Helt enig med Zitelle ( ? husker jeg riktig navn??)
I hverdagen er jeg kjent for å ha god kontakt med det motsatte kjønn. Heller intet problem de gangene jeg er på by`n. Tror faktisk det er slik at den sjarmen som jeg er så heldig å ha, ikke kommer frem på bilde. Er heller ikke verdens mest fotogene person så da... Allikevel skuffer det meg.
Så skal jeg ikke gjøre meg bedre enn det jeg er. Jeg ser også på bilde, men det er for å se øynene ( absolutt viktigst for meg). Jeg klarer ikke å kommunisere med noen uten at øyne har vær vist. Dumt - ja kanskje, men sånn er det bare.
Det som jeg tror kan være noe av problemet er at man utgir seg for å være anderledes enn det man kanskje er ( og kanskje også litt bedre ??). Dessuten virker det som de fleste - menn ihvertfall - hiver seg over vidda, eller er supersportslig hele året.
Dette er jo tull - de fleste mannfolk jeg kjenner ( og det er faktisk endel) er like slapp som meg, men savner noen å være sammen med - og ja, kanskje også en kjæreste. Er man to, gjør man også flere ting sammen og kommer seg ut....
Det er viktig og være i god form, men jeg tror altså at noen gjør seg bedre enn det de er - Tåpelig !! Ærlighet varer lengst - uansett kjønn
Klem fra meg..