Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 13:42

Det har vært snakket om responstid på føestemeldinger og meldinger generelt. Jeg er helt avslappet til at det kan ta tid før mottageren svarer, men jeg er ikke så glad i at en chattekveld blir avbrudd uten en skikkelig avrunding.

Når man har chattet fram og tilbake en hel kveld, funnet tonen og begynner å tenke at vedkommende er interessant og interessert, kræsjlander min interesse når det plutselig blir stille midt i samtalen.

Flere som har erfaringer og tanker rundt dette?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla sø. 11 nov. 2018 13:47

Da hadde jeg nok tenkt at noe kom opp. Kanskje han sovnet, fikk besøk eller en telefon eller noe og at samtalen fortsetter dagen etter eller no.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 13:52

En gang er greit, men om det er et mønster i det, at det ofte skjer, hadde jeg tatt det opp med han.. liker det ikke, nei..

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 11 nov. 2018 13:52

Ja, jeg analyserer ikke sånt så hardt jeg. Fyren kan jo ha et liv!

Jeg er ikke alltid kjempemotivert for å chatte masse med en gang, må bare innrømme det. Og av og til så forstyrrer barn, jeg får uanmeldt besøk, nettet ramler ut, telefonen ringer, jeg sovner på sofaen.. ting skjer og. At vedkomne skal bli snurt og uinteressert for dette blir blir meg litt rart når relasjonen bare så vidt er påbegynt. De kjenner meg ikke og vet ikke noe om meg og min situasjon. Blir rart å starte å kreve ting så tidlig?

Ting som kræsjlander min interesse er heller ting som kjipe holdninger, masing, furting, sjalusi, "primadonnanykker"..

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 13:55

Joda, jeg tenker også sånn for det meste. Egentlig.

Mulig jeg bare er for høflig/pliktoppfyllende. Jeg ville nemlig ha kommet tilbake ganske kjapt, hvis jeg hadde kommet til å avbryte. -Hvis jeg var interesset, da.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 13:56

Jojo.. men da forklarer en jo gjerne hvorfor det skjedde i etterkant.. om det er et mønster i det, og en liksom bare fortsetter som ingenting neste gang, syns jeg jo det er litt rart.. Det hender jo at ting skjer, og set er selvfølgelig helt greit det.. Alt er ikke enten svart eller hvitt, liksom..

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 11 nov. 2018 13:56

Vårsol, jeg hadde nok det jeg og. Ofte. Men noen ganger er jeg ikke kjempeinteressert med en gang. Det tar litt tid. Noen må vokse litt på meg, og da gjør de ikke seg selv en tjeneste med å bli sure og krevende.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 14:08

Selvfølgelig har folk et liv. Jeg har også det. Det hender jo at jeg også blir avbrudt, men er jeg interessert forklarer jeg kjapt hvorfor jeg ble borte.

I chattefasen er jo antennene ute, på alle vis, og hvis jeg reagere på væremåte allerede så tidlig, bremser jeg litt. Sånn er det bare.

Nå sier jeg ikke at meldingsavrunding er det viktigste her i verden, men jeg synes likevel at det er et pluss, og at det vitner en slags respekt og evne til å se andre.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 11 nov. 2018 14:14

Jeg er enig i det. Men det å være litt raus, lett på foten og ta ting lungt er også egenskaper som er kjempeviktige. Mer viktige enn å avslutte riktig for min del...

Jeg tror jeg har brukt altfor mye tid på å sette i gang sånne chatterunder med diverse mannfolk, til at jeg ser noe særlig potensiale i det lenger. Vet jo at det neppe "blir til noe", så å legge masse i det er lite vits. Nå driver jeg uansett ikke med det for tiden, men mye ligger nok der... Jeg orker ikke legge masse i det. Man får heller treffes eventuelt. Frem til da, så blir det litt som det blir.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 14:35

He, he, FrkBeist. Jeg tror ikke jeg mangler raushet, altså. Og ikke er jeg særlig sur heller. 😇

Jeg sier bare at det for meg er et godt tegn, og et pluss, dersom han runder av samtalen, eller kommer kjapt tilbake dersom han sovnet. 😊

Skjult ID med pseudonym sør sø. 11 nov. 2018 14:38

Det syns jeg er veldig uhøflig og lite respekt. Liker å avrunde og få en naturlig flyt til neste chat. Og erfaring tilsier de som gjør det er mest seriøse

