Alle innlegg Sukkerforum

Første date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dama sø. 2 des. 11:07

I dag skal jeg på en første date med en jeg synes virker som en veldig spennende og hyggelig fyr. Vi har skrevet et par uker.
Håper på litt Christmas magic. Føler jeg har møtt mange hyggelige menn her, men aldri «den rette».
I det siste har jeg hatt moro av å spørre par som har det åpenbart bra sammen og har vært sammen en stund hvordan de møttes. Mange møttes på disco/ nattklubb/ bar.

Noen ganger tenker jeg at det skal mer til å «treffe» på den rette med bare tekst og bilder enn å finne han i en mengde på byen IRL, da det med kjemi er så viktig.
Men så er discoalderen relativt over for min del..
Hvilke tanker har Forumfolket?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 2 des. 11:20

Jupp. Jobb, sosiale events, byen, felles bekjente, osv.
Nettdating er en trend jeg tipper vil bli mindre og mindre attraktivt for de fleste. Det var litt spennende i starten, nå er det bare rutine og det føles kunstig. Det finnes ingenting som slår følelsen av å (helt uforventet) møte noen som feier beina under deg.

Skjult ID med pseudonym sør sø. 2 des. 13:02

Er jo absolutt best å møte noen i ril, men en kombo av å være her og aktiv i ril har jeg troa på.. Eller rettere sagt har en så mye tro??? Jeg syns det er kjempe utfordrende å skal treffe en. Jeg er en snill helt vanlig person, og ikke avskrekkende på noe vis. Men det å treffe en i voksen alder er visst ikke lett. Tror frykt styrer mye av showet

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 2 des. 13:11

Hyggelig når skrivekjemien er så bra at man kan skrive i et par uker før man møtes. Kan være litt kjedelig hvis forventnigene som er bygd opp på den tiden ikke når opp når man møtes. Lykke til:)

(mann 38 år fra Rogaland) sø. 2 des. 13:35 Privat melding

Hadde vært kult å møtt noen på fest / byen ja, det noe eget ved å møtes face to face første gang.

Desverre er jeg ikke den store by-sjekkeren, tror jeg må drekke enda mer, å finne noen som liker robotdansen ! 😎

Nett er blitt veldig kunstig som @Mækstuff sier.

(kvinne 51 år fra Oslo) ma. 3 des. 09:22 Privat melding

@Dama: Hvis du bor i en litt større by så er det å gå på konsert en god ide, kommer fort i kontakt med folk da, og sånn noenlunde lik musikksmak kan jo være en god pekepinn ))
På søndager er fotballpub en sikker vinner, da kommer en iallfall i kontakt meg hyggelige folk, spesielt hvis man går ut alene Prøv det ))

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 3 des. 12:12

Problemet er at alle liker Motorpsycho, også de teite damene.

(kvinne 40 år fra Akershus) ma. 3 des. 12:19 Privat melding

Nettdating syns jeg egentlig er en uting. Det positive er at man finner lett de som er singel, men det negative er at det er litt unaturlig. Man mister den naturlige tilnærmingen, går på date nærmest som en audition eller jobbintervju for å se om personen passer inn. Markedet er stort og det er lett å ikke gi folk en reell sjanse, man har jo mange dater å ta av.

Ved å møtes naturlig så går man og «tar og føler litt på hverandre» uten å være låst i en «ja/nei» situasjon. Det får tid til å utvikle seg. Ikke alle som faller for noen ved første møte, og da er det vanskelig å nettdate.

Jeg tenker at den som leter finner ikke. Kjærligheten kommer når man minst aner det. Men man må jo faktisk ut av huset da. Møter jo ikke noen hjemme på sofaen. En kollega var på sykkeltur alene. Hun pungterte og mens hun prøvde å skifte dekk kom en mann syklende til unnsetning. De har nå 3 barn.

Skjult ID med pseudonym frøken-o ma. 3 des. 14:34

@Writern_67: Var på Molde-jazz i år og hørte Motopsycho for første gang, og jeg ble imponert! over det lydbildet

Skjult ID med pseudonym Gravlax ma. 3 des. 14:57

Hadde kollegaen med seg ekstra sykkeldekk på sykkeltur? Wow. Imponert over hennes beredskapsinstinkt. 😉 men hvis det resulterte i tre barn så er det kanskje verdt å sykle rundt med et ekstra dekk rundt halsen

(mann 35 år fra Oslo) ma. 3 des. 16:15 Privat melding

Var å møtte en jente igår fra tinder. Vi skrev vel i underkant av ti meldinger (på tinder), før vi ble enig om å møtes.
Noe av det første hun sa var: " Jævlig kult at du bare ber meg rett ut, istedenfor å gå rundt grøten som de fleste andre. Jeg ønsker da ikke brevvener"

Nå er folk forskjellige da, men det å avtale ett møte er egentlig relativt lett, så lenge man vet hvordan. Å skrive til hverandre i ukesvis og månedsvis synes jeg blir too much.

