Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan er menn når de er forelsket?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Emma on. 25 feb. 2009 21:39

Hvordan er du mot en kvinne du er forelsket i? Dere har kanskje vært på noen dater. Funnet ut at dere liker hverandre. Klint. Kanskje hatt sex. Du kjenner håp om noe mer.

Hvilke ting sier og gjør du som mann om du tror du virkelig er forelsket?

Ikke de tingene du skulle ønske du gjorde, men hvilke ting er det du virkelig gjør? Når du ringer? Når du sender mail? Når du sender sms? Når du treffer henne neste gang? Hvor ofte tar du kontakt? Hvor ofte forventer du at hun skal ta kontakt? Fint om du setter ca alder i innlegget for å se om hvordan menn uttrykker sin forelskelse er aldersbetinget.

Hilsen nysgjerrige Emma

Skjult ID on. 25 feb. 2009 21:47

mann 43
Jeg blir helt dust og kan ikke få nok bekreftelse på at følelsene er gjensidige. Så blir jeg oppfattet som masete og hele greia ender med at hun ignorerer meg, gjerne etter jeg har invitert meg selv på besøk til henne hver dag og hatt sex et par ukers tid.

Skjult ID med pseudonym Kent1980 on. 25 feb. 2009 21:47

Jeg blir litt satt ut, og klønete. Jeg kjenner at jeg ikke helt vet hva jeg skal si. Jeg blir veldig oppmerksom på henne, kroppsspråket hennes osv.
Hvis hun ringer, eller jeg ringer eller vi møtes har jeg alltid veldig høy og kraftig puls. Det dunker i brystkassa.

Det er den beste følelsen, og den værste. Best fordi det er en opplevelse uten like, og værst fordi adrenalinet kan sette deg helt ut.

Men jeg ville aldri byttet den følelsen mot noe.

Skjult ID med pseudonym A on. 25 feb. 2009 21:56

Konklusjonen er vel at dersom en mann er forelsket i en jente, så burde egentlig jenta merke det. Om han sjelden eller bruker laang tid på å gjengjelde svar eller på nesten ingen måte søker kontakt, så er det som regl et tegn på at han ikke føler så mye.

Dersom han prøver å ta kontakt og dama ikke svarer eller nøler og slik, kanskje er mer på sukker, og virker lite interessert, blir kanskje han mindre interessert tilbake.

Det burde jo merkes at det gnister begge veier. =)

Til trådstarter:

Hvordan merker en om jenten er interessert, om hun er litt småforelsket ?
Kan være tungt å være den som viser initiativ, om hun ikke er så veldig initiativrik selv.
Utgangspunktet i spørsmålet er at jenta virker veldig interessert, men så fort det blir litt avstand, så blir hun nesten helt borte.
Har jenter en tendens til å være uinteresserte - interesserte peroner ? =)

A

(mann 48 år fra Oslo) to. 26 feb. 2009 00:00 Privat melding

@Emma

Hvis man har kommet så langt at man har hatt sex så burde man ha en viss peiling på hva man skal gjøre videre.
Gi komplimenter, vise at man tenker på henne, osv....selvfølgelig uten å overdrive - det går jo på dunken som mann43 sier.
Jenter er vidt forskjellige, så det som funker fint på en gjør ikke nødvendigvis det på den neste.
Hvis man har sansene med seg, finner man ut hva jenta liker og ikke liker. Da kan man tilnærme seg på en måte som blir godtatt og likt.
Men til syvende og sist så er man jo avhengig av at kjemien er der fra jentas side også.
Nytter ikke at bare EN av partene er forelsket - da sliter man seriøst.

Hvor ofte man forventer kontakt kommer jo selvfølgelig an på jobbmengde, hobbyer, osv.
Det er jo ikke alle som har tid til å sitte og holde hender 24 timer i døgnet...

Skjult ID med pseudonym alterego to. 26 feb. 2009 22:56

Man blir skjelven i kneene .... varm om hjertet ... fomlete med ord (man skulle ønske at det ikke fantes verbal kommunikasjon, men bare kroppslig) ...
Man føler seg mindreverdig i forhold til kvinneligheten hos den utkårede.
... og enkelte ganger får man en urmannlig kraft til å gjøre noe med det ... andre ganger blir man usedvanlig puslete.

Det dere kvinner ikke forstår om menn ... er at vi er ufattelig ydmyke i forhold til en kvinnes "magi" ... enhver kvinnes magi.
Alle kvinner er i utgangspunktet magiske ... og når vi "ser" det, i en enkelt kvinne, så blir vi FULLSTENDIG vippet av pinnen.

