Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym tarzan ma. 23 feb. 2009 15:43

Ett bilde forteller tusen ord???

Er det sånn her på sukker at man ikke gidder å takke for bemerkninger, hjerter eller mld. Det bør vel være en selvfølgelighet, vi er da voksne mennesker?? jeg for min del svarer alltid på en henvendelse på en høflig måte enten det er interessant eller ikke...
Det er sånn det bør være, men det virker som noen er her bare for morro skyld, eller er for kresne...
Man kan da ikke gjøre seg opp en mening om folk før man eventuelt treffes på en date, eller snakkes først....og et bilde kan juge masse masse...

Stå på så ordner det seg sikkert...

Skjult ID med pseudonym juni ma. 23 feb. 2009 17:18

Jeg har virkelig aldri tenkt tanken at jeg må takke for at noen har satt et hjerte på meg?

Jeg svarte en stund på alle henvendelser, fordi jeg så at menn på forumet ønsket det, men så sluttet jeg med det igjen. Jeg vet mange tipser om å sende et standardavslag for så å sette sort hjerte på vedkommende, men det er en måte å repondere på som ikke funker for meg.

Jeg er vel verken særlig voksen, hensynsfull eller generøs jeg da, antar jeg ;-p

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 23 feb. 2009 17:21

Jeg fikk hjerte idag, og da jeg skulle sjekke hvem personen er, så er profilen borte fra Sukker!

Aaaaah, makan til uflaks.

Skjult ID med pseudonym truseløs ma. 23 feb. 2009 17:22

Ja, et bilde sier mer enn 1000 ord!!

Jeg takker for komplimenter på mail.....

Og ellers alle andre henvendelser pr. mail...

Jeg takker vanligvis ikke for flørter.....om ikke de har lagt til et personlig preg...

Og hjerter er det ikke godt å si hva de mener med, så de får værsegod sende meg en mail, før de får noen respons på hjertet...

Skjult ID med pseudonym juni ma. 23 feb. 2009 17:32

kent:

hehe... dumme ting og uflaks skjer hver dag, bedre lykke neste gang :-D

Skjult ID med pseudonym Koer ma. 23 feb. 2009 17:48

Jeg kom til å tenke på noe nå.
Hvis vi ser på hvem som er aktive her på forumet og skriver innlegg så kan vi sikkert være enige om at det ikke er fryktelig mange.
Jeg vil ikke gjette en gang men tror nok det dreier seg om noen 10 talls personer men tror ikke det er i nærheten av så mange som 100.
Vet ikke hvor mange som er aktive på sukker men det er nok flere tusen.
Dette med at man ikke får svar, det være seg fra både jenter og gutter er jo noe som opptar folk. For meg så ser det ut som det er jentene som ikke er flinke til å svare. Det er i hvertfall flest gutter som bringer dette på banen.
Men når man da leser et svar på forumet fra en jente som kan ligne noe som dette: "Nå må altså dere gutter slutte å syte om dette, jeg svarer alle som skriver til meg. Eller nesten da.."
Beklager, men jeg tror ikke at om en person svarer på alle meldinger at det betyr at alle andre gjør det. For meg virker det som om det er veldig mange som ikke får svar. Nå kommer det sikkert en kommentar her på forumet at man ikke har bilde, man har dårlig bilde, tynn profil, feil profil, for tynn, for tykk, for hårete, for lite hår osv. Feil type meldinger, var ikke morsomt, var for kort, var for langt.
Spiller ingen rolle. Saken er det at det er mange som ikke svarer på meldinger og personlig så synes jeg at det er skikkelig uhøflig å ikke svare på en melding. Klart at hvis du får "idiot" meldinger så er det noe annet. Men hvis du får en melding fra noen som rett og slett bare prøver å åpne en kontakt med deg så burde du svare også.

Skjult ID med pseudonym joint ma. 23 feb. 2009 17:57

hvordan har du tid og krefter til å svare på alt ?
godt over 100 stk har satt hjerter på min profiler og meldinger er det også nok av..
Man svarer jo på det man har lyst til, og dessuten er mange av meldingene som kommer så lite kreative at de ikke er verdt en skit!

