Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor folk liker å gjøre "multi-flirting"?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym LeoLeo ti. 27 nov. 2018 10:39

Jeg er en mann og er sliten. Jeg forstår ikke hvorfor folk liker å gjøre "multi-flirting" i stedet for å fokusere på å bli kjent med en person av gangen for å se hvor langt vi kan gå. Kvinner uttrykker sin interesse i begynnelsen, men snart skifter de oppmerksomheten mot mange andre menn. Er dette den eneste virkeligheten her? 🙄

Skjult ID med pseudonym kosogklem ti. 27 nov. 2018 11:01

Det er nok sånn det fungerer her inne. Mange menn er "på" og damene liker oppmerksomhet. Så konkurransen om (de fine) damene er hard :)

Skjult ID med pseudonym FrkNesevis ti. 27 nov. 2018 11:08

Mens de stygge kan du velge og vrake i, liksom?! 🙄🙄

Skjult ID med pseudonym ZeZe ti. 27 nov. 2018 11:15

Holder i massevis å snakke med en om gangen for min del. Hvor har du det inntrykket fra? At kvinner gjør slik? 🤷‍♀️

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 27 nov. 2018 11:24

Det er så mye å velge mellom at det fort blir "sukkersyke". Det kan jo være noe bedre rundt neste sving og det vil de ikke gå glipp av.

Skjult ID med pseudonym sør ti. 27 nov. 2018 11:36

Kvinner gjør????? Det er nok like mye menn som gjør det. Prøver å si om dialogen er god en ikke snakker med flere. Da skjønner en seriøsiteten i hva dialog er, flere som forsvinner da😲

Skjult ID med pseudonym LeoLeo ti. 27 nov. 2018 11:42

Enig med sør. Jeg har brukt online dating i mange år. Noen ganger møtte jeg noen og hadde en god samtale i begynnelsen, men plutselig ble hun stille, men fortsatt online hele tiden. Jeg spurte direkte, og svaret var historien jeg delte. Det skjer gjentatte ganger.

Skjult ID med pseudonym ZeZe ti. 27 nov. 2018 12:32

Dårlig stil, og det gjelder for begge kjønn.

(mann 39 år fra Rogaland) ti. 27 nov. 2018 12:37 Privat melding

Klovner har en tendens til å sjonglere 😂

Selv foretrekker jeg en om gangen, men vanligvis er det ingen da siden ingen svarer. 🤘🏻

Skjult ID med pseudonym hallois ti. 27 nov. 2018 13:14

Damene bestemmer alt. Jeg er så sliten, lei meg og deppa. De kan få seg en date/et knull når de vil. Vi menn må jobbe for alt.

Skjult ID med pseudonym sør ti. 27 nov. 2018 13:19

Hallois tror nok damene også må jobbe????

Skjult ID med pseudonym bobb ti. 27 nov. 2018 13:45

Ja, det skulle tatt seg ut. Jeg har rett og slett ikke mental/følelseskapasitet til mer enn en kvinne i slengen.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 27 nov. 2018 13:58

Jeg gjør sånn om jeg ikke er så veldig interessert. Er jeg interessert nok, så skjer det ikke. Da er jeg for redd for å miste fyren.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 27 nov. 2018 14:03

... Men det er litt vanskelig å "time" alt perfekt her inne. Om man er litt i siget her, så kan det hende man får en del post. Så om en akkurat har sendt deg en melding og du har svart på den, så synes jeg det er rart om en annen som også er interessant, skal forbli ubesvart i en innledende fase fordi man allerede har dialog med noen man vet absolutt ingenting om. Dette er tross alt VELDIG tidlig og "innledende runder". Den som er mest interessant for den andre "vinner" tross alt, og sånn bør det vel være?

Til TS, når du snakker om "hvor langt det kan gå". ....Det ville kanskje ikke gått så langt da, om man synes det er mange andre som er mer interessante allerede etter halvannen dag på Sukker. Ser du poenget mitt?

