Alle innlegg Sukkerforum

Manndomsprøven

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Graduate ti. 24 feb. 2009 17:08

At eldre menn kan få dreisen på yngre damer er ganske velkjent. Men det er nå blitt mer vanlig (iallfall i kjendisverdenen) med yngre menn og litt mer modne damer. Jeg befinner meg i 20 årene og har mang en gang sittet og siklet på damer i 30+, men har aldri vært den som har gått aktivt inn for å flørte, da jeg tror en slik henvendelse neppe ville blitt tatt seriøst.

En annen tanke har vært at jeg har tenkt på dem i 30+ kategorien som mer ivrige i å komme igang med seriøst forhold og stifte familie, noe jeg ikke tenkt så langt å begynne med ennå. Dessuten tenker jeg det er flauere for en kvinne å bli sett med 10 år yngre menn enn omvendt. Eller er det bare jeg som innbiller meg dette?

Hva er deres erfaringer og tanker omkring en slik situasjon?

Skjult ID med pseudonym marini ti. 24 feb. 2009 17:21

Det kan være at noen kvinner liker yngre menn! Du kan få en indikasjon på hvor hun har preferansene sine ved å se på hvilken aldersgruppe av menn hun har valgt ut....

Skjult ID med pseudonym venus ti. 24 feb. 2009 19:18

Jeg kjenner flere menn som liker flotte, modne kvinner:) Er selv 49 og har hatt et forhold i tre år , til en 12 år yngre mann. Det var veldig bra på alle måter. Var litt spesielt i begynnelsen, med aldersforsjellen, men jeg tenkte nok mere over det selv ,enn det andre folk gjorde. Han jeg var sammen med synes ikke det gjorde noe, han va bare stolt:)
Jeg får mye oppmerksomhet av menn som er yngre enn meg selv:)
Jeg ønsker meg heller ingen gammel gubbe:), men en kjekk,flott og spennende mann som gjerne er litt yngre enn meg:)

Så til deg Graduate: flørt i vei med kvinner i 30 åra, tror du vil bli positivt overrasket jeg:)

Skjult ID med pseudonym 42kvinne ti. 24 feb. 2009 19:45

vet du, da jeg la meg inn på sukker, falt det meg ikke inn å flørte noe med yngre menn.
Men etter å ha bli sjekket opp av ganske mange yngre, og også hatt en særdeles vellykket date med en 14 år yngre, ser jeg at det er veldig interressant.
Jeg må jo også si at jeg opplever fler av mannfolka her på over 45 for temmelig gubbete, og det gjør at jeg nå stort sett dater og snakker med de noen år yngre enn meg.
Stå på! Gå for det du ønsker.

Skjult ID med pseudonym nissen ti. 24 feb. 2009 19:48

Vel...hva tror du en 28 åring er ute etter hos ei som snart er fem-og-førti?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 24 feb. 2009 19:51

Jeg har datet de som er mye yngre (er 33) men det er som du sier de er ikke helt der hvor jeg føler jeg er i livet enda.
Jeg er der hvor jeg er klar for å "sette meg fast i grøten" å bli der .. hehehe
Men opplever det innimellom her også at jeg blir kontaktet av gutter ned i begynnelsen av 20 årene. Tar det som et kompliment og takker .. :o))

Skjult ID med pseudonym :-) ti. 24 feb. 2009 20:01

@nissen
Jeg har alltid tenkt som deg. Litt sånn "hvor lettlurt går det an å være når man er 40+ og blir sjekket opp av 10 år yngre menn?"
Men så viser det seg at det finnes mange av disse "unge" som virkelig er seriøse. Min tidligere fordomsfullhet ble gjort til skamme da fyren ville flytte sammen, gifte seg og full pakke. Da så jeg klart hvem som bare var ute etter det du sier!

Skjult ID med pseudonym Galderknut on. 25 feb. 2009 00:59

Har alltid likt modne damer jeg helt fra jeg var ung! Men sant skal sies kunne jeg aldri tenkt meg noe mer enn et elskerforhold med dem! De fleste av kameratene mine sier det samme.. Har passert 30 nå og hopper gjerne på ei moden kvinne, 10pluss opp eller ned har intet å si for meg, men når sant skal sies vil jeg helst ha ei som matcher meg aldersmessig hvis det skal være et forhold! Det har å gjøre med at eldre kvinner er litt satte og yngre damer er for ustabile. Vil helst ha ei som er like gammel som meg eller inntil 5 år yngre. Barnløse menn som ønsker seg egne barn har ikke bruk for ei dame over førti.

Skjult ID med pseudonym juni on. 25 feb. 2009 13:44

Jeg tror vel det etterhvert er blitt ganske velkjent at unge menn godt kan ha "dreisen" på eldre kvinner nå for tiden?