Skjult ID med pseudonym Tone Døv ma. 23 feb. 2009 18:02

@joint
Du spør : hvordan har du tid og krefter til å svare på alt ?

Hvis du bruker hurtigsvarknappen og setter ett sort hjerte etterpå, så tar det ca 5 sekunder ekstra pr melding.
Hvis man da "dumper" folk bare etter å ha sett profilbildet, så rekker man da 20 stk på ett minutt.

Så det er vel mer snakk om prioritering og vanlig høflighet enn å ikke ha tid......

Skjult ID med pseudonym Koer ma. 23 feb. 2009 18:02

Neste gang du mottat en melding så skal du se etter en knapp som faktisk legger inn "nei takk" svaret for deg.
Tenker det tar deg ca 5 sekunder.
Som jeg også skrev at hvis du får direkte ufine meldinger så er det noe annet enn noen som faktisk ønsker å bli kjent med deg.
Du har sikkert fryktelig mange grunner for ikke å svare høres det ut som, men det finnes en god grunn for å svare. Det kalles høflighet.

Skjult ID med pseudonym juni ma. 23 feb. 2009 18:09

Koer:

Vel... det ble for krevende for meg den tiden jeg prøvde å svare alle, selv om jeg på ingen måte hadde en profil som førte til stor pågang. Det var litt det at jeg ikke maktet å bruke standardsvarene, men heller kom med ganske så personlige svar til de som sendte meg meldinger, der hvor jeg selv ikke så for meg at det ville funke med videre kontakt.

Så mye som menn enn måtte ønske at jeg skulle gjøre det, så kommer jeg aldri til å klare å bruke standardavslagene... så jeg kommer vel også neste gang jeg er på flørten på nett, til å velge å ikke svare andre enn de jeg får litt lyst til å bli mer kjent med.

Antageligvis...

Og dette svaret her kommer fra ei som også har tatt en god del førstekontakter med menn, og jeg foretrekker også der at de ikke svarer, fremfor å komme med avslag. Det er ytterst få som er noe særlig flinke til å sende gode og generøse avslag, så jeg foretrekker absolutt stillhet.

Skjult ID med pseudonym Tone Døv ma. 23 feb. 2009 18:21

@juni
Synes du tenker litt for mye på deg selv....

Helt greit at ikke du vil ha avslag, men det er jo helt tydelig at menn vil ha det. Så hvorfor kan vi ikke gjøre dem den lille tjenesten?
Du ser jo også at denne problemstillingen kommer opp i omtrent annenhver tråd her på dette forumet så så det er jo helt klart ett problem for mange.....

Skjult ID med pseudonym snøball ma. 23 feb. 2009 18:39

fortsetter å la meg fascinere av hvordan sukkerfolket fortsetter å sutre over manglede svar på meldinger. Hvis dere absolutt må ha svar på alle meldinger så hold dere til personene på "garantert svar" lista! Og hvis dere ikke finner noen interessante personer på den lista...så er det kanskje bare å innse at flertallet av sukkerbrukerne faktisk ikke bryr seg med å svare på meldinger dersom de ikke er interesserte?? Det er som kjent enklere å endre egne holdninger og innsilling enn å forsøke å oppdra alle andre... så dere sutrekopper får det sikkert mye morsommere her på sukker om dere slutter å irritere dere over alle de som ikke svarer, og heller fokuserer på det dere faktisk kan gjøre noe med :)

Skjult ID med pseudonym elling ma. 23 feb. 2009 18:50

og de som sutrer på de som sutrer er ikke det spor bedre :)

Skjult ID med pseudonym Koer ma. 23 feb. 2009 18:51

Hadde vært enkelt å løse dette.
Når man får en melding så hadde man hatt to valg; enten å svare eller sette sort hjerte.
Hvis dette hadde vært lagt inn i "programmet" så hadde jo det vært en enkel sak.
Da kunne man svart de som man fant såkalt "interessante" og satt sort hjerte på resten. Dermed så ville man ikke fått flere meldinger fra de som ikke er interessante og de som ikke får svar de vil aldri se denne personen igjen.

