Kanskje jeg er for lite på. Har ikke så mye troa på noen på disse sidene lenger og chatter litt som tidsfordriv. Det merker de nok... Og jeg blir kynisk og likegyldig til om de vil møte meg eller ei. Lenge siden jeg var blitt i fyr og flamme over noen på nett gitt...

(mann 48 år fra Oslo) lø. 10 nov. 2018 19:52 Privat melding

De signalene man sender ut (bevisst eller ubevisst) blir ofte oppfattet, så er man likegyldig så får man kanskje likegyldighet tilbake. Eller noe annet uønsket

Skjult ID med pseudonym SusieQ lø. 10 nov. 2018 19:55

Du har sikkert rett @krible 😋

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 11 nov. 2018 03:15 Privat melding

@Krible

Når jeg har gitt mest faen, og skrevet et enkelt «Hei, lyst å bli kjent?» så har det blitt gang med rett person. Det er bare måneder / år mellom de som gidder å svare (for egen de)

Slik dating og på byn er ikke for inteoverte som meg.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 11 nov. 2018 03:20 Privat melding

Gang=pang @Deshi2?

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 11 nov. 2018 03:23

Jeg er på lag med Deshi2!
Men, at du er her, burde jo være nok, i og for seg! 👍😊

(mann 48 år fra Oslo) sø. 11 nov. 2018 03:23 Privat melding

Deshi2; De fleste damer vil nok ha mer enn én setning. Og de vil også ha noe som vitner om at du har lest profilen deres eller sett noen spennende detaljer i bildene deres. Skriver man noe som ikke fanger opp noe personlig om dem så føler de seg ikke spesielle eller utvalgte. Og da er det ofte kroken på døra.

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 11 nov. 2018 03:37

Jeg slår gjerne kroken på døra!
Dersom dama ser til meg, for annerkjelse, etter første melding, så er hun allerede; på feil spor.
Det faktum at jeg allerede har tatt kontakt, er mer en annerkjennelse nok, i min bok.
Jeg skal ikke; mate et ego.
Punktum!
😎

(mann 48 år fra Oslo) sø. 11 nov. 2018 03:58 Privat melding

He he Bigluv. Er for så vidt enig med deg. Men så lenge det gir meg selv en glede å formulere en personlig melding så pleier jeg å gjøre det. Det hender en sjelden gang jeg sender en kort spontan førstemelding, men det faller ofte gjennom.

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 11 nov. 2018 04:13

Du er mer rutinert, en meg Krible,
jeg gir aldri noe, i første melding.
Enn; et hei!
Det er prinsipielt for meg.
😎

(mann 48 år fra Oslo) sø. 11 nov. 2018 04:22 Privat melding

No surrender! 😂 Godt det er noen som er prinsippfaste Bigluv

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 11 nov. 2018 07:45

Misunner de naive, men som fortsatt tør å gutse uansett utfall, enn de som sitter her og rapporterer om sitt kyniske og likegyldige tilnærming til dette gamet. No offence mot deg, Ts. Mange fler som lider samme skjebne her inne.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 11 nov. 2018 07:49

Men for å svare på spørsmålet ditt.
Jeg vil ikke bruke kynisk, men realtitetsorientert. Som andre her melder så blir innledes det meldinger, så poof - forsvinner dialogen i løse luften. Eller så er det ghosting. Så jeg skal føle jeg sitter med rimelig sikker følelse før jeg vil satse ordentlig.

Jeg føler vel mer at norske (spesielt menn) er så redde for å få nei. Sjekking som jeg vokste opp med er vekslet med småkjølig lilegyldig sweiping og massefletting.

(mann 55 år fra Telemark) sø. 11 nov. 2018 09:47 Privat melding

Jeg var på møteplassen en periode men har valgt å prøve sukker.har dere noen erfaringer med begge virker som det er litt mer aktivitet på møteplassen.jeg er ny her så jeg bare spør?

Skjult ID med pseudonym SusieQ sø. 11 nov. 2018 09:51

Klart jeg misunner de som fremdeles er naive og optimistiske @mækstuff. Litt av poenget mitt det.

