Alle innlegg Sukkerforum

BLOKKERT og Normal høflighet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jadajavel on. 12 des. 2018 17:24

Jeg er bare så PAFF, var i en dialog med en mann som virket både reflektert og interessert. Det var noen meldinger frem og tilbake idag, og den siste jeg fikk var interessert, også med spørsmål, og han sa tidligere at det virket som vi hadde mye felles, han likte utseendet mitt og vi hadde faktisk virkelig endel felles. Så iløpet av de få minuttene det tok fra jeg begynte å skrive en melding til jeg skulle sende den var jeg plutselig BLOKKERT. Jeg tror jeg så rimelig forskrekket ut der jeg prøvde å trykke send-knappen, men fikk opp at det ikke var mulig for vedkommende hadde blokkert meg. Snakk om gentleman.. En idé å avvikle ting på en litt annen måte kanskje? Kall meg gammeldags, men normal høflighet synes jeg er et must også på en dating-nettside..

Skjult ID med pseudonym DrStockman on. 12 des. 2018 17:38

Kanskje han oppdaget at det var noen utenforliggende ting der? Jeg fikk feks en hyggelig, interessert melding fra en flott kvinne her. Vi begynte å skrive...inntil vi oppdaget at hun var min ekskones sjef. Da begynte vi begge å ro oss ut av det, hehe. Vi ble veldig stresset av det faktisk.

Skjult ID med pseudonym Jadajavel on. 12 des. 2018 17:48

Mulig, men denne mannen bor et godt stykke fra meg, og tror ikke det skulle være noen slike faktorer. Han jobbet også med mennesker så jeg ville jo tro at medmenneskelig kommunikasjon ikke skulle være helt fremmed for han.. Ja ja en menneske/sukker-erfaring rikere..

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 12 des. 2018 17:50

Kan han ha kommet borti blokkér-knappen ved et uhell? Kan han plutselig ha fått kalde føtter? Sto hans livs kjærlighet plutselig på døra? Ikke vet jeg...

Jeg liker også at ting blir avrundet på voksent vis, hvis den andre ser at ting ikke stemmer likevel.

Jeg snakket med en mann med en litt utagerende ungdomstid. Jeg stilte spørsmål, refererte til egne erfaringer og opplevde at vi hadde en god og åpen samtale. Så ble han plutselig stille. Da jeg igjen skrev til ham, skrev han at vi nok ikke var en mach fordi jeg hadde blitt skremt av hans fortid. Det var ikke sånn jeg hadde opplevd kommunikasjonen, men, men...

Skjult ID med pseudonym Supermann on. 12 des. 2018 17:52

Har det aldri skjedd med deg @Jada, at du har snudd på hælen når du har vært på byn? Danset, snakket og hatt det hyggelig med en, for så å finne ut at dette er ikke noe for meg. F. eks fakter du ikke liker eller uansett hva, bare gått, uten å si fra?

Det gjør ihvertfall jeg rett som det er.
Og. Ikke det at det skjer ofte, men jeg husker en gang. Tror det var på slutten av nittitallet, at ei fordundre meg var så uvitende at hun ga meg den behandlingen.

Jeg lærte jo da. Aldri hvitløkdetox dagen før du skal på byn.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 12 des. 2018 17:55

Velkommen til nettdating. Er uansett ikke store tapet når dere ikke skrev mer. Brush off your shoulder, and move on.

Skjult ID med pseudonym Jadajavel on. 12 des. 2018 17:57

Ja @vårsol, det er vanskelig å vite.. synes det er realt å si ting som det er ja. Og ja det er vel alltid to meninger om en samtale, så mulig at denne mannen så på det veldig annerledes enn meg. Men jeg hadde skrevet lang velformulert melding og trodde alt var såre vel, så ble litt satt ut der jeg var blitt blokkert iløpet av de ti siste minuttene..

Skjult ID med pseudonym Jadajavel on. 12 des. 2018 18:04

Joda @supermann, kan nok hende en gang i min ungdom, men jeg syns det er litt frekt sånn midt i en samtale- han kunne jo la meg prate ferdig lizzm 😅 men okei it is what is is, og @mækstuff- officially brushed off nå, trur eg😄

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 12 des. 2018 18:05

Jeg skjønner deg godt, Jadajavel! Nettdating kan oppleves brutalt og kynisk.