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 27 nov. 2018 14:04

Du kjeder dem.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 27 nov. 2018 14:07

Man kan ikke forvente "troskap" fra en person fra "dag en", fra en vilt fremmed, det er helt utopisk. Man må faktisk fortjene hverandres oppmerksomhet, hva nå enn det skulle innebære...

Skjult ID med pseudonym prefect ti. 27 nov. 2018 14:31

Tenk deg at det er en virtuell fest, om du treffer ei dame tidlig på kvelden forventer du ikkje at du er den eneste som skal få snakke med henne hele kvelden?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 27 nov. 2018 14:36

Er ikke sikkert de skifter oppmerksomheten mot noen andre. Det kan rett og slett hende at de bare retter oppmerksomheten vekk fra deg. Betyr ikke at det nødvendigvis er noen andre inne i bildet, bare at du ikke viser deg å være slik de hadde sett for seg/ønsket seg.

Sånn er det bare. Enten det er her inne eller der ute.

Skjult ID med pseudonym LeoLeo ti. 27 nov. 2018 14:39

Ja da, "dag en" betyr ingenting. Men poenget er at etter samtaler for dager eller uker, skjer det fortsatt. Det er "alltid" noen andre "mer" interessante, ikke sant? Kanskje ideen "ikke legg alle eggene i en kurv" slik at han eller hun alltid har "back-up"?

Skjult ID med pseudonym hallois ti. 27 nov. 2018 14:51

@sør: Damene må sikkert også jobbe. Jeg er bare deppa over at en dame ikke blir min.

Skjult ID med pseudonym sør ti. 27 nov. 2018 15:04

Hallois det er en helt annen side av saken. Og det er jo trist å høre. Men ikke ta deppingen din ut med å dra andre over « samme kam» Det er ikke veldig sjarmerende😉 Vi har vel alle kjent på den😉

Skjult ID med pseudonym sør ti. 27 nov. 2018 15:27

Enig med deg Rosa57, men det blir ikke sjarmerende uansett kjønn. Men ja vi blir vel små frustrert noen og enhver innimellom 😉

Skjult ID med pseudonym hallois ti. 27 nov. 2018 17:17

Damer har mest makt innenfor dating.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 27 nov. 2018 17:28

Ingen har mer makt enn hva du gir de. Det gjelder uansett kjønn.

(mann 40 år fra Hordaland) ti. 27 nov. 2018 17:54 Privat melding

Sorry, dude. I feel you 😔

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 27 nov. 2018 18:04

Så lenge man ikke har møttes så har man i grunnen ingenting. Eller, man kan ikke forvente så mye, eller ha så mange forhåpninger tenker jeg. Det er jo etter man har møttes at man vet om dette er noe man har lyst til å gå videre med eller ikke.

Om man er veldig interessert, hvorfor lar man det gå uker før man treffes? @leoleo?

Skjult ID med pseudonym LeoLeo ti. 27 nov. 2018 20:26

Jeg tror du @frkbeist misforstått poenget mitt selv om jeg forstår ideen om viktigheten av å møte. Kanskje de som gjør dette, nyter mer oppmerksomhet og unngår tidlig risiko.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist ti. 27 nov. 2018 20:53

Hva har jeg misforstått da?

(mann 40 år fra Hordaland) ti. 27 nov. 2018 21:52 Privat melding

@leoleo she's just not that into you 😅 mostly people give time and energy for something/someone s/he considers worthy. I was lucky to meet a lady before share the same values, and it did work in the end, but in general it is just not common in this virtual world.

(mann 35 år fra Oslo) on. 28 nov. 2018 15:57 Privat melding

@ LeoLeo: En jente får gjennomsnittet 20 ganger med meldinger og matcher enn menn. Når i tillegg at ratioen (tilgjengelige kvinner, i forhold til menn) er skjevfordelt (Ca 30 % av de på tinder/sukker/happn er kvinner, resten menn), så sier det seg at veldig mange menn, ikke når gjennom med meldingene sine.