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 14:45

Jeg får i hvert fall ikke så lyst til å være den som tar opp tråden igjen, hvis han bare forsvant under forrige samtale. 🙃

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 11 nov. 2018 14:52

Jeg vet ikke om jeg hadde gjort det? Hadde jeg likt han godt, så ja. Hvis ikke, så kanskje ikke? Men tenker det er helt greit at du ikke har så lyst til det. 🙂

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 14:56

Ting er jo ikke sort-/hvitt, som du sier, men hvis man har avsluttet samtalen på koselig (og høflig) vis, er det lettere å være den som tar initiativ neste gang. Det skal så lite til, liksom. 😊

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 11 nov. 2018 15:08

https://www.huffpost.com/entry/curving-is-the-latest-trend-to-make-your-dating-life-totally-miserable_n_5be33e8de4b0e8438892fa8d?ncid=fcbklnkushpmg00000063&utm_medium=facebook&utm_source=main_fb&utm_campaign=hp_fb_pages

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 15:10

Patent, jeg tror du er den rette for den den bokoppgaven! Du har jo full oversikt over alle tråder og uttalelser, i tillegg til at du har det kritiske blikket en skribent antagelig bør ha. 🙃

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 11 nov. 2018 15:16

Tror innledningen må inneholde noe med å ha lave forventninger...

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 15:29

Patent, jeg vet jo ikke annet enn at du stadig uttaler at trådemner enten er gjentatte eller teite.

Jeg leser sjelden at du kommer med egne perspektiv/erfaringer/synspunkter på det tråden egentlig handler om. -Og det forbauser meg egentlig litt, for jeg tror at du er en reflektert mann. Sånn egentlig. 😊

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 15:52

Enig, Luna79!

Og for meg trenger ikke grunnen være så god heller. Jeg trenger ikke å vite hvorfor han ønsker å avslutte kveldschatten engang. Må man avslutte er jo det helt greit; jeg liker bare at det sies ifra.

Det er derfor derfor jeg syns det blir litt nedtur når jeg tror vi er på bølgelengde på mange punkt, og så plutselig bare forsvinner han midt i samtalen.

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis sø. 11 nov. 2018 15:55

Enig, Vårsol.. Det har noe med respekt å gjøre..

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 15:58

Patent, jeg har ingen forventninger til deg. Jeg synes bare det er litt pussig at du stadig kritiserer andres tråder, og lurer jeg bittelitegranne på hva det gir deg å gang på gang å "sette folk på plass".

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 11 nov. 2018 16:03

Enig i at det er en uting når samtalepartner bare forsvinner midt i en samtale. Det tar bare 20 sek. å skrive en kjapp melding om "Nå får jeg besøk, melder deg i morgen".

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 16:09

Det er poenget mitt, ja, Coma 😉!

Hva er det du ikke gjør, mener du nå, Patent? 🙂

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 11 nov. 2018 16:21

Jeg tenker at dere får bare irritere dere og reagere i vei. Det hjelper jo lite når andre ikke tenker over dette. 🙂Jeg kan fint gjøre sånt uten å tenke noe videre over det... Uten at det ligger noe vondt eller avvisende bak det. Hvordan en motpart velger å ta det er også et valg. Faktisk.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 11 nov. 2018 16:21

Det der funker så jævli på meg.
Hadde en som jeg dreiv og meldte med i sikkert to år.
Skikkelig koselig på, så plutselig borte. Jeg drit irritert, skriver åtte til seksten meldinger der jeg forbanner, trygler litt, angrer og unnskylder osv., men ikke noe svar. Så, tre uker seinere: «hei». Og da er jeg der, da, vettu.
Han klarte å engasjere meg følelsesmessig, noe de fleste andre ikke klarer. Stort sett ganske flat, lite engasjert i dem. Han her klarte å fyre meg opp, skikkelig og.
Smart kar.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 11 nov. 2018 16:31

Det der høres ut som noe helt annet Lone: Idioti.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 16:38

Jeg vil ikke kalle det idioti. Jeg vil kalle det menneskelig.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla sø. 11 nov. 2018 16:38

To sider av samme sak.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 11 nov. 2018 16:44

