Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmål til damene...

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Oslo) ti. 24 feb. 2009 19:30 Privat melding

Etter å ha lest en del innlegg her på forumet så melder det seg enkelte spørsmål...Jeg skal ta opp noen av dem her.

1. Hva betyr det for deg/hva legger du i et besøk på profilen din.
Oppfatter du det som generell nysgjerrighet eller er det en "bevisst" interesse for profilen din.

2. Hva betyr det for deg/hva legger du i å få et gult hjerte på profilen din.
Oppfatter du det som et kompliment eller er det en "konkret" henvendelse?

3. Hvordan reagerer/tenker du om du får et gult hjerte.
Setter du da konsekvent enten et gult eller sort hjerte tilbake, eller lar du det stå som det er?

(mann 35 år fra Hordaland) ti. 24 feb. 2009 19:33 Privat melding

1
2
3

Skjult ID med pseudonym :D ti. 24 feb. 2009 19:36

1) Besøk på profilen betyr enten et gjenbesøk fordi jeg har vært på hans profil, eller jeg har sendt et brev. Eller så kan det jo være at han likte bildet mitt eller vi har en veldig høy macth. :)

2) Gult hjerte betyr at han liker meg, og jeg venter spent på videre initiativ. Å sette gult hjerte, for deretter å vente at jeg skal skrive det første brevet er ikke tiltrekkende. Dersom jeg setter et gult hjerte på noen, kommer det et brev også! ::

3) Får jeg et gult hjerte, setter jeg ikke noe tilbake før jeg vet at det er en jeg vil bli bedre kjent med.

Håper det var litt til nytte! :)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 24 feb. 2009 19:39

1. generell nysgjerrighet... tror ikke alle som er innom profilen er intressert ... da hadde jeg fått mye mer meld.. heheheh
2. Det er koselig å få et gult hjerte , men jeg legger ikke så mye i det og tenker at er de intressert sender de vel en meld. Men rødt hjerte sender jeg meld og takker. Jeg får ikke altid med meg hjerte som blir satt så det smarteste er å sende meld. Bruker veldig lite hjerter selv.
3. se 2.

Skjult ID med pseudonym Diamond ti. 24 feb. 2009 19:43

1. Et besøk på min profil oppfatter jeg som kun et besøk. Nysgjerrig på hva jeg har skrevet, hva jeg søker, hvor høy jeg er etc.
Gjentatte besøk, uten å skrive en mail til meg oppfatter jeg som at han liker det han ser på bildene.

2. Gult hjerte = Et kompliment ( et noe tamt kompliment hvis han ikke skriver noen ord til meg)

3. Jeg synes ingenting om å få et gult hjerte fra en profil uten tekst og bilde. Synes heller ikke noe om hjerter fra menn som ikke skriver en mail med et par linjer.
Jeg blir faktisk provosert av det...hehehe Skikkelig teit....Oppfatter det slik som at; "Nå har jeg satt et hjerte på din profil, så da må du ta kontakt"... Nei, takke meg til en henvendelse på mail. Disse hjertene er noe ordentlig tull ;o)

Skjult ID med pseudonym BB ti. 24 feb. 2009 19:52

1) Jeg titter på mange profiler, bare for å se om de kan være av interesse. Så jeg går ut fra at de som klikker seg inn på min profil er ute i samme ærend. Hvis det er noen som er inne ofte, over en periode, regner jeg med at de har en viss interesse i profilen min, uten at jeg anser det for å være en bevisst måte for vedkommende å komme i kontakt på.

2) Et gult hjerte tenker jeg er en måte å vise sin interesse på, men jeg regner det ikke for å være en henvendelse. Kan være et kompliment, som TS sier, eller rett og slett en form for huskeliste for den som setter hjerte.

3) Når noen setter gult eller rødt hjerte på min profil, titter jeg litt ekstra godt på deres profil. Gjerne flere ganger, før jeg evt tar kontakt hvis jeg ønsker det. Men jeg setter aldri sort hjerte på noens profil med mindre de har kontaktet meg, og jeg ikke ønsker videre kontakt av ulike årsaker. Og jeg føler ikke at jeg _må_ svare dersom noen setter hjerte på min profil, men syns selvsagt at det er svært hyggelig :)

Skjult ID med pseudonym Pixie ti. 24 feb. 2009 19:56

1. Et besøk på profilen betyr generell nysgjerrighet. Gjentatte besøk uten henvendelse tolker jeg som en viss interesse, men at noe (alder,bosted) ikke er helt det han leter etter.
2. Gult hjerte tolker jeg som et kompliment, men et gult hjerte uten henvendelse er et tomt kompliment, en "merkelapp" fra hans side.
3. Gult hjerte med henvendelse fra en interessant profil får selvsagt hjerte tilbake. Gule hjerter uten henvendelser eller fra tomme profiler svarer jeg ikke på. Sorte hjerter er forbeholdt de som oppfører seg ufint.

Skjult ID med pseudonym Johanna ti. 24 feb. 2009 20:28

1, Besøk på profilen er bare besøk, noen ganger sjekker jeg ut hvem besøket var, andre ganger ikke.
2. Gult hjerte tolkes som en vag interesse eller huskelapp for vedkommende
3. Jeg har etterhvert lært meg til å avvente både gult og rødt hjerte, tenker at hvis fyren virkelig er interessert så vil han ta kontakt.

Og bortsett fra det så har jeg selv helt sluttet å ta kontakt. I løpet av 5 mndr så har jeg sendt noen få mail og satt hjerter på kanskje 10 profiler. Resultatet har vært et høflig avslag samt taushet fra resten. Selv har jeg stort sett gitt respons hvis noen har sendt meg noen ord.

Skjult ID med pseudonym Malin ti. 24 feb. 2009 20:47

1. Oppfatter det som generell nyskjerrighet, verken mer eller mindre.

2. Et gult hjerte betyr for meg at vedkommende er interessert i videre kontakt.

3. Jeg reagerer likt på både gule og røde hjerter. Synes jeg vedkommende er litt interessant, og kan tenke meg å snakke litt med ham for å finne ut om jeg er interessert setter jeg ett gult hjerte. Syns jeg profilen og bildene er veldig interessante får han ett rødt hjerte, uavhenging om han "bare" satte ett gult på meg.
Men, stort sett får alle svarte hjerter dersom jeg ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym truseløs ti. 24 feb. 2009 21:38

1. Nysgjerrighet

2.Så lenge ikke det medfølger en mail med hertet, så legger jeg ikke egentlig så mye i det, kan like gjerne være en "huskelap" for alt jeg vet

3. Jeg gjør ingenting, om ikke det kommer mail fra personen også.

(kvinne 35 år fra Oslo) ti. 24 feb. 2009 22:32 Privat melding

1. Nysgjerrighet

2. Ingenting som helst

3. Pingle

Skjult ID med pseudonym gørl ti. 24 feb. 2009 22:39

1. Kun nysgjerrighet. Selv om det skjer flere ganger.

2. De brukes så forskjellig at jeg spekulerer ikke i hva de kan ha betydd denne gangen. (Men et hjerte fra en man har snakket litt med, er hyggelig!)

3. Ingenting, utover å kikke på profilen til den som har sendt det. En sjelden gang har jeg vel satt ett tilbake. Men det skjer gjerne ikke noe mer likevel. Rød bruker jeg ikke. Det sparer jeg til jeg mener det... og kjenner noen. Tomme profiler og de som jeg finner usympatiske, får umiddelbart svart hjerte.