@ hallois: Uenig. Menene som er i en posisjon der de er istand til å velge, har mest makt innenfor dating.

(mann 35 år fra Oslo) on. 28 nov. 2018 16:06 Privat melding

@Lady: Du treffer på spikeren her, men jeg antar at du her mener det gjelder for kvinner? De fleste menn får sjeldent, svar når de sender meldinger til jenter. Er iallefall det som er mitt inntrykk.

(mann 35 år fra Oslo) on. 28 nov. 2018 16:11 Privat melding

Her patent: God lesing: https://zirby.co/blog/tinder-guide-for-men?fbclid=IwAR23Sm-ely1PZuzS6AtIVZi73oWHS2TbiDLVRPSP66PR8R2P72MEDVcoByM

(mann 35 år fra Oslo) on. 28 nov. 2018 19:10 Privat melding

Til det så sier jeg. Da er vi enig i om at vi er uenig. Du kan gjerne være kritisk mot kildene jeg kommer med. Jeg har fulgt rådene på siden som jeg henviser til og ser at det fungerer i praksis. Det er det viktigste.

Og da sparker jeg ballen tilbake til deg. Er du en av de som tror at tiltrekning i nettet er basert på rene tilfeldigheter eller flaks? At noen profiler er per populære enn andre, tror jeg faktisk har mye å gjør en bare "trynefaktor"

(mann 35 år fra Oslo) on. 28 nov. 2018 19:36 Privat melding

"Men det avgjørende er hvem man faktisk er, for det skinner gjennom nær uansett, være seg det negative eller positive:"

Noe av det jeg har prøvd å si både her og i andre tråder er at man skal være den aller beste versjonen av seg selv. Om det betyr å tenke bedre om seg selv, få bedre stil, lære seg å ta bedre bilder, kommunisere bedre, forstå det motsatte kjønn, forstå hvordan tiltrekning fungerer i virkeligheten (face til face) og på nettet, så betyr det at man har vedlikeholder sine positive sider og forbedrer sine negative sider. I sum summarum, blir man en mer attraktiv person. Det å bli en mer attraktiv person, er noe som kan gjøres noe med heldigvis, både i real life og måten du fremstår på nett.

Når det gjelder trådstarters hjertesukk om at det er vanskelig å være attraktiv på nett, så er det jo noe de aller fleste her inne er enig om. Det er nok virkeligheten for de aller fleste menn som prøver seg på nett. Og da handler det å forstå hvorfor det er slik, og være klar over hvilke redskaper man har for å skape interesse (Bilder og profliltekst), og optimalisere disse.

(mann 35 år fra Oslo) on. 28 nov. 2018 19:55 Privat melding

Igjen så har det aldri handlet om å: "gjør seg til noe /mer/ enn seg selv og noe /annet/ enn seg selv", det handler om at du skal vise den "aller beste versjonen av deg selv" uten å miste den identiteten/grunnverdiene du har innerst inne. Det handler om å optimalisere seg selv, både på inn og utsiden.

Jeg har hørt andre menn si nøyaktig de ordene du bruker. De har gjerne en "oppfatning/stereotyp" om hvilke menn som er populære/tiltrekkende og de vil for all del ikke være en av de mennene det er snakk om.

Jeg forstår dog hva du mener, og jeg har aldri sagt at verken du eller andre her, skal bikke over til å få dårlige holdninger/verdier.

(mann 35 år fra Oslo) on. 28 nov. 2018 20:01 Privat melding

Og bare for å legge til: Hvilket selvbilde og selvverdi du føler du har, har mye å si for hvordan du oppfatter virkeligheten akkurat her og nå. Heldigvis er dette noe som kan gjøres med.

Skjult ID med pseudonym Coma on. 28 nov. 2018 20:14

Put lipstick on a pig, but it's still a pig.