Sutre? Tja kall det gjerne det. Men du må også huske at ikke alle er super veteraner her på sukker med flere års fartstid. Noen nye kommer til hele tiden og de må jo få lov til å si sin mening.

Skjult ID med pseudonym juni ma. 23 feb. 2009 18:57

Tone Døv:

Du har helt rett, jeg tenker mest på hvordan jeg selv skal trives med å være på en nettdatingside. Hvordan andre skal trives med å være på en nettdatingside kommer nok i andre rekke, ja.

:-)

Skjult ID med pseudonym snøball ma. 23 feb. 2009 19:03

for all del - få det gjerne ut :)
sutringen er jo underholdende nok den ;)
Men jeg synes det er litt rart at disse sutrekoppene tydeligvis tror at flertallet av sukkerbrukerne deler deres ønske om absolutt å skulle få et skriftlig avslag. Hadde det vært slik burde jo "garantert svar" lista blitt en stor suksess, eller hva??? Men det har den jo tydeligvis ikke blitt....

Skjult ID med pseudonym elling ma. 23 feb. 2009 19:15

@ snøball
Hvorfor tror du at sukker opprettet både svargarantilisten og hurtigsvarene?
Det er jo nettopp fordi de har registrert at det er stort problem her.

@juni
Jeg har full forståelse for at folk først og fremst tenker på seg selv på en slik side, men det koster oss så sinnsykt lite å være litt grei mot andre brukere i tillegg. Hva hvis denne personen som man ikke ga en tilbakemelding har en god venn som vurderer å melde seg inn på sukker, men som ikke gjør det fordi at man får høre om hvordan ting fungerer her.
Er jo ikke umulig at denne personen faktisk var "den rette" for deg, men at du aldri vil finne denne personen på sukker fordi du ikke gadd å sette av 5 sekunder til ett høflig svar.......

Skjult ID med pseudonym juni ma. 23 feb. 2009 19:27

elling:

Jeg skjønner hva du skriver. Men av en eller annen grunn ble det litt for slitsomt for meg å komme med gode avslag til de som tok kontakt med meg, siden jeg ganske enkelt ikke orker standardavslagene.

Men jeg skjønner jo veldig godt hva du mener. Nå er det lenge siden profilen min var aktiv, men om jeg skulle sette igang med nettdating igjen, så får jeg vel kanskje prøve meg på å bruke standardavslagene.
Jeg kan bare ikke fatte på noen som helst måte at folk faktisk ønsker å få tilsendt et standardavslag, så jeg vil antageligvis føle meg som en komplett idiot når jeg sender det. Hvem ønsker virkelig å få et et forhåndsskrevet svar som bare består av et tastetrykk? Jeg kommer aldri til å skjønne det.
Og samtidig må jeg jo svartehjerte personen etter at jeg har sendt et standardavslag, for å beskytte meg selv for å få et uhøflig svar, dersom personen ble provosert av mitt standardavslag?

Skjult ID med pseudonym Koer ma. 23 feb. 2009 19:31

Det med å svart hjerte en person skulle kunne gå automatisk.
Når du mottar en melding og har lest den så burde du får opp et valg; Vil du svare nå.
Hvis du "krysser" av for nei så burde det automatisk gå ut standard svaret og et sort hjerte.
Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym snøball ma. 23 feb. 2009 19:35

joda - sukker har laget en "løsning" for sutrekoppene. Problemet er bare at "ingen" bruker disse løsningene. Derfor vil sutrekoppene "tvinge" sukkerbrukerne til å bruke løsningene. Men hvis du tenker etter.....hvorfor blir ikke løsningene brukt da tror du???? Hvis et flertall av sukkerbrukerne var opptatt av å gi og få skriftlige avslag skulle man jo tro at sukker sine løsninger ville blitt flittig brukt.... ;)

Skjult ID med pseudonym Eli ma. 23 feb. 2009 19:43

@Koer
Litt off topic, men hva betyr nicket ditt?

