Alle innlegg Sukkerforum

Hva tenker dere

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Vestfold) lø. 19 jan. 10:08 Privat melding

Når dere har fått en grei kontakt med en person her inne,praten går lett Dere skriver jevnt og trutt i flere dager ,man føler den andre er oppriktig intressert i å bli kjent ,dere har en god match på rundt 92.
Plutselig en dag legger du merke til at denne personen har forandret profilbilde ,har flere albumsbilder og matchen har gått fra 92 til 85.
Noen tanker ??

Skjult ID med pseudonym _my_ lø. 19 jan. 10:12

Du skal ikke tenke så mye, du skal bare lykkes i å utmerke deg blandt de andre dude’ne hun snakker med. Få i stand en kvikt som fy, så får du et konkurransefortrinn. Eller oker ut til venstre. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym _my_ lø. 19 jan. 10:13

en date, var det du skulle få i stand...

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 19 jan. 10:14

Sier som my. Har du fortsatt god kontakt og ikke er skremt av de nye bildene.
Ja. ... så kjør på da mann.

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 19 jan. 10:19

Du er så klok høna. Vurderer å kjøpe drivhus så du gror litt fortere😊

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 19 jan. 10:21

Jeg tenker at så lenge man er her inne, det bare har gått noen dager og initiativet til å flytte kontakten over til telefon ikke er tatt, så er det fritt frem. Noen får til å skrive med flere samtidig, tilogmed date flere samtidig, med verdens beste samvittighet.

At vedk har gått igjennom matchingtesten på nytt, er et godt tegn, kan jo være at det gikk litt fort og gæli i forrige runde. Men, igjen, de tallene har fryktelig lite å si. Det er ihvertfall min erfaring. Hjelper feks ikke å date 98 matcher når de lyver så det renner av de. At hun her har endret bilder, signaliserer at hun fortsatt er tilgjengelig, så da blir det jo litt opp til deg, hvordan du velger å håndtere det. Skal du kommentere det, og på hvilken måte? Som kritikk eller kompliment? Skal du sette inn neste gir, for å prøve å få ha henne for deg selv?

Hvis hun skriver at hun er oppriktig interessert i å bli kjent, må du vel bare tro på det, frem til noe annet skjer?
Bedre det, enn en som er interessert i å møtes, tid og sted blir foreslått, ingen kontakt på mange dager, ikke svar på meldinger før du får "Da setter jeg meg i bilen, sees om ca 20 minutter" den ettermiddagen du har foreslått😅

Skjult ID med pseudonym Ole Brumm lø. 19 jan. 11:06

Hvis du opplever at det er fin flyt og god stemning på chat'en, så er det bare å spørre om hun vil møte deg - før hun evt mister interessen pga "endeløs" skriving.
Mulig "toget har gått" her, men neste gang anbefaler jeg deg å prøve å være mer "offensiv".

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 19 jan. 12:54 Privat melding

Må bare nevne her at dette har jeg opplevd ved et par anledninger for noen år tilbake.. så ikke noe som er skjedd nå...
Lurte igrunn på hva andre tenkte om dette da jeg ser veldig ofte at de jeg har god match med havner langt nede på 80 tallteori gjerne under...

Om jeg hadde skrevet med en i flere dager fått bra kontakt osv så hadde jeg vel følt det unødvendig og tatt relasjonstesten på nytt pluss lagt inn nye bilder..men det er jo en grunn for at folk gjør det😎

(mann 32 år fra Oslo) lø. 19 jan. 13:10 Privat melding

Tja, tror ikke det er noe som skal tenkes for mye på egentlig.. Kan være tidsfordriv fra den andres side. Har og forstått det på jenter her inne at mange menn liker å bare snakke i flere uker uten at det skjer noe.

Man skal ikke flytte sammen, kjøpe bil, rekkehus og schæfer fordi man har snakket sammen et par dager, og vertfall ikke visst man ikke har gitt inntrykk for å ville møtes 😉

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 19 jan. 13:14 Privat melding

Nei da så Høna 🙄🙄

Skjult ID med pseudonym Høy Libido lø. 19 jan. 13:23

Folk gjøre som de gjør, bruk heller tid på hva du selv kan gjøre

Folks tanker og følelser er ikke konstante, iallefall ikke datingklare hormonelle jenter

Lærdom: Grip sjansen mens den ennå er der, i neste øyeblikk er den over for deg eller henne

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 19 jan. 13:34

Jeg blir mer og mer overbevist om at det handler om å fange den andre før vedkommende rekker å si kake. Ts er for treg og mens han er treg flyr fuglen.