En glatt og språkvasket profil sier ingen ting om personen bak. Jeg vil ha det autentiske! En tekst skrevet fra hjertet og bilder som viser øyeblikket som var der og da, upolert og ærlig: "Sånn er jeg, ta meg som jeg er!"

Jeg skyr alt som lukter av perfeksjonisme eller forsøk på dette.

(mann 35 år fra Oslo) on. 28 nov. 2018 20:15 Privat melding

For å si det enkelt: Det å optimalisere profilen sin slik man får matcher er en ganske stor jobb, og jeg har full forståelse for at det blir for mye å optimalisere på den måten jeg anbefaler. Jeg mener derimot at for meg har det vært verdt det. Og det har også vært god læring underveis. Når det gjelder linken jeg henviste til, så gjelder det for spesielt interesserte som faktisk har ett brennende ønske om å gjøre det bedre på nett og med det motsatte kjønn generelt.

(mann 35 år fra Oslo) on. 28 nov. 2018 20:16 Privat melding

@Coma, har aldri prøvd si noe annet, men forstår at du tolker det slik, og blir provosert av det jeg skriver. Det er helt fair.

Skjult ID med pseudonym Coma on. 28 nov. 2018 20:21

Næh...ikke provosert. Men prøver å formidle til mannlige lesere her inne at det finnes kvinner som undertegnede også.

(mann 35 år fra Oslo) on. 28 nov. 2018 20:25 Privat melding

@Og hvordan vet du at den profilen du falt for ikke er optimalisert? Satt litt på spissen selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym Coma on. 28 nov. 2018 20:52

Jeg er enkel. Jeg må like utseende på den jeg skal innlede kommunikasjon med.

Det hjelper liksom ikke med skinnjakke, hårvoks og "casual posering" hvis vedkommende ikke appellerer sånn i utgangspunktet.

Og det merkes vel rimelig raskt i videre kommunikasjon om vedkommende har brukt ukesvis på ordonani i profilen (kanskje med hjelp) og fremstår som en helt annen når vi begynner å chatte.

For meg blir denne "optimaliseringen" nok en episode av "Keeping Up Appearances" med Hyacinth Bucket aka "Bouquet". Det går sjelden bra og blir bare komisk.

(mann 35 år fra Oslo) on. 28 nov. 2018 20:57 Privat melding

Haha, det du skriver viser bare at du ikke har skjønt poenget mitt. At du ikke har preferanser for skinnjakke, hårvoks og skinjakke, er heller ikke en del av diskusjonen her. Les om hva jeg skriver over her. Tror du har skumma fort over det jeg har skrevet, og ikke lest mellom linjene.

(mann 35 år fra Oslo) on. 28 nov. 2018 21:00 Privat melding

"Og det merkes vel rimelig raskt i videre kommunikasjon om vedkommende har brukt ukesvis på ordonani i profilen (kanskje med hjelp) og fremstår som en helt annen når vi begynner å chatte"

Jeg har en viss anelse om hva du vil frem til her, men kanskje du kan forklare bedre hva du mener? Så unngår vi misforståelser.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist on. 28 nov. 2018 22:58

@glennag Jeg blir litt satt ut av alt snakket ditt. Antar at du mener din egen profil er "optimalisert"? For hvem da?

Nemlig.

(mann 35 år fra Oslo) to. 29 nov. 2018 00:46 Privat melding

@patent: Vis meg gjerne hvordan siden jeg praktiserer bare henviser til tull. Mulig du kan forklare hvordan antall Tindermatcher føk i været etter å ha benyttet meg av rådene der, eller er det også bare tilfeldigheter og flaks. Og forklar gjerne hvordan vet du at innholdet på siden er basert på "føleri, synsing og misbruk av data" som du så pent kaller det. Du velger å påpeke at det som står på siden er tull, istedenfor å ta deg tid til å lese det som står der, prøve ut rådene og ta en konklusjon deretter. Men det gidder du vel ikke, fordi du ikke vil bli oppfattet som noen du "ikke er".