Det beste er når vi kan kombinere styrken av å være mann og ta initiativ ... samtidig som vi kjenner på hjelpesløsheten over magien, og overkomme det .... få noe til å skje.

Forvirrede tanker en torsdag kveld. :-)

Skjult ID med pseudonym bingo to. 26 feb. 2009 23:13

Jeg blir han overivrige idioten som kveler deg med for mye oppmerksomhet. Samt at jeg ikke kan få nok sex med vedkommende offer for mine følelser...

Hvordan jeg er i forhold til kontakt? Helt fjortisdespo...

Ikke verst for en mann på snart 40...

Skjult ID med pseudonym mart1s fr. 27 feb. 2009 00:15

Fullstendig på bærtur, helt fjortis.
Sover ikke, spiser ikke, hører ikke hva andre sier, mister konsentrasjonen.

Går rett utfor stupet med vidåpne øyner og verdens dummeste flir :-)

Ari kunne blitt konge, Mullah Krekar justisminister, og Kristin Halvorsen finansminister (gud forby det siste...), jeg hadde ikke brydd meg et sekund.
For jeg er lykkelig, ja jeg er lykkelig. Jeg bare kaster mine sorger over min skulder, og ser dem ikke mer, nei ser dem ikke mer....trallallalalalala......

Men da er jeg seriøst forelsket, asså !
Mann 47, tror han er 17

Skjult ID med pseudonym johan fr. 27 feb. 2009 00:25

Blir helt dust, så jeg gir henne alt for mye oppmerksomhet så hun ender opp med å ikke like meg lengre.
Det som er 'uoppnåelig' er spennende, det du kan få er kjedelig.. -Tenk på den Emma..

Skjult ID med pseudonym g 27 ma. 2 mars 2009 21:20

@ Ooihh:) litt morsom emne gitt:)

Blir ekstra glad, og går konstant rundt med en sterk følelse, av lykke:) Selvtilitten er i 190, og selv om jeg vanligvis prater mye "crap" hver dag, så økes dette betraktelig.. Hjertet hamrer, og dunker ekstra hardt, hver gang man ser på innboksen, på sin mobil. Og blir nesten litt "skuffa" dersom det ikke er fra akurat henne:)

Har man kommet til det stykket, at man har hatt sex, så blir jeg veldig fort ydmyk...:) Er med på det meste, men viser samtidig at jeg også kan sette grenser.. Skriver kanskje opp til 3-5 meldinger om dagen, og blir vell litt "fjortiss" hvor man skriver litt dikt, blomster, lager mat, tar henne med ut på noe hun vill, massasje, etc:)

Kan for eksempel si: tusen hjertelig takk, for at jeg har blitt kjendt med deg, du er fantastisk, etc.. Vill ikke akurat skrive alt her inne:) Også masse komplimenter:)

Oooiihh, nå ble det mye gitt... Fornøyd med svaret..?

Skjult ID med pseudonym Lionking ma. 2 mars 2009 21:29

Når jeg er skikkelig forelsket, så kan du banne på at jeg gjør en eller annen "småfeil" som gjør at dama plutselig mister interessen, og jeg blir gående i ukevis og lurer på hva i h...... som skjedde :) Det skal så utrolig lite til før damene mister interessen i "bli-kjent-fasen", og min erfaring er at det er de mest ubetydelige små detaljer som kan velte hele lasset.... noen andre med samme erfaringer?

Skjult ID med pseudonym Lionking ti. 3 mars 2009 21:59

@ Hei!

Hehe.... Nei, jeg tror ikke det. "Turn-off"-knappen prøver jeg å holde meg langt unna ;) Men endel jenter kan virke VELDIG interessert uten å være det i det hele tatt, og det er vel disse tvetydige signalene jeg har blitt lurt trill rundt av. Det skal også sies at de gangene jeg har opplevd dette, så har dama vært godt over middels av utseende....tilfeldig? Tror ikke det....

Skjult ID med pseudonym johan on. 4 mars 2009 00:53

@ Lionking

Som sagt, blir man for ivrig virker det som en turn-off. Tenk motsatt vei, -at du dater en dame som er over deg hele tiden med Sms-er, ringer når det ikke passer -kort sagt maser. -Ikke så sjarmerende?

Skjult ID med pseudonym Kråkemor on. 4 mars 2009 01:15

Å Gud for en simplisitet!! Er det rart vi lengter? Og èn ting vil jeg bare få understreke før jeg legger mitt "mislykkede" legeme: Når du har møtt den du elsker så orker du ikke omveier, regler, eller annet pjatt!! All annen usikkerhet betyr bare en ting: Dødfødt!!