Tenker egentlig at han ikke var så dum, jeg. Å bli kjent gjennom dette formatet her er ganske krevende egentlig. Man har sååå kort tid å gjøre et inntrykk på.
De aller fleste man er i kontakt med havner i den bunken «glemt etter 5 minutter». Har man klart å engasjere noen følelsesmessig er i hvert fall sannsynligheten større for ikke å bli det:/

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 11 nov. 2018 17:10

Har rett som det er sovnet fra kvinner i chat ja. Har nok skjedd i andre situasjoner og.
Slikt som skjer det ja.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla sø. 11 nov. 2018 17:13

Så egentlig bør du gå i deg selv, @vårsol. Du chatter for kjedelig slik at han sovner. 😂

Skjult ID med pseudonym Turn of.. sø. 11 nov. 2018 17:33

Skal innrømme at det har skjedd meg og. At jeg har sovnet...det kan lett skje etter en krevende dag på jobb...så om noen faller ut er helt greit...legger ikke noe i det...gidder heller ikke chatte bare for å ha noe å fulle tiden...Det bør jo være litt interessant, i det minste..

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 11 nov. 2018 17:35

Jeg fikk en frisk melding, i går! 😊
Ikke hørt noe siden...
Jeg lurer på, om det er en scam?
🤔
👻👻👻
Stillhet er kjedelig!
😎

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 11 nov. 2018 17:45

Jeg har bestandig antatt, at dating var mer rett frem...
😝
Vel vel, så feil, kan en altså ta!
😁

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 17:51

GuriMalla: Ja, jeg lover å skjerpe meg! 🙃

Patent: At du ikke finner mine tråder interessante får jeg dessverre ikke gjort noe med. Og hvis det er sånn at du ikke synes mine temaer er interssante for deg, er det jo bare å la dem passere. På den måten kan de som er interesserte, enten de er enige eller uenige, diskutere. Og dermed beholder tråden sitt opprinnelige tema. Har jeg noe å si om temaet på en tråd jeg leser, deltar jeg. Jeg hopper elegant over temaer jeg finner uinteressante. Jeg synes det så enkelt!

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 18:04

Luna79: Takk! Jeg stiller spørsmål som jeg synes er relevante med tanke på dating, ja. -Fordi jeg tenker at folk på en datingside er opptatte av dating, og kanskje kan få noe godt ut av å snakke sammen. At folk er uenige med meg, eller ser temaet fra en annen synsvinkel, synes jeg er helt topp. På den måten kan jeg kanskje kanskje lære noe.

Men jeg stiller ikke spørsmå på forum for å få fasitsvaret på temaet/situasjonen. Jeg står ganske støtt i meg selv, nemlig, men jeg er genuint interessert i hvordan vi mennesker er skrudd sammen på ulike vis. -For det er nemlig ganske fascinerende!

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 18:36

Så bra at du er glad, Patent!

Hvis du mener at jeg er hårsår, må jeg dessverre si at det er ganske langt unna sannheten. Jeg tåler nemlig godt å bli motsagt, og jeg lytter gjerne til andres synspunkter. Det er jo derfor jeg oppretter tråder.

Jeg skjønner bare ikke hvorfor man skal kommentere, hvis man finner temaet uiteressant. Hva ditt behov er når du gjør dette, tipper jeg at du vet ganske godt selv. Jeg tror nemlig du har en god porsjon med selvinnsikt.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 18:56

Jeg beklager å måtte si at du tar feil, Patent, men jeg er hverken hårsår eller snurt. Hva skulle jeg tatt så ille opp for av det du skriver? At du synes det er kostelig, er jo nesten smigrende. Men bare nesten!

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 11 nov. 2018 19:20

Patent: Jeg ser jo bare på dette som en livlig diskusjon, selv om vi er langt fra trådens opprinnelige tema.

Jeg liker engasjementet ditt, og at du blir så ivrig, selv om du prøver å si at du ikke bryr deg. Men hvis du synes det blir gnålete, er det kanskje på tide å avslutte? 😊

Skjult ID med pseudonym GuriMalla sø. 11 nov. 2018 19:22

Hvem får siste ordet?

Skjult ID med pseudonym FrkBeist sø. 11 nov. 2018 20:43

Å få siste ordet har vel aldri vært en greie? Den beste gir seg først, tenker jeg...
Ellers er det vel bare å gnage på den same grøten i det uendelige....

Skjult ID med pseudonym GuriMalla sø. 11 nov. 2018 20:47

Å få siste ordet har i høyeste grad vært en greie.