Når det gjelder hvor man kan treffe personer man kan få kontakt med, så treffer jeg en del jenter på byen, på sosiale tilstelninger (Vorspiel, sosialt nettverk, arrangementer) og datingapper som tinder/happn.

(mann 38 år fra Rogaland) ma. 3 des. 16:20 Privat melding

Nettdating er mye utvalg ja, men for noen, f.eks som meg selv er det aldri svar å få.

Det ble med 1 date i 2018.

Fryktelig kjedelig.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 3 des. 16:24 Privat melding

@Deshi2: Heldigvis ikke mye man må betale i mnd for medlemskap. Men skjønner frustrasjonen din. Bortsett fra byen, er det noen andre arenaer som er aktuelt å prøve?

Skjult ID med pseudonym frøken-o ma. 3 des. 16:25

@Glennag: Gjorde det samme selv. Sveipet til høyre, noen få meldinger og så spurte jeg om han ville bli med på Satyricon konsert.. han synes det var tøft og spenstig gjort og vi har blitt venner for livet )) .. i andre tilfeller har jeg tenkt at det hadde vært best å gå alene da det er mange kjekke hyggelige konsertgjengere, det er bakgrunnen for mitt svar til TS: konsert og/eller pub

(mann 35 år fra Oslo) ma. 3 des. 16:31 Privat melding

@frøken-o: Er svært få som tørr å ta kontakt, på puber/konserter, men dersom man gjør dette smoth, er det absolutt muligheter å hente her 🙂 Nordmenn prater generelt ikke kontakt med andre annet enn på fylla, da de har en "unnskyldning" for å ta kontakt 😆

Skjult ID med pseudonym frøken-o ma. 3 des. 16:54

@glennag: Man er forskjellige og det kommer jo også an på hva slags type pub eller utested. På f.eks en lokalpub er det nesten litt snålt å ikke ta kontakt På ‘byen’ er det litt mer sjekkerelatert kontakt kanskje )

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 3 des. 16:59

@frøken-o Jeg hørte dem på lørdag, og skal høre dem igjen neste fredag. Pleier å være masse søte damer på konsertene deres, og en relativt høy grad av den har jeg en felles musikkinteresse med, så joda, ikke den verste arenaen å være til stede på. 😇

(mann 37 år fra Oslo) ma. 3 des. 17:03 Privat melding

Hvordan gikk det på date @Dama?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 3 des. 17:06

Få som tørr å ta kontakt på puber/konserter? Det er ikke min opplevelse. Synes folk er veldig lett å komme i kontakt med jeg.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 3 des. 17:08 Privat melding

@frøken-o: Jeg svarte generelt, og svaret var ikke rettet mot spesifikke typer puber/utesteder.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 3 des. 17:13 Privat melding

@Hønemor: Tar du aktivt kontakt med de (mennene) du ønsker å komme i kontakt med, eller blir du tatt kontakt med først? Ut ifra egen erfaring, vet jeg at andelen jenter som blir kontaktet først av en mann, er langt høyere enn at jenta tar kontakt først.

Skjult ID med pseudonym frøken-o ma. 3 des. 17:20

..skjønte det @glennag, det var bare ett tillegg ))
@Writern_67: Går på de ved neste anledning og inntar en bra plass i en god posisjon, lener hodet tilbake og lar meg føre inn i deres musikalske verden Det var virkelig magisk og helt noe annet med ett lydbilde som skiftet kontinuerlig og nesten umerkelig.. ))

Skjult ID med pseudonym frøken-o ma. 3 des. 17:23

Enig med deg @Hønemor ) Aldri vært ute uten å ha kommet i snakk med noen, selv de gangene jeg egentlig helst bare vil sitte å ‘fintenke’ alene. Men, det er kanskje enklere for oss damer ?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 3 des. 17:43

både og @glennag. Kontakt mener jeg at du prater med de du står ved siden av med i baren, de på nabo bordet, de du henger ved siden av å skåler med når en bra låt kommer, de i do-kø, de som står ute å røyker, de som tar kontakt med deg, de du tar kontakt med. Dette er jo både kvinner og menn.
Det må da være veldig godt jobbet å ikke komme i kontakt med noen på en pub eller konsert.

