Alle innlegg Sukkerforum

Profiler uten bilde, men sender gjerne på mail....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente76 lø. 28 feb. 2009 15:17

Hva er greia med alle mannfolka som ikke har bilde i profilen men som gjerne kan sende bilde pr mail, eventuelt msn? Hvorfor ikke bare ha bilde i profilen sin? Det er jo mye enklere. Bør jeg styre unna disse mennene? Aner "ugler i mosen". Har frem til nå valgt å ikke ha videre kontakt med disse profilene. Noen som har erfaring med denne måten å gjøre det på?

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 28 feb. 2009 15:19

Det fins minst like mange damer som har det samme.

Jeg er like skeptisk som du.

Skjult ID med pseudonym Kwani lø. 28 feb. 2009 15:22

Jeg styrer unna.Like lett å legge inn bilde her som å sende på mail.

Skjult ID med pseudonym mikro lø. 28 feb. 2009 15:22

Mange som ikke ønsker å "vise trynet" sitt offentlig, men da er det jo litt feil å være på en tjeneste som sukker?

Skjult ID med pseudonym Jente76 lø. 28 feb. 2009 15:23

Jeg kan tenke meg til at det også er damer som opererer på denne måten. Jeg antar med en gang at de er useriøse, kanskje i et forhold allerede el. Kan jeg gå glipp av noe ved å være så skeptisk? Kommer vel an på hva man er ute etter antar jeg...

Skjult ID med pseudonym nissen lø. 28 feb. 2009 15:25

Er nok en del som er ute etter et lite sidesprang som ikke ønsker å bli gjenkjent.

Skjult ID med pseudonym Vannkvinne lø. 28 feb. 2009 15:36

Jeg for min del var skeptisk til å legge ut bilde i profilen min, men valgte å gjøre det tilslutt. Grunnen til at jeg var skeptisk var at jeg bor på et lite sted og har en datter på 16 år. Jeg vil nødig at min datter skal få høre på "bygda" at mamsen er på nettet og sjekker. Men så fant jeg ut at jeg likegodt kunne snakke med henne om det og høre hva hun synes. Hun tok det veldig fint og ønsket meg lykke til :-) Så nå har også jeg bilde.

Jeg har fått kontakt med en mann her på sukker som ikke har bilde i profilen sin. Han sendte et på e-post og jeg ble positiv overraket da han viste seg å være en vakker, atletisk mann. Han sier at han ikke har bilde i profilen sin fordi han bor på et lite sted og har halvvoksne barn. Det er klart at dette kan være lureri, men jeg tror ikke det....... Jeg håper ikke det :-)

Skjult ID med pseudonym truseløs lø. 28 feb. 2009 15:43

En gang jeg tok i mot bilde pr mail, så var det en person jeg hadde jobba sammen med.
Gir sort hjerte til bildeløse personer jeg.

Skjult ID med pseudonym Xradon lø. 28 feb. 2009 18:28

Nå er jeg mann. Men kan svare litt for meg selv.

Har sendt mail til en jente uten bilde. Det jeg fikk se tilbake hun var knallsøt dame som jeg likte. Nå er kontakten soppas hinsidig at vi kommer til å bli et kjærestepar med tiden. Vi har holdt kontakten lenge og den bare forsterker seg.

Du kan møte den rette vis du tar initinativ. Ikke vær redd for å bli skuffet det du får tilbake. Det betyr at du kan gå videre og vite at en sjangse ikke gikk ifra deg. Vær stolt og glad.

God Helg

Skjult ID med pseudonym mars lø. 28 feb. 2009 23:13

Det at folk ikke vil vise bildet på nettet har ulike grunner. En del jobber nok i kunderelaterte stillinger og ønsker ikke å bli gjenkjent av kunder, evt også arbeidskollegaer. Noen velger det nok også på grunn av utseende, de føler ikke selv at de er pen nok(?)

Selv skriver jeg ikke meldinger til jenter uten bilde, til tross for at det evt var en grunn som nevnt. Tar ikke sjansen på å møte en jente jeg ikke har sett bilde av, bruke tid på en jente jeg ikke ville kontaktet i utgangspunktet osv...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 28 feb. 2009 23:24

Jeg har av og til bedt noen legge ut bilde i albumet her i 2 minutter i albumet. Gjør de det, er det jo greit...

Savner en bildebank der man kunne legge ved et bilder av seg til de man ville i første, andre eller femte melding, uten å måtte gå veien om e-postadresser...

Skjult ID med pseudonym GisleGris lø. 28 feb. 2009 23:56

@Vannkvinne
Enig med deg. Kan være gode grunner til ikke å legge ut bilde men for meg blir det vanskelig å vurdere profiler uten bilde. Utseende betyr noe og er det første utvalgskriteriet før man går dypere ned i materien.

Jeg svarer forøvrig på henvendelser ( det beskjedne antallet jeg får ) uten bilde hvis de kan sende meg et pr. mail.

Godt forslag fra Lilleulv. En bildebank der man selv velger hvem som kan se bildene og eventuelt hvor lenge.

Skjult ID med pseudonym mars sø. 1 mars 2009 00:29

Evt kan man legge ut bilde av seg selv på en nettside man oppretter (start.no e.l.) hvor man lager et brukernavn som ikke gjenkjenner deg som person. Det er vel gratis også.

Skjult ID med pseudonym ceci sø. 1 mars 2009 00:52

For min del så betyr det ikke så mye om du har et profilbilde...MEN du må ha et albumbilde ellers så mister jeg totalt interressen. for å kontakte deg.
De som har sendt meg bilde på mail....etc....har vært mer eller mindre useriøse i sin fremtreden. Så, konklusjonen har vært: er du seriøs så står du frem som du er her på Sukker, ellers så kan du bare la det være!

Skjult ID sø. 1 mars 2009 12:55

Mange som gjør det, men du må tenke at det er mange her som jobbe som lærer for ex. Som ha ikke lyst at studenter se på bilde av dem og profilen.

Mange jente her med alt for mange bilde, nesten naken osv...mann må finne en balanse i mitten, ha bare 3 bilde. Men gjerne sende flere om de er intresert