@sommer. Har vært på Møteplassen. Fikk flere meldinger der for å si det sånn. Men mange av de samme fjesa. Og like singel....

(mann 55 år fra Telemark) sø. 11 nov. 2018 09:54 Privat melding

Ja jeg hat jo vært der i 2 lange perioder. Mange av de samme gjess ja

Skjult ID med pseudonym sør sø. 11 nov. 2018 12:58

Vil bare være naiv og tro alle er ute i gode hensikter. MEN dessverre etter en tid i nettdating så sniker kynisme inn. Folk tør ikke er en dialog god tror man det er for godt til å være sant og det stemmer flere en gang.
Nei en får leve livet godt som singel å håpe på tilfeldig møte med H*N😀

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 15:42

Om jeg må vente til jeg blir 81 år, da kan det faenmeg bare være!! 😫

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 15:44

Haha! 😁

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 15:46

Neida.. bare 40 år!! 😫😂

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 15:52

Nei! Nei! Nei!! Jeg er ikke kjent for min enorme tålmodighet akkurat! 😂😂

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 16:20

Gidder ikke være med på det, @ Luna!! Om ikke det blir noe luuuuv på førti år, kan det faenmeg bare være! 😫😫

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 11 nov. 2018 16:29

Vil ikke si at jeg har blitt kynisk, synes heller ikke jeg har møtt så mange her som er direkte kyniske.
De fleste er bare ganske likeglade. Og det er ganske forståelig, synes jeg. Hvor naturlig er det å bry seg sånn veldig om folk man kanskje aldri har møtt en gang, som egentlig bare er en vilt fremmed som man bare hsr skrevet litt med på nettet liksom? :/

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 11 nov. 2018 17:36

Er det noen med puls der ute?
😎

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 17:42

Jepp! Her er det både puls og pust! 😂😂 Og en faens så kjedelig søndag sjel en leire lenge etter!! Sukk!

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 17:43

Sjel?! Skal skulle det stå! 😂

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 11 nov. 2018 17:54

Puls!
💖
🔥
😊

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 17:56

Puls må det jo være, ellers blir det kjedelig, gitt! 😂😂

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 11 nov. 2018 18:02

Jeg lurer på om jeg er blitt Zombiefisert...
🤔
Du kan få kontrollere pulsen min, frøken!
😘

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 18:05

@Big.. najs! SøsterNese til tjeneste! 😉

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 11 nov. 2018 18:07

😊
Dersom jeg ikke har puls, Nesa, går det greit om jeg tar din?
😋

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 18:10

@Big..skal du stikke av med pulsen min?! 😂

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 11 nov. 2018 18:13

Vi får se...
🧟‍♂️

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 18:15

@Big.. bare advarer.. jeg har sett Walking Dead, altså! 😂😂 Så zombier blir ikke gamle rundt meg.. Hjernen min får du aldri! 😂😂

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 11 nov. 2018 18:22

Jeg satser på, at jeg har puls!
Det er nok mest sannsynlig tilfellet!
😎

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 18:25

Enda godt! Blir litt mindre jobb på meg da, siden jeg ikke får sjekka om du har puls da.. kjeeedelig! 🙄

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 11 nov. 2018 18:27

En god indikasjon er hvor du kjenner din egen puls når du møter noen 😇

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 18:31

Hvor du kjenner pulsen?! 😂

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 11 nov. 2018 18:33

Ja, det blodet, pulserer vel rundt i kroppen, det da...
😎

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 11 nov. 2018 18:34

Oh yes @FrkNesevis 😉

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 18:35

Haha!! @Coma..

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 11 nov. 2018 18:36

Kroppen ass 😁

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 11 nov. 2018 18:42

Jeg har for mye puls!
Det er konstatert!
Beklager søster Nesa!
Jeg har visst konstant puls!
😎

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 18:43

Faen ass! Jeg som så for meg litt tafsing, @Big.. 😂

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 11 nov. 2018 18:43

Mye sengeliggende @Big? 😉

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 11 nov. 2018 18:47

Det ble noen timer i senga, i dag Coma! 😉
Jeg skal på i natt!
Ellers så tenker jeg, at det er minimalt med ligging, i den store ensomme senga mi!
😜