Selv om jeg gjerne kunne hatt en yngre kjæreste, så har jeg på min profil satt nedre aldersgrense kun 4 år under min egen alder. Og det er mest for beskytte meg selv fra å komme i kontakt med "alle de" som egentlig bare synes det virker spennende og tennende å få erfaringer med en moden dame, og dem er det faktisk etterhvert blitt ganske mange av ;-)

At gutter mellom 20 til ca 30 allikevel har sendt meg meldinger har da vært greit, for da har jeg tatt det som et ønske fra dem om å få erfaring med en moden kvinne og ikke noe mer enn det. Jeg er til og med blitt litt usikker på om hvorvidt jeg skal fortsette å ta det som et komplement, fordi det etterhvert er veldig, veldig mange modne kvinner som får slike henvendelser ;-)

Jeg tror ganske enkelt ikke jeg ville hatt selvtillitt nok og vært barsk nok til å tørre å prøve på et langvarig (der man håper på livslangt?) forhold med en som f.eks. var 7 år yngre enn meg eller mer. Om det ikke mot formodning var slik at vi var helt perfekte for hverandre, da... men slikt skjer vel helller sjeldent.

Men som et elskerforhold så ville jeg tenke at det var perfekt med ung mann-moden kvinne. Også fordi, i min antageligvis fortsatt noe fordomsfulle verden, så ville stor aldersforskjell den feile veien, føre til at elskerforholdet kun blir et elskerforhold og at det ikke vil være like naturlig å håpe på at det skal bli et kjæresteforhold hvis det viser seg å fungere veldig fint mellom de to. Noe som igjen ville hindre at man blir for såret dersom den ene utvikler litt mer alvorligere følelser for den andre.

Skjult ID med pseudonym 42kvinne on. 25 feb. 2009 17:25

Liten kommenter til "nissen"
Ja, hva faan tror du ei noenogførti år gml dame skal med en unggutt på under 30?
Ikke lange, dype samtaler i hvert fall. Det var et eksempel.
Poenget mitt er at alder betyr hva du vil det skal bety.
Jeg regner jo med at i et fast forhold vil jeg nok ende opp med noen nærmere min egen alder, men man kan jo ha det gøy mens man kan?

Skjult ID med pseudonym Kent1980 on. 25 feb. 2009 17:26

God vin blir bedre med årene

Skjult ID med pseudonym juni on. 25 feb. 2009 17:51

Jeg tenker ikke som 42kvinne, det ville blitt for dumt egentlig?
Det ville blitt som å tenke at hva faan tror jeg at 20-årige mennesker som jobber sammen med meg har å tilføre meg... da ville jeg hatt litt trøbbel med å klare å samarbeide på jobben tror jeg?

Kan ha ganske mange fine samtaler med folk som er 20 år yngre enn meg jeg, så nå grubler jeg litt på hva 42kvinne egentlig mener....

42kvinne mener at unge menn er snaksy men ikke modne nok og funker i hvertfall ikke å snakke modent sammen med, mens menn litt for gamle er gubbete...?

... hvis det ikke var slik at hun var ironisk, da, og at jeg ikke forstod ironien...

;-)

Skjult ID med pseudonym juni on. 25 feb. 2009 18:03

Kent:

Men god eddik av vin er heller ikke å forakte :p

Jeg har forstått at du har sans for modne kvinner, men har du noen gang fundert på om du vil ha like mye sans for dem når du selv har rundet 40 år?

Skjult ID med pseudonym vibe on. 25 feb. 2009 18:42

Jo eldre jeg blir, desto mer individuelt synes jeg alder er mht energinivå, nysgjerrighet, helse etc. Noen er satte allerede som 25-åringer, mens andre aldri bir det. Jeg har venninner som er i alder +/- ti år min egen alder, det de har felles er at de er ganske sporty, spreke, nysgjerrige og sosiale.

Synes imidelrtid det er et særnorsk fenomen å være så bevisst på barn (at alle skal ha det, og hvis ikke er du en avviker). Jeg har opplevd at det er mindre fokus på det i utlandet, og ergo også mindre fokus på alder.

Du vil dessuten finne mange verpesyke 25-27-åringer, mens de på 30+ har allerede bevist at de fyller livet med endel andre ting - kanskje noe av dem ikke egentlig ønsker barn, eller er fleksible på det mht mannens ønsker? Når det er sagt, så er det jo likevel fakta at man fysisk eldes, og når man er opp i 30-årenehar man mindre fruktbar tid igjen enn de på 20. Men de fleste kvinner kan få barn et godt stykke opp i 40 årene. Kjenner selv flere. I tillegg til visse genetiske faktorer, så er det jo vitkig at man har generelt god helse.

Hadde jeg selv vært mann hadde jeg nok tenkt på det og hensyntatt det - sett litt på hvor sprek og ungdommelig hun ellers er, og rett og slett brakt temaet på bane tidlig - det vil vel neppe være noen bombe at det er noe man synes er relevant. Men TS, jeg synes du overdriver skrekken for jenter i 30-årene, damene skal nok være temmelig nær 40 før travelhet blir en hyppig problemstilling.