Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal til?!?

Vis siste innlegg
(kvinne 51 år fra Oslo) fr. 4 jan. 22:17 Privat melding

Lurer litt på om denne datingen via nett passer meg. Jeg må innrømme at jeg basert på erfaring foretrekker å møte menn ansikt til ansikt. For mitt vedkommende så har de forholdene jeg har hatt gjerne startet med ett møte på «byen» eller et forhold med en kollega ( som har utviklet seg til noe mer). Jeg «sliter» fremdeles litt med å få til samme type relasjoner (og «kicks») via nett-dating. Kan hende at det skyldes at jeg er for opphengt i umiddelbar attraksjon/tenning, hvilket er vanskelig å oppleve via tekst og bilde. Mener selv at jeg sjeldent har problemer med å få draget på byen, men muligens så skyldes dette at det ofte oppleves som mer uforpliktende og kanskje ikke så skummelt/forpliktende som en date kan være. Hva tenker dere andre? Jeg lurer mao på om jeg skal droppe å forsøke og få kjæreste på denne måten, og heller kjøre på slik jeg er vant med. Dvs. Satse på at jeg finner kjærligheten via andre kanaler.
Ps. Tenker at jeg i så fall skal melde meg på Sukker-fest.
Flere som blir med?

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 4 jan. 22:52

Nettdating er ikke for alle og det er jo bare fint å ha andre arenaer for sjekking/dating også.

Aldri vært på sukkerfesten. Skal ikke denne gangen heller. Har vært på et treff ordnet av de som skriver her inne og det var hyggelig det😊

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 5 jan. 01:03 Privat melding

Ja her fosser det inn av svar. Er det foresten vanlig at man bruker pseudonym? I så fall, hvorfor? Mye kjipe folk eller?

Skjult ID med pseudonym Bigluv lø. 5 jan. 01:07

👻

(kvinne 52 år fra Akershus) lø. 5 jan. 02:16 Privat melding

Alle oss andre med åpen profil bruker kun forum som sjekkearena, you see. Vi er rene rovdyr, så pass deg. Vi er ikke interessert i forum for diskusjoner, fjas og annet. Kun rå sjekking. I’m telling you this only once.

Hm. La oss nå se om detta fører til noen røde kuler i besøkslista.

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 5 jan. 02:26 Privat melding

Takk for svar! 😊 Ga meg litt å tenke på. Mulig jeg bør forholde meg til sjekkearenaer jeg er mer komfortabel mex. Må likevel
Innrømme at jeg tok som en selvfølge at det som foregår av kommunikasjon på Sukker sin side primært hadde til hensikt å lede til en flørt. Selv må jeg innrømme at jeg foreøekker å slippe å betale for bare å «snakke» med andre for å tilfredsstille et behov for generell kommunikasjon. Sukker.no er vel primært en side som skal tilrettelegge for at folk finner kjærlighet og ikke et diskusjonsforum. Mao ønsker man primært å diskutere så er det vel andre mer egnede (og gratis) nettsteder for dette. Eller???

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 5 jan. 02:31

Du kan jo velge bort Forum. Easy peasy.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 5 jan. 03:06

Døgner du i natt også, GM?😃

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 5 jan. 03:11

Jeg må seriøst skjerpe meg. Men i morra har jeg ihvertfall fri.
Møter opp hos deg for morgenøkt kl 08👍

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 5 jan. 03:22

Jeg er våken, bare å komme.

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 5 jan. 03:52 Privat melding

Bare å kjøre på @ts.... masse flotte mennesker på forum 😇

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 5 jan. 09:55

Må det ene utelukke det andre?
IRL vs Sukker
Generell småprating vs flørting.

Nei, det må det ikke! #voksenopplæring
#sutringerusexy

Skjult ID med pseudonym _my_ lø. 5 jan. 10:22

Til TS’ utsagn: «.. på byen, men muligens så skyldes dette at det ofte oppleves som mer uforpliktende og kanskje ikke så skummelt/forpliktende som en date kan være.»
O akk, o ve!! Den forestillingen må du bare legge fra deg fortere enn kvikt, hvis du skal overleve nettdating uten oppfølgende terapi.
Det er ikke noe sted det er så mange lause og unnvikende menn (og kvinner, sikkert), som i nettdatingverden. Ingenting betyr noenting, og selv etter dating over tid, kan de finne på å bare bli «borte». Nettdating er altså på ingen måte mer forpliktende enn det som skjer på byen.

Skjult ID med pseudonym ZeZe lø. 5 jan. 10:28

Godt poeng @my!