Skjult ID med pseudonym Blåklokke lø. 19 jan. 13:35

Hønemor, hvis du sitter på en pub og har fått god kontakt med en mann, og dere har snakket om å møtes igjen senere, hvordan vil du oppfatte det hvis du ser at han går til bort til en annen dame og begynner å sjekke henne opp mens du sitter ved bordet og venter?

Hvis jeg opplevde at en person la mye arbeid i å forbedre profilen sin mens vi snakket sammen, ville jeg helt klart oppfattet det som at han egentlig så på meg som lite aktuell. Hvorfor skulle han ellers gjøre forbedringer, om det ikke var for å tiltrekke seg andre? Jeg ville i så fall avsluttet kontakten, for det er ikke aktuelt for meg å være noens "tidsfordriv".

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 19 jan. 13:37

Problemet er bare at få er fødte jegere. Vi (særlig menn) er bønder som gjennom historien har skrytt på seg jegerprøven i å fange damer. I virkeligheten står vi i potittåkeren med caps fra Felleskjøpet.

Skjult ID med pseudonym Solfugl lø. 19 jan. 13:41

@Hans80
Jeg ser ikke noe galt i dette. 🙂

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 19 jan. 13:50

Hvis dere har skrevet litt, tonen er god, men dere aldri har møttes, er det vel bare én ting å gjøre: Inviter henne på date!

Bildebytting/profiloppfrisking kan være tidsfordriv, men det kan også være et signal for at hun vil være tilgjengelig. - Og det vil jeg jo si at hun fint kan være, hvis dere aldri har møttes, og mannen er treg.

Grip sjansen, mens du har den, og hvis du ønsker å møte henne, da!

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 19 jan. 13:58

Minner meg om ei jeg traff på en pub for mange år siden. Vi satt i baren og praten var fin og flørten. Hun hadde på seg kort skjørt og strømpebukser.
Hun gikk på toalettet og kom ut igjen uten stømpebukse og med ny knallrød leppestift på.

Reaksjonen min var både tydelig og umiddelbar.
Jeg tok det som en ren invitasjon. Noe det også var viste det seg. Hyggelig ble det.
Enkle kan vi være slik.

Hvis ei jeg var i forhold med hadde gjort det samme, ville jeg lurt fælt.
Eller tatt hintet og forlatt etablissementet til fordel for andre gjøremål. 🤔 Usikker der.

Skjult ID med pseudonym Sukkerert lø. 19 jan. 14:01

I feel you, Hønemor. Har skrevet om slike før, de som vil raskt over på Messenger. Har egentlig sluttet med det, men gjorde et unntak for en liten stund siden. Vi skrev og hadde en god tone der, vi. Jeg er jo her på.Forum også, og luringen hadde endret til "Ikke synlig". Om det var for å skrive med andre parallelt, eller for å passe på meg, aner jeg ikke, og det er igrunn ikke så interessant heller. Greia var at han plutselig sendte meg en melding her, og kommenterte at jeg fortsatt var her, mens jeg skrev med han et annet sted.

Jeg svarte bare "ja"? , siden jeg visste hvor dette bar.
Vel, han syntes dét var trist da, og lurte på hva han skulle tenke. Jeg svarte bare at jeg ikke syntes han trengte å tenke så mye, siden han selv måtte være her, for å.finne ut av dette, og at han tilogmed hadde gått "undercover".

Sier det igjen: usikre og kontrollerende menn er så lite sexy....

Skjult ID med pseudonym Høy Libido lø. 19 jan. 14:10

Det er jo menneskelig å være på utkikk etter noe bedre. Det er ingen som har relasjon her inne selv om man har skrevet litt frem og tilbake. Sånn er verden i dag.

Dersom dere prater sammen så er det kanskje iallefall en åpning, eller også tidsfordriv.

Et bilde her inne kan jo make or breake det. Har merket det selv. Damer jeg har trodd jeg har likt, så har de byttet bilde og interessen forsvunnet totalt. Lage illusjoner på noen vi ikke har møtt, og med begrenset informasjon kan i mangel av noe bedre ord være skummelt. Don`t let your brain fuck you.

Ring hverandre, det er bare en samtale på telefonen. Ingen forpliktelse der.

Skjult ID med pseudonym Høy Libido lø. 19 jan. 14:11

Ereksjonen din var både tydelig og umiddelbar??

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 19 jan. 14:12

Fnis

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 19 jan. 14:27

Siden du absolutt skal si det slik @Høy Libris. ....