Er tydelig at for enkelte her så er det helt klart meget sterke oppfatninger til hva som " burde fungere" istedenfor å faktisk ta imot råd om hva som faktisk fungerer. Vi får vel bare bli enig i at vi er uenig. Er tydelig ett sårt punkt for mange dette 🙂

(mann 38 år fra Vestfold) to. 29 nov. 2018 01:40 Privat melding

Er vel bare å øke søkeavstanden på tinder så har man plutselig ørten matcher....dessuten så finnes det en tilleggs App for tinder som viser deg hvem som har likt deg. lett å få kjappe matcher når det er sånn😉 funker fett for en hygge helg om man ønsker det😅

Skjult ID med pseudonym og så to. 29 nov. 2018 01:51

Glennag: Du bommer på en ting, en vasket profil gir deg kanskje masse matcher i teorien, men det er jo kun en du trenger, den ene som følger opp og blir partner. å fiske med trål, er en måte å få mange fisk, men når det kun er plass til en fisk er det verdiløst, hvordan skal du hvite hvilken fisk som har den beste smaken.
En anekdote fra et tidligere liv: Jeg hadde profil her på sukker, med sukker udiskutabelt styggeste profilbilde. En dame skrev og sa jeg måtte skifte profilbildet, jeg kom aldri til å få en enste date med det bildet på profilen. Jeg svarte, som sant var, at hun burde vite bedre, hun som hadde en master i medier og kommunikasjon. Jeg fikk kanskje ikke mange dater, men alle jeg fikk ble mer enn positivt overrasket når de møtte meg, så positivt overrasket at alle sammen valgte å dele natten etter første date.

Å vaske profilen er å gi et falskt bilde, det ødelegger mer enn det hjelper. Det som er den aller mest avgjørende faktoren i tidlige faser av nettdating er åpningslinjen i meldingene, og teksten videre. Machtreet og matcher er for tidlig i prosessen, for vage indikatorer til å si noe om hva som lykkes. Skal du dra statistikk må du ta den fra andelen svar etter en åpningsmelding, svar som inviterer til fortsatt diskusjon.

Din kritikk av patent, den holder derimot mål. Kvinner får langt fler første-meldinger enn menn, og også langt fler svar på egensendte første-meldinger. Akkurat slik kvinner i barer blir snakket til av lengt fler menn, enn menn blir snakket til av kvinner, i andelen av de fremmøtte. Men er langt mer aktivt pågående, og kvinner vet det er nok av menn, de henvender seg kun til den virkelig attraktive. Dette gjenkjennes og i ekteskaps og parforholdsmønstrene. Nesten ingen kvinner er ufrivillig barnløse uten medisinsk grunn, kanskje så mye som 25% (i 1970 var 10 %av kvinner og 11% av menn barnløse, nå er fortsatt 10% av kvinner barnløse, men 25% av menn. langt under 10% av menn er infertile) av menn er ufrivillig barnløse uten medisinsk begrunnelse.

Skjult ID med pseudonym og så to. 29 nov. 2018 01:52

Hans: Kan du gi meg et kurs i slikt tinderfusk?

(mann 38 år fra Vestfold) to. 29 nov. 2018 01:55 Privat melding

Haha 😂😂

(mann 38 år fra Vestfold) to. 29 nov. 2018 01:56 Privat melding

Blir nok utestengt fra sukker om jeg oppgir no sånt her 😜

(mann 38 år fra Vestfold) to. 29 nov. 2018 02:03 Privat melding

Bra skrevet @og så😊

(mann 52 år fra Hedmark) to. 29 nov. 2018 02:36 Privat melding

Patent: Du kan ha så rett du vili din analyse av den enkeltartikkelens databruk, det endrer ikke de faktiske forhold. OM du ikke evner annet enn å finne feil i analysen i en enkeltartikkel, så blir du rett og slett uinteressant. Det er gjort tusener av undersøkelser på tema, Glennag har helt rett, det er enormt mye lettere for kvinner å velge å vrake her enn for menn. Hadde du villet finne de faktiske forhold hadde du det, når du viser så lite vilje til å finne sannheten, kun leter febrilsk etter analytiske feil i den nevnte artikkelen faller du rett og slett igjennom. Din kritikk er ikke bare gal, den faller på stengrunn.