Skjult ID med pseudonym malin ma. 23 feb. 2009 19:44

Syns det dukker opp tråder som denne absolutt hele tiden jeg, men det kommer ikke til å endre min måte å håndtere meldingene jeg får på.

Jeg leser alt, og går inn på profilene til alle avsenderene, men jeg svarer kun på dem som vekker interessen min. Jeg svarer f.eks ikke på meldinger hvor avsenderen bor langt unna, og da hjelper det ikke om han er aldri så pen eller har en aldri så velskreven profil.

Jeg setter allikevel ikke svart hjerte på alle, med mindre jeg føler dem "maser". Setter også svart hjerte på dem som setter hjerte på meg, dersom jeg ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym Koer ma. 23 feb. 2009 19:45

@Eli.
Det betyr hund.

Skjult ID med pseudonym Eli ma. 23 feb. 2009 19:59

På estisk, ikke sant?

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 23 feb. 2009 20:00 Privat melding

Det er mange som syntes man bør gjøre ditt og datt... vet dere hva jeg syntes? Klapp igjen og logg dere for all del ut om dere ikke er fornøyd!!

Skjult ID med pseudonym Koer ma. 23 feb. 2009 20:21

@Eli.
Ja, det stemmer.

Skjult ID med pseudonym juni ma. 23 feb. 2009 20:49

oslomann 2:

Hva forteller det om meg, da, dersom jeg ikke svarer på henvendelser?

Du skriver om alminnelig høflighet og å ikke greie å ta i mot positive henvendelser og du skriver at det forteller deg en hel del om den personen.
Hva er det det forteller deg om personen?
:-)

Skjult ID med pseudonym VIPS! ma. 23 feb. 2009 21:14

Skjult id
Du bringer særdeles lite på bordet selv! ;-)

Sånn ellers er det bare å klage i vei. Hvis det er slik at flesteparten av damene her ikke svarer så har dere en STOR jobb foran dere å omvende alle sukkerjentene. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym VIPS! ma. 23 feb. 2009 21:21

Oslomann 2
Så bra du går videre, fordi ikke svar = avslag. Du har jo skjønt det du, og det er jo derfor man ikke svarer. Fordi man vil ikke ha en mail nr 2. Og det får man OFTE om man avslår høflig. Det virker som om noen tror at høflig avslag er invitt til mer kontakt. Og det er mange som også mener at høflig avslag er invitt til å slenge drit tilbake.

Skjult ID med pseudonym juni ma. 23 feb. 2009 21:30

oslomann 2:

hehe... jammen, det var jo en grei konklusjon? Sånn rent bortsett fra at jeg kanskje ikke har lest hvilke andre årsaker du tidligere har nevnt og som jeg kanskje kunne finne på å være unenig i :-D

Men, ok, jeg skjønner at det kan virke både uhøflig og arrogant å ikke svare. Og at folk som gjerne ønsker svar uansett kan finne på å mene at profiler som ikke svarer er både usympatiske, lite generøse og ikke noe særlig å samle på, og at man via et ikkesvar kan klare å finne en hel del dårlige egenskaper hos den profilen som ikke svarer... joda, jeg skjønner det.

Men det er jo i så fall en ok konklusjon? Hun svarte ikke, altså ingenting å samle på... over til neste...

Skjult ID med pseudonym VIPS! ma. 23 feb. 2009 21:56

Det setter også et dårlig stempel på oss jentene som ikke er på det nivåët, som faktisk SVARER! Jeg setter sort hjerte etter av avslag, fordi jeg har opplevd _for mange ganger_ å få meldinger som: "Hva tror du at du er..." etc etter at man bruker "høflig avslag". Jeg har også opplevd flere ganger at folk man har satt sort hjerte på får en kompis eller oppretter en ny profil bare for å slenge noe drit tilbake. Så jeg vet ikke helt hva som er uhøflig eller ikke egentlig. Å ikke svare, eller å slenge slik meldinger når man faktisk svarer.