Jeg er en åpen og positiv person, og jeg liker å gi av meg selv. Men jeg har skjønt at det kan være lurt å ikke investere for mye og begynne tro at noen er full mach før man har truffet hverandre, dessverre. Jeg skule ønske det var annerledes.

Skjult ID med pseudonym Jadajavel on. 12 des. 2018 18:20

Vi hadde 94 i match og greier @minx
Men kred til de som avslutter på en ok måte!

Skjult ID med pseudonym Jadajavel on. 12 des. 2018 18:21

Og takk for svar @minx og dere andre, lykke til alle her inne🤞

Skjult ID med pseudonym Verdande on. 12 des. 2018 20:42

Jeg opplevde også det samme en gang.. satt igjen som et spørsmålstegn som deg. Kunne aldri falle meg inn å behandle folk med mindre høflighet på nettet enn RL . . .

Skjult ID med pseudonym sør on. 12 des. 2018 21:13

Hvorfor bruker ikke folk høflighet som skal være tildelt... Ble skrevet at en ny på nettdating.... Nei slikt forundrer meg hver gang og jeg vil ikke bare tenke at sånn er det blitt. Syns slik oppførsel er uhørt. Kan ikke de som blokkere heller være like « tøff» å heller si det som det er. Det må en jo respektere. Jeg kommer aldri til å respektere å bli blokkert i en dialog. Greit om en ser en profil og vet det er uinteressant og blokkere for å sorterer... Phu, det var mitt ord for dagen

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 13 des. 2018 00:51

Når jeg er midt i en dialog blokkerer jeg ikke. Men jeg blokkerer menn som tar kontakt, men som tydeligvis ikke har lest profilteksten min og sett hvilke preferanser jeg har. Og det hender faktisk at oppførselen til menn er så merkelig at de "fortjener" å bli blokkert. Damer er sikkert ikke noe bedre...

De fleste er her for å finne kjæreste, og ikke for å tilhøre er inkluderende nettsamfunn hvor man viser seg fra sin mest tolerante side, bruker like mye tid og energi på alle og lever under parolen "Alle skal med!". Dette tok det litt tid å skjønne. Men sånn er det altså.

God natt!

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 des. 2018 01:37

Da viste han at han ikke var noe for deg med en eneste gang. Move on.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 13 des. 2018 10:15

Mye snakk om høflighet. Hva skal man gjøre hvis man mottar 10 meldinger og finner kanskje 1 eller 2 interesssnte. Lite vits i å svare på alle meldinger for så å svare man ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym FrkBeist to. 13 des. 2018 10:42

Jeg er jo enig i at man kan si, "beklager, men jeg er ikke interessert likevel", men det hjelper jo ikke så mye egentlig. Dårlig nyheter er dårlige nyheter. Så kan man velge å henge seg opp i hvordan de formidles og forklares i stedet da. ...Og hvor dårlig person dette må være siden vedkomne ikke sa ditt men heller sa datt. Men sannheten er jo at ingenting skjer uansett.

Skjult ID med pseudonym på date to. 13 des. 2018 12:09

Jeg opplever rett som det er at menn begynner å ha lyst til å dele fantasiene sine, før vi har møttes. Da faller jeg fort av lasset, og vet nesten ikke helt hva jeg skal skrive tilbake for ikke å såre eller avvise. Jeg har jo lyst til å møtes for å se om det er en kjemi. Men der kan det fort gå galt dersom jeg ikke er med på fantasidelingen. Jeg er avhengig av å enten være forelske,t eller fått noen andre påvirkninger enn bare et lite bilde å forholde meg til. Jeg har mange bilder i min profil, som kanskje gjør det lettere for en mann å få fart på fantasien, men da må han jo tenke at jeg også trenger litt mer å gå på for å komme i samme stemningen. To ganger har det nå gått galt før vi rakk frem til daten, som faktisk var avtalt. Kanskje dette ikke hadde helt med blokkering å gjøre, men også en problematikk når man ikke er helt i TUNE. I slike situasjoner er det nok best å date raskt. Ikke vente en uke med å møtes, det kan bli for lenge når mennene har slike lyster som de absolutt må dele før man møtes. Men jeg blokkere ikke av den grunn.