Alle innlegg Sukkerforum

Når, hvordan, forventninger, ærlighet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bernt lø. 21 feb. 2009 11:51

Hei hei :)

Vi har alle egenskaper og sider ved oss selv som er dårlige. Som vi selv og ander ikke er fornøyd med.
Når skal en forelle om dette, hvordan skal en legge det frem?
Slikt som en vet ikke helt hva en skal svare og kommentere i ulike situasjoner. En har jo slike standard spørsmål, hva synes du om klærne, ser jeg fin ut, tykk ut osv.

Noen vil lage mat til en deg, som de selv liker veldig godt, du er kresen og redd for at du ikke skal like det. Du er ikke engasjert å føler ikke du kan si, ja det ville smakt.

For dem som liker å kose, når en opplever at en gir mest og får for lite i retur. Skal en da si, gjør det mer og oftere. Gjør slikt som jeg gjør med deg. Fordi det jeg gjør med deg er slikt jeg selv ville likt det. Derfor ønsker jeg det i retur. Også iniativet, en føler det er kun en selv som tar steget. Det blir jo bra, men en kunne tenkt seg at den andre også tar skrittet.

Skal en være ærlig om sine negative sider. Jeg har vanseligheter med å snakke/ by på meg selv. Kan en forvente at den andre skal hjelpe en med å bli bedre?

Hvordan fortelle/ få frem forventningene? Å hva gjør en når de ikke blir etterfølgt (selv om en kanskje har fortalt om dem)?

Skjult ID med pseudonym Morten lø. 21 feb. 2009 12:25

Ærlighet varer lengst, jeg har gode erfaringer med å fortelle om mine dårlige sider. Jeg ville fortalt det som det er, uten for mye utenomsnakk, hvis den andre ikke takler det blir det jo dumt å oppdage senere, siden du har holdt igjen. Når du forteller om en dårlig side eller to, fortell også om en god side. Som jeg brukte si til hun jeg var sammen med sist; hvis du ikke har noe hyggelig å si opp i alt det negative kan du liksågodt la vær å si det.

Jeg ville selvsagt aldri sagt til ei jente at hun så tykk ut, aldri aldri aldri!!!

Vel, si at du er kresen på mat, fortell det som en av dine "dårlige sider". Også kan jo du lage mat først da vettu.

Gjør deg litt mere utilgjengelig i perioder, du trenger da ikke sitte pal og vente på å få kose med henne? Ved å være litt "opptatt" med andre ting kan du skape interesse for deg selv, menn og damer er veldig forskjellig i tankegangen, er utrolig hva som øker interessen, vi gutter ville syntes noe av det var helt på jordet.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 lø. 21 feb. 2009 12:40

I utgangspunktet høres det ut som om du er misfornøyd/misliker de fleste aspektene ved den relasjonen du her beskriver.

Ærlighet er etter min mening viktig fra starten av, men du behøver ikke alltid å være brutalt ærlig.
Når det gjelder slike praktiske ting som mat, påkledning og lignende så bør ikke det lage problemer.
Hvis du ikke liker fisk så liker du ikke fisk, og det er vanskelig for meg å se at det kan tas personlig...

Når det gjelder de mere subjektive oppfatningene så er nok de verre å ta opp, avhenger av hvor godt dere kjenner hverandre.
Disse "problemene" er vel også de viktigste, og dersom du mistrives sterkt og har sagt "klart" ifra, så da ville jeg vel kjent litt på hva det ville bety for meg å avslutte forholdet.

Vi er jo slik skapt at vi "styres" av behag/ubehag og når ubehaget blir stort nok så bør man for egen del ta konsekvensen av det...

Skjult ID med pseudonym Bernt lø. 21 feb. 2009 19:05

@ Morten
Når forteller du om dine negative sider? På nett før en dater? Etter noen dater? Skriftlig? Muntlig? Skygger en over det, med å vri det til noe positivt eller skygge over det? Hva er det en ikke forteller?

Ja utseende og meninger kan være følsomt. En kan si det en mener. Men er ikke alltid det blir bra og riktig mottatt. Uansett hvor villig hun er til å høre sannheten eller din mening. Hva om du blir testet (ta på noe som hvor det ligger i kortene at det er dårlig), for å teste troverdigheten din?

Gjør en selv utilgjengelig, ja noen føler det er litt mer utfordrende da, hard to get. Men hvordan balanserer en det? Skal en la være å ta kontakt, muntlig og skriftlig, samt høre hvordan det går? Eller å f. eks kose. Sitte i sofaen og ikke ta iniativet?

Hvordan skal en da vite hva jenter liker? Og det er vel forskjell på dem? En kan da ikke si, hva liker du, hva synes du jeg skal gjøre for at du skal ha det bra? Jo jeg ønsker å få en klem når jeg kommer og et kyss når jeg går. En times tid etter jeg har kommet vil jeg du skal komme å kose med meg. Blir vel for kunstig?

Skjult ID med pseudonym Bernt lø. 21 feb. 2009 19:08

@ Scorpio65
Det er for å bringe slikt på banen. Skape en diskusjon, som muligens angår andre også. Samt komme med erfaringer.

Når en ikke liker fisk og vedkommende sier. Det gjorde ikke jeg men har fått en fantastik oppskrift som alle som ikke liker fisk liker. Jeg gleder meg til å lage den til deg. Var ikke god...

Ja enig med deg. Når det blir for mye galt eller for mye galt påvirker en for mye. Er tiden inne for å ta med kofferten og gå.