Alle innlegg Sukkerforum

Anonyme profiler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Skrivekløe fr. 27 feb. 2009 22:19

Har ikke vært med på Sukker så lenge,men det har da blitt en del henvendelser.. Noen av de som har tatt kontakt har ikke bilde,og ikke skriver de noe særlig om seg selv heller.. Kanskje bare at de ønsker å treffe en grei jente..Til dere det gjelder: hvorfor skriver dere ikke en mere utfyllende profil? Det er jo komplett umulig å få noe som helst inntrykk av hvordan dere er..
Får mest lyst til å ikke svare,men som det høflige mennesket jeg er,sender jeg et svar,og det som regel ikke en invitasjon til mere kontakt.
Skrivekløe

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 fr. 27 feb. 2009 22:28

Jeg antar at du er kvinne, men jeg kan forsikre deg om at det ikke gjelder bare menn...
Utallige besøk på min profil hvor den besøkendes profil ikke består av annet enn basisinfo og muligens bilde.
Hjelper ikke med bilde så lange man ikke skriver noe som helst om seg selv, enig med du...

Skjult ID med pseudonym nissen fr. 27 feb. 2009 22:45

Er nok en del som lager falske profiler for å titte litt rundt. Det har vel tidligere kommet frem at en del menn opptrer som kvinner osv. (gjelder nok motsatt vei også)

Skjult ID med pseudonym nissen fr. 27 feb. 2009 22:47

Et grep sukker kunne gjort for å delvis unngå dette er å kreve bekreftelse gjennom et mobilnr. når man registrerer en profil.

(mann 57 år fra Sør-Trøndelag) fr. 27 feb. 2009 23:14 Privat melding

Det er så mange profiler her, og utrolig mange av dem er med bilde og lang tekst. Så hvorfor bruke tid på de som ikke har bilde eller tekst? Syns det er verdt å overse de som ikke har lagt ned noe arbeid i å presentere seg.