Hans80: PM, jeg er desperat ... ;-)

(mann 38 år fra Vestfold) to. 29 nov. 2018 02:36 Privat melding

Reine «Klassekampen « detta herre 😂

(mann 38 år fra Vestfold) to. 29 nov. 2018 02:39 Privat melding

Haha @ Munda 😂

(mann 38 år fra Vestfold) to. 29 nov. 2018 02:39 Privat melding

Skulle aldri nevnt det der med «tinder»👀👀👀😂

(mann 52 år fra Hedmark) to. 29 nov. 2018 02:56 Privat melding

Du avslører kun manglende generell innsikt i tema patent. Intet annet.

(mann 38 år fra Vestfold) to. 29 nov. 2018 04:17 Privat melding

Ikke alle som skjønner konstruktiv tilbakemelding da..... men men .......»live and let die «

(mann 35 år fra Oslo) to. 29 nov. 2018 11:21 Privat melding

@Patent: Jeg tror faktisk @Munda har lest gjennom artikkelen, og faktisk prøvd å forstå budskapet i det artikkelen forsøker å forklare.

Du trenger ikke bla langt nedover siden, før du finner data på at kjønnsratioen på nett er skjevfordelt. For hver 6.5 mann i Wyoming er det 3.5 kvinne. I California er det enda verre for hver 8 mann, er det 2 kvinner.
Det bekrefter jo det jeg har prøvd å si lenger oppe, at det er langt flere menn pr dating app/side enn kvinner.

Videre så leser du at kvinner er mye mer selektive enn menn når de sveiper. De færreste kvinner trykker "JA, JA, JA," på alle de møter.

Ifølge artikkelen, så er det større sjanse for at menn liker de "fleste" profiler, altså 35 %. For kvinner er andelen 0% (Tall ikke oppgitt, så antar null)

Kvinner trykker "Ja" bare dersom de liker profilen de ser etter (91%)
For menn er det (72%)

At du ikke har kommentert de tallene her, er for meg en gåte, men de forklarer jo hvorfor kvinner i gjennomsnitt får 20 ganger med matcher enn menn, og da koker det ned til VIKTIGHETEN av å ha en profil (bilder/tekst) som faktisk fremstiller deg på best mulig måte.

(mann 35 år fra Oslo) to. 29 nov. 2018 11:30 Privat melding

@og så: Det handler mer om trådstarters hjertesukk over at kvinner multiflørter, for så å miste interessen. Her i denne tråden, så handler det om nettopp dette. Og få matcher. Hva som skjer videre, fra man sender første åpningsmeldingen, til man avtaler dates, og om det blir ett forhold tilslutt, er ikke ett tema i tråden her, men de er jo selvsagt relevant for om man ender opp der man ønsker.

Skal du få noen til å svare, så håper jeg innlegget jeg skrev over, forklarer hvorfor en optimalisert profil er viktig. Det har aldri handlet om å skape ett falskt bilde av deg selv.

I det du skriver nederst, med at menn er mer aktive, i virkeligheten, og når det kommer til barnløshet, så er jeg helt enig. Det er synd for de mennene det gjelder, at det er slik. Men det handler om å forstå hvordan tiltrekning og den sosiale dynamikken i kjønnene fungerer.