På en pub er jeg sammen med folk i en eller annen sammenheng. Kontakt med folk utover det blir etter innfallsmetoden. Tror aldri jeg har sittet i et lokale og tenkt ut en plan om hvordan jeg skal komme i kontakt med han i den andre enden. Snakker med alle det er naturlig eller sikkert ikke helt naturlig å snakke med på min vei.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 3 des. 17:54

Det jeg mente @glennag er at jeg saumfarer ikke lokalet med blikket og er på jakt etter et bytte å ta kontakt med. Det henger vel sammen med at utseende har sjelden noe direkte tiltrekningskraft på meg. Jeg må prate med han,se kroppspråket, oppservere nærmere i en naturlig setting og deretter kan det være at jeg blir nyskjerrig. De gangene jeg har evt blitt nyskjerrig på noen på en pub/konsert har det skjedd etter at man tilfeldig har plumpa ned ved siden av hverandre eller det har vært felles kjente som har møttes et sted.

(mann 37 år fra Oslo) on. 5 des. 00:58 Privat melding

Siden det snakkes om musikk og konserter her... fikk nylig epost om at Bob Dylan skal ha konsert i Bergen i sommer. Billetter blir lagt ut på torsdag. Dessverre ikke forhåndssalg, så det blir nok lotto hvem som får og ikke får. Som vanlig snapper nok billetthaiene opp en stor slant og :-/

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 5 des. 01:18

@frøken-o

Selvsagt er det enklere for dere damer. Dere blir jo mer oppsøkt og kontaktet, spesielt av menn. Men dere er nok flinkere generelt til å bli kjent dere damer i mellom.

@Hønemor

Det er overhodet ikke godt jobbet. Det er faktisk fryktelig enkelt å ikke komme i kontakt med noen på en pub eller konsert. Det er rett og slett bare å la være å snakke til noen.
Sjansen for at noen snakker til deg når du er mann, enten det er ei dame eller andre mannfolk, er veldig, veldig liten.

Skjult ID med pseudonym Dama to. 6 des. 22:16

Beklager at jeg ikke har greid å følge med tråden jeg startet. Gode tips om konsert👍

Daten var bra og vi holder kontakt og har lyst til å møte hverandre igjen.
So far so good! 😊

Jeg er egentlig en type som tør å ta kontakt med med menn jeg synes er interessante, men jeg føler at norske menn generelt kan være litt
« lettskremte» og tidvis innbilske.
Feks har jeg ved et par anledninger hvor jeg har spurt en tilfeldig fyr i en butikk om de vet hvor en matvare står el, følt at de trodde jeg prøvde å sjekke dem opp.
( uten at det var intensjonen) Jeg har bodd ganske mange år i utlandet og aldri opplevd liknende der.

Skjult ID med pseudonym Dama to. 6 des. 22:23

Det er i dag man skulle vært på date. Ingenting er så romantisk som den første snøen..
Har fremdeles troen på å finne en bra person, så jeg må være en seig jævel som ikke har gitt opp enda😂

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 des. 22:33

Det kan jo fortsatt skje et under. Dagen er ikke over enda.

Her snør det og jeg kan gå ut på trappa for en date jeg. Det er ikke noe problem

(mann 37 år fra Oslo) to. 6 des. 22:43 Privat melding

Bor i 6. etasje. Kan prøve å veive ut vinduet, men er vel ikke den store sjansen for suksess på den måten 🤔 Med mindre hun er saaaaabla god i høydehopp.

Skjult ID med pseudonym Dama to. 6 des. 22:51

Tror man må være litt bevisst på å ta sjanser. La oss si at en person har kjørt seg fast i snøen. Det er uansett hyggelig både å gi og å få hjelp.
Vi har sikkert muligheter utenom nett, men tror vi ofte bare passer våre egne saker og misser sjanser pga det.
Kanskje vi alle burde bli litt modigere.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 des. 22:56

Går inn igjen jeg, var ingen som var klare for meg der.

Skjult ID med pseudonym Dama fr. 7 des. 18:49

Who’s there?

Skjult ID med pseudonym Minx fr. 7 des. 19:16

The Who

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 7 des. 19:20

Kom inn!!!!!