(mann 35 år fra Oslo) to. 29 nov. 2018 22:34 Privat melding

Hahaha. For det første så vet jeg at rådene fungerer, fordi jeg faktisk har prøvd de ut i over lengre tid. Da driter jeg i de underliggende kildene dine som du etterlyser, som du klamrer deg så desperat til. Det er det eneste som teller for meg, at man faktisk utvikler seg og får resultater, noe jeg har gjort over tid, ved å faktisk bruke de rådene som står i artikkelen. Du avslører derimot, at du ikke klarer å sette deg inn i det artikkelen skriver. At du mangler generell innsikt i tema, som @Mundo sier, det er faktisk en helt korrekt måte å si det på. Hadde du derimot vært en smule mer ydmyk, istedenfor at det er så viktig for deg, å vinne denne diskusjonen, hadde jeg heller ikke vært nødt å heve stemmen nå.

Har du lest The Game? Hadde du hatt erfaring fra denne fronten, hadde du innsett at det denne artikkelen beskriver, er så langt fra The Game som det er mulig å komme.

Så får du og andre motherfuckers, som du sier det, ha lykke til i fremtiden 😊

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 29 nov. 2018 22:35

De fungerer jo ikke. Du er jo singel. Djizez

(mann 35 år fra Oslo) to. 29 nov. 2018 22:49 Privat melding

@GuriMalla: Tåpelig argument. @Patent og jeg er uenig, men han kommenterer iallefall ikke anonymt. Og jeg antar det er en grunn til at du er anonym også?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 29 nov. 2018 23:08

Såpass ja.
Takk for seg.

Skjult ID med pseudonym og så to. 29 nov. 2018 23:44

"Og jeg antar det er en grunn til at du er anonym også?"

Helt uredelig argument, et ad hominem. Forøvrig må det snart stå klart for folk, anonymitet hever debattnivået, leser dere ikke forskning på tema. Båse massesøk hos google, og spesifikk forskning fra diverse universiteter viser at det er høyere saklighetsnivå med høy grad av anonymitet. Spraket under beltestedet fra Glennag mot gurimalla ble et selvspark.

Skjult ID med pseudonym Supermann to. 29 nov. 2018 23:51

Kan jeg få lov til å anbefale duell for herrene.
Siden jeg har holme tilgjengelig, vil holmgang kunne organiseres enkelt.
Det bør og sikre at vi får en avgjørelse. Vi har hatt nok remier i det siste.

For å gjøre striden jevnbyrdig organiserer jeg og våpen.
@glenn får låne mitt perfekt nyslipte Ulfberth sverd.
@Pat kan overta min velbrukte stridsøks.
Den har riktignok blitt brukt til å hugge stein til @mors slottsprosjekt den siste tiden og den er litt løs i skaftet blitt. Men den skulle funke greitt litt til.

Måtte den beste vinne.
.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 1 des. 2018 10:36

Får jo nesten downs av å lese dette.
Å klippe tånegler er mer givandes.

"Hvorfor liker folk å gjøre 'multiflirting'?
Sikkert hundre grunnet til det. Men er det noe de fleste mennesker elsker så er det oppmerksomhet. Det kombinert med at mange her inne velger og vraker over en lav sko, vil antagligvis resultere i en enkel og trygg løsning som å multi-flirte. Blir det stille fra den ene enden har du i så fall sikret deg i en annen. And so on... Internett (SoMe) gjør folk oppmerksomhetssyke på så mange nivåer, og jeg tror det er en sammenheng og en trend som gjør oss late, redde og mer søkende etter noe beleilig der og da. Just a hunch^^

(kvinne 29 år fra Sør-Trøndelag) ma. 10 des. 2018 16:22 Privat melding

Dårlig gjort men har inntrykk av at begge kjønn gjør det 😱

(mann 39 år fra Rogaland) ma. 10 des. 2018 16:48 Privat melding

Jeg gjør det ikke, for ingen svarer meldiger alikevel. Safe sånn 😂

Skjult ID med pseudonym Sukkerert ma. 10 des. 2018 16:52

Er det "multi-flirting" om man skriver med flere?
Hvis en mann hadde fortalt meg at han flørtet med andre, parallelt med meg, ville jeg nok mistenkt han for å forsøke å gjøre meg sjalu, eller bare sjekke reaksjonen min.
Vet ikke om jeg hadde trodd på han engang.